اصلا بحث اینا نیستمحسن حرف های عجیب میزنی !
کسی اگر بخواد گیر بده، هر فیلتری بذاری گیر میده ! تو حالا به هزار روش بیا بگو بالا چشم حضرت فرگوسن ابرو هست متاسفانه !! کسی بخواد حرفی بزنه، حرفش رو میزنه !
وقتی هم اینجوریه خب امضای چی دیگه بذاره ؟ من الان بیام مثلا امضا رو اصلاح کنم که چی ؟ مثلا بگم "بله ما باختیم، وای وای !!" ؟؟
اصلا بحث اینا نیست
من که خودم شدیدترین امضا ها رو گذاشتم و اصلا حرفی هم نزدم ، رک هم بگم اون موقع ها خیلی بیشتر حال میداد ! ولی وقتی دیگه 2 تا امضا با استقبال رو به رو نمیشه انتظار میره از اون جا به بعد دیگه یا همه این موارد کلا منتفی بشه و یا هم اینکه کلا دیگه جای اعتراض نباشه !
این امضا هم چیزی نداره که من رو ناراحت کنه ، این بار چندم ...
از طرف خودم که موافق اینم کلا اینطور امضا ها مورد دار به حساب نیان ... ولی وقتی روال کار این نیست ...
سه سال محرومیت از کلوپ شرط بندی رو به جون میخرم ولی این امضا رو عمرا نمیذارم . توهین به سرالکس ؟ !!!!
خب مشکل اینه که اگه محدود به این تاپیک بود قوانین خودش رو داشت ، ولی نه این تاپیک از بخش ورزش جداست و نه بخش ورزش از بقیه فروم ، باید مطابق با قوانین بخش های دیگه باشه ...محسن خان , من فکر میکنم کلا" نباید اعتراضی باشه , همونطوری که قبلا" من و شما اعتراض نکردیم , به قول شما بیشتر هم حال میداد , حالا اگه یکی هم اعتراض میکنه شاید روال تایپک و تاریخش رو نمیدونه , نباید باعث بشه کل سیستم رو عوض کنیم اونا باید خودشونو وفق بدن
ضمنا" تا جایی که یادم میاد یک بار قبلا" در مورد امضای غیر فوتبالی یحث شده ...
وقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...
QUOTE]
همه مثل شما نیستنما اگه اهل این کارا بودیم بعد اون 8 تا از خجالتتون در میومدیم
مشکل شماها اینه که هر وقت بردید زمین و زمان رو دوختید به هم که ما بردیم و فلانی پادشاه هست و اون یکی فلان، بعد یه بازی که میبازید رفتاری شبیه به رفتار خودتون باهاتون انجام میشه، اسمش میشه توهین !
چند تا پست بیارم وقتی منچستر 8 گله برد آرسنال رو چه الفاظ و چه صحبت هایی در مقابل رقیبتون مطرح شد ؟
لطفا نمونه هاشو نشون بده
-----------
فینال پارسال بارسایی ها یه امضا دادن فوتبالی بود ولی جالب و خلاقانه و خنده دار توش نه توهینی بود نه چیز دیگه ای جنبه طنز داشت
جالبه اکثر اونایی که ادعا میکنن این امضا مشکلی نداره ضد یونایتد هستن که متاسفانه رو یونایتد شرط بستن
مسلما این افراد همچین چیزیو توهین حساب نمیکنن طبیعیه
همه ما وقتی به یه چیزی علاقه داریم وقتی بهش توهین بهش 100% واکنش نشون میدیم
به طور مثال من بیام به چیز هایی که شما خیلی بهشون علاقه دارید توهین کنم یعنی واقعا ناراحت نمیشید؟
یه عده هر جا خودشون عامل یه جنجال باشن بحث جنبه رو به میون میارن ولی اگر همچین برنامه ای برای خودشون پیاده بشه ...
جنبه وقتی معنا پیدا میکنه که شما بیای به خود من چیزی بگی
متاسفانه اینجا بین تیم های خارجی یه جبهه یونایتد هست و یه جبهه اتحاد تیم های دیگه!
-------------
من دیگه تو شرط بندی شرکت نمیکنم ولی اگر به تیم مورد علاقه ام توهین بشه 100% بی جواب نمیذارمش
با تشکر
تصمیم خوبی گرفتید .وقتی شرط میبندی رو بازی باید پای لرزش هم بشینی!
چه بسا به عنوان مثال سیتی بازی رو میباخت و اونوقت چه امضاهایی که نمیومد بیرون...
QUOTE]
همه مثل شما نیستنما اگه اهل این کارا بودیم بعد اون 8 تا از خجالتتون در میومدیم
لطفا نمونه هاشو نشون بده
-----------
فینال پارسال بارسایی ها یه امضا دادن فوتبالی بود ولی جالب و خلاقانه و خنده دار توش نه توهینی بود نه چیز دیگه ای جنبه طنز داشت
جالبه اکثر اونایی که ادعا میکنن این امضا مشکلی نداره ضد یونایتد هستن که متاسفانه رو یونایتد شرط بستن
مسلما این افراد همچین چیزیو توهین حساب نمیکنن طبیعیه
همه ما وقتی به یه چیزی علاقه داریم وقتی بهش توهین بهش 100% واکنش نشون میدیم
به طور مثال من بیام به چیز هایی که شما خیلی بهشون علاقه دارید توهین کنم یعنی واقعا ناراحت نمیشید؟
یه عده هر جا خودشون عامل یه جنجال باشن بحث جنبه رو به میون میارن ولی اگر همچین برنامه ای برای خودشون پیاده بشه ...
جنبه وقتی معنا پیدا میکنه که شما بیای به خود من چیزی بگی
متاسفانه اینجا بین تیم های خارجی یه جبهه یونایتد هست و یه جبهه اتحاد تیم های دیگه!
-------------
من دیگه تو شرط بندی شرکت نمیکنم ولی اگر به تیم مورد علاقه ام توهین بشه 100% بی جواب نمیذارمش
با تشکر![]()
Last Monarch جان آقا هنوز سر شرط هستی دیگه. آقایون همه رو پرسپولیس بستن به جز صاحب تاپیک. شرط هم همون یک هفته درسته دیگه ؟ . چه حالی بده ببازی بعد من یک هفته فقط جک نیکلسون رو بکوبم.(اعتماد به نفس رو داشتی)
الان منم 2 روزه فقط دارم بادمجون واکس می زنم دیگه؟ هر کوفتی هست کدش رو بدید بذارم!!!!!
استغفرالله!
آقا نظر میخواید برای چی ؟
کلا چند وقتی هست هر امضای فوتبالی ای که اومده سرش داستان درست شده. بیایم براش فیلتر هم بذاریم، باز هزار راه برای دور زدنش هست و هزار راه برای گیر دادن بهش !
من دیگه شخصا حوصله این داستان ها رو ندارم دیگه. حالا این اولین بار بود ما بردیم استثنائا !! دفعه قبل که همش باخته بودیم (خداروشکر !) میشد به نصف امضاها گیر داد که این داستان داره و فلان ... !
غیر از این باشه باید این تاپیک هم قفل شه بره. والله قبلا اینجوری نبود، هزارتا امضا وحشتناک تر این میذاشتیم، فوق سه روز کلا آواتارمون رو برمیداشتیم، پست هم نمیدادیم، حرف و حدیثی هم نبود ! حالا بچه ها بیشتر شدن، خب افکار جدید و محدودیت های جدید اومده، اشکالی نداره ! ولی دیگه چیزی که باید باشه رو که به نظرسنجی نمیذارن ! اگه این نباشه باید چیکار کرد ؟
نمیگی یه بچه از اینجا رد بشه دوگانگی ارزشی میگیره؟اصلا بحث اینا نیست
من که خودم شدیدترین امضا ها رو گذاشتم و اصلا حرفی هم نزدم ، رک هم بگم اون موقع ها خیلی بیشتر حال میداد ! ولی وقتی دیگه 2 تا امضا با استقبال رو به رو نمیشه انتظار میره از اون جا به بعد دیگه یا همه این موارد کلا منتفی بشه و یا هم اینکه کلا دیگه جای اعتراض نباشه !
این امضا هم چیزی نداره که من رو ناراحت کنه ، این بار چندم ...
از طرف خودم که موافق اینم کلا اینطور امضا ها مورد دار به حساب نیان ... ولی وقتی روال کار این نیست ...