در انتخابات شرکت کنید و به پیرزن کفتر باز محله ما رای بدید :blink:
دوغ - دوغ - دوغ
با ریتم خوانده شود:زاغو،زاغو،زاغو ...بیایوو بیایوو ..روی درخت ما بشین، بشین و بشین بیا و بشین(گروه خانم ها) ، روی برگای سبز این درخت ما بشین ،بشین و بشین یالّا بشین(بازم همون خانم های مذکور)،روی درخت ساروج ما بشین زودباش بشین یالّا بشین(بازم خانوما).این دوغ میگن خاصت ها داره ، مخصوصا دوغ کفیر که میگن بهترین دوغ موجوده البته محلیش..
ساروج - داوود - زاغو
با ریتم خوانده شود:زاغو،زاغو،زاغو ...بیایوو بیایوو ..روی درخت ما بشین، بشین و بشین بیا و بشین(گروه خانم ها) ، روی برگای سبز این درخت ما بشین ،بشین و بشین یالّا بشین(بازم همون خانم های مذکور)،روی درخت ساروج ما بشین زودباش بشین یالّا بشین(بازم خانوما).
های زاغو زاغو زاغو بیا پیش کلاغو،ببین چقدر تنهایه چقدر تنهایی دِرِِهِ(تک خوان گروه،داوود خان)
موسیقی مشدی با لهجه.ی گیلانی
موزیک/شاهین نجفی/من و تو
موزیک شاهین کنفی و رفقاش و شبکه منوتو به درد چاه فاضلاب میخوره
فیزیک کوآنتوم- فارنهایت - دگردیسی
اینفدر این دوست دانشمند من (مخترع درجه.ی فارنهایت)توی گوش من در مورد فیزیک کوآنتوم صحبت کرد که تخم گذاشتم.آخه نمیدونم این چجوری دگردیسی کرده که از اصغر جِـفات شده اوسکار
حموم زنونه/یون/گوناگون
ابداع کننده درجه فارنهایت اسمشون همون فارنهایت هست ..
حمام زنانه های گوناگونی در تمام مناطق ایران موجوده . یون به اتمی گفته میشود که بار الکتریکی اضافه داشته باشد و این بار میتواند منفی یا مثبت باشد
غاز - جفات - رازیانه
باز این لینکن جفات بازی در آورد،خب واسه اینکه این جِفات بازی هاا تموم بشه عرقه غازو با رازیانه قاطی کن روزی 3 بار به چشمات بمالشون
ایشالله شفا پیدا کنی!!!
کتاب/جوجه رنگی/تینر
تیتر این هفته آشپزی ، جوجه رنگی لای کتاب با سس مخصوص
میمنه - میسره - طلیعه
شبکه خانگی با پخش اسلحه بین سربازان فلسطینی توانست رستوران های العالم و بی بی سی را ورشکست کند.
عجب شیر/ Mcdonald/ پشه کش
قربانت،منم با اینکه اولین باره میبینمت حالم ازت بهم میخوره،چه وجه تفاهمی داریم ما!!!در حد روز کتابخوانی که 24 آبانه از کاربر NEW24 بدم میاد.
قربانت،منم با اینکه اولین باره میبینمت حالم ازت بهم میخوره،چه وجه تفاهمی داریم ما!!!
کلمات رو نگفتی عزیز
نه داداش ناراحت نشی!
قورمه سبزی/ بستنی کیم/ کاترین اشتون
نه داداش ناراحت نشی!
قورمه سبزی/ بستنی کیم/ کاترین اشتون
دیشب کاترین اشتونو دیدم داشت مث چی بستنی کیم میخورد کلشم بو قرمه سبزی میداد.
استخاره - استکبار - استفهام
پس پریروز داشتم با کت شلوار جدیدم تو خیابونای لرستان میروندم که یدفعه چشم افتاد به سلنا .گومز که بی.کینی تنش بود..دیشب که داشتم استخاره می کردم یاد استفهام انکاری استکبار جهانی ( گینه با صاحب) افتادم.
کت و شلوار/ سلنا گومز/ لرستان
پس پریروز داشتم با کت شلوار جدیدم تو خیابونای لرستان میروندم که یدفعه چشم افتاد به سلنا .گومز که بی.کینی تنش بود..
خبیث - کبیر - اسیر
پس پریروز داشتم با کت شلوار جدیدم تو خیابونای لرستان میروندم که یدفعه چشم افتاد به سلنا .گومز که بی.کینی تنش بود..
خبیث - کبیر - اسیر
من و فرانچسکو فرانکو و اصغر هر تابستون با پیکان جوونان گوجه ای میریم کلیمانجارو رو فتح میکنیم و برمیگردیمفرانچسکو فرانکو/پیکان/ کلیمانجارو