cybermind
Registered User
- نوشتهها
- 714
- لایکها
- 481
احتمالا چون آدرسش فیلتره !من دیشب اینجا پست گذاشتم و در مورد سایت http://www.lightinthebox.com/ سوال کردم چرا پستم پاک شده عایا؟!
احتمالا چون آدرسش فیلتره !من دیشب اینجا پست گذاشتم و در مورد سایت http://www.lightinthebox.com/ سوال کردم چرا پستم پاک شده عایا؟!
بعید میدونم مشکل این باشه(هرچند این هم مشکل بزرگی هست که بارها و بارها ما باهاش به مشکل برخوردیم). اگه واقعا مشکل اینه چرا امکان پرداخت به مقصد سایر کشورها برای ما ممکن نیست?? الان با آدرس اروپا هم نمیشه کالایی رو ارسال کرد.من هرچی فکر میکنم میبینم مشکل سر همین نا هماهنگی پست ایران و عدم رهگیری درست مرسولات هست. سیستمهای مشابه فروش علی اکسپرس به شدت وابسطه به گزارش رهگیری پست هستن. شما خودتون رو بزارین جای یکی از این فروشنده ها. یه چیزی میفرستین ایران بعد معلوم نیست کجاست. تحوبل مشتری شده؟نشده؟برگشت خورده؟ حتی مشتری میتونه بسته رو تحویل بگیره بعد بره بگه که 60 روز گذشته هنوز تحویل نگرفتم و تقاضای برگشت پول رو بکنه. فروشنده بیچاره هم هیچ سندی در دست نداره که ثابت کنه شما بسته رو تحویل گرفتین.
متاسفانه چند ساله که داریم میگیم تحریم داخلی مهمتر تحریم خارجیه ولی کسی گوشش بدهکار نیست.
بعد از گذشت 17 روز احتمال تحریم شدن ایران بیشتر هست دیشب من کشورهای تحت تحریم آمریکا را انتخاب کردم مانند سوریه سودان ایران کره شمالی هیچدام وارد صفحه پرداخت نشد خطای امنیت داد اما وقتی با کشورهای اروپایی مثل ایرلند ایتالیا تست کردم صفحه پرداخت برام باز شد خوب چه دلیلی غیر از تحریم داره فقط کشورهای تحت تحریم خطای امنیت میدهند
بحرحال امیدوارم تحریم نباشه بزودی باز بشود
قطعا در پروسه وریفای کردن به سرنخی از ایران میرسند، چون اگر غیر از این بود و با اکانت کاملا آمریکایی به مقصد کشور های غیر تحریمی هم پرداخت وریفای نمیشد طبیعتا عده بسیار کثیر دیگری نیز خرید نمیتونستن انجام بدن و سر و صدای فروشنده ها در اومده بود، الان شما به کالا های پر فروش رو مراجعه کنید ترانسکشن های روزهای اخیر رو میتونید رویت کنید، پس قطعا در لحظه پرداخت شما بعنوان ایرانی تشخیص داده نمیشوید که میتوانید پرداخت را انجام ولی در پروسه وریفای کردن گند موضوع هویدا میگردد
ممنون و متشکر، بدون شک و مطمئنا مشکل برای ایران هست و هر گونه سابقه قبلی در هیستوری اعم از شیپ به آدرس های ایران، اطلاعات اکانت علی اکسپرس، اطلاعات وبمانی و حتی آی پی ایرانی و.... (کلا کوچکترین نشانه و رد پایی) موجب میشود که حتی چنانچه موفق به پرداخت شوید و آدرس هم اروپا حتی باشه در وریفای به مشکل میخوره و ریفاند میشه ، ولی یه عده خود بزرگ بین از فشار خیلی زیاد توهم زده بودن احساس میکردن اکانتشون خیلی خارجکیه و کلا کار بار علی اکسپرس و فروشنده هاش برای تمام دنیا خوابیده !!!من روز دوشنبه گذشته چند تا دونه سمپل به مقصد اروپا سفارش دادم، جمعه دریافت کردن اونجا. نحوه ارسال DHL بود، نحوه پرداخت هم وبمانی. حساب علی اکسپرس و وبمانی هر دو با هویت اروپاییه و تا حالا خریدی به مقصد ایران باهاشون انجام نشده بود... یه حساب ایرانی هم دارم که فردا باهاش تست میکنم
خواهش میکنمممنون و متشکر، بدون شک و مطمئنا مشکل برای ایران هست و هر گونه سابقه قبلی در هیستوری اعم از شیپ به آدرس های ایران، اطلاعات اکانت علی اکسپرس، اطلاعات وبمانی و حتی آی پی ایرانی و.... (کلا کوچکترین نشانه و رد پایی) موجب میشود که حتی چنانچه موفق به پرداخت شوید و آدرس هم اروپا حتی باشه در وریفای به مشکل میخوره و ریفاند میشه ، ولی یه عده خود بزرگ بین از فشار خیلی زیاد توهم زده بودن احساس میکردن اکانتشون خیلی خارجکیه و کلا کار بار علی اکسپرس و فروشنده هاش برای تمام دنیا خوابیده !!!
نمیدونم کجا خوندم اما دی اچ گیت هم باید به لیست اضافه کنیبخاطر مشکل خرید از علی اکسپرس من سه روز پیش یه سفارش توی سایت dhgate ثبت کردم ولی پرداختم وریفای نشد و دیشب کنسلش کردن
کسی میدونه دلیلش چیه؟
مگه فقط مشکل برای علی اکسپرس و علی بابا نبود؟؟
الان صددرصد مشخص شد که تحریم شدیم؟؟؟؟دوستانی همکاری که به دلیل تحریم علی اکسپرس مشکل دریافت کالا دارند من تا چند روز آینده درحال برنامه ریزی خرید از طریق دفاتر خارجیمون هستیم انشالله این مشکل حل میکنیم