• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فکر کرده توهین نیست /

:blink:

خیال کردی همه مثل خودت **ن ؟ *** !!

*** برگرد قبرستونی که ازش اومدی ! برو بقیه عمر **** رو حداقل یه کار مثبت بکن !

----------

امضا عالیه حسام جان . لطفا" کدش رو هم بده دوستان به زحمت نیوفتن .

پ.ن : امضاهایی که به میلان داده شده و به کل تیم و کچل و مربی و بازیکن توهین شده همین منچستریا دادن

شما خواهشا در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده امضای اون بازی رو خود طرفدارای یووه دادن

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خب برای شرط بندیهای این هفته این انتخابهای منه

چلسی - آرسنال ---------> چلسی
اینتر - یوونتوس---------> اینتر
رم - میلان --------->رم

یه سوال . آقا چرا من تو جدول نیستم؟

و یه صحبت هم با کسانی که این امضا تهیه کردن.من خودم یه آرسنالی هستم . ولی واقعا تعجب کردم این امضا دیدم. امضا توهین داره توش به مربی منچستر . من عادت دارم چیزی که فکر کنم غلطه رک بگم. الان فکر می کنم اگر یه همچین امضایی برای ونگر میدادن پقدر ناراحت میشدم.
من جدیدا اومدم بین شماها و ببخشید نظر دادم . ولی دارم به روزی فکر میکنم که نوبت این منچستریها بشه که بخوان تلافی کنن. این جوری کار میشه بکش بکش و ممکنه خیلی ها ناراحت بشن.
تا مشخص شدن وضعیت امضا من نمی زارم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
. ولی دارم به روزی فکر میکنم که نوبت این منچستریها بشه که بخوان تلافی کنن. این جوری کار میشه بکش بکش و ممکنه خیلی ها ناراحت بشن.
.

من به شما اطمینان میدم طرفدارای یونایتد هیچوقت همچین کاری رو انجام نمیدن:)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
من به شما اطمینان میدم طرفدارای یونایتد هیچوقت همچین کاری رو انجام نمیدن:)

نوئل جان من قبل از اینکه بگم شما بخواهید تلافی کنید گفتم من فکر می کنم این امضا خوب نیست و توهین آمیزه. ممنون که شما به این مسائل توجه دارید. ما در کنار اینکه با هم رقیبیم باید به هم احترام بزاریم. من اینکار میکنم و به بقیه کاری ندارم. هم فرگوسن هم ونگر به فوتبال جهان خیلی چیزها دادن و قابل احترامن.
ا

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
نوئل جان من قبل از اینکه بگم شما بخواهید تلافی کنید گفتم من فکر می کنم این امضا خوب نیست و توهین آمیزه. ممنون که شما به این مسائل توجه دارید. ما در کنار اینکه با هم رقیبیم باید به هم احترام بزاریم. من اینکار میکنم و به بقیه کاری ندارم. هم فرگوسن هم ونگر به فوتبال جهان خیلی چیزها دادن و قابل احترامن.
ا

درسته دقیقا من هم با شما هم نظرم

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
:blink:

----------

شما خواهشا در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده امضای اون بازی رو خود طرفدارای یووه دادن

شما باختید موظف هستید هر امضایی داده میشه بزارید . گروه برنده یووه هم منچستری ها بودن / من با منچستری و یووه ای و اینا مشکل ندارم با غر زدن مشکل دارم !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نمی خوام بگم که توهین آمیز نیست !! هست

ولی می تونی به مدت 3 روز پست ندیم تا این هم دیده نشه !!

به هر حال این شرط بندی هست و کاریش هم نمی تونی بکنی !!
البته این نظر من هست و مهم هم نیست ولی به نظر من اگه برام مهم باشه و شرط هم بسته بودم 3 روز نمیامدم فروم !!

البته چندی قبل قرار شده بود که توهین نباشه و احتمال 100 درصد این امضا تغییر می کنه ولی من گذاشتمش و تا آخرش هم می زارم :blush:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
خب ، منم امضا رو گذاشتم :دی
من نه منچستری هستم و نه کلا ارادتی به ایشون دارم :دی
ولی اینطور درست نیست کلا که وقتی قرار میشه این تیپ امضا ها گذاشته نشه یه امضای شدید تر درست کنیم ، واسه اینکه به هر حال منچستر هست باید زهر رو ریخت :دی
به هر حال اینا میره تو ذهن دیگه ، وقتی جریانی پیش اومد آدم یادش میاد میگه یادته اون امضا رو ... ؟!:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ببینید من خودم وقتی میبازم هر بار میام پی تی اولین کارم همینه که اگه امضا داده شده برم و نصب کنم ولی نیازی نیست سریع نسبت به هم جبهه بگیریم و فردی تصمیم بگیریم. من خودم تا مشخص شدن وضعیت نصب نمیکنم و منتظرم تا حسام بیاد پی تی / بهش پی ام هم دادم و منتظرم. و فقط هم منتظر میشم کار دیگه ای هم نمیکنم.

خدمت دوست عزیز جناب Amenocy
دوست عزیز اینکه شما به آن چیزی که خودتون فکر میکنید و روش پافشاری میکنید در حالی که اطلاع موثقی ندارید رو من واقعا نمیتونم درک کنم. خب این حتما مشکل از بنده هست. ولی جهت اطلاع باید بگم اون امضا (میلان و یووه)طرح و اجراش و همه کارش رو خودم انجام دادم. بچه های منچستری ای هم که تو گروه بودن تقریبا از همون اول کار و به عهده بچه های یووه ای گذاشتند. عکسهایی از همون بازی بود دقیقا و دقیقا هیچ توهینی در کار نبود. کل امضا ماهیت کل کل داشت، هیچ اعتراضی هم روش نبود. پس روشن شد که اون امضا ربطی دوستان منچستری نداشته. و اصلا چیز سختی هم نبود واقعا! به فرض برای یووه امضا بدتر داشتیم تا حالا و به فرض همون امضا در مورد بازیکنها و گلر و مدیر یووه انجام میگرفت به نظر خودم توهین نبود.

با سایر دوستان موافقم که کوتاه اومدن و امضا رو گذاشتند اما یکی از دوستان اشاره کرده بودند و همینطور زئوس جان که : اینطوری ممکنه هر بار بخواهد پا فراتر گذاشته بشه و بعد در بازیهای آینده باز همسویی و یا تلافی انجام بشه. / از نظر خودم بهتر هست که تو امضا بازنگری انجام بشه و همه چیز ریلکس بره جلو.

دیگه فکر کنم لازم به توضیح هم نداره در مورد خودم. منچستر رو به عنوان یه تیم بزرگ و همینطور خود فرگوسن رو قبول دارم ولی نه طرفدارشون هستم و نه ازش نفرت دارم. پس از حرفهام سوء برداشت نشود.

ممنون

روزی که منچستر ....(به سبک امضا بود)

فکر نمیکنم جای این صحبتهای شما اینجا باشه عزیز. این امضا و جریانش بین بچه های همین شرط بندی حل و فصل خواهد شد و قبلا هم همگی جنبه بالاشون رو نشون دادند. مسئولیت امضای هر فرد با خود اون فرد هست. مرسی

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
این صد بار این کدشو بدید ما بذاریم امضا رو انقدر بحث می کنید صحبت من مشخص نشد و اینکه اصلا ببینم کجاست کد!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

خب ! این امضای جدید هم عکسش هم جملش ایراد داره

دوستان فعلا نصبش نکنن تا تغییرات لازم داده بشه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ببینید من خودم وقتی میبازم هر بار میام پی تی اولین کارم همینه که اگه امضا داده شده برم و نصب کنم ولی نیازی نیست سریع نسبت به هم جبهه بگیریم و فردی تصمیم بگیریم. من خودم تا مشخص شدن وضعیت نصب نمیکنم و منتظرم تا حسام بیاد پی تی / بهش پی ام هم دادم و منتظرم. و فقط هم منتظر میشم کار دیگه ای هم نمیکنم.

خدمت دوست عزیز جناب Amenocy
دوست عزیز اینکه شما به آن چیزی که خودتون فکر میکنید و روش پافشاری میکنید در حالی که اطلاع موثقی ندارید رو من واقعا نمیتونم درک کنم. خب این حتما مشکل از بنده هست. ولی جهت اطلاع باید بگم اون امضا (میلان و یووه)طرح و اجراش و همه کارش رو خودم انجام دادم. بچه های منچستری ای هم که تو گروه بودن تقریبا از همون اول کار و به عهده بچه های یووه ای گذاشتند. عکسهایی از همون بازی بود دقیقا و دقیقا هیچ توهینی در کار نبود. کل امضا ماهیت کل کل داشت، هیچ اعتراضی هم روش نبود. پس روشن شد که اون امضا ربطی دوستان منچستری نداشته. و اصلا چیز سختی هم نبود واقعا! به فرض برای یووه امضا بدتر داشتیم تا حالا و به فرض همون امضا در مورد بازیکنها و گلر و مدیر یووه انجام میگرفت به نظر خودم توهین نبود.

با سایر دوستان موافقم که کوتاه اومدن و امضا رو گذاشتند اما یکی از دوستان اشاره کرده بودند و همینطور زئوس جان که : اینطوری ممکنه هر بار بخواهد پا فراتر گذاشته بشه و بعد در بازیهای آینده باز همسویی و یا تلافی انجام بشه. / از نظر خودم بهتر هست که تو امضا بازنگری انجام بشه و همه چیز ریلکس بره جلو.

دیگه فکر کنم لازم به توضیح هم نداره در مورد خودم. منچستر رو به عنوان یه تیم بزرگ و همینطور خود فرگوسن رو قبول دارم ولی نه طرفدارشون هستم و نه ازش نفرت دارم. پس از حرفهام سوء برداشت نشود.

ممنون

فکر نمیکنم جای این صحبتهای شما اینجا باشه عزیز. این امضا و جریانش بین بچه های همین شرط بندی حل و فصل خواهد شد و قبلا هم همگی جنبه بالاشون رو نشون دادند. مسئولیت امضای هر فرد با خود اون فرد هست. مرسی

من فکر میکنم اینا همش حرفه و نباید بحثی روی قرار دادن امضا باشه :) امضاهای خیلی خیلی زیاد و گوناگون و متفاوتی داده شده گرفته شده و... همش گذشته خیلی بدتر از این هم بود خیلی بهترو مسخره هم بوده ... همش تموم شده .

در مورد امضای یووه میلان هم طبیعیه شما فکر کنی توهینی توش نبوده از نظر من هم تو این امضا هیچ توهینی نیست !

Last edited by a moderator:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوست عزیز من از هر کسی‌ اینجا بیشتر رمی هستم . تو انگلیس هم فقط لیورپولی هستم و بس ولی‌ به خاطر این که فکر نکنین جبهه‌ گیری شده من این امضا رو نمیذارم حتا اگه عوض هم بشه , از مسابقات هم کنار میرم .

جواد عزیز از دعوتت هم ممنون این مدت خوش گذشت .

Last edited by a moderator:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من فکر میکنم اینا همش حرفه و نباید بحثی روی قرار دادن امضا باشه :) امضاهای خیلی خیلی زیاد و گوناگون و متفاوتی داده شده گرفته شده و... همش گذشته خیلی بدتر از این هم بود خیلی بهترو مسخره هم بوده ... همش تموم شده .

در مورد امضای یووه میلان هم طبیعیه شما فکر کنی توهینی توش نبوده از نظر من هم تو این امضا هیچ توهینی نیست !

ممنون که توجه نفرمودید چی عرض کردم. من سکوت میکنم . برداشت شما هم در اختیار شماست.

:( اذیت نکن دیگه جون داداش!
میرم کدومه؟
درود

خب ! این امضای جدید هم عکسش هم جملش ایراد داره

دوستان فعلا نصبش نکنن تا تغییرات لازم داده بشه

قابل توجه امتی که علاقه به بحث کردن دارند!!!

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
قهر کردن نداره . امضا مشکل داره ، اکثریت هم اینو تایید کردن . بحث لجبازی کردن هم نیست . بهتره اینجا هم دیگه رو متهم به . . . نکنیم .

ایرادات امضا رفع میشه ، ما هم میذاریم .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نمی خوام بحث کنم :)

ولی به نظر من دیگه خیلی داریم بزرگش می کنید یک امضا هست حالا توش توهین هست خوب 3 روز توی فروم نیاید (واقعا این خیلی سخته )

اینجا اومدیم شرط بستیم حالا این هم نتیجه اش هست !!

من نمی خوام بگم توهین نیست یا اینکه کسی جنبه نداره و ..... یا کار امضا دهندگان درست هست که توی جمله اش توهین هست ولی اینجا اومدیم کنار هم داریم شرط می بندیم خوب توی یکی امضا ها کسانی که این امضا رو میدهند اینی شده که می بینید واقعا هضمش خیلی سخته !! درسته توهین داره درسته هضمش سخته درسته که نباید اینطور بشه ولی این شرط بندی هست می تونید 3 روز فروم نیاد خود به خود انگار اصلا امضا رو نذاشتید هم این باعث میشه که به تیم و مربی احترام گذاشته باشید !!

معین جان هم درست میگه اگه قرار باشه بعد از هر شرط بندی اینجا سر اینکه این امضا رو می زارم این رو نمی زارم یا اینکه این امضا توهین آمیز هست اون یکی نیست بحث کنیم که اصلا امضا ندیم راحت تریم !!!

قبلا برای بازی میلان روی دستمال توالت پرچم میلان رو گذاشتن و خیلی از بچه های میلانی اون رو گذاشتند و از جمله خودم و چیزی نگفتیم چون شرط بسته بودیم و به نظر من کار درستی هم بود و خودم چند روز پست ندادم تا دیده نشه این دیگه بحث کردن نداره به نظر من جمله حق تیم برنده هست حالا می تونه هر چی باشه (فلرق از اینکه درست هست یا نه )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
امضا :

/////////////////////

i98838_final.jpg

چرا یکی نیست بهت بگه آخـــــه **** بـــــــرو **** تو همون اسکاتلندت گلف بازی کن دیگه. داری میمیــــــری، جای برادر بزرگ جنتی میمونـــی، **** از این فوتبال برو دیگــــه !

بس نیســت ؟ هر سال باید تحقیر بشیــم ؟ 3 تا از بارسا، 4 تا از لیورپول، حالا هم که 6 تا از سیتی خوردیم... بابا شعور فوتبالی امیرقلعه نوعی هم از تو بیشتــــــــــره ! میری پشت پرده با عربا و هندیا و آمریکاییا معامله میکنی اول فصل، 4 تا 4 تا بازیکن میخری همین میشه دیگه ! خیال کردی همه مثل خودت **ن ؟ *** !!

*** برگرد قبرستونی که ازش اومدی ! برو بقیه عمر **** رو حداقل یه کار مثبت بکن !​

بعد از بازی دربی توضیح دادم که در حین دادن امضاها توجه داشته باشید طوری امضا بدید که توهین آمیز نباشه و به علائق کسانی که در شرط بندی فی مابین شرکت نداشتند توهینی نشه.
این قضیه دستمال توالت میلان هم جریانی شده . یکبار چیزی نگفتیم و به تذکر پی امی بسنده کردیم حالا شده پیراهن عثمان.

با توجه به اینکه این تاپیک هم جزو بخش فوتبال هست و باید از قوانین بخش تبعیت کنه و بحث ظرفیت و این چیزها مطرح نیست از گذاشتن امضا خودداری کنید همچنین دوستانی هم که امضا رو گذاشتند لطف کنند امضا رو بردارند .

جناب حسام هم وقتی تشریف آوردند تصمیم خودشون رو برای امضا مطابق قوانین گفته شده اعلام می کنند.

اما درباره بعضی پستها : بعضی پستها داره از حالت دوستانه خارج میشه و فضای تاپیک رو تنش زا میکنه. فعلا پستهایی که توش عبارت شعور ، عقده و .... به کار رفته بود حذف شد.
دوستان توجه داشته باشند قرار بود این تاپیک مکانی برای تفریح باشه نه توهین .

دوست عزیز من از هر کسی‌ اینجا بیشتر رمی هستم . تو انگلیس هم فقط لیورپولی هستم و بس ولی‌ به خاطر این که فکر نکنین جبهه‌ گیری شده من این امضا رو نمیذارم حتا اگه عوض هم بشه , از مسابقات هم کنار میرم .

معین جان شما چرا داغ میکنی برادر . یه کم صبر داشته باشید . :) مخلصیم

شاد و پیروز باشید

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام
میبینم که در نبود ما دوستان و همتیمیهای گرام یه آشی براتون پختن که یوسف از کرج به قزوین گریخته بود :دی
از امضا خوشمان آمد :دی
کلا هر چیزی که منچستر رو تحقیر کنه خوبه و دوس دارم :دی
البته یه سری از دوستان هم نزاشتن امضا رو جر زنی نکنید دیگه :دی نهایتا عکس فسیل رو بردارید :دی
@ادیت
الان پستا رو دیدم مثل اینکه چه گرد و خاکی به پا کرده این امضا
هر چیزی جمع بگن ما تابعیم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
فکر کنم اینطوری نمیشه!
باید یک فکر اساسی کرد
هر چی امضای فوقتبالی هست مشکل داره!
یا توش توهین مستقیم هست یا کلا باعث کدورت میشه

باید یک فکر اساسی کرد
من پیشنهادم میدم امضای فوتبالی رو کلا حذف کنیم
از این به بعد امضای فوتبالی بی امضای فوتبالی
امضای فوتبالی گذاشتنش هم دیگه مسخره شده و هم هر کی ببینه بدون شک میفهمه امضا فان هست و مسخره بازی
کلا امضاهای فوتبالی هم الان داره تبدیل میشه به انتقام گیری

اگه با پیشنهاد من موافق هستید، از این به بعد امضای فوتبالی نمیدیم فقط امضای غیر فوتبالی که هم این مزیت رو داره که چهار نفر باور میکنن و به امضا دهنده پی ام میدن که جریان امضات چیه؟ و هم اینکه من یادم نمیاد تو این سالها امضای غیر فوتبالی گذاشته باشیم و مشکلی پیش آورده باشه
بعضی از بازی ها هم باید روی آواتار شرط ببندیم اما مدتش مثلا بشه 48 ساعت!
چون همش یکنواختی باعث میشه لذت کار از دست بره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب میبینم که کلی شلوغش کردید !!!

این امضا توهین نداره، نه عکس صورت ایشون رو گذاشتیم روی بدن خر و الاغ ! نه اومدیم از فحش و اینها استفاده کردیم ! و به تیمتون توهین کردیم ! همش هم که **** هست.

متاسفانه چند وقتی هست کلا دوستان منچستری هر چیزی میشه خیلی شلوغش میکنن، تازه منت هم میذارن که ما کوتاه اومدیم و این داستانها ... !

بگذریم. با اجازه از 4 نفر دیگه ای که رو سیتی بسته بودیم، من به نمایندگی میگم اصلا نمیخواد امضا بذارید !

- اون تیکه ای هم که من گفتم از جدول اخراج میشید و سه سال محرومیت، شوخی ای بود که با یوسف کردم، ولی دوستان همه چی رو مثل اینکه جدی میگیرن، لازم نیست کسی انصراف بده !!!!

و البته بدون هیچ نظر و مشورت دیگه ای :

سلام
فکر کنم اینطوری نمیشه!
باید یک فکر اساسی کرد
هر چی امضای فوقتبالی هست مشکل داره!
یا توش توهین مستقیم هست یا کلا باعث کدورت میشه

باید یک فکر اساسی کرد
من پیشنهادم میدم امضای فوتبالی رو کلا حذف کنیم
از این به بعد امضای فوتبالی بی امضای فوتبالی
امضای فوتبالی گذاشتنش هم دیگه مسخره شده و هم هر کی ببینه بدون شک میفهمه امضا فان هست و مسخره بازی
کلا امضاهای فوتبالی هم الان داره تبدیل میشه به انتقام گیری

اگه با پیشنهاد من موافق هستید، از این به بعد امضای فوتبالی نمیدیم فقط امضای غیر فوتبالی که هم این مزیت رو داره که چهار نفر باور میکنن و به امضا دهنده پی ام میدن که جریان امضات چیه؟ و هم اینکه من یادم نمیاد تو این سالها امضای غیر فوتبالی گذاشته باشیم و مشکلی پیش آورده باشه
بعضی از بازی ها هم باید روی آواتار شرط ببندیم اما مدتش مثلا بشه 48 ساعت!
چون همش یکنواختی باعث میشه لذت کار از دست بره

تصویب شد !

بالا