میشه بفرمایید هزینه گمرک نسبتا چطوریه؟سلام....
بنده از dhgate تا الان زیاد خرید داشتم و با ویزا خرید انجام دادم.هیچگونه مشکلی هم نداشتم.
تقریبا همه نوع کالا خرید کردم. هر بسته 19.600 تومن هزینه پستی گرفتن فقط...دوستان هرکس پرداختی داشت در خدمتم...میشه بفرمایید هزینه گمرک نسبتا چطوریه؟
به احتمال 90 درصد گمرکی بهش می خوره.من یه گوشی ۱۸۰ دلاری خرید کردم ، میخواستم ببینم میاد در خونه یا باید برم از پست بگیرم ؟ بعد هزینه گمرک و پست چقد میشه
خیر شدید ترم شدهدوستان همچنان مشکل خرید از علی اکسپرس حل نشده ؟
من یه گوشی از چین سفارش دادم امروز مامور پست برام سیم کارت اورد ازش پرسیدم گفت احتمال زیاد گوشی به عنوان کالای قاچاق ضبط میشه ! یعنی چی مگه قاچاقه خب گمرکشو میدیم ! از دوستان کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه
مامور پست چی اندازه گاونمیفهمه ، ادرس نمیتونه پیدا کنه حالا نظرشو درمورد ترخیص گوشی میپرسید ؟من یه گوشی از چین سفارش دادم امروز مامور پست برام سیم کارت اورد ازش پرسیدم گفت احتمال زیاد گوشی به عنوان کالای قاچاق ضبط میشه ! یعنی چی مگه قاچاقه خب گمرکشو میدیم ! از دوستان کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه
ممنون خیالم راحت شد ، فقط این میاد در خونه یا خودم باید برم از پست مرکز شهرم (مشهد ) بگیرممامور پست چی اندازه گاونمیفهمه ، ادرس نمیتونه پیدا کنه حالا نظرشو درمورد ترخیص گوشی میپرسید ؟
خود ارزیاب گمرک هم اطلاع نداره و فقط بهش گفتن پولوو بگیر ترخیص کن !!!!!!!!
بله پست میاره دم درممنون خیالم راحت شد ، فقط این میاد در خونه یا خودم باید برم از پست مرکز شهرم (مشهد ) بگیرم
گوشی و لوازم الکترونیکی بالای 100 دلار میره گمرک پست شهرتون ، نامه میزنن درب منزل بیاید تشریفات ترخیص رو انجام بدید . به همون ادرس که تو نامه میزنن مراجعه میکنید و تشریف میبرید گمرک پست - اول بسم اله یه 20 تومن پست ازتون میگیره ، ارزیاب نشسته اونجا خیلی با ادب میرید پیشش ، بسته رو جلو روی خودتون باز میکنن مدلشو تو اینترنت میبینن چند دلاره یا از خودتون میپرسن ، که معمولا تو همون اینترنت می بینن - 50 دلار اولش معاف از مالیاتی ، اگر هم پرسید قبلا بسته اومدی ترخیص کنی شما انکار میکنی . بقیه 50 دلار تا قیمت گوشی رو با ارز 3200 تومنی 15-16 درصدشو میگیرن - که معمولا برای بسته 100 دلاری واقعی که تو اینترنت سرچ کنند باشه 35 هزارتومن گمرکی میگیرن .ممنون خیالم راحت شد ، فقط این میاد در خونه یا خودم باید برم از پست مرکز شهرم (مشهد ) بگیرم
چی بوده؟ردیف ۱۰ گمرکی میگن برداشته شده صحت داره؟
خیرگوشی من از چین رسید ، ۳۵ ت پول پست فقط گرفتن !!