نمیخوام دخالت کنم و به منم مربوط نمیشه ایشون فقط در مورد کارافرینی و اشتغال زایی شوال داشتن در کنارش هم در مورد شغل و وضعیت خودشون توضیح دادن و اون دوستمون اومدن در مورد درامد معلمی سوال پرسیدن و شما هم نظرتون دادی البته ایشون هم درست جواب ندادن به نظر من به هرحال یه صلوات بفرسید تا این دوستمون هم مثل خیلی از ماها قصد کارافرینی دارن به هدفشون برسن من و برادرم هم مدتی قصد تولید و کارافرینی داریم ولی چون کم تجربه ایم فعلا داریم تحقیق میکنیم و الان هم قصد داریم در زمینه آموزش قدم بذاریم این دوستمون هم هدف بزرگی دارن امیدوارم تلاش کنن و بهش برسن
بله درسته سوال من کارآفرینی هست این مسئله رو مطرح کردید جا داره همینجا تشکر کنم از
صندوق کارآفرینی امید ک در سالهای نچندان دور بدون داشتن سرمایه ای وام اشتغال سنگین دریافت کردم و مرکز بازی بزرگی با اشتغال فصلی 12 نفر مستقیم رو راه اندازی کردم من همون جوونی هستم ک پول فتوکپی دوران جونیش رو نداشت و با توکل بخدا و تفکر و تفکر و تفکر به این مرحله رسیدم. همیشه بدنبال کارآفرینی و اشتغال زایی بودم و هستم تنها ب درآمدزایی فک نمیکنم ب کاری ک میخوام انجام بدم بیشتر اهمیت میدم.
جناب برای تک تک دوستانی ک حرفای نادرستی بیان میکنن در صنعت جواب هایی دارم اما سکوت میکنم و تشکر میکنم از همین ک انتقاد میکنن و باعث میشه بیشتر خودمو بشناسم. ان شاءالله طرز فکر همه ما عوض شود برای رسیدن اول به پیشرفت و توسعه و بعد موفقیت.
اما بنظرم اینکه بگیم نمیشه یا نمیتونیم یا هرچیز منفی دیگه رو قبول ندارم. اصلا دوستان گلم برای کسب و کارتون یا سرمایه گذاری به نماینده شهرتون مراجعه کردید!!! نیازهاتون رو گفتید!!!!
بازم اقای مهندس با عذرخواهی از جنابعالی و پرشین تولز ب این نتیجه روز اول رسیدم استارت این تاپیک اشتباه بوده. من جواب سوالمو از کسی باید بگیرم ک حداقل اشتغال خرد رو انجام داده باشه.
ختم تاپیک
ممنون از همه