سلام
خب من الان یک بیست صفحه هست دارم این تاپیک رو میخونم میبینم همه گفتن این بحث رو دیگه ادامه ندیم ولی همه ادامه دادن

اما خب بدون اینکه من حرف بزنم نمیشه که.
من پست های تندم رو ادیت کردم اما اما
منم یکم حرف بزنم
اول اینکه من کلا آدم خودخواه و احمق و بی فکری هستم رو خودم قبول دارم
خیلی هم زود عصبانی میشم بازم قبول دارم
خیلی هم تند و تیز جواب میدم رو هم قبول دارم
اما خب اخلاق بد هست و شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه من تو تاپیک تند رفتم
اما اینها دلیل نمیشه گله ای نداشته باشم از دوستان
حتی از اونهایی که از مرحله دوستی هم گذشته بودن و به مرحله رفاقت رسیده بودن
این که تیم بازنده هی بیاد بگه امضا چی شد پس؟ مگه دارید کوه میکنید؟ زود باشید؟ یک مین دیگه امضا ندید من نمیزارم دیگه و ...
اسمش کل کل نیست!
تا بوده توی این تاپیک حداقل تا زمانی که من توش بودم این بوده که توش از این پست ها دادیم تا جو تاپیک رقابتی و طنز پیش بره
والا اگه امضا هم خوب بود ( که واقعا این دوره امضا خوب نبود و از نظر من یک امضای معتدل هست و هیچ ناراحتی ای ندارم از گذاشتنش ) من باز هم میومدم به امضا گیر میدادم
چرا؟ چون هدف این تاپیک همین هست که تیم بازنده جلوی تیم برنده کم نیاره
اگه قرار باشه چون باختیم دستامون رو ببریم بالا و دستمال بگیریم دستمون گریه کنیم و امضا رو که گذاشتیم بگیم امضا گذاشته شد و سه روز بعد بیایم بگیم امضا برداشته شد که اصلا دیگه این تاپیک یک قرون هم ارزش نداره
الان دقیقا دارم این حرف رو به تیم برنده میزنم
این که من به پر و پای امضاتون پیچیدم به کلماتی که توش به کار برده شده بود گیر دادم فقط و فقط به خاطر همین بود که جو تاپیک خشک و بی روح نشه
امیدوار بودم شما این رو درک کنید که پست های من جدی نیست همونطور که قبلا هم اینطوری بوده
من حتی به همین شوخیش هم به عکس گیر ندادم
به کلمه لنگی هم گیر ندادم
من دیدم امضا یک جای گیر داره اونم
بهترین و بزرگترین تیم آسیا هست و روی همون کلید کردم و گیر دادم
شما هم باید مثل خود من با من رفتار میکردید
پشت کار من رو میگرفتید تا این سه روز بهتر تموم شه و بیشتر خوش بگذره
اما تاسف بابت عدم درک متقابل
من هدفم چیز دیگه بود بعد شما بر میدارید میایید پست میدید از نظر من هم امضا رو بردارن؟
آخه این شد حرف؟
حداقل تو فرامرز جان که این همه ما با هم تو این تاپیک بودیم نباید میومدی این حرف رو میزدی
خیلی ناراحت شدم
مگه بچه بازی و جرزن بازی هست که ما بگیم نمیزاریم و شما بگید خب بردارید و یک جوری به ما لطف هم کنید
تازه شما باید امار دقیقه دقیقه کار هم داشته باشید تا سه روز کم نشه
شما روش تفریح کردن در این تاپیک رو فراموش کردید و رفتید به دنبال چیز دیگه
اگه من نیام هی بگم امضا چی شد و امضا چی شد که شما کلی فکر میکنید تبادل نظر میکردید یک امضا لوگین نکن و آبرو ببر میکردید تو پاچه ما
اشتباه رو من نکردم دوستان استقلالی
اشتباه رو شما کردید که توی جو روانی من اسیر شدید و کاملا توپ و میدون رو دادید دست ما

در صورتی که اگه یکم پیش خودتون فکر میکردید متوجه جدی نبودن پست های من میشدید و میفهمیدید که من دارم جو میدم که شما نتونید امضای خوب بدید
بعد از دادن امضا هم باز هم به همین صورت
هنوز هم میگم
اگه تیم بازنده امضا رو بزاره و بعد از سه روز بیاد بگه امضا رو برداشتم در این تاپیک رو باید گل گرفت
اما در مورد کدورتی که بین من و رفیق قدیمیم پیش اومد
همینجا باز هم میگم
من از ادمها اندازه رفاقتشون انتظار دارم
یکی توی خیابون بزنه توی گوش من بهش میخندم میگم برو خدا روزیت رو جای دیگه بده
یا یکی دیگه جای دیگه به من گیر بده اصلا برام مهم نیست
همونطور که فکر کنم تو یکی از تاپیک های گفتگوی آزاد بود که یکی به من گفت خ مال احسان هستم و به خاطر همین مدیر شدم

ناراحت نشدن که سر جاش من حتی جوابش هم ندادم و یا حتی از امکانات مدیریتی سواستفاده هم نکردم و حتی یک کارت زرد هم بهش ندادم
پس وقتی از یک چیزی ناراحت میشم بخاطر شخصی هست که باعث این ناراحتی شده
هر چی اون آدم برام با ارزش تر باشه و ازش انتظار اون کار رو نداشته باشم به همون مقدار بیشتر هم ناراحت میشم
خب من اصلا انتظار نداشم به من گفته بشه فرزاد بی خودی نیومده تو تاپیک و وقتی گفتم منظورت چیه؟ کی رو میگی رفته گفته تا من هم بفهمم بگه تو نمیخوای بفهمی
من واقعا ناراحت شدم
نمیشه اندازه ناراحتی رو گفت
حتی اگه اون رفیق قدیمی بیاد و به من صدبار بگه منظورم تو نبودی باز هم دلم صاف نمیشه
اما همونطور که ناراحتی من از بین نمیره باید اعتراف کنم یک اشتباه کردم
اونم اینکه هر کسی حق داره بر مبنای شواهد و مدارکی که داره برای خودش یک نتیجه گیری کنه مثلا به این نتیجه برسه یکی رفته امضا رو به فرزاد ریپورت داده و اون اومده پست رو داده
من این حق رو باید برای هر کدوم از شما دوستان برنده قائل میشدم و اجازه میدادم خود فرزاد اگه لازم میدونست جواب بده و از خودش دفاع کنه
من ناراحتیم برای خودم بود و نیازی نبود اینجا اون رو بگم
با این حال با جو موجود در این تاپیک، نه به خاطر این بازی بلکه به خاطر رفتن آدمهایی که مثل من فکر میکردن و دوست داشتن این تاپیک جو خشک و مصنوعی نداشته باشه، من دوست داشتم یک بار دیگه اینجا باشم و دوستهای جدید پیدا کنم و یک لیگ دیگه رو دوباره با هم شروع کنیم
اما همینجا میگم اگه قرار هست درک متقابل وجود نداشته باشه و ما مثل آدم آهنی بیاییم اینجا شرط ببندیم و بعد بازی فوقش بیایم یک تف بگیم و بریم سه روز بعد امضا رو برداریم، من همینجا از ادامه همراهی با شما انصراف میدم
اما اگه دوست دارید آدم آهنی نباشید و شرط بندی شیرینی رو دور هم تجربه کنیم از الان به قبل رو فراموش کنید و بند کفشهاتون رو محکم ببندید که باید حالا حالا ها تلاش کنید تا بتونید جلوی زبون من رو بگیرید و به من برسید و کم نیارید پیش من
من حرفهام رو زدم دیگه انتخاب با خودتون هست. گرچه بودن یا نبودن من توی این تاپیک انقدر ارزش نداره که بخواهید انتخاب کنید
چاکریم