• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بسیار خب !

من امضا رو نصب کردم. تا ببینیم بعد از این بازی باید چیکار کرد.

منچستری های پی تی هم شرمنده!

آقا ساسان و فرزاد جان@
شرمنده که علیرغم صحبت قبلی عمل کردم.

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
محسن حرف های عجیب میزنی !

کسی اگر بخواد گیر بده، هر فیلتری بذاری گیر میده ! تو حالا به هزار روش بیا بگو بالا چشم حضرت فرگوسن ابرو هست متاسفانه !! کسی بخواد حرفی بزنه، حرفش رو میزنه !

وقتی هم اینجوریه خب امضای چی دیگه بذاره ؟ من الان بیام مثلا امضا رو اصلاح کنم که چی ؟ مثلا بگم "بله ما باختیم، وای وای !!" ؟؟
اصلا بحث اینا نیست

من که خودم شدیدترین امضا ها رو گذاشتم و اصلا حرفی هم نزدم ، رک هم بگم اون موقع ها خیلی بیشتر حال میداد ! ولی وقتی دیگه 2 تا امضا با استقبال رو به رو نمیشه انتظار میره از اون جا به بعد دیگه یا همه این موارد کلا منتفی بشه و یا هم اینکه کلا دیگه جای اعتراض نباشه !
این امضا هم چیزی نداره که من رو ناراحت کنه ، این بار چندم ...
از طرف خودم که موافق اینم کلا اینطور امضا ها مورد دار به حساب نیان ... ولی وقتی روال کار این نیست ...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اصلا بحث اینا نیست

من که خودم شدیدترین امضا ها رو گذاشتم و اصلا حرفی هم نزدم ، رک هم بگم اون موقع ها خیلی بیشتر حال میداد ! ولی وقتی دیگه 2 تا امضا با استقبال رو به رو نمیشه انتظار میره از اون جا به بعد دیگه یا همه این موارد کلا منتفی بشه و یا هم اینکه کلا دیگه جای اعتراض نباشه !
از طرف خودم که موافق اینم کلا اینطور امضا ها مورد دار به حساب نیان ... ولی وقتی روال کار این نیست ...

محسن خان , من فکر میکنم کلا" نباید اعتراضی باشه , همونطوری که قبلا" من و شما اعتراض نکردیم , به قول شما بیشتر هم حال میداد , حالا اگه یکی هم اعتراض میکنه شاید روال تایپک و تاریخش رو نمیدونه , نباید باعث بشه کل سیستم رو عوض کنیم اونا باید خودشونو وفق بدن

ضمنا" تا جایی که یادم میاد یک بار قبلا" در مورد امضای غیر فوتبالی یحث شده ...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم کمی صبر کرده بودم ببینم تکلیف چی می شه :دی

امضا نصب شد;)

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
سه سال محرومیت از کلوپ شرط بندی رو به جون میخرم ولی این امضا رو عمرا نمیذارم . توهین به سرالکس ؟ !!!!

حرف خودم رو کوت کردم :دی

امضا رو میذارم ، نمیخوام متهم بشم به بی جنبه بودن . ولی بازم اعتقاد دارم که امضا خلاف قوانین هست .
راستی اینم از امضای بچه ها ور داشتم . لینکش نبود مثل اینکه .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بنده نیز امضا رو نصب کردم :)
به نظر من بهتره کمی جنبه هامون رو بالا ببریم ;)

با عذر خواهی از ساسان و فرزاد عزیز

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
چلسی - آرسنال ---------> چلسی
اینتر - یوونتوس---------> اینتر
رم - میلان --------->میلان

امضا قبلی حذف و جدید رو گذاشتم

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
محسن خان , من فکر میکنم کلا" نباید اعتراضی باشه , همونطوری که قبلا" من و شما اعتراض نکردیم , به قول شما بیشتر هم حال میداد , حالا اگه یکی هم اعتراض میکنه شاید روال تایپک و تاریخش رو نمیدونه , نباید باعث بشه کل سیستم رو عوض کنیم اونا باید خودشونو وفق بدن

ضمنا" تا جایی که یادم میاد یک بار قبلا" در مورد امضای غیر فوتبالی یحث شده ...
خب مشکل اینه که اگه محدود به این تاپیک بود قوانین خودش رو داشت ، ولی نه این تاپیک از بخش ورزش جداست و نه بخش ورزش از بقیه فروم ، باید مطابق با قوانین بخش های دیگه باشه ...

//

چلسی - آرسنال : چلسی
اینتر - یوونتوس : اینتر
رم - میلان : میلان

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
وقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...

QUOTE]

همه مثل شما نیستن;) ما اگه اهل این کارا بودیم بعد اون 8 تا از خجالتتون در میومدیم

مشکل شماها اینه که هر وقت بردید زمین و زمان رو دوختید به هم که ما بردیم و فلانی پادشاه هست و اون یکی فلان، بعد یه بازی که میبازید رفتاری شبیه به رفتار خودتون باهاتون انجام میشه، اسمش میشه توهین !

چند تا پست بیارم وقتی منچستر 8 گله برد آرسنال رو چه الفاظ و چه صحبت هایی در مقابل رقیبتون مطرح شد ؟

لطفا نمونه هاشو نشون بده

-----------

فینال پارسال بارسایی ها یه امضا دادن فوتبالی بود ولی جالب و خلاقانه و خنده دار توش نه توهینی بود نه چیز دیگه ای جنبه طنز داشت

جالبه اکثر اونایی که ادعا میکنن این امضا مشکلی نداره ضد یونایتد هستن که متاسفانه رو یونایتد شرط بستن
مسلما این افراد همچین چیزیو توهین حساب نمیکنن طبیعیه
همه ما وقتی به یه چیزی علاقه داریم وقتی بهش توهین بهش 100% واکنش نشون میدیم
به طور مثال من بیام به چیز هایی که شما خیلی بهشون علاقه دارید توهین کنم یعنی واقعا ناراحت نمیشید؟

یه عده هر جا خودشون عامل یه جنجال باشن بحث جنبه رو به میون میارن ولی اگر همچین برنامه ای برای خودشون پیاده بشه ...

جنبه وقتی معنا پیدا میکنه که شما بیای به خود من چیزی بگی

متاسفانه اینجا بین تیم های خارجی یه جبهه یونایتد هست و یه جبهه اتحاد تیم های دیگه!

-------------

من دیگه تو شرط بندی شرکت نمیکنم ولی اگر به تیم مورد علاقه ام توهین بشه 100% بی جواب نمیذارمش

با تشکر

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
وقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...

QUOTE]

همه مثل شما نیستن;) ما اگه اهل این کارا بودیم بعد اون 8 تا از خجالتتون در میومدیم

لطفا نمونه هاشو نشون بده

-----------

فینال پارسال بارسایی ها یه امضا دادن فوتبالی بود ولی جالب و خلاقانه و خنده دار توش نه توهینی بود نه چیز دیگه ای جنبه طنز داشت

جالبه اکثر اونایی که ادعا میکنن این امضا مشکلی نداره ضد یونایتد هستن که متاسفانه رو یونایتد شرط بستن
مسلما این افراد همچین چیزیو توهین حساب نمیکنن طبیعیه
همه ما وقتی به یه چیزی علاقه داریم وقتی بهش توهین بهش 100% واکنش نشون میدیم
به طور مثال من بیام به چیز هایی که شما خیلی بهشون علاقه دارید توهین کنم یعنی واقعا ناراحت نمیشید؟

یه عده هر جا خودشون عامل یه جنجال باشن بحث جنبه رو به میون میارن ولی اگر همچین برنامه ای برای خودشون پیاده بشه ...

جنبه وقتی معنا پیدا میکنه که شما بیای به خود من چیزی بگی

متاسفانه اینجا بین تیم های خارجی یه جبهه یونایتد هست و یه جبهه اتحاد تیم های دیگه!

-------------

من دیگه تو شرط بندی شرکت نمیکنم
ولی اگر به تیم مورد علاقه ام توهین بشه 100% بی جواب نمیذارمش

با تشکر
تصمیم خوبی گرفتید . :)

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
افشین جان ببین قبلا تو این تاپیک علاقه داشتن به یک تیم خاص یا شخص خاص همیشه نقطه ضعف بوده.. یعنی وقتی می خواستن طرف مقابل رو اذیت کنن رو چیزی که علاقه داشت دست میذاشتن.. بعد چون فضا خیلی دوستانه بود و اعضا همدیگه رو میشناختن این رو دیگه توهین حساب نمی کردن.. شرطبندی اصلا امتیازی و رقابتی نبود فقط به قولی حالگیری بود.. طرف مقابل صرفا شما رو اذیت میکنه اصلا روال تاپیک از اول همین بوده ..

اصلا این پست 14 که تو صفحه اول هست رو ببین.. خود حسام هم زده:

Last Monarch جان آقا هنوز سر شرط هستی دیگه. آقایون همه رو پرسپولیس بستن به جز صاحب تاپیک. شرط هم همون یک هفته درسته دیگه ؟ . چه حالی بده ببازی بعد من یک هفته فقط جک نیکلسون رو بکوبم ;) .(اعتماد به نفس رو داشتی)

...... امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی، شما فقط با روال تاپیک آشنا نبودی... اینجا اصلا بحث توهین نیست فقط یه شوخی بیرحمانه در یک محیط خیلی دوستانه بود و به قول دوستان اعضای سابقش نیستن و با اومدن قوانین جدید و سختگیری ها .. و انگار تاریخ مصرف تاپیک هم گذشته .. اینجا یک محیط کاملا فان بود و بحث اون با تاپیک های دیگه جدا بود.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
الان منم 2 روزه فقط دارم بادمجون واکس می زنم دیگه؟ هر کوفتی هست کدش رو بدید بذارم!!!!!
استغفرالله!

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

آقا نظر میخواید برای چی ؟

کلا چند وقتی هست هر امضای فوتبالی ای که اومده سرش داستان درست شده. بیایم براش فیلتر هم بذاریم، باز هزار راه برای دور زدنش هست و هزار راه برای گیر دادن بهش !

حسام عزیز نظر برای این میخواستیم چون کسانی که اینجا فعالیت داشتند قابل احترامن.
نظری هم که خواستیم خیلی ساده هست.
با توجه به اینکه این تاپیک جزو بخش فوتبال هست و قوانین خاصی رو داره 1- امضای فوتبالی هم داشته باشیم ولی با اضافه کردن قوانین مشخص تر
2- اصلا امضاها همه غیر فوتبالی باشند.

من دیگه شخصا حوصله این داستان ها رو ندارم دیگه. حالا این اولین بار بود ما بردیم استثنائا !! دفعه قبل که همش باخته بودیم (خداروشکر !) میشد به نصف امضاها گیر داد که این داستان داره و فلان ... !

یعنی شما بعد از بازی دربی مسائلی رو که گوشزد کردیم رو ندیدید. اگر ندیدید به چند صفحه قبلتر برگردید!!الان صحبتهای من به بعد از دربی اخیر برمیگرده ، کدوم امضایی هست که میشه بهش گیر داد؟

غیر از این باشه باید این تاپیک هم قفل شه بره. والله قبلا اینجوری نبود، هزارتا امضا وحشتناک تر این میذاشتیم، فوق سه روز کلا آواتارمون رو برمیداشتیم، پست هم نمیدادیم، حرف و حدیثی هم نبود ! حالا بچه ها بیشتر شدن، خب افکار جدید و محدودیت های جدید اومده، اشکالی نداره ! ولی دیگه چیزی که باید باشه رو که به نظرسنجی نمیذارن ! اگه این نباشه باید چیکار کرد ؟

بله قبول دارم تا قبل از این اینجا اینجوری نبود. اصلا هدف همه این بود که کمی با سر به سر گذاشتن همدیگه بخندیم و مدتی شاد باشیم نه مثل الان قصد اولمون تخریب ، بی احترامی و له کردن طرف مقابل و همینطور سنجیدن جنبه و.... این چیزا باشه.

پ.ن: از تمام دوستانی که لطف کردن و امضا رو قرار دادن هم تشکر می کنم که به صحبتهای بنده احترام گذاشتن. همه دوستان نشون دادند که نشون دادن جنبه بالاشون به مراتب براشون با اهمیت تر از رعایت قوانین بخش هست.

پ.ن2: ظاهرا خودتون با قوانین خودتون راحت ترید ، برای من هم مشکلی نیست ، فقط دقت کنید امضاها خلاف قوانین بخش نباشه چون از این به بعد بدون هیچ تذکری هر امضای خلاف قوانین بخش فوتبال ادیت خواهد شد.

شاد باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد

درباره تاپیک شرط بندی به قول حسام خرد جمعی زیادی به نظر خودم : احترام زیاد گذاشتن حال به هم زن میشه.
من اصلا دیگه خونم رو کثیف نخواهم کرد . به زودی قوانین پست یک رو درست می کنم و در اون خواهم نوشت که هر امضایی گذاشته بشه در صورتی که خلاف قوانین بخش باشه بدون تذکر ادیت خواهد شد. حالا که بعضی دوستان علاقه ای ندارند جمعی فکر کنند بنده تنهایی تصمیم گیری می کنم البته با توجه به قوانین اصلی بخش. تازه این کار به مراتب کار خیلی راحت تری هم هست و جواب هم داده. نمونه اش در تاپیک تیم ملی که محکم گفتم اگر کسی بحث باشگاهی کنه از این به بعد بدون تذکر کارت خواهد گرفت یا بستن همین تاپیک کل کل. ظاهرا هنوز زور بهتر از خواهش و دموکراسی بعضی جاها جواب میده. ( با عذرخواهی از کسانی که در این مدت همواره سعی در رعایت قوانین و احترام گذاشتن به همگان را داشتند)

ادیت : هر صحبت دیگه ای اگر هست رو در تاپیک وقایع اتفاقیه انجام بدید لطفا. هر پست خلاف موضوع اصلی تاپیک بدون استثنا پاک میشه. فقط اینجا بحث درباره خود موضوع شرط بندی صورت بگیره .

پ.ن:سختگیری روی این موضوع هیچ نفع شخصی برای من یا فرزاد نداره و فقط برای پر رنگتر کردن محیط دوستی و شوخی به جای بوجود آمدن مکانی جهت تسویه حسابهای شخصی ، تست جنبه و کوبیدن سایر دوستان و ... است.در ضمن ما با این کار قصد نمایش قدرت و نظایر اینها رو نداریم فقط می خواهیم اون چیزهایی که هم قانونه و هم ظاهرا تبدیل به یک چیز فراموش شده ، هست رو به هر نحو ممکن پر رنگتر کنیم.

موفق باشید

Last edited:

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
آقا من قانع شدم كه بايد امضا فوتبالي باشه
چون شرط فوتبال هستش
منم امضا رو الان ميزارم و مشكلي ندارم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
اصلا بحث اینا نیست

نمیگی یه بچه از اینجا رد بشه دوگانگی ارزشی میگیره؟
93946648232784141366.gif
(11936 که یه چیز دیگه گفتی
93946648232784141366.gif
)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من کلا در مورد این امضا فکر نمیکنم فقط بحث باشه
بحث اصلی من این هست که دیگه داره این موضوع اپیدمی میشه و هر امضای فوتبالی ای یک سری بحث و جدل میاره
در مورد این امضا هم من همون اولش هم گفتم
مشکلی اگه داشته باشه فقط عکسش هست
عکس جنتی که سیاسی میکنه ماجرا رو
در مورد جملات به عنوان یک منچستری دارم میگم که باختیم حالا هم باید امضا رو تحمل کنیم و تحقیر شدن مربی و تیممون رو شاهد باشیم. قرار نیست که ما رو باد بزنن
شرط بندی همینه دیگه
در مورد امضای دربی هم من موضعم همین بود
خود امضا از نظر من ایراد نداشت
این که داش فرزاد یا ساسان عزیز گفتن به یک گروه بی احترامی شده و ...
از نظر شخصی من هیچ مشکلی نداشت تنها مشکلش نداشتن خلاقیت بود و خنده دار بودنش :D
این که میگم امضاهای فوتبالی مشکل دار شده منظورم این دو تا امضا نیست
منظورم مال قبل از جام جهانی هست

بالا