• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
آقا بیا گروه رو چک کن که اگه من تنهایی بخوام جمله درست کنم آبرو برای اون بشر نمی ذارم ... البته تو به عنوان یه فرد باتجربه در شرط بندی ها خودت می دونی کدوم ببو گلابی ای می بازه دیگه به خودت زحمت نمیدی :rolleyes:
به جان خودم فقط از روی تکراری شدنه !:D
یعنی انقد این بشر نحسه که دیگه آدم خسته میشه هر بار براش جمله بسازه !
1d318833a07990a59c70e8d2365351c2.gif

@ محسن :

سرعت شدیدا پایین هست . هنوز گروه رو چک نکردم . شب میام چک می کنم
آره ، من خودم هم بعد ارسال اون پست نتوستم بیام اینجا بگم که چکش کن (سرعت یه دفعه اومد پایین) !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بچه های اونور که همه فهمیدن کی خر هست . این یه ذره آبرویی که اینور داری رو نبر تو رو روح آقا :rolleyes:

خداییش بچه ها اونور خیلی بییشتر اطلاعات دارن ! مخصوصا یه نگاهی که به Top10 بعضی انداخته میشه خیلی مسائل دست آدم میاد !

از اینکه یه کسی فیلم موزیکال دوست نداره بگیر تا اینکه Hours رو جزو فیلمهای برتر تاریخ میدونه ! خداییش !

عقل یارو تعطیل هست . من کی گفتم بهترین فیلم تاریخ هست؟ تقصیر نداری . به این تاپیک که می رسی از شدت باخت هذیان میگی .

فرقی نداره ! جزو Top3 بود به هر حال !

ما که از بچه های بخش ندیدیم کسی 6 به بالا بده کلا :lol:

حالا چرا کم میاری بحث سینمایی میکنی ؟ آخه اونجا هم که گلابی هستی :lol:

یوزپلنگ؟ :lol: برو عموجان خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه ... تو سیب زمینی هم نیستی چه برسه به یوزپلنگ :lol: یوزپلنگی که شب تا صبح توی تاپیک شرط بندی ببازه ندیده بودیم که حالا دیدیم

تازه حداقلش رو گفتم پسرم
crazy.gif

... This Is Constantine, John Constantine Asshole​

نزار امضا و آواتورم رو کلا ادیت کنم ...
4yajuyo.gif

جواب ابلهان خاموشی ست

پس چرا اینقدر ضر میزنی کودن ؟! :lol:

به شما ربطی نداره ما چه می کنیم :rolleyes:. برو خرگوشت رو شکار کن یوزپلنگ جان :lol:

دلم به حال اون جوون هایی میسوزه که فریبشون دادی.

همین محسن، بنده خدا سرش تو لاک خودش بود، با فرزان میچرخیدن و ... به اینجا که رسید اسیر دست توی #$%#$% شد ! الان توجه کنی اصلا همه تردش کردن، کسی آدم حسابش نمیکنه اصلا ! همه به چشم یک نیمچه گلابی میبیننش !

من شنیدم خودکشی کرده سره همین قضیه ...

آقا بیا گروه رو چک کن که اگه من تنهایی بخوام جمله درست کنم آبرو برای اون بشر نمی ذارم ... البته تو به عنوان یه فرد باتجربه در شرط بندی ها خودت می دونی کدوم ببو گلابی ای می بازه دیگه به خودت زحمت نمیدی :rolleyes:

کلا برو با بزرگترت بیا :rolleyes:

به سلامتی سوراخی ایتالیا یه سری به گروه بزن اگه وقت کردی ...

1671.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به جان خودم فقط از روی تکراری شدنه !:D
یعنی انقد این بشر نحسه که دیگه آدم خسته میشه هر بار براش جمله بسازه !

خدایاآآآآآآآآآآآآآآآآ . این بشر چقدر نحس هست . یعنی واقعا هیچکس نیست که روش نفوذ داشته باشه و بهش یه جوری بفهمونه که واقعا نحس هست؟! :( . ما که هر چی میگیم حالیش نمیشه

آره ، من خودم هم بعد ارسال اون پست نتوستم بیام اینجا بگم که چکش کن (سرعت یه دفعه اومد پایین) !

خب الان مسیج گذاشتم ... این بار دیگه میرم شاید کلآ نیمه شب (روز عاشقاست این نمیشه شب لا مصب) هم نیام . بیا اونجا نظرت رو بگو

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خداییش بچه ها اونور خیلی بییشتر اطلاعات دارن ! مخصوصا یه نگاهی که به Top10 بعضی انداخته میشه خیلی مسائل دست آدم میاد !

از اینکه یه کسی فیلم موزیکال دوست نداره بگیر تا اینکه Hours رو جزو فیلمهای برتر تاریخ میدونه ! خداییش !

:rolleyes:

برو کنار بذار باد بیاد

نزار امضا و آواتورم رو کلا ادیت کنم ...
4yajuyo.gif

مال این صحبت ها نیستی :lol:

پس چرا اینقدر ضر میزنی کودن ؟! :lol:

دیگه میگیم شاید این دم آخری فرجی شد و تونستیم یک عدد یوزپلنگ رو رام کنیم :lol:

همین محسن، بنده خدا سرش تو لاک خودش بود، با فرزان میچرخیدن و ... به اینجا که رسید اسیر دست توی #$%#$% شد ! الان توجه کنی اصلا همه تردش کردن، کسی آدم حسابش نمیکنه اصلا ! همه به چشم یک نیمچه گلابی میبیننش !

آخه اینا رو یه جایی بگو که نشناسنت ما که همه خودی هستیم یوزپلنگ جان :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

برو کنار بذار باد بیاد

چیه عصبی شدی گرمت شده میخوای باد بخوره بهت ؟

خب خر جان !!! کولر رو بزن !

مال این صحبت ها نیستی :lol:

نزار لامصب .... http://************/files/8u3fub0eoeb2334tp5p1.gif

دیگه میگیم شاید این دم آخری فرجی شد و تونستیم یک عدد یوزپلنگ رو رام کنیم :lol:

آخه از کی تا حالا خرها یوزپلنگ ها رو رام میکنن ؟

آخه اینا رو یه جایی بگو که نشناسنت ما که همه خودی هستیم یوزپلنگ جان :lol:

بحث شناسایی شد، یام باشه کلا یک بیو ازت بیام در آینده ای نزدیک، بیشتر بچه ها باهات آشنا بشن http://************/files/gwv06rvsj6jy8gb5wtep.gif

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

من شنیدم خودکشی کرده سره همین قضیه ...
خدا !
63473d439020196d83309ee3115668a5.gif

کلا تو تو چطوری روت میشه بیای اینجا پست بدی الله اعلم !

خدا بیامرزه دیمین (Damien) رو ، روی این مرحوم هم کم کردی با این نحسیت !:D
کلا شرطبندی که می کنی از بزرگتر هم کمک بگیر ، مغز گلابی ها خوب جواب نمیده !
kh.gif

خدایاآآآآآآآآآآآآآآآآ . این بشر چقدر نحس هست . یعنی واقعا هیچکس نیست که روش نفوذ داشته باشه و بهش یه جوری بفهمونه که واقعا نحس هست؟! :( . ما که هر چی میگیم حالیش نمیشه

خب الان مسیج گذاشتم ... این بار دیگه میرم شاید کلآ نیمه شب (روز عاشقاست این نمیشه شب لا مصب) هم نیام . بیا اونجا نظرت رو بگو
هرچقدر هم بهش بگی نمی فهمه !
nerdylaff.gif

پست جدید دادم ، چکش کن:f34r:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خدا !

kh.gif

یا خدا :(

جون محسن تو چشمهای من نگاه کن :( ببین اون آسایشگاه دیگه جا نداره :( همون مانرک رو هم زوری قبول کردن :( محسن :( توپ تانک فشفشه محسن دقت کن :(

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
یا خدا :(

جون محسن تو چشمهای من نگاه کن :( ببین اون آسایشگاه دیگه جا نداره :( همون مانرک رو هم زوری قبول کردن :( محسن :( توپ تانک فشفشه محسن دقت کن :(
http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
دیشب mbc2 فیلم طالع نحس (The Omen) رو گذاشت http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
اون بچه هه (دیمین) رو که میدیدم همش به یاد تو بودم ! :D
به جان خودم راست میگم ! ، امروز تکرارشو میذاره !
از من نصیحت بود بالاخره ، باید کشت این شیطان رو !http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
پ ن : http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چیه عصبی شدی گرمت شده میخوای باد بخوره بهت ؟
خب خر جان !!! کولر رو بزن !

بابا جان خفه شو یه لحظه ببینیم ملت اینجا چی میگن . خیلی می بری زبونت هم اینهمه دراز هست . یکی بیاد این رو از اینجا بیرون کنه ببینیم چی به چی هست ...

نزار لامصب ....

بی وجود تر از این حرفا هستی :rolleyes: ... اول رضایت نامه بیار ببینیم اصلا از این به بعد راهت میدیم اینجا یا نه بعد برو سر مسائل بعدی :lol:

آخه از کی تا حالا خرها یوزپلنگ ها رو رام میکنن ؟

تو رام بشو بقیشه مهم نیست . رام که شدی حال من خر یا هرچیزی . آخه بحث اصلا چیز دیگه ای هست. بحث اینه که ما الان باید احساس مسئولیت کنیم و اگه خودت هم میخوای که بازم ببازی ما دیگه راهت ندیم اینجا . بابا به جان خودم خیلی ناراحت کننده ست این روندی که تو در پیش گرفتی :(

بحث شناسایی شد، یام باشه کلا یک بیو ازت بیام در آینده ای نزدیک، بیشتر بچه ها باهات آشنا بشن

وجود مجودش رو کلآ نداری . یه چیزی بگو که به گروه خونت بخوره

خدا !

kh.gif

هرچقدر هم بهش بگی نمی فهمه !
nerdylaff.gif

پست جدید دادم ، چکش کن:f34r:

خیلی پررو هست به جان خودم . یه بار بهش گفتم پررو هستی ناراحت شد ولی الان می بینم واقعا هست

///

چک می کنم الان . خدا این سری بهشون رحم کنه . رسما این امضا شخصیت واسشون نمی ذاره :rolleyes:

منم روی برزیل میبندم

الان به گروه دعوتت می کنم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
دیشب mbc2 فیلم طالع نحس (The Omen) رو گذاشت http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
اون بچه هه (دیمین) رو که میدیدم همش به یاد تو بودم ! :D
به جان خودم راست میگم ! ، امروز تکرارشو میذاره !
از من نصیحت بود بالاخره ، باید کشت این شیطان رو !http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif
پ ن : http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif

محسن حالت بده خداییش http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif فرزان بیا این بچه رو ببر آسایشگاه حالش خوب نیست http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif کم کم داره میزنه بالا http://************/files/dcdi88r50dyp0z9y6s9w.gif

بابا جان خفه شو یه لحظه ببینیم ملت اینجا چی میگن . خیلی می بری زبونت هم اینهمه دراز هست . یکی بیاد این رو از اینجا بیرون کنه ببینیم چی به چی هست ...

خوشم میاد با هم چه حالی میکنید. این ملت نیست، همین محسن هست، حالش بد شده داره یه صحبتهایی میکنه !

بی وجود تر از این حرفا هستی :rolleyes: ... اول رضایت نامه بیار ببینیم اصلا از این به بعد راهت میدیم اینجا یا نه بعد برو سر مسائل بعدی :lol:

کلا در رابطه با مالکیت اینجا با من صحبت نکن اصلا :lol: اون قضیه وجود رو هم حالا من یه جا زهرم رو میریزم :rolleyes:

تو رام بشو بقیشه مهم نیست . رام که شدی حال من خر یا هرچیزی . آخه بحث اصلا چیز دیگه ای هست. بحث اینه که ما الان باید احساس مسئولیت کنیم و اگه خودت هم میخوای که بازم ببازی ما دیگه راهت ندیم اینجا . بابا به جان خودم خیلی ناراحت کننده ست این روندی که تو در پیش گرفتی :(

نچ نچ :( خدایا توبه :( آخرالزمان شده ! خرها صحبت میکنن ! خرها با انسان ها هم صحبت میکنن ! حتی خرها انسان ها رو نصیحت میکنن :eek: خدایا توبه :wacko:

وجود مجودش رو کلآ نداری . یه چیزی بگو که به گروه خونت بخوره

کلا Coming Soon :cool:

خیلی پررو هست به جان خودم . یه بار بهش گفتم پررو هستی ناراحت شد ولی الان می بینم واقعا هست

پررویی از خودتونه !

:lol:

چک می کنم الان . خدا این سری بهشون رحم کنه . رسما این امضا شخصیت واسشون نمی ذاره :rolleyes:

فیریزش کنید برای بعدی ها :rolleyes:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب ایتالیا برزیل رو با اختلاف میزنه
biggrinsmiley.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کلا در رابطه با مالکیت اینجا با من صحبت نکن اصلا :lol: اون قضیه وجود رو هم حالا من یه جا زهرم رو میریزم :rolleyes:

تو خفه بشو من کل فروم رو به نامت می کنم :rolleyes: این بشر از دست رفت . بذار به کارمون برسیم برای چند لحظه هم که شده ساکت شو ابله . آخه تو چرا تا این حد سرسخت هستی . وقتی همه دارن میگن بازنده ای قبول کن ...

نچ نچ :( خدایا توبه :( آخرالزمان شده ! خرها صحبت میکنن ! خرها با انسان ها هم صحبت میکنن ! حتی خرها انسان ها رو نصیحت میکنن :eek: خدایا توبه :wacko:

بذار ما رامت کنیم بعدش هر چی خواستی بگو

زور بی خود چرا می زنی؟ وجودش رو نداری . خودت رو خسته نکن . اینجا همه شناختنت

پررویی از خودتونه !

من اگه پررو نبودم که تا حالا صد دفعه باید این تاپیک رو ول می کردم . خدایی خیلی باید پوست کلفت باشی که اینهمه با یه همیشه بازنده ببندی و از رو نری :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

میگم میخوای برو خونه یه خرده با بچه های شمسی خانوم اینا بازی کن بعد ببینیم وضعیتت چه طور میشه

فیریزش کنید برای بعدی ها

این هم به شما ربطی نداره . بچه های شمسی خانووم اینا منتظر هستن . یه سری بزنی بد نیست

///

@ یوزپلنگ
:

شیر شاه و یوگی و بوگی و بچه ها توی باغ وحش عصرونه می خوان بخورن . بعد از بازی با بچه های شمسی خانووم یه سری هم اونجا بزن :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تو خفه بشو من کل فروم رو به نامت می کنم :rolleyes: این بشر از دست رفت . بذار به کارمون برسیم برای چند لحظه هم که شده ساکت شو ابله . آخه تو چرا تا این حد سرسخت هستی . وقتی همه دارن میگن بازنده ای قبول کن ...

آخه اون «همه» شامل تو میشه و محسن که هر دوتون گلابی هستین کلا !

در ضمن کل فروم هم ماله عمت ! تو فقط قرصهات رو به موقع بخوری بنده خوشحال میشم !

بذار ما رامت کنیم بعدش هر چی خواستی بگو

بزار اون دکترهایی رو که تو آسایشگاه رام کردی تا آپول گاوی بهت نزنن کمی رام شدنشون رو جلوه بدن بعد برس به بعدی ها :lol:

زور بی خود چرا می زنی؟ وجودش رو نداری . خودت رو خسته نکن . اینجا همه شناختنت

حاجی پوستت کندس، شک نکن :lol:

من به شدت منتظر ماه ... هستم !

من اگه پررو نبودم که تا حالا صد دفعه باید این تاپیک رو ول می کردم . خدایی خیلی باید پوست کلفت باشی که اینهمه با یه همیشه بازنده ببندی و از رو نری :rolleyes:

بهر حال برد و باخت وجود داره ! تو هم مثلا باید خیلی احمق باشی که دوبار رو سپاهان بستی و هر دو بار رو باختی، باز فصل دیگه شاخ میشی حرف از بیت المال میزنی :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ببند بابا

میگم میخوای برو خونه یه خرده با بچه های شمسی خانوم اینا بازی کن بعد ببینیم وضعیتت چه طور میشه

مگه بچه های شمسی خانوم نیومدن ملاقاتت تو آسایشگاه ؟ اومدن تنها نباشی دیگه ! یه دست منچ بزنید با هم عمو جان !

این هم به شما ربطی نداره . بچه های شمسی خانووم اینا منتظر هستن . یه سری بزنی بد نیست

:blink:

مثلا میخوای بگی چی ؟ :rolleyes:

@ خرمگس معرکه

عموجان تا دقایقی دیگه بچه های شمسی خانوم میرسن ! قرصهات رو بخور اومدن گازشون نگیری یه وخ ! دیگه نمیان ها !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان

امشب ایتالیا برزیل رو با اختلاف میزنه
biggrinsmiley.gif

خب همون که مصر رو با اختلاف زد کافی ه :D

آخه اون «همه» شامل تو میشه و محسن که هر دوتون گلابی هستین کلا !
در ضمن کل فروم هم ماله عمت ! تو فقط قرصهات رو به موقع بخوری بنده خوشحال میشم !

خدایا تو آخه چرا خفه خون نمیگیری تا بازی شروع بشه :hmm:

حاجی پوستت کندس، شک نکن
من به شدت منتظر ماه ... هستم !

برو پی کارت عمو جان . مال این صحبت ها نیستی . حالا کم آووردی زدی به کوچه ی بی خیالی لووول . "ماه ..." لووول

بهر حال برد و باخت وجود داره ! تو هم مثلا باید خیلی احمق باشی که دوبار رو سپاهان بستی و هر دو بار رو باختی، باز فصل دیگه شاخ میشی حرف از بیت المال میزنی

حرف از حق التیمس (حق تیم ها) می زنیم مرد مومن . به وقتش خبرت می کنیم که وقتی سر بحث باز شد چای و قلیون ما رو ردیف کنی . فعلا : ساکت تا به کارمون برسیم

مثلا میخوای بگی چی ؟

امشب تو زمین فوتبال . بعدش هم چشمای اشک آلود . هی هی . ابرو برات نمی ذاریم این سری ... ما باید تو رو ادب کنیم .

@ سرور و سالار من مانرک

من مخلصت هستم . هر چی تو بگی همون میشه !غلط کردم که تا حالا با تو در افتادم

شک داری؟ خواهش می کنم . یه خرده هم بگی نگی شیرین می زنی . اول اونجوری صحبت می کنی بعدش هم اینجوری . دیگه ما هم عادت کردیم ... بی خیال .خب حالا چای و قلیون بچه ها رو ردیف کن ببینیم برات چه می تونم بکنم

25r30wi.gif
ایتالیا که فعلا باید بره تمرین کنه که یه وقت از تیم های درجه 2 و 3 با اختلاف نخوره
t5hq2u.gif

من دیگه چی باید بگم ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب همون که مصر رو با اختلاف زد کافی ه :D

تو چیکار مصر داری ؟ تا ساعاتی دیگر برزیل سوراخ میشه و تمام !

خدایا تو آخه چرا خفه خون نمیگیری تا بازی شروع بشه :hmm:

منتظرم تو خفه شه آخه بعد !

برو پی کارت عمو جان . مال این صحبت ها نیستی . حالا کم آووردی زدی به کوچه ی بی خیالی لووول . "ماه ..." لووول

به موقعش :cool:

حرف از حق التیمس (حق تیم ها) می زنیم مرد مومن . به وقتش خبرت می کنیم که وقتی سر بحث باز شد چای و قلیون ما رو ردیف کنی . فعلا : ساکت تا به کارمون برسیم

آخه به قلیان هم نمیخوری کوچولو
loudlaff.gif

امشب تو زمین فوتبال . بعدش هم چشمای اشک آلود . هی هی . ابرو برات نمی ذاریم این سری ... ما باید تو رو ادب کنیم .

من اون آواتوره رو فکر کنم باید بزارم امشب !

شک داری؟ خواهش می کنم . یه خرده هم بگی نگی شیرین می زنی . اول اونجوری صحبت می کنی بعدش هم اینجوری . دیگه ما هم عادت کردیم ... بی خیال .خب حالا چای و قلیون بچه ها رو ردیف کن ببینیم برات چه می تونم بکنم

مشکلات روحی، روانی همین هست دیگه !

من دیگه چی باید بگم ...

اتفاقا چیزی نباید بگی ! باید ببندی کلا !

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
حسام ساعت 12:45 :
a8ib0besqch6o1u3mhb9.gif

بالا