ببینید من خودم وقتی میبازم هر بار میام پی تی اولین کارم همینه که اگه امضا داده شده برم و نصب کنم ولی نیازی نیست سریع نسبت به هم جبهه بگیریم و فردی تصمیم بگیریم. من خودم تا مشخص شدن وضعیت نصب نمیکنم و منتظرم تا حسام بیاد پی تی / بهش پی ام هم دادم و منتظرم. و فقط هم منتظر میشم کار دیگه ای هم نمیکنم.
خدمت دوست عزیز جناب Amenocy
دوست عزیز اینکه شما به آن چیزی که خودتون فکر میکنید و روش پافشاری میکنید در حالی که اطلاع موثقی ندارید رو من واقعا نمیتونم درک کنم. خب این حتما مشکل از بنده هست. ولی جهت اطلاع باید بگم اون امضا (میلان و یووه)طرح و اجراش و همه کارش رو خودم انجام دادم. بچه های منچستری ای هم که تو گروه بودن تقریبا از همون اول کار و به عهده بچه های یووه ای گذاشتند. عکسهایی از همون بازی بود دقیقا و دقیقا هیچ توهینی در کار نبود. کل امضا ماهیت کل کل داشت، هیچ اعتراضی هم روش نبود. پس روشن شد که اون امضا ربطی دوستان منچستری نداشته. و اصلا چیز سختی هم نبود واقعا! به فرض برای یووه امضا بدتر داشتیم تا حالا و به فرض همون امضا در مورد بازیکنها و گلر و مدیر یووه انجام میگرفت به نظر خودم توهین نبود.
با سایر دوستان موافقم که کوتاه اومدن و امضا رو گذاشتند اما یکی از دوستان اشاره کرده بودند و همینطور زئوس جان که : اینطوری ممکنه هر بار بخواهد پا فراتر گذاشته بشه و بعد در بازیهای آینده باز همسویی و یا تلافی انجام بشه. / از نظر خودم بهتر هست که تو امضا بازنگری انجام بشه و همه چیز ریلکس بره جلو.
دیگه فکر کنم لازم به توضیح هم نداره در مورد خودم. منچستر رو به عنوان یه تیم بزرگ و همینطور خود فرگوسن رو قبول دارم ولی نه طرفدارشون هستم و نه ازش نفرت دارم. پس از حرفهام سوء برداشت نشود.
ممنون
روزی که منچستر ....(به سبک امضا بود)
فکر نمیکنم جای این صحبتهای شما اینجا باشه عزیز. این امضا و جریانش بین بچه های همین شرط بندی حل و فصل خواهد شد و قبلا هم همگی جنبه بالاشون رو نشون دادند. مسئولیت امضای هر فرد با خود اون فرد هست. مرسی