سوال این جاست که اگه پست زیر 100 نمیتونه شرکت کنه چرا دفعه پیش قرار بود بزارید منم بیام
خب اون موقع اشتباه کردیم ! ببخشید :blink:
سوال این جاست که اگه پست زیر 100 نمیتونه شرکت کنه چرا دفعه پیش قرار بود بزارید منم بیام
بچه ها نظر من اینه که اینبار رو استثنائا بخاطر اون پشتکار و حرکت جالب پردیس و گل روی آقا شهرام و اون دوست دیگه مون که نمیشناسمش، مبلغ شرط رو واگذار کنیم.
مخصوصا که این بازی هیجان لازم رو هم نداشت و منکه انگیزه ای برای گرفتن این شرط ندارم![]()
البته مهم نظر همه جمع برندگان هست، این فقط نظر شخصی من بود.
فقط رو امضا بود هااا ...نه آقا جون ... امضا و آواتار هر دو ... اگر امضا نميديد بهشون من بگم چي بزارن ... سريع خبرم كنيد عكس و امضا
رو آماده كردم
به به داش فرزاد استقلالي استقبال مي كنيمسلام و درود به رفقای گل شرط بند .. :happy:
بعد از یه مدت غیبت اینجانب حضور کوبنده ! () خود در عرصه شرط بندی را اعلام میدارم !
مخلصیم //
سلام و درود به رفقای گل شرط بند .. :happy:
بعد از یه مدت غیبت اینجانب حضور کوبنده ! () خود در عرصه شرط بندی را اعلام میدارم !
مخلصیم //
سوال این جاست که اگه پست زیر 100 نمیتونه شرکت کنه چرا دفعه پیش قرار بود
سلام و درود به رفقای گل شرط بند .. :happy:
مخلصیم //
شرط بندی فقط روی بازی فیتبال هست یا نه روی چیزهای دیگه هم میشه بست![]()
این الان چی هست دوست گرامی؟ این پست ها حذف میشه دیر یا زود . خواهش اکید می کنم رعایت کنید . بابا صبر مدیر بخش هم حدی داره . منی که فقط ریپورت میدم حقیقتا خسته شدم دیگه چه برسه به مدیری که هم باید ریپورت بگیره و هم پست حذف کنه ...
خب اسم تاپیک تغییر کرد. تشکر از مدیر بخش بابت این کار. دیگه فکر میکنم همه قبل از ورود قوانین رو میخونن و از این به بعد مشکلی پیش نمیاد انشاالله !
- همچنان منتظر هستیم بازی مهمی گیرمون بیاد ببندیم روش !
حسام عجب اعتماد به نفسی داری ... حالا بده مگه . یه 2 هفته نمی بازی ولی در عوضش امضای خودت رو داری :دی
پ.ن این پست از مصادیق اسپم؟ اگه هست شرمنده. زحمت پاک کردنش رو بکشید
حسام عجب اعتماد به نفسی داری ... حالا بده مگه . یه 2 هفته نمی بازی ولی در عوضش امضای خودت رو داری :دی
پ.ن این پست از مصادیق اسپم؟ اگه هست شرمنده. زحمت پاک کردنش رو بکشید
نه، این پست از مصادیق روشنگری هست . شاید این حسام بی خیال شد دی:
مثله اينكه چيزي تو كتشون ندارنسلام من نبودم يكي دو روز
بايد دوباره گلابي بشم يا نميخواد؟
امضا گذاشته شد
خيلي بي رحمي رونان![]()
آخه اين چه امضاييه![]()
آواتار هم توافق نكرديم اگه اصرار داري پستي ميني بر توافق نشون بده
من همين نيم ساعت پيش آواتار عوض كردم![]()
جان رونان قرارمون آواتار نبود:lol::lol::lol: شهرام جان شرط بستن روي امريكا در مقابل غولي مثل برزيل اين طبعات رو هم داره
واي باريكلا به مرامت كه نزدي زيرش ... منتظر بقيه هم هستيم زود تر اين كارو بكنن
آواتار ها رو هم بايد عوض كنيد :hmm:
جان رونان قرارمون آواتار نبود
ولي اگه بچه هاي ديگه مثل پرديس و عطا آواتار رو بزارن من هم ميزارم
گور باباي 3 روز خر بودن اونم از نوع فشنش![]()