• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
اینم جواب جدیدشون

I apologize that your payment attempt is being declined because of security issue and details is not given at present.

I am afraid that this issue can not be solved in a short time, but please kindly note that our payment department will keep working on it in the future.

I'm sorry, we are still working this, but we still do not have any information when this will be fixed.

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
I'm sorry you feel that way, but rest assured, we are already fixing this issue.

Please be informed that our higher management is already aware of this and we are treating this with urgency. As of this time, we’re still waiting for an update.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
همینمون مونده بود چینیا برامون بامبول در بیارن :D عی بابا . مرگ بر عمریکا :D

saeid.memfis

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بعید میدونم موضوع تحریم باشه
بنده با vps المان اکانت ساختم کشور اروپایی رو به عنوان مقصد انتخاب کردم .فرقش این بود که تاانتخاب روش پرداخت پیش میرفت و بعد از انتخاب همون ارور security reason رو میده.

امروز با پشتیبانی علی اکسپرس صحبت کردم.گفتن طی 3 روز کاری درست میشه.و 3 روز دیگه میشه پرداخت انجام داد
همچنین گفتن علت مشکل اپدیت شدن alipay برای وریفای اکانت ها هست که طی 3 روز اینده حل میشه.البته اکانت بنده رو پرسید و بعد اینها رو گفت..اکانت من وریفای شده است

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
مشکل پیگری کد رهگیری سفارشات ثبت شده در علی اکسپرس با سیستم پستی ایران بر طرف شده

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تقریباً 90 درصد جنس های تو بازار ساخت چینه . خوبی سایت Aliexpress این بود اگه کسی یه کارت خرید ارزی داشت می تونست اجناس خودش رو بدون واسطه تهیه کنه و این طور که من شنیدم و دیدم هر نوع جنسی چه با کیفیت و کم کیفیت تو این سایت هست.
ولی حیف که تحریم شدیم :(:oops:

aassww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اینطوری که شما میگویید آشغال و بنجل احتمالا شما تمام اجناستون از برندها معروف آمریکایی تهیه کرده اید بله صد درصد .
بعضیها هنوز متوجه نیستن که الان اکثر لوازمی که استفاده میکنند ساخت چین هست الان همین گوشی که بدستت هست تو چین تولید میشود یا اینکه تمام قطعاتش چینی هست اکثره لوازم خانگیتون پوشاک و غیره داخل چین تولید شده .
اگرجنس بنجل آشغال بخوردت دادن دلیل بر این نیست که اجناس چینی بد یا بی کیفیت یا به قول شما آشغال باشند
خیلی از اجناس چین درجه یک دو وسه داره مقصر شما هستید که جنس بقول خودتان آشغال خریدید نه چین.
چین دومین کشور اقتصاد جهان است این سایت علی اکسپرسی که شما میگویید بهتر که تعطیل شد همین سایت
امسال بیشترین فروش انلاین را تو جهان داشت.
اکثره دوستانی که در این تاپیک نظر دادن از بسته شدن علی اکسپرس بروی ایران ناراحت هستند از این فروشگاه خرید میکردند یامنبع درآمد وکسب دوستان بود و یکی هم مثل شما پیدا میشه میگه بهتر که تعطیل شد

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
همینمون مونده بود چینیا برامون بامبول در بیارن :D عی بابا . مرگ بر عمریکا :D

این چینی ها تو دوران تحریم هم خیلی سو استفاده کردن از خریداران ایرانی . الانم که این فروشگاه داره بامبول درمیاره . خدایش هم جنس هاش همه درجه 2 هستند اگر هم خارجی ها خرید میکنن برای اینکه با توجه به ارزش پول اونها خرید از این سایت یعنی در حد رایگان مثلا یک عینک میخرن 2 دلار با هزینه شیپینگ پول پست هم نمیدن تو کشور خودشون باید 20 دلار بخره مالیات هم باید بده برای همین میاد میخره و اخرش مینویسه عالی بود 2 دلار به ارزش پول اونها یعنی 2 هزار تومان و به ارزش پول ما نزدیک 7 تومن 20 تومن هم پست ناقابل میگیره پس چه توجیحی برای خرید هست . البته من شخصا مواقعی خرید میکنم که کالایی رو نتونم تو بازار ایران پیدا کنم مثلا تاچ گوشی یا قطعات الکترونیکی کمیاب یا ....

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
یک سوالی برای من پیش اومده ، اول اینکه از این مسخره بازی علی اکسپرس ناراحتم و امیدوارم مشکل حل بشه و حداقل از دست گران فروشی بعضی ها و سایت ها راحت شیم ، خداییش اکثر جنسای الکترونیکی نایاب میشه تو علی اکسپرس پیدا کرد حتی لوازم mvm 110 هم توش هست که من چند تا چیز نایاب mvm رو هم از علی اکسپرس خریدم !
سوالم اینه که چرا گوشی های مطرح و به روز که تو خود چین خیلی فروش رفته نمیفروشن ؟ مثل هواوی ها ؟ یا اگرم باشه خیلی گرونتر از ایرانه ! مگر اونجا ارزان تر نیست پس چرا نسبت به بازار ایران گرونتره ؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سوالم اینه که چرا گوشی های مطرح و به روز که تو خود چین خیلی فروش رفته نمیفروشن ؟ مثل هواوی ها ؟ یا اگرم باشه خیلی گرونتر از ایرانه ! مگر اونجا ارزان تر نیست پس چرا نسبت به بازار ایران گرونتره ؟

عمده میاد
نمایندگی تخفیف خوب میگیره
فروشنده ها از سودشون برای رقابت میزنن
واگه اشتباه نکنم این شرکت ها برای هر منطقه یه قیمت تعیین میکنن

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سلام
بعید میدونم موضوع تحریم باشه
بنده با vps المان اکانت ساختم کشور اروپایی رو به عنوان مقصد انتخاب کردم .فرقش این بود که تاانتخاب روش پرداخت پیش میرفت و بعد از انتخاب همون ارور security reason رو میده.
امروز با پشتیبانی علی اکسپرس صحبت کردم.گفتن طی 3 روز کاری درست میشه.و 3 روز دیگه میشه پرداخت انجام داد
همچنین گفتن علت مشکل اپدیت شدن alipay برای وریفای اکانت ها هست که طی 3 روز اینده حل میشه.البته اکانت بنده رو پرسید و بعد اینها رو گفت..اکانت من وریفای شده است
احتمالا یه برنامه نویس پاکستانی استخدام کردن سیستم ها رو ریخته به هم :D
حالا مگه چی داشت رو سایتش یه مش جنس چینی اشغال!
همون بهتر که تعطیل شد حداقل یکم جنس باکیفیت وارد بشه.
جنس برند هم داره . برند های معروف تولید شعبه چین
http://brands.aliexpress.com/en
الکی مثلا ما فقط برند می خریدیم :general405:
این چینی ها تو دوران تحریم هم خیلی سو استفاده کردن از خریداران ایرانی . الانم که این فروشگاه داره بامبول درمیاره . خدایش هم جنس هاش همه درجه 2 هستند اگر هم خارجی ها خرید میکنن برای اینکه با توجه به ارزش پول اونها خرید از این سایت یعنی در حد رایگان مثلا یک عینک میخرن 2 دلار با هزینه شیپینگ پول پست هم نمیدن تو کشور خودشون باید 20 دلار بخره مالیات هم باید بده برای همین میاد میخره و اخرش مینویسه عالی بود 2 دلار به ارزش پول اونها یعنی 2 هزار تومان و به ارزش پول ما نزدیک 7 تومن 20 تومن هم پست ناقابل میگیره پس چه توجیحی برای خرید هست . البته من شخصا مواقعی خرید میکنم که کالایی رو نتونم تو بازار ایران پیدا کنم مثلا تاچ گوشی یا قطعات الکترونیکی کمیاب یا ....

بله ولی نه در این حد . بعضی کشورها گمرگی زیاد دارن
برای ایرانی ها فقط جنس ها کمیاب می صرفه با این سطح از قاچاق و ... که هست
البته باید درست مقایسه کرد نه اینکه قیمت مغازه بالای شهر رو با علی اکسپرس مقایسه کنی

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
این مسخره بازیاشون دیگه چیه!!!! بسته واسم رسیده ترخیص نمیکنن میگن بخش نامه اومده چون خرید اینترنیه ترخیص نمیشن!! یعنی چی آخه!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
این مسخره بازیاشون دیگه چیه!!!! بسته واسم رسیده ترخیص نمیکنن میگن بخش نامه اومده چون خرید اینترنیه ترخیص نمیشن!! یعنی چی آخه!!!!!

یعنی چی بخشنامه چی چیه !
بعد از کجا فهمیدن که اینترنتیه ؟ پسر عموت از چین فرستاده به این حمالا چه ؟

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
یعنی چی بخشنامه چی چیه !
بعد از کجا فهمیدن که اینترنتیه ؟ پسر عموت از چین فرستاده به این حمالا چه ؟
نمیدونم از کجا فهمیدن!! میگن بخشنامه اومده فقط هدیه و سوغات ترخیص شه!!

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
نمیدونم از کجا فهمیدن!! میگن بخشنامه اومده فقط هدیه و سوغات ترخیص شه!!

خوب بگو اینم هدیه است دیگه . یعنی چی ترخیص نشه کدوم شهر هستید؟
هیچ بخشنامه ای نیومده چرت گفتن امروز مرکز مبادلات کرج بودم کارشناس گمرک از دوستای پدرمه

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
چرت گفتن
خوب بگو اینم هدیه است دیگه . یعنی چی ترخیص نشه کدوم شهر هستید؟
اهواز. اعصابمو خورد کردن این همه پول دادم!! چندتا بسته دیگه هم هست که هنوز نرسیدن!!

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
اهواز. اعصابمو خورد کردن این همه پول دادم!! چندتا بسته دیگه هم هست که هنوز نرسیدن!!

نشونت کردن ، وگرنه از این خبرا نیست ازت شیتیل میخوان ، گمرک فاسد ترین سازمان تو ایرانه

بالا