@ هستی
اینجا هم خوش برگشتن میگم.
منتظرم هستی جان. اینجا کلی کار هست و کمکت لازم.
من فکر کردم تو هستی که اومدم اصنمسن تو باشی منم میام
برم ببینم میتونم پارسا رو هم بیارم![]()
منم هستم ! :دی
(فضا سازی:هستی در حال ورود زنگی شبیه زنگه زورخانه ای پیش رو هستی چند قدم به جلو زنگ را می زند و حضار می گویند ررررررخصصصصصصصصصصتتتتتتت هستی وارد شده و تمامی خاطرات گذشته به صورت فیلمی کوتاه در جلوی چشمانش ظاهر می شود و وارد می شود :lol![]()
کی گفتم جو؟ گفتم شایعه@هستی: بابا جو سازی نبود. خیر سرم مثلا اومده بودم پیشواز :دی :happy:
نه منه؟
توهم ؟
پارسا اگه خودش دوست داشته باشه برگرده، از بن در آوردن یوزرش با من!
امیدوارم بیاد چون واقعا این تاپیک هیچ وقت بدون پارسا لذت نداشته
تو کجا بودی هستی؟عزیز رفته سفر کی برمیگردی ............:lol:
تو کجا بودی هستی؟
دلم برات تنگ شده بود بداخلاق
نخوری یک وقت ما رو با اون اخلاقت
سلام
بی زحمت اسم منم بذارین
جواد جان من خودم سر خود شما رو اضافه کرده بودم :دی شرمنده :happy:سلام دوستان
خوب من یه تجدید نظری کردم :دی
از اونجایی که همه بزرگان شرط بندی جمع هستم منم دلم نیومد لیگ امسال رو از دست بدم پس جواد جان اگه جا دارید اسم منم اون گوشه موشه ها بنویس![]()
پارسال چند بار پیش اومد که بازی ای یه طرفه میشد. مثل بارسا و والنسیا که معمولا شهرام حسام و خودم رو حساب دور هم بودن تیم ضعیف تر و برداشتیم. یا مثل بازی لازیو و رم هم شد. ولی از طرفی چون بازی رئال با والنسیا جذاب بود و میذاشتیم مجبور بودم بازی بارسا رو هم با والنسیا بذارم که در حق عده ای که هوادارانه شرط میبستن ظلم نشه.
ولی در مورد انتخاب بازیها فکر کنم یه گروه تشکیل بدیم از سه چهار نفر. که در مورد بازیها نظر یه نفر اعمال نشه. یه توافقی بکنیم و بازیهای مورد تایید رو فقط بذاریم.
گروهش رو هم من خودم حاضرم انجام بدم و بازیهای مهم رو اونجا بذارم و دوستان رو هم دعوت میکنم. فقط اگه دو سه تا از بچه ها قبول کنن بیان تو گروه برای مشورت خوبه و کار و شروع میکنیم.
منم زیاد موافق نیستمپارسال چند بار پیش اومد که بازی ای یه طرفه میشد. مثل بارسا و والنسیا که معمولا شهرام حسام و خودم رو حساب دور هم بودن تیم ضعیف تر و برداشتیم. یا مثل بازی لازیو و رم هم شد. ولی از طرفی چون بازی رئال با والنسیا جذاب بود و میذاشتیم مجبور بودم بازی بارسا رو هم با والنسیا بذارم که در حق عده ای که هوادارانه شرط میبستن ظلم نشه.
ولی در مورد انتخاب بازیها فکر کنم یه گروه تشکیل بدیم از سه چهار نفر. که در مورد بازیها نظر یه نفر اعمال نشه. یه توافقی بکنیم و بازیهای مورد تایید رو فقط بذاریم.
گروهش رو هم من خودم حاضرم انجام بدم و بازیهای مهم رو اونجا بذارم و دوستان رو هم دعوت میکنم. فقط اگه دو سه تا از بچه ها قبول کنن بیان تو گروه برای مشورت خوبه و کار و شروع میکنیم.
فردا و 2 هفته دیگه فردابازی لیورپول - آرسنال چندشنبه هست ؟