ترخیص کار هم پول زیاد میگیره. خریدام گرون نیستن. بعد اگه بخوام صبر کنم همشون برسن شاید تو این مدت قبلیا رو برگشت بزنننترس کم نیار ، بذار همه بسته هات بیان ، بعد برو اونجایی که میگه ترخیص نمیشه ، یه ترخیص کار با خودت ببر تمام بسته هاتو به نام ترخیص کار کن همرو درمیاره اقایون هم بسوزن
به آدرس فرستنده. نمیدونم اینجور گفتبه کجا برگشت بزنن ؟ جایی نمیتونن برگشت بزنن ! هزینه تهران تا چینو خودشون میدن؟ ترخیص کار زیاد نمیگیره در حد 100 تومن میشه کل بسته هاتو دربیاره . گمرک پست رفته ؟ اگر گمرک پسته که زنگ بزن به بازرسیشون پیگیری میکنن ، بگو سوغات اومده گیر دادن از فروشگاهه ، اصلا برو گمرک پست بگو این بخشنامتون دقیقا کو بدید ببینم!
چرت گفته مگر اینکه کلی جنس اورده باشی همزمان تو گمرک باشهمیگه کلی پستال فقط مال هدیه و سوغاته, خریدا اینترنتی رو دیگه ترخیص نمیکنیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر بی وجدانن. مثلا ايني كه الان رسيده فقط يه شلوار لى هست چیزی نیست!!سایت بالارو پرینت بگیر ببر بذار جلوش بگو غلط اضافه نکن ، یه شیرینی میخواد حتما
نه اصلا من هر خریدمو به اسم یکی میزنم که گیر هم ندنچرت گفته مگر اینکه کلی جنس اورده باشی همزمان تو گمرک باشه
روزی چندتا بستمون داره به شهرهای مختلف میرسه ، همه بدون مشکل، شایعه درست نکنین که سو استفاده کنن همون گمرکیایه بنده خدا هم میگفت گمرک اهواز خیلی مسخرست پس راست میگفت.اونم ساعت سفارش داده بود ترخیص نمیکردن واسش...
بسته های منم تو راهن نمیدونم چیکار کنم.ترخیص میشن یا نه!!!
خبر بدی دادی بهمون........
اینجوری که شما میگی ایران علی اکسپرس رو تحریم کرده نه علی اکسپرس ایران رو
شایعه چیه???? از خودم که نمیگم!! همین امروزم مشتری خودم تو انزلی 2تا بسته گرفت!! این بازرس مسخره اهواز اینجور گفتو بسته منو نداد!روزی چندتا بستمون داره به شهرهای مختلف میرسه ، همه بدون مشکل، شایعه درست نکنین که سو استفاده کنن همون گمرکیا
متاسفانه منم دزفولم میگم چرا بسته گیر کرده تو اهواز تکون هم نمیخوره. باور کنید این خوزستان بی قانون ترین استان ایرانه. دزفول هم از همه جاش بی قانون تر.اهواز. اعصابمو خورد کردن این همه پول دادم!! چندتا بسته دیگه هم هست که هنوز نرسیدن!!
روزی چندتا بستمون داره به شهرهای مختلف میرسه ، همه بدون مشکل، شایعه درست نکنین که سو استفاده کنن همون گمرکیایه بنده خدا هم میگفت گمرک اهواز خیلی مسخرست پس راست میگفت.اونم ساعت سفارش داده بود ترخیص نمیکردن واسش...
بسته های منم تو راهن نمیدونم چیکار کنم.ترخیص میشن یا نه!!!
خبر بدی دادی بهمون........
اینجوری که شما میگی ایران علی اکسپرس رو تحریم کرده نه علی اکسپرس ایران رو
کارشو غیر قانونیه ، توی لینک زیر شکایت خودتون رو به صورت کامل توضیح بدین و ثبت کنین. اداره بازرسی کل گمرک پیگیری میکنه:شایعه چیه???? از خودم که نمیگم!! همین امروزم مشتری خودم تو انزلی 2تا بسته گرفت!! این بازرس مسخره اهواز اینجور گفتو بسته منو نداد!
باشه ممنونروزی چندتا بستمون داره به شهرهای مختلف میرسه ، همه بدون مشکل، شایعه درست نکنین که سو استفاده کنن همون گمرکیا
کارشو غیر قانونیه ، توی لینک زیر شکایت خودتون رو به صورت کامل توضیح بدین و ثبت کنین. اداره بازرسی کل گمرک پیگیری میکنه:
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=63c28f95-0d0a-497d-b45e-d6b9816fa9fa
دوست عزیز خریداینترتی تا 50 دلار درسال برای هر فرد آزاد هست اینو خوده گمرک بخشنامه داده تا50دلار معافیت داره بیشتر از 50 دلار هم باشه یه مبلغی باید گمرکی بگیرند بهیچ عنوان نباید جلوشون بگیرند احتمالا شما بسته های زیادی داشتید بهمین دلیل گیر دادند که مثلا بدون کارت بازرگانی نمیتونید وارد کنید اگه گفتن نیاز به کارت بازگانی هست برو بگو مگر من چند تا تا کانتینر جنس وارد کردم کلا 4تا بسته بوده . احتمالا یه مبلغی بگیرند اجناس را بهت بدهند ارزیاب گمرکها سلیقه ای رفتار میکنند گمرک خیلی از شهرها اصلا نگاه نمیکنند وگیر نمیدهند یه گمرکی هم مثل ساری یاشهر دیگه یک ارزیاب بدجنسی دارند که همه از دستش مینالند امیدوارم هر چه زودتر مشکلتان برطرف بشود.اهواز. اعصابمو خورد کردن این همه پول دادم!! چندتا بسته دیگه هم هست که هنوز نرسیدن!!
نه اصلا به این اسم خریدی نداشتم. چیزیم نیست فقط یه شلوار لیه!!دوست عزیز خریداینترتی تا 50 دلار درسال برای هر فرد آزاد هست اینو خوده گمرک بخشنامه داده تا50دلار معافیت داره بیشتر از 50 دلار هم باشه یه مبلغی باید گمرکی بگیرند بهیچ عنوان نباید جلوشون بگیرند احتمالا شما بسته های زیادی داشتید بهمین دلیل گیر دادند که مثلا بدون کارت بازرگانی نمیتونید وارد کنید اگه گفتن نیاز به کارت بازگانی هست برو بگو مگر من چند تا تا کانتینر جنس وارد کردم کلا 4تا بسته بوده . احتمالا یه مبلغی بگیرند اجناس را بهت بدهند ارزیاب گمرکها سلیقه ای رفتار میکنند گمرک خیلی از شهرها اصلا نگاه نمیکنند وگیر نمیدهند یه گمرکی هم مثل ساری یاشهر دیگه یک ارزیاب بدجنسی دارند که همه از دستش مینالند امیدوارم هر چه زودتر مشکلتان برطرف بشود.
خدایا شکرت الان مثلا ما ایرانیها میخواهیم از خارج خرید کنیم اول اینکه باید بگردیم ببینیم کدوم سایت فیلتر نیست بعد از فیلتر با مشکل تحریم ایران روبرو میشویم باید ببینم کدام سایت مارو تحریم نکرده .بعد به هزار بد بختی پول الکتریکی تهیه کنیم پیپال مستر ویزا که تو ایران تحریم هست به دنگ فنگ دور زدن ترس لرز از یک سایت خرید میکنیم که مبادا بفهمند ایرانی هستیم پی پال مسدود کنند بعد از هفت خان وارد پست و گمرک ایران میشود اگر بسته گم نشود تازه بهت میگن این بسته ممنوعه غیرمجازه حرامه. خرید اینترنیه بخشنامه دادن ترخیص نکنید