• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارگاه طنز

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
بد ترین ترشی عمرم رو زمانی درست کردم که ترشی نیاز به نمک داشت رفتم نمک دون رو بیارم ريا،اوردم و ریختم ولی نگو که توش شکر ریخته بودن

میخ /سیخ/سولاخ

میخ رو سیخ کردم و فرو کردمش تو سولاخ

آشپز/ پیکان/اسلواکی

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
میخ رو سیخ کردم و فرو کردمش تو سولاخ

آشپز/ پیکان/اسلواکی

مردم اسلواکی عاشق دو چیز اند یکی آشپز های ایرانی یکی دیگه پیکان های خیلی خفن ایرانی

تی شرت/لب دریا/قلیون

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
مردم اسلواکی عاشق دو چیز اند یکی آشپز های ایرانی یکی دیگه پیکان های خیلی خفن ایرانی

تی شرت/لب دریا/قلیون
آخه کدوم گاگولی با تی شرت میشینه لب دریا قلیون میکشه:D
ماهی/برف/تابستون

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

تی شرت/لب دریا/قلیون

دیشب بدون تیشرت رفته بودم لب دریا قلیون بکشم که گارد ساحلی منو گرفت

چکش/خودکار/کوکائین

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

چکش/خودکار/کوکائین

یارو تو دانشگاه کوکائین زده بعدش رفت سر کلاس خودکار برداشت یهو توهم زد دید چکش تو دستشه اون رو یهو محکم کوبید تو سر دختر بعد از ظهرش رفته پیش دوستاش گفت عامو نبودی یه دختره چکش زدم عجب چیز نازیه....(آخر شب بود فهمید که همش خواب بوده)

گوشی/ماشین/کم باد

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632

چکش/خودکار/کوکائین

دیشب تو خواب دیدم یارو داشت با لوله خودکار کوکائین میزد بالا یدفعه رف تو حس و چکشو برداشتو افتاد به جون ما..

قفسه - بسه - قصه

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
یارو تو دانشگاه کوکائین زده بعدش رفت سر کلاس خودکار برداشت یهو توهم زد دید چکش تو دستشه اون محکم کوبید تو سر دختر بعد از ظهرش رفته پیش دوستاش گفت عمو نبودی یه دختره چکش زدم عجب چیز نازیه....

گوشی/ماشین/کم باد

آقا ما داشتیم میرفتیم شومال دیدیم لاستیک های ماشن کم باده ؛ گوشی رو از دست حاج خانوم گرفتیمو زنگ زدیم امداد خودرو ..

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دیشب تو خواب دیدم یارو داشت با لوله خودکار کوکائین میزد بالا یدفعه رف تو حس و چکشو برداشتو افتاد به جون ما..

قفسه - بسه - قصه

پسرخالم داشت برامون قصه تعریف میکرد یکی اومد گفت بسه قفسه ها رسید بیاین سر کار

خاطرات/محال/گاج

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
از گشنگی داشتیم برگ درخت میخوردیم حوس پیتزا کردیم اما دریغ از یه قرون پول

جیگر/آتیش/هدیه

جیگر رو آتیش هدیه ایست از طرف خداوند...

پ.ن: اون دریغ نبود، ریغ بود:D

تشتک/ پشمک/ حمید لولایی

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
جیگر رو آتیش هدیه ایست از طرف خداوند...

پ.ن: اون دریغ نبود، ریغ بود:D

تشتک/ پشمک/ حمید لولایی

حمید لولایی داشت پشمک میخورد که حوس نوشابه کرد.. اومد درشو باز کنه تشتکش خود تو چشش

اسپک - استیک - اسپیک

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
حمید لولایی داشت پشمک میخورد که حوس نوشابه کرد.. اومد درشو باز کنه تشتکش خود تو چشش

اسپک - استیک - اسپیک

داشتیم استیک میخوردیم و اسپک میزدیم که هوس کردین انگلیش اسپیک کنیم..

لوله/ توله/ تانزانیا

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632

لوله/ توله/ تانزانیا

دیرو تو اخبار نیشون میداد یه توله تو لوله ای تنگ تو تانزانیا گیر افتاده بود:(

شل - شق - عرق

new24

Registered User
لایک‌ها
300

لوله/ توله/ تانزانیا

آقا ما هفته پیش قبل از اینکه بریم آنگولا(گفتم واسه چی رفتیم)یه سر رفتیم تانزانیا واسه خریدن توله شیر،هر چی تو باغ وحشا دنبال این حیوون بودیم که پاهامون درد گرفت،همینجور سلانه سلانه داشتیم میرفتیم سمت هتل که یکدفعه پامون گرفت به یک لوله نازک که از وسط خیابون میگذشت،فکر کردیم احتمالا لوله شلنگه دوباره با پا زدیم بهش یکدفعه کنده شده،تو 3 سوت پلیسای اونجا که بهشون میگن تیشورته(Tanzania Shorte)اومدن دستگیرمون کردن
تو دادگاه به جرم به فنا سازی کلّ اینترنت ایران انداختنمون توی سیاه چال،هیچی دیگه،ما سالها اون تو موندیم و پوسیدیم و نتونستیم بریم آنگولا واسه برگردوندن محمود

تک/پک/خواجه عبدالله انصاری
این خواجه عبدالله انصاری اوّلاش شعر نمیگفت فقط بندری میرفت تو مجالس ،یکروز یکم دودیش کردیم و دادیم تو پک زد،هیچی دیگه از اون موقع داره تک بیتی میگه
یکیشو میگم:منو و حور العینی اینجور جلوم---نخوردیم و ندیدیم و نبود،هرکی یکه دیده خوش بیده!!!(تاثیرات منفیه دودی کردن)

جمله کوتاه:ببین خواجه..... بده اون سیگارو یه پک بزنم تا واست تک بیتی بسرایم
انجمن/خون آشام/استقلال

Last edited:

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
آقا ما هفته پیش قبل از اینکه بریم آنگولا(گفتم واسه چی رفتیم)یه سر رفتیم تانزانیا واسه خریدن توله شیر،هر چی تو باغ وحشا دنبال این حیوون بودیم که پاهامون درد گرفت،همینجور سلانه سلانه داشتیم میرفتیم سمت هتل که یکدفعه پامون گرفت به یک لوله نازک که از وسط خیابون میگذشت،فکر کردیم احتمالا لوله شلنگه دوباره با پا زدیم بهش یکدفعه کنده شده،تو 3 سوت پلیسای اونجا که بهشون میگن تیشورته(Tanzania Shorte)اومدن دستگیرمون کردن
تو دادگاه به جرم به فنا سازی کلّ اینترنت ایران انداختنمون توی سیاه چال،هیچی دیگه،ما سالها اون تو موندیم و پوسیدیم و نتونستیم بریم آنگولا واسه برگردوندن محمود

این خواجه عبدالله انصاری اوّلاش شعر نمیگفت فقط بندری میرفت تو مجالس ،یکروز یکم دودیش کردیم و دادیم تو پک زد،هیچی دیگه از اون موقع داره تک بیتی میگه
یکیشو میگم:منو و حور العینی اینجور جلوم---نخوردیم و ندیدیم و نبود،هرکی یکه دیده خوش بیده!!!(تاثیرات منفیه دودی کردن)

انجمن/خون آشام/استقلال

پسرجان جمله باید بسازی ، داستان که نباث بنویسی..

new24

Registered User
لایک‌ها
300
پسرجان جمله باید بسازی ، داستان که نباث بنویسی..
پسر عایا؟
دادا یک داستان باحال تر از این ساختم که تو صفحات قبلیه واسه رفتن به انگولا
در ضمن اینو همینجوری نوشتم،دارم تایپمو قوی میکنم،با اینکه همینجوری هم قویه
جمله اصلی و اخری رو هم نوشتما

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
پسر عایا؟
دادا یک داستان باحال تر از این ساختم که تو صفحات قبلیه واسه رفتن به انگولا
در ضمن اینو همینجوری نوشتم،دارم تایپمو قوی میکنم،با اینکه همینجوری هم قویه
جمله اصلی و اخری رو هم نوشتما

دختری؟ :D

شماره بدم خدمتتون..:)

استقلال یکه . پرسپولیس ، انجمن خون آشامان کشور..

ارتقا - اشتباه - افتضاح

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
امیدوارم همین طور که میگید باشه کاملا روشن باشید ولی تا جای که من از پست های شما دیدم و برداشت کردم که شما همچین چیزی از این داستان ها نمیدونید و فقط دارین حرف خودتون رو میزنید
من هنوز سر حرفم هستم اینو تمام افرادی که عقل دارن و منطقی هستند تائید میکنند

من در خطاب به شما هیچ پستی نزدم من جمله رو ساخت با کلمات آخر و بعد کلمه های جدید دادم شما هم طبق قوانین این تاپیک که استارتر مشخص کرده از کلمات آخر شروع میکردن نه اینکه برین از پست قبلی شروع کنین پس بحث رو شما شروع کردن که منظور خاصی داشتین منم در جواب واکنش نشون دادم

پ ن1:من میخواستم توی اون تاپیک بحث کنم که الان اینجا نبودم..وقت اضافه ندارین که بیشتر توی این تاپیک ها هستین و اسپم میدین(مفهوم واقعی منطق رو دارم از زبون شما میفهمم خیلی جالبه. شما اگه تعصبی نبودین نمیومدین از پست یکی مونده به آخر اونم فقط برای تلافی پست زننده بزنید)

پ ن2:آخرین پست من در رابطه با این موضوع هست دیگه هم پست نمیزنم چون حوصله ندارم با افراد بیکار والاف بحث کنم

به روز باشید انشاا...

دیگه خواستم بحث رو ادامه ندم شما موضوع جدید مطرح کردی

اگه شما پست های مربوط به خرید و فروش بازارچه رو اسپم می دونین چرا به مدیران پیشنهاد نمی دین این منبع اسپم رو تعطیل کنن (اگه من اسپمرم شما سوپر اسپمری. نگاهی اجمالی به پست هات بنداز)

اگه قبل از ریپورت کردن پست به ساعت پست دقت می کردی من ساعت 11:30 پست رو زده بودم و شما هم 11:30 یعنی با اختلاف زمانی چند ثانیه که به ایم معنی من پست شما رو ندیده بودم. به پست هایی هم که خودت اینجا دادی دقت کن. چندین بار پست یکی مونده به آخر رو کوت کردی
جالب ترین مساله اینه که اون دو تا پست من و شما پاک شده و شما پست خودت رو به اسم من کوت کردی:blink::eek:
http://forum.persiantools.com/t62630-page57.html#post7260495

دختری؟ :D

شماره بدم خدمتتون..:)

استقلال یکه . پرسپولیس ، انجمن خون آشامان کشور..

ارتقا - اشتباه - افتضاح

برای ارتقا قطعات سخت افزاری آدم باید خیلی حواسش باشه که اشتباه نکنه وگرنه افتضاح می شه

بالا