سلام دوستان
بچه ها می رسیم روی این بازی استارت کنیم؟
جام برلوسکونی
میلان - یوونتوس
زمان : یکشنبه 30 مرداد 1390- ساعت 23:15 به وقت تهران
اگه خواستین یک شنبه شروع کنین منم هستم خبر کنین اگه ندیدم
سلام دوستان
جام برلوسکونی
میلان - یوونتوس
سلام دوستان
جام برلوسکونی
میلان - یوونتوس
سلام
خب
آقا شدیم 20 تا برای لیگ.
آقایان و بانوان: یوسف و آنیتا و ساسان و دو تا معین و محسن و هستی و آرین و
مهران و رضا و دو تا نوید ها. فرامرز و سیدممد و حسام و امین و جواد و پگاه (یا پردیس!) و silensio21 و خودم
//////////////////////////////////////////این از این برای لیگ، شرکت کننده آزاد هم که برای تک بازیها هر کی بود هست دیگه.
در مورد بازیها قبول دارم
از این به بعد اگه موافقید مثل پارسال من همه بازیهای مهم رو اینجا لیست میکنم. هر کدوم هم که مورد توافق نبود خودش تابلو خواهد بود دیگه. بازی ای هم از دست در نمیره. اینو که سری قبل عمل کردیم و مشکلی نداشت. اگه موافق بودید که هیچ / اگر هم نظر بهتری هست بگید که زودتر به جمع بندی برسیم.
من برنامه سه تا لیگ انگلیس و اسپانیا و ایتالی رو تا آخر ماه اگست که الان توشیم نگاه کردم. ایتالی یه هفته و اسپانیا دو هفته برگزار میشه (اگه سر اعتصاب تاخیر نیافته) که توش بازی مهمی نبود. تو انگلیس درست 28 اگست منچستر و آرسنال بازی دارند که میشه نه روز دیگه. اگه موافقید با این شروع کنیم. برنامه سپتامبر رو هم چند روز مونده اون ماه شروع بشه میذارم و میریم جلو رو همون روال.
Sunday 28th August 2011
Manchester United v Arsenal
میزبان منچستر/ آرسنال میهمان
فعلا کسی تیم برنداره و نظر بدید تا اول بیعت کامل بشه :دی
@ جواد
ممکنه ببازیم اونو :دی / ولی خارج از شوخی منم موافقم ممکنه با ترکیب اصلی نیان مخصوصا خودمون.
بعله ولی صبر کن 2تا بازی(یا یکی ؟!) بعدشونو ببینیم بعد :دی
چرا نباشه حامد جان/
چشم دادا![]()
منم میتونم باشم آیا؟
سلام
من هم میتونم باشم؟
یس سر/ وای پیمان یوونتوسی عزیز.![]()
راستی زدی به سیم آخر :دی(امضات کو !)
JVD جان . مرسی جواب دادی . پس میرم وقتی 100 تایی شدم بر می گردم ( البته فکر نکنم به این لیگ برسم)
امیدوارم همیشه رو فرم باشی.
والا فعلا که برو بچ فوتبال اروپا هی تومار امضا میکنن و زدن تو کار اعتصاب. بازیها شروع بشه اینجام ردیف میشه.ایتالی و اسپانیا که مونده ولی جزیره هستش/ فکر کنم اولین بازی رو همون هفته دیگه داشته باشیم. سر بزن. البته شما سر هم نزنی خودم تو گفتگوی ازاد پیدات میکنم :دی / تیم یووه ای اینجا امسال کامله خفن.