منم همین کارو کردم اما علی اکسپرس وریفای نکرد و مبلغ برگشت خورد . فروشنده هم قبول نکرد به ادرس ایران بفرسته . گفت به ادرس اصلی که ثبت شده ارسال میکنهمن به پیشنهاد یکی از فروشنده های علی اکسپرس یه کاری کردم که اوکی هم شد. گفت یه کشور دیگه رو انتخاب کن موقع سفارش، که بتونی پرداخت کنی. منم همین کارو کردم سفارشمو به آدرس امریکا زدم بعد که پرداخت شدو اوکی شد آدرس درست رو بهش دادم. به نظرم اونایی که میگن میتونیم خرید کنیم هم همین کارو انجام میدن لابد!
سفارش من وریفای شد که! فروشنده هم خودش این پیشنهادو داد.منم همین کارو کردم اما علی اکسپرس وریفای نکرد و مبلغ برگشت خورد . فروشنده هم قبول نکرد به ادرس ایران بفرسته . گفت به ادرس اصلی که ثبت شده ارسال میکنه
chinapost , singpost فروشنده قبول نمی کنه به ادرس دیگه بفرسته میگه امکان اشتباه رو فراهم میکنید !!سفارش من وریفای شد که! فروشنده هم خودش این پیشنهادو داد.
کدوم پستو انتخاب کرده بودین? این فروشنده به من گفت با پست علی اکسپرس نمیتونه بفرسته مثلا. چون بايد آدرس سفارش با آدرس ارسالي يكي باشه. كه گفت ميتونه با پست هنگ كنگ بفرسته مثلا
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس تقصير خود فروشندس كه زير بار نميرهchinapost , singpost فروشنده قبول نمی کنه به ادرس دیگه بفرسته میگه امکان اشتباه رو فراهم میکنید !!
شما به چه پستی خرید کردید aliexpress shipping method میاره ؟پس تقصير خود فروشندس كه زير بار نميره
بلهشما به چه پستی خرید کردید aliexpress shipping method میاره ؟
کشور رو امریکا انتخاب کردید و پرداخت کردید بعدش تو پیغام گفتید بفرسته ایران؟
جالب شد حالا منم یه تست میکنم ، فروشنده گفت با کدوم پست نمیتونه بفرسته؟بله
با همین پست علی اکسپرس. گفت مثلا با پست هنگ كنگ ميفرسته كه بهش گفتم خوبهجالب شد حالا منم یه تست میکنم ، فروشنده گفت با کدوم پست نمیتونه بفرسته؟
اختلاف قیمتم اگه باشه میتونه تغییر بده قیمتو.این فقط در حالتی جواب میده که کالا هم برای ایران و هم برای مثلاً آمریکا فری شیپینگ باشه و اختلاف قیمت بابت شیپینگ ایجاد نشه. البته امکان سو استفاده فروشنده (اگه اصلاً قبول کنه که این کار رو انجام بده) هم فراهم میشه و اگه کالاتون نرسه یا مشکلی داشته باشه امکان دیسپوت ندارید!
من با پست هنگ کنگ خرید زیاد داشتم همش خوب رسیده. معمولا حدود یک ماه.این رو هم در نظر بگیرید که پست هنگ کنگ خیلی خیلی طول میکشه. بعضاً مشاهده شده که تا 3 ماه هم طول کشیده تا کالای خریداری شده با پست هنگ کنگ از چین به ایران برسه(تجربه شخصی).
بله ، فروشنده میتونه قیمت رو قبل از پرداخت نهایی ویرایش کنه. همه اینا نیاز به چانه زنی داره.اختلاف قیمتم اگه باشه میتونه تغییر بده قیمتو.
آره یکم حوصله میخوادبله ، فروشنده میتونه قیمت رو قبل از پرداخت نهایی ویرایش کنه. همه اینا نیاز به چانه زنی داره.
اتفاقا سریعترین پست به ایران همین هنگ کنگه همیشه بسته های من 9 تا 12 روزه میرسه دستم !این رو هم در نظر بگیرید که پست هنگ کنگ خیلی خیلی طول میکشه. بعضاً مشاهده شده که تا 3 ماه هم طول کشیده تا کالای خریداری شده با پست هنگ کنگ از چین به ایران برسه(تجربه شخصی).
واسه اینکه تحریم شدیم :general707:Sorry,your transaction did not pass verification due to security reasons. The transaction has been closed.
چرا بعد از سبد خرید این پیام رو میده؟