اقا خدارو خوش نمیاد اسم این 3 تا تیم رو کنار اون تیم بنویسی ! :دیهیچ خفت و خواری در دنیا برای من بزرگتر از شرط بستن روی برزیل - فرانسه - آلمان و سپاهان اصفهان نیست !
خوش بگذره :happy:
اقا خدارو خوش نمیاد اسم این 3 تا تیم رو کنار اون تیم بنویسی ! :دیهیچ خفت و خواری در دنیا برای من بزرگتر از شرط بستن روی برزیل - فرانسه - آلمان و سپاهان اصفهان نیست !
خوش بگذره :happy:
سلام خدمت دوستان
باید خدمتتون عرض کنم دوباره این تاپیک از طرف بعضی دوستان تبدیل به چت روم شد :hmm: من تمام پستهای نامربوط رو پاک کردم . فقط خواستم بگم اگر بعد از این به دوستان به جای تذکرهای دوستانه مجبور به دادن کارت شدم از من دلگیر نشید ، چون این برای چندمین بار هست که من از دوستان خواهش کردم رعایت کنند.
نکته دیگه در خصوص قوانین وضع شده تاپیک هست ، روشنه که استارتر تاپیک بهترین نفر برای وضع قوانین هست و با توجه به تجربیاتشون سعی کردند جامعترین قوانین رو تعریف کنند.
بار دیگه خواهش می کنم دوستان فقط در خصوص موضوع تاپیک پست بدن و قوانین تاپیک رو هم رعایت کنند.
شاد و پیروز باشید
من گروپ آمريكا رو زدم (تا حالا گروپ نزدم يكي نگاه كنه ببينه خصوصيه يا عمومي :lol
دعوتنامه هم برا اعضا ارسال شد يكي هم گروپ برزيل رو بزنه و توش درمورد باخت بحث كنيد
آمربكا :ari_gholi , shahram1368 ,pardis_000
برزيل :سراب,navid_k,Ronan,reza_badkonaki,Hamed731
من اولين بار بود گروپ مي ساختم چي مي دونستم اون رو همه مي بينندرسته درسته گروهت. خصوصیه شک نکن !
پ.ن : داداش خاطره نوشتی تو سردر گروه ؟! :blink:
گل دوم رو هم زد ، 2-2جووووون
برزیل گل زد
آقا من همین الان اومدم ... کلوپ برزیل کو پس ؟ منو اینوایت نکردید؟
و گل بعد ! 3-2گل دوم رو هم زد ، 2-2![]()