amirshakoori
Registered User
الان میخوام بخوام
فردا کلاس دارم
فردا جوابتون رو با مدرک کافی میدم
انشاا... که موفق باشید
فقظ مدارک کامل باشه که اگه ناقص باشه 3 روز کاری به تاخیر می افتین
موقع خواب به پست 886 بیشتر فکر کن
الان میخوام بخوام
فردا کلاس دارم
انشاا... که موفق باشید
آره عزیزم اینها همه با ما هستند(از این شوخی ها با ما نکن ما جنبه نداریم ها)
در مورد سر مربی هر سر مربی وقتی مهر های خوب با غیرت داشته باشه معلومه که موفق میشه والبته سر مربی که هم دانش بالای داره
در سطح بین المللی هم نشون میده خودشون شما جوش نزن فعلا توی 8 تیم برتر آسیا هستیم (شما جوش خودتون رو بزن که از ایران خارج نشده چیکار به بین الملل داری حالا)
بقیه صحبت هام هم توی این بنر خلاصه میکنم
متناسب ترین پست با تاپیک همین پست بود
واقعا طنز جالبیه
اوه اوه یه کلمه از مادر عروس
جواد جوون از تو بعیده که خودتو به ندونستن بزنی عزیزم
حقیقت عین عرق سگی بدخوره...برا همون نمیتونید تحمل کنید
سخته میدونم ولی ممکن باید عادت کنید
می گم ضریب هوشی پایینی دارین البته خودت هم اعتراف کردی ولی فکر نکردم انقدر پایین. یه کم بیشتر رو پست قبلیم فکر کن
این بنر رو نشون رفقا دادم نصف شبی خواب از سر همه پرید، از خنده روده بر شدن. یکی از بزرگترین جوک های قرن می تونه لقب بگیره(دنبال ثبت کردنش باش)
پ.ن: احیانا از جمله معروف 6 امتیاز کم شده بازم قهرمان شدیم کپی برداری نشده؟؟؟؟
فکر کنم شماخودت هم باورت شده
حالا اینجا به جز این دوستمون و من کسی نیست، واقعیت رو با خودت مرور کن که دچار دوگانگی ارزشی نشی
ببخشید دوستان فکر میکنم اینجا رو با سبک زندگی یا تاپیک کل کل بخش فوتبال اشتباه گرفته باشین!الان میخوام بخوام
فردا کلاس دارم
انشاا... که موفق باشید
ببخشید دوستان فکر میکنم اینجا رو با سبک زندگی اشتباه گرفته باشین!
درسته که اینجا تاپیک طنز ه ولی در واقع طنز نوعی شوخی ادبیه!باید ادبیات خاص داشته باشه نه یک سری نوشته ی معمولی که هیچگونه ارزش ادبی نداره!
با احترام به همه دوستان باید بگم واقعا متاسفم که شان یک تاپیک ادبی در نظر گرفته نمیشه
متاسفانه کلمات و جملاتی توسط بعضی دوستان استفاده میشه که بعضی اوقات بسیار زننده است!
امیدوارم دوستان رعایت کنن یا برای کل کل و بحث های غیر ادبی به بخش های دیگه مراجعه کنن تا بشه از نوشته های مفید این بخش استفاده کرد
اگه مدیر اینجا نیست خودمون حداقل خودمونو مدیریت کنیم فکر میکنم حداقل به این بلوغ همگی رسیده باشیم
تشکر از همه
تشکر از تذکر شما
ولی به نظر بنده این نوشته ها ادبی تر از نوشته هایی است که اینجا نوشته می شود و بویی از ادبیات و طبع ادیبانه ندارد
به عنوان مثال به چند پست زیر توجه فرمایید
http://forum.persiantools.com/t62630-page50.html#post7232853
http://forum.persiantools.com/t62630-page53.html#post7234279
http://forum.persiantools.com/t62630-page40.html#post5052975
دوست عزیز من این ها رو به عنوان نمونه عرض کردم وگرنه پست هایی هست که اصلا آدم شرم میکنه اونا رو بخونه!منظور من هم همینه که نوشته هایی که بار ادبی ندارن نباید اینجا باشن
دوستان برای صحبت های خصوصی و اینجور پست ها که باز هم تاکید میکنم ارزش ادبی ندارن لطفا بخش دیگری رو انتخاب کنن اینجوری بخش ادبیات چه فرقی با سبک زندگی داره؟!
کلاغ-دستمال عینک-فلاکس
كلاغ سيه چرده با دستمال عينك فلاسك شيشيه اى رو پاك كرد
لامپ مهتابى / اسكنه / گراف
حاجی یه مورد بهتر نداشتی واسه انتخاب کلمه؟
با اسکنه یه گراف رو چوب کشیدم شد عین لامپ مهتابی
ژاژ-آنتی ژن-سیملوله
کسی بتونه یه جمله بسازه با اینا کارش درسته:دی
دوست عزیز همچین پستی زده نشده هنوز الان 871 هستفقظ مدارک کامل باشه که اگه ناقص باشه 3 روز کاری به تاخیر می افتین
موقع خواب به پست 886 بیشتر فکر کن
ببخشید دوستان فکر میکنم اینجا رو با سبک زندگی یا تاپیک کل کل بخش فوتبال اشتباه گرفته باشین!
درسته که اینجا تاپیک طنز ه ولی در واقع طنز نوعی شوخی ادبیه!باید ادبیات خاص داشته باشه نه یک سری نوشته ی معمولی که هیچگونه ارزش ادبی نداره!
با احترام به همه دوستان باید بگم واقعا متاسفم که شان یک تاپیک ادبی در نظر گرفته نمیشه
متاسفانه کلمات و جملاتی توسط بعضی دوستان استفاده میشه که بعضی اوقات بسیار زننده است!
امیدوارم دوستان رعایت کنن یا برای کل کل و بحث های غیر ادبی به بخش های دیگه مراجعه کنن تا بشه از نوشته های مفید این بخش استفاده کرد
اگه مدیر اینجا نیست خودمون حداقل خودمونو مدیریت کنیم فکر میکنم حداقل به این بلوغ همگی رسیده باشیم
تشکر از همه دوستان
جمع که 99% پسرونه بشه همین میشه!!
شما چرا نمیری یه تالار دیگه؟
می گم ضریب هوشی پایینی دارین البته خودت هم اعتراف کردی ولی فکر نکردم انقدر پایین. یه کم بیشتر رو پست قبلیم فکر کن
این بنر رو نشون رفقا دادم نصف شبی خواب از سر همه پرید، از خنده روده بر شدن. یکی از بزرگترین جوک های قرن می تونه لقب بگیره(دنبال ثبت کردنش باش)
پ.ن: احیانا از جمله معروف 6 امتیاز کم شده بازم قهرمان شدیم کپی برداری نشده؟؟؟؟
موافقم.این برادر ارور و جواد فک کردن که چه خبره.
دوست عزیز همچین پستی زده نشده هنوز الان 871 هست
برای ادامه بحث اینجا زیاد جالب نیست
[h=1]کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)[/h]بیا توی این تاپیک اگه دوست داری بحث ادامه پیدا کنه و روشن شی
البته به شرطی میام من که منطقی فکر کنی شما نه تعصبی
دوست عزیز وگرامی
من به شدت عذر خواهی میکنم
ولی این دوستمون ولکن نبود من یه پست دادم فقط همینجوری منظورم اصلا به این اقا نبود ولی ایشون به منظور گرفتن وادامه
منم نمیتونستم ساکت بشینم
دیگه قرار نیست اینجا ادامه پیدا کنه
از همه بچه ها عذر خواهی میکنم
تمام ژاژ ها دارای آنتیژن هایی هستن که قابلیت تبدیل پیچه به سیم لوله رو دارن
شن / کابل RJ45 / پرفراژ
ادامه بحث اصلی تاپیک رو در پیش بگیرین...
فدات شم من مثل روز روشنم شما سعی کن خودت رو روشن کنی که این حرف ها رو جایی می زنی مثل این جا همه بهت نخندن
من داشتم جمله سازی با کلامت رو ادامه می دادم که شما پست کاملا بی ربط به تاپیک در خطاب به من دادی که مسلما باید پاسخ رو میشنیدی
پ.ن1: من وقت اضافه ندارم که با افراد متعصب و بی منطق مثل شما بحث کنم، دوست داری توی همون تاپیک با هزار نفر می تونی بحث کنی
پ.ن2: این آخرین پست من در این رابطه در این تاپیک می باشد. بحث رو بیهوده ادامه نده که پاسخی دریافت نخواهی کرد
ارور جون من بیخیال شو، ادامه نده
اغتشاشیدید به تاپیک رفت
اینقدر اسپم نده دیگه
در ضمن این اواتارت به شذّت باحاله
جمله:دیروز رفته بودیم لب دریا واسه شنا و والیبال ساحلی،همینکه پای برهنه مو روی شنا گذاشتم انگار تو بهشتم
دیگه کابل ... و پرفاژ رو کجاش جا بدم نمکدون؟
نمک/نمکدون/ترشی