• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارگاه یا کارخانه تولیدی و صنعتی با 3 میلیارد سرمایه و کمک صندوق توسعه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
سلام
دوستان نظرات خودتون با 3 میلیارد سرمایه و وام دولتی رو بیان کنید. اهدافم بلندمدته. من خودم معلم دوستان اما بشدت بدنبال کارآفرینی ام.

نظرم خودم دوتاس. کارخانه ضایعات و ذوب فلزات .مجوز پمپ بنزین و سی ان جی هم عالیه .

هدفم دنبال راه اندازی و ایجاد شغل هست ینی کاری انجام بشه. با بورس و خرید ملک و خرید سکه و دلار موافق نیستم چون هدفم فرق میکنه وگرنه شاید عالی باشن . دنبال شراکتم نیستم.

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
سلام
معلم هستید؟
ماهی چه قدر درآمد دارید؟
معلمان قشر معمولی جامعه و همه در یک رنج هستن. سوال من تجریبات افراد یا نظرات مفید در کارهای تولیدی و صنعتی با حداقل 4 تا 40 نفر اشتغال زایی...

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
پرشین متاسفانه دیگه مثل قبل نیس یا تجربیات رو نمیگن یا واقعا متخصصی نیس
طرف یک حقوقت رو بالا پرسیده یه عددی بین 4 تا 10 می خوای جواب بدی طفره رفتی بعد از بقیه راهنمایی می خوای؟
همون کار معلمی رو ادامه بدی بهتره چون این ایده ها بدرد شما نمی خوره کارخونه ضایعات و گندله و کارخونه ذوب همه سرمایه قوی می خواد
پمپ بنزین هم سود خوبی نداره

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
ما هم ایده ی تولید و کارافرینی داشتیم ولی به نتیجه ای نرسیدیدم چون تولید تو ایران محکوم به شکسته البته خودموئن هم هنوز دنبال ایده های تولید هستیم ولی هرچقدر بیشتر تحقیق میکنیم به نتیجیه ای نمیریسیم حتی با چنتا تولید کننده و کارخانه دار هم صحبت کردیم به نتیجه ای نرسیدیم فلسفه همه دوستان تولید کننده چه پاک ترنشون چه .. یچیز اونم زد و بند کلاه گذاشتن سر دارایی یعنی یچیزایی از دور زدن دارایی شنیدم که یچیزایی یاد گرفتم سرم سوت کشید شما بدون رابطه و زدوبند و بدون رشوه و بدون شراکت با کله گنده ها نمیتونید به جایی برسید و تولیدتون محکوم به شکسته البته همین که تونسید یا میتونید وام میلیاردی بگیرید خودشم کلی کار

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
معلمان قشر معمولی جامعه و همه در یک رنج هستن. سوال من تجریبات افراد یا نظرات مفید در کارهای تولیدی و صنعتی با حداقل 4 تا 40 نفر اشتغال زایی...
همین معمولی بودن خوبه. معمولی بمون.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
با این پول نمیشه مدرسه غیرانتفاعی زد؟
یا مهدکودک
هم سررشته داری هم میگن سودش خوبه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
با توجه به بی ارزش شدن پول با 3 میلیارد ملک مورد نظر برای کار رو هم نمیشه خرید چه برسه به بقیه کارها و ...

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
طرف یک حقوقت رو بالا پرسیده یه عددی بین 4 تا 10 می خوای جواب بدی طفره رفتی بعد از بقیه راهنمایی می خوای؟
همون کار معلمی رو ادامه بدی بهتره چون این ایده ها بدرد شما نمی خوره کارخونه ضایعات و گندله و کارخونه ذوب همه سرمایه قوی می خواد
پمپ بنزین هم سود خوبی نداره
زندگی شخصی بنده به کسی ارتباطی نداره برادر من. حسادت رو بذاریم کنار. درآمد شخصی هرکسی ب خودش ربط داره. عنوان تاپیک مشخصه . شما کار بزرگ نکردید بنده چ گناهی دارم.
من تو دوران زندگیم ب یک معلم اینجوری نگفتم چقدر حقوق میگیری خجالت آوره!!!!

کارخونه ذوب بی نظیره اینطور ک بررسی کردم جزو آورده حقیقی یا حقوقی برای راه اندازی تسهیلات بالای 50 میلیارد ریال نیازه و ریسکش و دریافتش بالاس. میدونستید تو مشهد یک دوست زحمکتش افغانی سلطان ضایعات هست فقط زحمت کشیده و تلاش کرده با ایشونم صحبت کنی میگه اول دستفروشی میکردم.
پمپ بنزین اتفاقا خیلی درآمد بالایی داره چون پولش و دخلش نقده ولی ب هرکسی مجوز نمیدن . اونایی هم دارن ب قیمت بالا میدن ارزش خرید نداره باید مجوز بگیری ولی سخت یا از بنیاد شهید اقدام کنی

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
ما هم ایده ی تولید و کارافرینی داشتیم ولی به نتیجه ای نرسیدیدم چون تولید تو ایران محکوم به شکسته البته خودموئن هم هنوز دنبال ایده های تولید هستیم ولی هرچقدر بیشتر تحقیق میکنیم به نتیجیه ای نمیریسیم حتی با چنتا تولید کننده و کارخانه دار هم صحبت کردیم به نتیجه ای نرسیدیم فلسفه همه دوستان تولید کننده چه پاک ترنشون چه .. یچیز اونم زد و بند کلاه گذاشتن سر دارایی یعنی یچیزایی از دور زدن دارایی شنیدم که یچیزایی یاد گرفتم سرم سوت کشید شما بدون رابطه و زدوبند و بدون رشوه و بدون شراکت با کله گنده ها نمیتونید به جایی برسید و تولیدتون محکوم به شکسته البته همین که تونسید یا میتونید وام میلیاردی بگیرید خودشم کلی کار
بسیار ممنونم. بله دوستان و آشنایان نزدیکم ک کارخونه اجر یا چوب دارند دقیقا حرف شمارو میزنن میگن سالم کار کردن خیلی سخته و دغدغه اونام همینه. وام های سنگین تا سقف 4 میلیارد برای افراد حقیقی و بالای 4 میلیارد برای افراد حقوقی . بله گرفتن اینجور وام ها وثیقه سنگین هم نیاز داره و اگه اشتباه کنی شاید بازنده باشی. ممنونم

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
زندگی شخصی بنده به کسی ارتباطی نداره برادر من. حسادت رو بذاریم کنار. درآمد شخصی هرکسی ب خودش ربط داره. عنوان تاپیک مشخصه . شما کار بزرگ نکردید بنده چ گناهی دارم.
من تو دوران زندگیم ب یک معلم اینجوری نگفتم چقدر حقوق میگیری خجالت آوره!!!!

کارخونه ذوب بی نظیره اینطور ک بررسی کردم جزو آورده حقیقی یا حقوقی برای راه اندازی تسهیلات بالای 50 میلیارد ریال نیازه و ریسکش و دریافتش بالاس. میدونستید تو مشهد یک دوست زحمکتش افغانی سلطان ضایعات هست فقط زحمت کشیده و تلاش کرده با ایشونم صحبت کنی میگه اول دستفروشی میکردم.
پمپ بنزین اتفاقا خیلی درآمد بالایی داره چون پولش و دخلش نقده ولی ب هرکسی مجوز نمیدن . اونایی هم دارن ب قیمت بالا میدن ارزش خرید نداره باید مجوز بگیری ولی سخت یا از بنیاد شهید اقدام کنی
زندگیت به خودت ربط داره ما هم به تو کاری نداریم
الان 3 میلیارد پول خونه 100 متری جا متوسط رو به خوب تو تهرانه معلمی هم که حسادت نداره.;)
خورده پاترین کسی که الان بتونه با توکا تذارک کار کنه باید حداقل چند ده میلیارد سرمایه در گردش داشته باشه

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
زندگیت به خودت ربط داره ما هم به تو کاری نداریم
الان 3 میلیارد پول خونه 100 متری جا متوسط رو به خوب تو تهرانه معلمی هم که حسادت نداره.;)
خورده پاترین کسی که الان بتونه با توکا تذارک کار کنه باید حداقل چند ده میلیارد سرمایه در گردش داشته باشه
نمیخوام دخالت کنم و به منم مربوط نمیشه ایشون فقط در مورد کارافرینی و اشتغال زایی شوال داشتن در کنارش هم در مورد شغل و وضعیت خودشون توضیح دادن و اون دوستمون اومدن در مورد درامد معلمی سوال پرسیدن و شما هم نظرتون دادی البته ایشون هم درست جواب ندادن به نظر من به هرحال یه صلوات بفرسید تا این دوستمون هم مثل خیلی از ماها قصد کارافرینی دارن به هدفشون برسن من و برادرم هم مدتی قصد تولید و کارافرینی داریم ولی چون کم تجربه ایم فعلا داریم تحقیق میکنیم و الان هم قصد داریم در زمینه آموزش قدم بذاریم این دوستمون هم هدف بزرگی دارن امیدوارم تلاش کنن و بهش برسن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
با 3 میلیارد هم میشه یه کارهایی کرد حتی در بخش تولید، اما نه با این طرز تفکر

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
نمیخوام دخالت کنم و به منم مربوط نمیشه ایشون فقط در مورد کارافرینی و اشتغال زایی شوال داشتن در کنارش هم در مورد شغل و وضعیت خودشون توضیح دادن و اون دوستمون اومدن در مورد درامد معلمی سوال پرسیدن و شما هم نظرتون دادی البته ایشون هم درست جواب ندادن به نظر من به هرحال یه صلوات بفرسید تا این دوستمون هم مثل خیلی از ماها قصد کارافرینی دارن به هدفشون برسن من و برادرم هم مدتی قصد تولید و کارافرینی داریم ولی چون کم تجربه ایم فعلا داریم تحقیق میکنیم و الان هم قصد داریم در زمینه آموزش قدم بذاریم این دوستمون هم هدف بزرگی دارن امیدوارم تلاش کنن و بهش برسن
بله درسته سوال من کارآفرینی هست این مسئله رو مطرح کردید جا داره همینجا تشکر کنم از صندوق کارآفرینی امید ک در سالهای نچندان دور بدون داشتن سرمایه ای وام اشتغال سنگین دریافت کردم و مرکز بازی بزرگی با اشتغال فصلی 12 نفر مستقیم رو راه اندازی کردم من همون جوونی هستم ک پول فتوکپی دوران جونیش رو نداشت و با توکل بخدا و تفکر و تفکر و تفکر به این مرحله رسیدم. همیشه بدنبال کارآفرینی و اشتغال زایی بودم و هستم تنها ب درآمدزایی فک نمیکنم ب کاری ک میخوام انجام بدم بیشتر اهمیت میدم.
جناب برای تک تک دوستانی ک حرفای نادرستی بیان میکنن در صنعت جواب هایی دارم اما سکوت میکنم و تشکر میکنم از همین ک انتقاد میکنن و باعث میشه بیشتر خودمو بشناسم. ان شاءالله طرز فکر همه ما عوض شود برای رسیدن اول به پیشرفت و توسعه و بعد موفقیت.

اما بنظرم اینکه بگیم نمیشه یا نمیتونیم یا هرچیز منفی دیگه رو قبول ندارم. اصلا دوستان گلم برای کسب و کارتون یا سرمایه گذاری به نماینده شهرتون مراجعه کردید!!! نیازهاتون رو گفتید!!!!

بازم اقای مهندس با عذرخواهی از جنابعالی و پرشین تولز ب این نتیجه روز اول رسیدم استارت این تاپیک اشتباه بوده. من جواب سوالمو از کسی باید بگیرم ک حداقل اشتغال خرد رو انجام داده باشه.
ختم تاپیک
ممنون از همه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خدا رو شکر که اگر نماز جمعه تعطیل شد، حداقل منبرش به پی تی انتقال یافت:D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
فاز منفی نمیدم اما:
با سه میلیارد نهایتا بتونید یه مغازه بخرید توشهرستان اونم یه جای پرت.
الان قیمت یه آکسور 88 شده دو میلیارد .
--------
جسارتا احتمال میدم سورس پول فروش زمین میراثی بوده باشه.اگر این طور نیس پس همون کاری رو ادامه بدید که این سه میلیارد ازش دراومده.
به هرحال خوش ب حالتون.
موفق باشید.

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا