• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
اقایون سلام یه سوالی داشتم این سایت dx.com که کشور ایران تو لیستش نداره برای این مشکل چه راه حلی دارید؟

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
من به پیشنهاد یکی از فروشنده های علی اکسپرس یه کاری کردم که اوکی هم شد. گفت یه کشور دیگه رو انتخاب کن موقع سفارش، که بتونی پرداخت کنی. منم همین کارو کردم سفارشمو به آدرس امریکا زدم بعد که پرداخت شدو اوکی شد آدرس درست رو بهش دادم. به نظرم اونایی که میگن میتونیم خرید کنیم هم همین کارو انجام میدن لابد!

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
من به پیشنهاد یکی از فروشنده های علی اکسپرس یه کاری کردم که اوکی هم شد. گفت یه کشور دیگه رو انتخاب کن موقع سفارش، که بتونی پرداخت کنی. منم همین کارو کردم سفارشمو به آدرس امریکا زدم بعد که پرداخت شدو اوکی شد آدرس درست رو بهش دادم. به نظرم اونایی که میگن میتونیم خرید کنیم هم همین کارو انجام میدن لابد!
منم همین کارو کردم اما علی اکسپرس وریفای نکرد و مبلغ برگشت خورد . فروشنده هم قبول نکرد به ادرس ایران بفرسته . گفت به ادرس اصلی که ثبت شده ارسال میکنه

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
منم همین کارو کردم اما علی اکسپرس وریفای نکرد و مبلغ برگشت خورد . فروشنده هم قبول نکرد به ادرس ایران بفرسته . گفت به ادرس اصلی که ثبت شده ارسال میکنه
سفارش من وریفای شد که! فروشنده هم خودش این پیشنهادو داد.
کدوم پستو انتخاب کرده بودین? این فروشنده به من گفت با پست علی اکسپرس نمیتونه بفرسته مثلا. چون بايد آدرس سفارش با آدرس ارسالي يكي باشه. كه گفت ميتونه با پست هنگ كنگ بفرسته مثلا

Sent from my iPhone using Tapatalk

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
سفارش من وریفای شد که! فروشنده هم خودش این پیشنهادو داد.
کدوم پستو انتخاب کرده بودین? این فروشنده به من گفت با پست علی اکسپرس نمیتونه بفرسته مثلا. چون بايد آدرس سفارش با آدرس ارسالي يكي باشه. كه گفت ميتونه با پست هنگ كنگ بفرسته مثلا

chinapost , singpost فروشنده قبول نمی کنه به ادرس دیگه بفرسته میگه امکان اشتباه رو فراهم میکنید !!

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
پس تقصير خود فروشندس كه زير بار نميره

شما به چه پستی خرید کردید aliexpress shipping method میاره ؟
کشور رو امریکا انتخاب کردید و پرداخت کردید بعدش تو پیغام گفتید بفرسته ایران؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این فقط در حالتی جواب میده که کالا هم برای ایران و هم برای مثلاً آمریکا فری شیپینگ باشه و اختلاف قیمت بابت شیپینگ ایجاد نشه. البته امکان سو استفاده فروشنده (اگه اصلاً قبول کنه که این کار رو انجام بده) هم فراهم میشه و اگه کالاتون نرسه یا مشکلی داشته باشه امکان دیسپوت ندارید!

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
این فقط در حالتی جواب میده که کالا هم برای ایران و هم برای مثلاً آمریکا فری شیپینگ باشه و اختلاف قیمت بابت شیپینگ ایجاد نشه. البته امکان سو استفاده فروشنده (اگه اصلاً قبول کنه که این کار رو انجام بده) هم فراهم میشه و اگه کالاتون نرسه یا مشکلی داشته باشه امکان دیسپوت ندارید!
اختلاف قیمتم اگه باشه میتونه تغییر بده قیمتو.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این رو هم در نظر بگیرید که پست هنگ کنگ خیلی خیلی طول میکشه. بعضاً مشاهده شده که تا 3 ماه هم طول کشیده تا کالای خریداری شده با پست هنگ کنگ از چین به ایران برسه(تجربه شخصی).

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
این رو هم در نظر بگیرید که پست هنگ کنگ خیلی خیلی طول میکشه. بعضاً مشاهده شده که تا 3 ماه هم طول کشیده تا کالای خریداری شده با پست هنگ کنگ از چین به ایران برسه(تجربه شخصی).
من با پست هنگ کنگ خرید زیاد داشتم همش خوب رسیده. معمولا حدود یک ماه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اختلاف قیمتم اگه باشه میتونه تغییر بده قیمتو.

بله ، فروشنده میتونه قیمت رو قبل از پرداخت نهایی ویرایش کنه. همه اینا نیاز به چانه زنی داره.

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
اتفاقا سریعترین پست به ایران همین هنگ کنگه همیشه بسته های من 9 تا 12 روزه میرسه دستم !

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
Sorry,your transaction did not pass verification due to security reasons. The transaction has been closed.
چرا بعد از سبد خرید این پیام رو میده؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
بالا