بچه ها پس شروع لیگ شد از این دو بازی دیگه؟
باش تو اموراتت بگذره !من اولويتم اونطرفي هست که محسن نيست (يونتوس)
کلک رشتي نزن برادر جان !ضمنا من امشب امضام تموم ميشه ولي چون يه نصفه روز اونو زودتر برداشتم فردا ظهر اينو برميدارم
نه نمیشه![]()
تو زیاد می بازی یا چشمای من زیاد می بینه که تو باختی![]()
//
ر
يووه هم اميدوارم كه اينتر رو ببره.ولي خداييش تيم از اينتر مزخرفتر نديدم؛سواي قهرمانياي اين چند فصل(اون هم در غياب بانوي پير) كلا اشغال بازي مي كنه. فوتبال و برده زير سوال.:weird:
با عذر خواهي از هواداران اون مثلا دو تيم.![]()
کلک رشتي نزن برادر جان !
امضاي اولي رو شنبه بعد از ظهر گذاشتي مي بايست تا سه شنبه بعد از ظهر ميذاشتي که دوشنبه برش داشتي بعدي رو گذاشتي
بعدي هم ميشه 3 روز يعني تا 5 شنبه بعد از ظهر ، که حالا اون 1 روز هم که امضاي قبلي رو کم گذاشتي بخواي حساب کني ميشه تا جمعه !![]()
ابرومون بردی نمیدونم چرا همه رفیقای ما همش میبازن تو این شرطبندی فوتبال
مانرك رخصت...
اقا تو جام اتحاديه كه زديم تو دهنتون اون هم با يه مشت بچه مدرسي:lol:
کلک رشتي نزن برادر جان !
امضاي اولي رو شنبه بعد از ظهر گذاشتي مي بايست تا سه شنبه بعد از ظهر ميذاشتي که دوشنبه برش داشتي بعدي رو گذاشتي
بعدي هم ميشه 3 روز يعني تا 5 شنبه بعد از ظهر ، که حالا اون 1 روز هم که امضاي قبلي رو کم گذاشتي بخواي حساب کني ميشه تا جمعه !![]()
استقلال-سپاهان رو بچسبید فعلا که نزدیکه ! بلکه مجددا روی شله زردیها رو کم کنیم و بسی بخندیم![]()
جمع کن کاسه کوزتو :lol: شما مواظب باش لیورپول ونگر رو نفرسته خونه شوهر عمش نمیخواد از این کارا بکنی
شما هر چی سوراخ تر میش عطشت بیشتر میشه انگارهمین چند روز پیش بود چلسی ترکوندتون![]()
![]()
لیورپول هر چقدر هم ضعیف بشه از پس شماها برمیاد![]()
باش تو اموراتت بگذره !
کلک رشتي نزن برادر جان !
نمیدونم!:دی
حتما چشم های تو زیاد می بینه!
خب من باید این امضامو بردارم اون یکیو میشه یکی زحمتشو بکشه بده من بزارم سه روز!!!!
خواستم لذت داشتن امضا رو 1 روز بیشتر تجربه کنه !اوه اوه اوه خدا رحم کنه. یه روز کم وزیاد بشه ببین چه میکنند :lol:
بازی اول شنبه ساعت 2 بوده دیگه ! اصلا فرض کن امضا رو ساعت 4 دادن بلافاصله بعد بازی !شما از بس باختی ریاضیتم ضعیف شده ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من یه نصفه روز اونو زود برداشتم اینو فردا ظهر برمیدارم
من زودتر از همه امضا گذاشتم میتونید ببینید
پارسا بیا ببین این چی میگه؟؟ من کی باید بردارم بالاخره؟؟
میگم بیا این یه بار رو استثنا قائل بشیم براش. بچه خون سوزی گرفت از بس باخت
![]()
بله البته ! 6 روز پشت سر هم کلا پشتکار زیادی میخواد !![]()
کلا یه حرف جدید بزن حوصلمون سر رفت همش داری همینو میگی :lol:تو غصه ی خودت رو بخو که کارها داریم باهات هنوز توی این تاپیک :lol:
میگم بیا این یه بار رو استثنا قائل بشیم براش. بچه خون سوزی گرفت از بس باخت
![]()
به به
مث اینکه دوستان استقلالی شدیدا دلشون یه امضای خوشگل میخواد
باشه آقا .. پابه ام ... سپاهان![]()
با اجازه من امضام رو برداشتم .
ایشااله سر بازی های نیمه نهایی خدمت میرسم .
ولي دستت درد نكنه كلي با امضاهات حال كردم حالي دادي به بخش شرط بندي :* :دياوه اوه اوه
هیچی بدتر از یک مدیر زخم خورده نیست :دی