• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
نترس کم نیار ، بذار همه بسته هات بیان ، بعد برو اونجایی که میگه ترخیص نمیشه ، یه ترخیص کار با خودت ببر تمام بسته هاتو به نام ترخیص کار کن همرو درمیاره اقایون هم بسوزن

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
نترس کم نیار ، بذار همه بسته هات بیان ، بعد برو اونجایی که میگه ترخیص نمیشه ، یه ترخیص کار با خودت ببر تمام بسته هاتو به نام ترخیص کار کن همرو درمیاره اقایون هم بسوزن
ترخیص کار هم پول زیاد میگیره. خریدام گرون نیستن. بعد اگه بخوام صبر کنم همشون برسن شاید تو این مدت قبلیا رو برگشت بزنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
به کجا برگشت بزنن ؟ جایی نمیتونن برگشت بزنن ! هزینه تهران تا چینو خودشون میدن؟ ترخیص کار زیاد نمیگیره در حد 100 تومن میشه کل بسته هاتو دربیاره . گمرک پست رفته ؟ اگر گمرک پسته که زنگ بزن به بازرسیشون پیگیری میکنن ، بگو سوغات اومده گیر دادن از فروشگاهه ، اصلا برو گمرک پست بگو این بخشنامتون دقیقا کو بدید ببینم!

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
به کجا برگشت بزنن ؟ جایی نمیتونن برگشت بزنن ! هزینه تهران تا چینو خودشون میدن؟ ترخیص کار زیاد نمیگیره در حد 100 تومن میشه کل بسته هاتو دربیاره . گمرک پست رفته ؟ اگر گمرک پسته که زنگ بزن به بازرسیشون پیگیری میکنن ، بگو سوغات اومده گیر دادن از فروشگاهه ، اصلا برو گمرک پست بگو این بخشنامتون دقیقا کو بدید ببینم!
به آدرس فرستنده. نمیدونم اینجور گفت
آره گمرک پست. خریدام لباسن گرون نیستن. فقط یکیشون دوربینه. به همون بازرس زنگ زدم میگه ترخیص نمیکنیم, اینجوری علی اکسپرس هم پولمو پس نمیده

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=6cd690b1-d9b6-483a-89c9-0766903d00ab

ماده 39 : ورود كالا از طريق پست :
ترخيص كالاهايي كه از طريق پست وارد ميشود به استثناي اقلامي كه ورود آنها شرعاً يا قانوناً ممنوع است مشروط بر آنكه جنبه تجاري پيدا نكند تا 50 دلار بنام هر نفر بدون پرداخت حقوق گمركي و سود بازرگاني ،بدون مطالبه كارت بازرگاني و مجوزهاي مقرر درجدول مقررات صادرات واردات ،بلامانع است. درصورتيكه ورود كالا از اين طريق بصورت يك جريان تجاري درآيد يا مشكلات ديگري را براي كشور ايجاد كند وزارت بازرگاني مي تواند با هماهنگي وزارت پست و تلگراف و تلفن فهرست كالاهاي مذكور را براي جلوگيري از ترخيص به گمرك اعلام نمايد.
تبصره – ورود كالاهاي موضوع ماده 38 (بدون انتقال ارز) از طريق پست نيز امكان پذير مي باشد .

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
میگه کلی پستال فقط مال هدیه و سوغاته, خریدا اینترنتی رو دیگه ترخیص نمیکنیم

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
سایت بالارو پرینت بگیر ببر بذار جلوش بگو غلط اضافه نکن ، یه شیرینی میخواد حتما

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سایت بالارو پرینت بگیر ببر بذار جلوش بگو غلط اضافه نکن ، یه شیرینی میخواد حتما
چقدر بی وجدانن. مثلا ايني كه الان رسيده فقط يه شلوار لى هست چیزی نیست!!

9527

Registered User
لایک‌ها
104
یه بنده خدا هم میگفت گمرک اهواز خیلی مسخرست پس راست میگفت.اونم ساعت سفارش داده بود ترخیص نمیکردن واسش...
بسته های منم تو راهن نمیدونم چیکار کنم.ترخیص میشن یا نه!!!
خبر بدی دادی بهمون........
اینجوری که شما میگی ایران علی اکسپرس رو تحریم کرده نه علی اکسپرس ایران رو:D:D:D

Last edited:

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
یه بنده خدا هم میگفت گمرک اهواز خیلی مسخرست پس راست میگفت.اونم ساعت سفارش داده بود ترخیص نمیکردن واسش...
روزی چندتا بستمون داره به شهرهای مختلف میرسه ، همه بدون مشکل، شایعه درست نکنین که سو استفاده کنن همون گمرکیا

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
روزی چندتا بستمون داره به شهرهای مختلف میرسه ، همه بدون مشکل، شایعه درست نکنین که سو استفاده کنن همون گمرکیا
شایعه چیه???? از خودم که نمیگم!! همین امروزم مشتری خودم تو انزلی 2تا بسته گرفت!! این بازرس مسخره اهواز اینجور گفتو بسته منو نداد!

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
انشالله خیره:general710:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
اهواز. اعصابمو خورد کردن این همه پول دادم!! چندتا بسته دیگه هم هست که هنوز نرسیدن!!

متاسفانه منم دزفولم میگم چرا بسته گیر کرده تو اهواز تکون هم نمیخوره. باور کنید این خوزستان بی قانون ترین استان ایرانه. دزفول هم از همه جاش بی قانون تر.

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
شایعه چیه???? از خودم که نمیگم!! همین امروزم مشتری خودم تو انزلی 2تا بسته گرفت!! این بازرس مسخره اهواز اینجور گفتو بسته منو نداد!

کارشو غیر قانونیه ، توی لینک زیر شکایت خودتون رو به صورت کامل توضیح بدین و ثبت کنین. اداره بازرسی کل گمرک پیگیری میکنه:
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=63c28f95-0d0a-497d-b45e-d6b9816fa9fa

neda7

Registered User
لایک‌ها
154

کارشو غیر قانونیه ، توی لینک زیر شکایت خودتون رو به صورت کامل توضیح بدین و ثبت کنین. اداره بازرسی کل گمرک پیگیری میکنه:
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=63c28f95-0d0a-497d-b45e-d6b9816fa9fa
باشه ممنون

aassww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اهواز. اعصابمو خورد کردن این همه پول دادم!! چندتا بسته دیگه هم هست که هنوز نرسیدن!!

دوست عزیز خریداینترتی تا 50 دلار درسال برای هر فرد آزاد هست اینو خوده گمرک بخشنامه داده تا50دلار معافیت داره بیشتر از 50 دلار هم باشه یه مبلغی باید گمرکی بگیرند بهیچ عنوان نباید جلوشون بگیرند احتمالا شما بسته های زیادی داشتید بهمین دلیل گیر دادند که مثلا بدون کارت بازرگانی نمیتونید وارد کنید اگه گفتن نیاز به کارت بازگانی هست برو بگو مگر من چند تا تا کانتینر جنس وارد کردم کلا 4تا بسته بوده . احتمالا یه مبلغی بگیرند اجناس را بهت بدهند ارزیاب گمرکها سلیقه ای رفتار میکنند گمرک خیلی از شهرها اصلا نگاه نمیکنند وگیر نمیدهند یه گمرکی هم مثل ساری یاشهر دیگه یک ارزیاب بدجنسی دارند که همه از دستش مینالند امیدوارم هر چه زودتر مشکلتان برطرف بشود.
خدایا شکرت الان مثلا ما ایرانیها میخواهیم از خارج خرید کنیم اول اینکه باید بگردیم ببینیم کدوم سایت فیلتر نیست بعد از فیلتر با مشکل تحریم ایران روبرو میشویم باید ببینم کدام سایت مارو تحریم نکرده .بعد به هزار بد بختی پول الکتریکی تهیه کنیم پیپال مستر ویزا که تو ایران تحریم هست به دنگ فنگ دور زدن ترس لرز از یک سایت خرید میکنیم که مبادا بفهمند ایرانی هستیم پی پال مسدود کنند بعد از هفت خان وارد پست و گمرک ایران میشود اگر بسته گم نشود تازه بهت میگن این بسته ممنوعه غیرمجازه حرامه. خرید اینترنیه بخشنامه دادن ترخیص نکنید

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
دوست عزیز خریداینترتی تا 50 دلار درسال برای هر فرد آزاد هست اینو خوده گمرک بخشنامه داده تا50دلار معافیت داره بیشتر از 50 دلار هم باشه یه مبلغی باید گمرکی بگیرند بهیچ عنوان نباید جلوشون بگیرند احتمالا شما بسته های زیادی داشتید بهمین دلیل گیر دادند که مثلا بدون کارت بازرگانی نمیتونید وارد کنید اگه گفتن نیاز به کارت بازگانی هست برو بگو مگر من چند تا تا کانتینر جنس وارد کردم کلا 4تا بسته بوده . احتمالا یه مبلغی بگیرند اجناس را بهت بدهند ارزیاب گمرکها سلیقه ای رفتار میکنند گمرک خیلی از شهرها اصلا نگاه نمیکنند وگیر نمیدهند یه گمرکی هم مثل ساری یاشهر دیگه یک ارزیاب بدجنسی دارند که همه از دستش مینالند امیدوارم هر چه زودتر مشکلتان برطرف بشود.
خدایا شکرت الان مثلا ما ایرانیها میخواهیم از خارج خرید کنیم اول اینکه باید بگردیم ببینیم کدوم سایت فیلتر نیست بعد از فیلتر با مشکل تحریم ایران روبرو میشویم باید ببینم کدام سایت مارو تحریم نکرده .بعد به هزار بد بختی پول الکتریکی تهیه کنیم پیپال مستر ویزا که تو ایران تحریم هست به دنگ فنگ دور زدن ترس لرز از یک سایت خرید میکنیم که مبادا بفهمند ایرانی هستیم پی پال مسدود کنند بعد از هفت خان وارد پست و گمرک ایران میشود اگر بسته گم نشود تازه بهت میگن این بسته ممنوعه غیرمجازه حرامه. خرید اینترنیه بخشنامه دادن ترخیص نکنید
نه اصلا به این اسم خریدی نداشتم. چیزیم نیست فقط یه شلوار لیه!!

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی نمیدونه چطوری میشه این تحریم جدید رو دور زد من میخوام یه کالا از سایت Aliexpress بخرم که فقط تو همین سایت داره . خودم کارت و موجودی برای خرید دارم ولی حیف که تحریم شدیم :general507::general503:

بالا