• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارگاه طنز

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
الان میخوام بخوام

فردا کلاس دارم

فردا جوابتون رو با مدرک کافی میدم

انشاا... که موفق باشید

فقظ مدارک کامل باشه که اگه ناقص باشه 3 روز کاری به تاخیر می افتین
موقع خواب به پست 886 بیشتر فکر کن

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
آره عزیزم اینها همه با ما هستند:D(از این شوخی ها با ما نکن ما جنبه نداریم ها)

در مورد سر مربی هر سر مربی وقتی مهر های خوب با غیرت داشته باشه معلومه که موفق میشه والبته سر مربی که هم دانش بالای داره
در سطح بین المللی هم نشون میده خودشون شما جوش نزن فعلا توی 8 تیم برتر آسیا هستیم (شما جوش خودتون رو بزن که از ایران خارج نشده چیکار به بین الملل داری حالا:D)

بقیه صحبت هام هم توی این بنر خلاصه میکنم
attachment-357791d1367780059-934807_191231184358980_855037141_n.jpg

متناسب ترین پست با تاپیک همین پست بود
واقعا طنز جالبیه:D

اوه اوه یه کلمه از مادر عروس

جواد جوون از تو بعیده که خودتو به ندونستن بزنی عزیزم
حقیقت عین عرق سگی بدخوره...برا همون نمیتونید تحمل کنید
سخته میدونم ولی ممکن باید عادت کنید

می گم ضریب هوشی پایینی دارین البته خودت هم اعتراف کردی ولی فکر نکردم انقدر پایین. یه کم بیشتر رو پست قبلیم فکر کن

این بنر رو نشون رفقا دادم نصف شبی خواب از سر همه پرید، از خنده روده بر شدن. یکی از بزرگترین جوک های قرن می تونه لقب بگیره(دنبال ثبت کردنش باش)

پ.ن: احیانا از جمله معروف 6 امتیاز کم شده بازم قهرمان شدیم کپی برداری نشده؟؟؟؟

فکر کنم شماخودت هم باورت شده
حالا اینجا به جز این دوستمون و من کسی نیست، واقعیت رو با خودت مرور کن که دچار دوگانگی ارزشی نشی

الان میخوام بخوام

فردا کلاس دارم

فردا جوابتون رو با مدرک کافی میدم

انشاا... که موفق باشید
ببخشید دوستان فکر میکنم اینجا رو با سبک زندگی یا تاپیک کل کل بخش فوتبال اشتباه گرفته باشین!
درسته که اینجا تاپیک طنز ه ولی در واقع طنز نوعی شوخی ادبیه!باید ادبیات خاص داشته باشه نه یک سری نوشته ی معمولی که هیچگونه ارزش ادبی نداره!
با احترام به همه دوستان باید بگم واقعا متاسفم که شان یک تاپیک ادبی در نظر گرفته نمیشه
متاسفانه کلمات و جملاتی توسط بعضی دوستان استفاده میشه که بعضی اوقات بسیار زننده است!
امیدوارم دوستان رعایت کنن یا برای کل کل و بحث های غیر ادبی به بخش های دیگه مراجعه کنن تا بشه از نوشته های مفید این بخش استفاده کرد
اگه مدیر اینجا نیست خودمون حداقل خودمونو مدیریت کنیم فکر میکنم حداقل به این بلوغ همگی رسیده باشیم
تشکر از همه دوستان

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
ببخشید دوستان فکر میکنم اینجا رو با سبک زندگی اشتباه گرفته باشین!
درسته که اینجا تاپیک طنز ه ولی در واقع طنز نوعی شوخی ادبیه!باید ادبیات خاص داشته باشه نه یک سری نوشته ی معمولی که هیچگونه ارزش ادبی نداره!
با احترام به همه دوستان باید بگم واقعا متاسفم که شان یک تاپیک ادبی در نظر گرفته نمیشه
متاسفانه کلمات و جملاتی توسط بعضی دوستان استفاده میشه که بعضی اوقات بسیار زننده است!
امیدوارم دوستان رعایت کنن یا برای کل کل و بحث های غیر ادبی به بخش های دیگه مراجعه کنن تا بشه از نوشته های مفید این بخش استفاده کرد
اگه مدیر اینجا نیست خودمون حداقل خودمونو مدیریت کنیم فکر میکنم حداقل به این بلوغ همگی رسیده باشیم
تشکر از همه

تشکر از تذکر شما
ولی به نظر بنده این نوشته ها ادبی تر از نوشته هایی است که اینجا نوشته می شود و بویی از ادبیات و طبع ادیبانه ندارد
به عنوان مثال به چند پست زیر توجه فرمایید

http://forum.persiantools.com/t62630-page50.html#post7232853
http://forum.persiantools.com/t62630-page53.html#post7234279
http://forum.persiantools.com/t62630-page40.html#post5052975

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
تشکر از تذکر شما
ولی به نظر بنده این نوشته ها ادبی تر از نوشته هایی است که اینجا نوشته می شود و بویی از ادبیات و طبع ادیبانه ندارد
به عنوان مثال به چند پست زیر توجه فرمایید

http://forum.persiantools.com/t62630-page50.html#post7232853
http://forum.persiantools.com/t62630-page53.html#post7234279
http://forum.persiantools.com/t62630-page40.html#post5052975

دوست عزیز من این ها رو به عنوان نمونه عرض کردم وگرنه پست هایی هست که اصلا آدم شرم میکنه اونا رو بخونه!منظور من هم همینه که نوشته هایی که بار ادبی ندارن نباید اینجا باشن
دوستان برای صحبت های خصوصی و اینجور پست ها که باز هم تاکید میکنم ارزش ادبی ندارن لطفا بخش دیگری رو انتخاب کنن اینجوری بخش ادبیات چه فرقی با سبک زندگی داره؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دوست عزیز من این ها رو به عنوان نمونه عرض کردم وگرنه پست هایی هست که اصلا آدم شرم میکنه اونا رو بخونه!منظور من هم همینه که نوشته هایی که بار ادبی ندارن نباید اینجا باشن
دوستان برای صحبت های خصوصی و اینجور پست ها که باز هم تاکید میکنم ارزش ادبی ندارن لطفا بخش دیگری رو انتخاب کنن اینجوری بخش ادبیات چه فرقی با سبک زندگی داره؟!

جمع که 99% پسرونه بشه همین میشه!!
شما چرا نمیری یه تالار دیگه؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
کلاغ-دستمال عینک-فلاکس

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
كلاغ سيه چرده با دستمال عينك فلاسك شيشيه اى رو پاك كرد

لامپ مهتابى / اسكنه / گراف

حاجی یه مورد بهتر نداشتی واسه انتخاب کلمه؟

با اسکنه یه گراف رو چوب کشیدم شد عین لامپ مهتابی:D

ژاژ-آنتی ژن-سیملوله

کسی بتونه یه جمله بسازه با اینا کارش درسته:دی

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
حاجی یه مورد بهتر نداشتی واسه انتخاب کلمه؟

با اسکنه یه گراف رو چوب کشیدم شد عین لامپ مهتابی:D

ژاژ-آنتی ژن-سیملوله

کسی بتونه یه جمله بسازه با اینا کارش درسته:دی

تمام ژاژ ها دارای آنتیژن هایی هستن که قابلیت تبدیل پیچه به سیم لوله رو دارن

شن / کابل RJ45 / پرفراژ

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
فقظ مدارک کامل باشه که اگه ناقص باشه 3 روز کاری به تاخیر می افتین
موقع خواب به پست 886 بیشتر فکر کن
دوست عزیز همچین پستی زده نشده هنوز الان 871 هست

برای ادامه بحث اینجا زیاد جالب نیست
[h=1]کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)[/h]بیا توی این تاپیک اگه دوست داری بحث ادامه پیدا کنه و روشن شی
البته به شرطی میام من که منطقی فکر کنی شما نه تعصبی

ببخشید دوستان فکر میکنم اینجا رو با سبک زندگی یا تاپیک کل کل بخش فوتبال اشتباه گرفته باشین!
تشکر از همه دوستان

دوست عزیز وگرامی
من به شدت عذر خواهی میکنم
ولی این دوستمون ولکن نبود من یه پست دادم فقط همینجوری منظورم اصلا به این اقا نبود ولی ایشون به منظور گرفتن وادامه
منم نمیتونستم ساکت بشینم
دیگه قرار نیست اینجا ادامه پیدا کنه
از همه بچه ها عذر خواهی میکنم

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
می گم ضریب هوشی پایینی دارین البته خودت هم اعتراف کردی ولی فکر نکردم انقدر پایین. یه کم بیشتر رو پست قبلیم فکر کن

این بنر رو نشون رفقا دادم نصف شبی خواب از سر همه پرید، از خنده روده بر شدن. یکی از بزرگترین جوک های قرن می تونه لقب بگیره(دنبال ثبت کردنش باش)

پ.ن: احیانا از جمله معروف 6 امتیاز کم شده بازم قهرمان شدیم کپی برداری نشده؟؟؟؟

موافقم.این برادر ارور و جواد فک کردن که چه خبره.;)

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوست عزیز همچین پستی زده نشده هنوز الان 871 هست

برای ادامه بحث اینجا زیاد جالب نیست
[h=1]کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)[/h]بیا توی این تاپیک اگه دوست داری بحث ادامه پیدا کنه و روشن شی
البته به شرطی میام من که منطقی فکر کنی شما نه تعصبی

دوست عزیز وگرامی
من به شدت عذر خواهی میکنم
ولی این دوستمون ولکن نبود من یه پست دادم فقط همینجوری منظورم اصلا به این اقا نبود ولی ایشون به منظور گرفتن وادامه
منم نمیتونستم ساکت بشینم
دیگه قرار نیست اینجا ادامه پیدا کنه
از همه بچه ها عذر خواهی میکنم

فدات شم من مثل روز روشنم شما سعی کن خودت رو روشن کنی که این حرف ها رو جایی می زنی مثل این جا همه بهت نخندن

من داشتم جمله سازی با کلامت رو ادامه می دادم که شما پست کاملا بی ربط به تاپیک در خطاب به من دادی که مسلما باید پاسخ رو میشنیدی

پ.ن1: من وقت اضافه ندارم که با افراد متعصب و بی منطق مثل شما بحث کنم، دوست داری توی همون تاپیک با هزار نفر می تونی بحث کنی
پ.ن2: این آخرین پست من در این رابطه در این تاپیک می باشد. بحث رو بیهوده ادامه نده که پاسخی دریافت نخواهی کرد

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ادامه بحث اصلی تاپیک رو در پیش بگیرین...

اخه من الان با این همه طنّاز بودن چجوری از این جمله در بیارم؟
آخه پرفراز و کابل.... و شن هم شد جمله سازی؟

نمک/نمکدون/ترشی

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
فدات شم من مثل روز روشنم شما سعی کن خودت رو روشن کنی که این حرف ها رو جایی می زنی مثل این جا همه بهت نخندن

من داشتم جمله سازی با کلامت رو ادامه می دادم که شما پست کاملا بی ربط به تاپیک در خطاب به من دادی که مسلما باید پاسخ رو میشنیدی

پ.ن1: من وقت اضافه ندارم که با افراد متعصب و بی منطق مثل شما بحث کنم، دوست داری توی همون تاپیک با هزار نفر می تونی بحث کنی
پ.ن2: این آخرین پست من در این رابطه در این تاپیک می باشد. بحث رو بیهوده ادامه نده که پاسخی دریافت نخواهی کرد

امیدوارم همین طور که میگید باشه کاملا روشن باشید ولی تا جای که من از پست های شما دیدم و برداشت کردم که شما همچین چیزی از این داستان ها نمیدونید و فقط دارین حرف خودتون رو میزنید
من هنوز سر حرفم هستم اینو تمام افرادی که عقل دارن و منطقی هستند تائید میکنند

من در خطاب به شما هیچ پستی نزدم من جمله رو ساخت با کلمات آخر و بعد کلمه های جدید دادم شما هم طبق قوانین این تاپیک که استارتر مشخص کرده از کلمات آخر شروع میکردن نه اینکه برین از پست قبلی شروع کنین پس بحث رو شما شروع کردن که منظور خاصی داشتین منم در جواب واکنش نشون دادم

پ ن1:من میخواستم توی اون تاپیک بحث کنم که الان اینجا نبودم..وقت اضافه ندارین که بیشتر توی این تاپیک ها هستین و اسپم میدین(مفهوم واقعی منطق رو دارم از زبون شما میفهمم خیلی جالبه. شما اگه تعصبی نبودین نمیومدین از پست یکی مونده به آخر اونم فقط برای تلافی پست زننده بزنید)

پ ن2:آخرین پست من در رابطه با این موضوع هست دیگه هم پست نمیزنم چون حوصله ندارم با افراد بیکار والاف بحث کنم

به روز باشید انشاا...

Last edited:

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
ارور جون من بیخیال شو، ادامه نده
اغتشاشیدید به تاپیک رفت:rolleyes:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ارور جون من بیخیال شو، ادامه نده
اغتشاشیدید به تاپیک رفت:rolleyes:

اینقدر اسپم نده دیگه
در ضمن این اواتارت به شذّت باحاله

جمله:دیروز رفته بودیم لب دریا واسه شنا و والیبال ساحلی،همینکه پای برهنه مو روی شنا گذاشتم انگار تو بهشتم
دیگه کابل ... و پرفاژ رو کجاش جا بدم نمکدون؟

نمک/نمکدون/ترشی

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اینقدر اسپم نده دیگه
در ضمن این اواتارت به شذّت باحاله

جمله:دیروز رفته بودیم لب دریا واسه شنا و والیبال ساحلی،همینکه پای برهنه مو روی شنا گذاشتم انگار تو بهشتم
دیگه کابل ... و پرفاژ رو کجاش جا بدم نمکدون؟

نمک/نمکدون/ترشی

بد ترین ترشی عمرم رو زمانی درست کردم که ترشی نیاز به نمک داشت رفتم نمک دون رو بیارم ريا،اوردم و ریختم ولی نگو که توش شکر ریخته بودن

میخ /سیخ/سولاخ

بالا