• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
من هرچی فکر میکنم میبینم مشکل سر همین نا هماهنگی پست ایران و عدم رهگیری درست مرسولات هست. سیستمهای مشابه فروش علی اکسپرس به شدت وابسطه به گزارش رهگیری پست هستن. شما خودتون رو بزارین جای یکی از این فروشنده ها. یه چیزی میفرستین ایران بعد معلوم نیست کجاست. تحوبل مشتری شده؟نشده؟برگشت خورده؟ حتی مشتری میتونه بسته رو تحویل بگیره بعد بره بگه که 60 روز گذشته هنوز تحویل نگرفتم و تقاضای برگشت پول رو بکنه. فروشنده بیچاره هم هیچ سندی در دست نداره که ثابت کنه شما بسته رو تحویل گرفتین.
متاسفانه چند ساله که داریم میگیم تحریم داخلی مهمتر تحریم خارجیه ولی کسی گوشش بدهکار نیست.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
رفتم اداره پست آدرسى كه خودشون راحت بسته رو رهگيرى ميكنن رو گرفتم اما اصلا سايتش باز نميشه انگار واسه خود ادارست فقط!
اينه:
Postips.post.ir
كه البته فكر كنم اشتباه واسم نوشته و درستش اينه:
Post-ips.post.ir
كه كلا هردوش باز نميشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من هرچی فکر میکنم میبینم مشکل سر همین نا هماهنگی پست ایران و عدم رهگیری درست مرسولات هست. سیستمهای مشابه فروش علی اکسپرس به شدت وابسطه به گزارش رهگیری پست هستن. شما خودتون رو بزارین جای یکی از این فروشنده ها. یه چیزی میفرستین ایران بعد معلوم نیست کجاست. تحوبل مشتری شده؟نشده؟برگشت خورده؟ حتی مشتری میتونه بسته رو تحویل بگیره بعد بره بگه که 60 روز گذشته هنوز تحویل نگرفتم و تقاضای برگشت پول رو بکنه. فروشنده بیچاره هم هیچ سندی در دست نداره که ثابت کنه شما بسته رو تحویل گرفتین.
متاسفانه چند ساله که داریم میگیم تحریم داخلی مهمتر تحریم خارجیه ولی کسی گوشش بدهکار نیست.
بعید میدونم مشکل این باشه(هرچند این هم مشکل بزرگی هست که بارها و بارها ما باهاش به مشکل برخوردیم). اگه واقعا مشکل اینه چرا امکان پرداخت به مقصد سایر کشورها برای ما ممکن نیست?? الان با آدرس اروپا هم نمیشه کالایی رو ارسال کرد.

mortezagholami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
با توجه به اینکه افراد با تجربه تو این تاپیک حضور دارند یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
1. سوال اول اینکه: من میخوام از علی بابا خرید کلی انجام بدم و اولین بار هست که میخوام این کارو کنم. میخواستم بدونم علی بابا هم مثل علی اکسپرس دچار مشکل شده یا که نه خرید از علی بابا امکان پذیر است و مشکی پیش نمیاد؟؟ البته بار رو با کشتی میخوام ارسال بشه و تو منطقه آزاد تحویل بگیرم برای فروش تو منطقه آزاد میخوام.
2. سوال دوم اینکه: این موضوع که حداقل خرید تو سایت علی بابا 1000 دلار هست صحت داره؟

aassww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بعد از گذشت 17 روز احتمال تحریم شدن ایران بیشتر هست دیشب من کشورهای تحت تحریم آمریکا را انتخاب کردم مانند سوریه سودان ایران کره شمالی هیچدام وارد صفحه پرداخت نشد خطای امنیت داد اما وقتی با کشورهای اروپایی مثل ایرلند ایتالیا تست کردم صفحه پرداخت برام باز شد خوب چه دلیلی غیر از تحریم داره فقط کشورهای تحت تحریم خطای امنیت میدهند
بحرحال امیدوارم تحریم نباشه بزودی باز بشود

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
بعد از گذشت 17 روز احتمال تحریم شدن ایران بیشتر هست دیشب من کشورهای تحت تحریم آمریکا را انتخاب کردم مانند سوریه سودان ایران کره شمالی هیچدام وارد صفحه پرداخت نشد خطای امنیت داد اما وقتی با کشورهای اروپایی مثل ایرلند ایتالیا تست کردم صفحه پرداخت برام باز شد خوب چه دلیلی غیر از تحریم داره فقط کشورهای تحت تحریم خطای امنیت میدهند
بحرحال امیدوارم تحریم نباشه بزودی باز بشود

نه ربطی نداره برا هرجا دیگم بزنید وریفای نمیشه

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قطعا در پروسه وریفای کردن به سرنخی از ایران میرسند، چون اگر غیر از این بود و با اکانت کاملا آمریکایی به مقصد کشور های غیر تحریمی هم پرداخت وریفای نمیشد طبیعتا عده بسیار کثیر دیگری نیز خرید نمیتونستن انجام بدن و سر و صدای فروشنده ها در اومده بود، الان شما به کالا های پر فروش رو مراجعه کنید ترانسکشن های روزهای اخیر رو میتونید رویت کنید، پس قطعا در لحظه پرداخت شما بعنوان ایرانی تشخیص داده نمیشوید که میتوانید پرداخت را انجام ولی در پروسه وریفای کردن گند موضوع هویدا میگردد

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
قطعا در پروسه وریفای کردن به سرنخی از ایران میرسند، چون اگر غیر از این بود و با اکانت کاملا آمریکایی به مقصد کشور های غیر تحریمی هم پرداخت وریفای نمیشد طبیعتا عده بسیار کثیر دیگری نیز خرید نمیتونستن انجام بدن و سر و صدای فروشنده ها در اومده بود، الان شما به کالا های پر فروش رو مراجعه کنید ترانسکشن های روزهای اخیر رو میتونید رویت کنید، پس قطعا در لحظه پرداخت شما بعنوان ایرانی تشخیص داده نمیشوید که میتوانید پرداخت را انجام ولی در پروسه وریفای کردن گند موضوع هویدا میگردد

کتاب خوب میتونی ویرایش کنی برادر !
من با اکانت اماراتی و به ثول شما کاملا اماراتی عربی هم پرداخت زدم وریفای نشده
ترانسکشن ها (!!!!!) هیچ وقت تو علی اکسپرس تایمش درست نبوده هیچ وقت

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببخشید شما PHD دارید نباید براتون فینگلیش حالا با غلط املایی سهوی تایپ میکردم ،وقتی منظور رو متوجه شدی خودت رو درگیر غلط املایی نکن ،درسته فشار اومده بهت ولی متوجه نمیشم چه لزومی داره از ادبیات اینگونه استفاده کنی
اگر اینطوره و این مساله منحصر به ایران و ....نمیشد پس مطمئنا طیف وسیعی از خریداران قادر به خرید نبودن و بارخسارت مالی وارده به کل مجموعه به قدری حاد بود که بیست روز اصلاحش رو کش نمیدادن

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سفارشم به آدرس ايرلند بعد از چند روز وريفاى نشدو ريفاند شد!

Sent from my iPhone using Tapatalk

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
من روز دوشنبه گذشته چند تا دونه سمپل به مقصد اروپا سفارش دادم، جمعه دریافت کردن اونجا. نحوه ارسال DHL بود، نحوه پرداخت هم وبمانی. حساب علی اکسپرس و وبمانی هر دو با هویت اروپاییه و تا حالا خریدی به مقصد ایران باهاشون انجام نشده بود... یه حساب ایرانی هم دارم که فردا باهاش تست میکنم

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من روز دوشنبه گذشته چند تا دونه سمپل به مقصد اروپا سفارش دادم، جمعه دریافت کردن اونجا. نحوه ارسال DHL بود، نحوه پرداخت هم وبمانی. حساب علی اکسپرس و وبمانی هر دو با هویت اروپاییه و تا حالا خریدی به مقصد ایران باهاشون انجام نشده بود... یه حساب ایرانی هم دارم که فردا باهاش تست میکنم
ممنون و متشکر، بدون شک و مطمئنا مشکل برای ایران هست و هر گونه سابقه قبلی در هیستوری اعم از شیپ به آدرس های ایران، اطلاعات اکانت علی اکسپرس، اطلاعات وبمانی و حتی آی پی ایرانی و.... (کلا کوچکترین نشانه و رد پایی) موجب میشود که حتی چنانچه موفق به پرداخت شوید و آدرس هم اروپا حتی باشه در وریفای به مشکل میخوره و ریفاند میشه ، ولی یه عده خود بزرگ بین از فشار خیلی زیاد توهم زده بودن احساس میکردن اکانتشون خیلی خارجکیه و کلا کار بار علی اکسپرس و فروشنده هاش برای تمام دنیا خوابیده !!!

• Like
Reactions: F-5

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دو سه تا از دوستانم که کلا تابعیت روسیه هستند نمیتونن خرید انجام بدن. نه با ایرانی ها کار میکنند نه به ایران خرید زدن. تحریم و مسائل مشابه همش شایعه هست و بس. توی چند تا انجمن خارجی این مشکل alipay مطرح شده از کشورهای مختلف نمیتونن خرید کنند. چرا فکر میکنید مشکل رو فقط ایرانی ها دارن؟ چون منبع حرفتون فقط سایت ایرانی و ایرانی هست؟ به خودتون زحمت بدین کمی در اینترنت در این باره سرچ کنید تا روشن بشید.

تا زمانی که یک سایت اعلامیه رسمی نده شما نمیتونی روی حدس و گمان بگی سیاست اون سایت چیه. چون خودش زبون داره و میاد میگه سیاست جدیدش چیه. حالا یک عده ایرانی هم هستند که چون فکر میکنند چندسال دوبی و ترکیه زندگی کردند پس اکانتشون سطح بالاتری از بقیه داره که نداره. Alipay الان با انبوه اکانت های مسدودی مواجهه (بنا به درخواست دولتش) و مجبوره تمام اکانت ها رو چک کنه ببینه کدوم حساب مال چه هویتی هست. توی همین ایران خودمون هم ماه پیش چندین میلیون حساب بی نام و نشان رو بانک مرکزی دستور داد مسدود کنند چون معلوم نبود مالکش کیه. یک سایتی هم که اسمش در تاپیک ذکر شده، 2 تا تز میده که چون کالای برگشتی از ایران زیاد بوده پس علی اکسپرس تحریم کرده. آخه یکی نیست بگه شمای فرد ایرانی از کجا آمار برگشتی های علی اکسپرس رو داری؟ اصلا مگه ایرانی ها کالا برگشت میدن به علی اکسپرس؟! هزینه برگشت پستی به چین رو اصلا میدونن؟ کلام ادم عاقلی میاد یک کالای 20 دلاری رو برگشت بزنه با هزینه پست ایران به چین؟ خوبه که سایت شما گران ترین تعرفه دلاری رو هم به مردم میفروشی! یا جای دیگه گفتن چون تعرفه گمرکی از 5 تومن شده 20 تومن پس علی اکسپرس تحریم کرده! مگه تعرفه 4800 تومنی که گمرک از مشتری در ایران میگیره علی اکسپرس تا حالا پرداخت میکرده که حالا 20 تومن شده ناراحت باشه؟! همین کشورهای اروپایی برای خرید از علی اکسپرس تا 40% ارزش کالا - هرچی باشه - مالیات خرید از علی اکسپرس باید پرداخت کنند به پست....! طرف حساب alipay به عنوان یک شرکت واسط مالی اصلا پست و گمرک نیست! پول رو از مشتری میگیره امانت نگه میداره و تا زمانی که کالا به مشتری رسید پولو آزاد میکنه میده فروشنده. براش هم فرق نمیکنه مقصد و مبدا کالا چیه چون وظیفه ش مالیه نه تعیین تکلیف سیاست برای علی اکسپرس. alipay یک شرکت خواهر در کنار علی اکسپرس هست نه زیرمجموعه یا رئیس.

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تمام فرمایشات شما درسته و این مشکل به هیچ وجه بجهت مرجوعی زیاد و مسایل جنبی گمرک پست ایران نیست
اگر سرچ کنید تنها منطقه ای که غیر ایران با این ارور مواجه هست کریمه اوکراین هست که اونها هم بعد از همین گمانه زنی های شبیه ما گفتند علی پی گفته به اشتباه ما رو بن کرده و عذرخواهی کردن و اعلام کرده که مشکل حل شده اما ساکنین آنجا اعلام کردند هنوز حل نشده ولی با حذف آدرس و ایجاد یک آدرس جدید و تغییر منطقه از کریمه به کراسنودار توانستن پرداخت انجام بدن.
ترجمه دست و پا شکسته گوگل ترنسلیتی یکی از صفحات مربوط به این مشکل رو میتونید در لینک زیر ببینید

https://translate.google.com/transl...oplatoi-zakazov-i-yee-reshenie-124&edit-text=

z.m.m.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بخاطر مشکل خرید از علی اکسپرس من سه روز پیش یه سفارش توی سایت dhgate ثبت کردم ولی پرداختم وریفای نشد و دیشب کنسلش کردن
کسی میدونه دلیلش چیه؟
مگه فقط مشکل برای علی اکسپرس و علی بابا نبود؟؟

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2015-12-21-10-51-56.png
    Screenshot_2015-12-21-10-51-56.png
    128.9 KB · نمایش ها: 47

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
ممنون و متشکر، بدون شک و مطمئنا مشکل برای ایران هست و هر گونه سابقه قبلی در هیستوری اعم از شیپ به آدرس های ایران، اطلاعات اکانت علی اکسپرس، اطلاعات وبمانی و حتی آی پی ایرانی و.... (کلا کوچکترین نشانه و رد پایی) موجب میشود که حتی چنانچه موفق به پرداخت شوید و آدرس هم اروپا حتی باشه در وریفای به مشکل میخوره و ریفاند میشه ، ولی یه عده خود بزرگ بین از فشار خیلی زیاد توهم زده بودن احساس میکردن اکانتشون خیلی خارجکیه و کلا کار بار علی اکسپرس و فروشنده هاش برای تمام دنیا خوابیده !!!
خواهش میکنم
والا من تجربه شخصی خودم رو گفتم. تعبیر و تفسیر کارهای چینی ها،کار ساده ای نیست:D، من با حساب ایرانیم هم تست کردم که ببینم چطور میشه. نتیجه رو همینجا میگم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بخاطر مشکل خرید از علی اکسپرس من سه روز پیش یه سفارش توی سایت dhgate ثبت کردم ولی پرداختم وریفای نشد و دیشب کنسلش کردن
کسی میدونه دلیلش چیه؟
مگه فقط مشکل برای علی اکسپرس و علی بابا نبود؟؟
نمیدونم کجا خوندم اما دی اچ گیت هم باید به لیست اضافه کنی

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
دوستانی همکاری که به دلیل تحریم علی اکسپرس مشکل دریافت کالا دارند من تا چند روز آینده درحال برنامه ریزی خرید از طریق دفاتر خارجیمون هستیم انشالله این مشکل حل میکنیم

aassww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستانی همکاری که به دلیل تحریم علی اکسپرس مشکل دریافت کالا دارند من تا چند روز آینده درحال برنامه ریزی خرید از طریق دفاتر خارجیمون هستیم انشالله این مشکل حل میکنیم
الان صددرصد مشخص شد که تحریم شدیم؟؟؟؟

بالا