• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
حالا که بحث خوابیده من یه چیزی بگم
در مورد امضا یه مقدار توهین بود به بقیه هواداران که خب ربطی به اونا نداره این تاپیک ، ولی این مورد قبلا هم پیش اومده بود ، حالا بعضی از اینجور امضا ها با تذکر همراه بود ، بعضی ها خیر ...
فقط من امیدوار بودم با توجه با حساس بودن بازی اجازه بدیم این 3 روز کمی با حاشیه کمتر بگذره و زیاد بابت عوض کردن امضا سخت گیری نشه که هم دوستان استقلالی ناراحت نشند سر این قضیه و هم متقابلا پرسپولیسی ها متهم نشن به بی جنبگی و احیانا گزارش امضا !
نقش کدخدا رو بازی نکنم ! ولی در هر صورت این قضیه باعث شد جو تاپیک هم یه مقدار عوض بشه که خب با این تجربه نسبتا زیاد اکثر اهالی این تاپیک پیش بینی نشدن این اوضاع قبل از اون جریاناتی که پیش اومد یکم دور از ذهنه ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حالا که بحث خوابیده من یه چیزی بگم
در مورد امضا یه مقدار توهین بود به بقیه هواداران که خب ربطی به اونا نداره این تاپیک ، ولی این مورد قبلا هم پیش اومده بود ، حالا بعضی از اینجور امضا ها با تذکر همراه بود ، بعضی ها خیر ...
فقط من امیدوار بودم با توجه با حساس بودن بازی اجازه بدیم این 3 روز کمی با حاشیه کمتر بگذره و زیاد بابت عوض کردن امضا سخت گیری نشه که هم دوستان استقلالی ناراحت نشند سر این قضیه و هم متقابلا پرسپولیسی ها متهم نشن به بی جنبگی و احیانا گزارش امضا !
نقش کدخدا رو بازی نکنم ! ولی در هر صورت این قضیه باعث شد جو تاپیک هم یه مقدار عوض بشه که خب با این تجربه نسبتا زیاد اکثر اهالی این تاپیک پیش بینی نشدن این اوضاع قبل از اون جریاناتی که پیش اومد یکم دور از ذهنه ...

محسن جان ممنون از نظراتتون.:)
این بار اول نیست که جو تاپیک یه مقدار عوض شده. متاسفانه هر بار ما به دلیل مسائل نقض قوانین به ماجرای امضاها و این تاپیک وارد شدیم جو ناخوشایندی اینجا شکل گرفته.
اما ما با نگاه کلی به اوضاع بخش ، به این تاپیک نگاه کردیم و می کنیم و دیدگاهمون دقیقا مطابق با بچه هایی که اینجا فعالیت می کنند نیست. مثلا ما هیچوقت نمی تونیم این جمله شما رو قبول کنیم که توهین به هوادارها در این تاپیک به بقیه ربطی نداره .چون دوستانی که اینجا بازنده میشن با همین امضا در سایر تاپیکها هم پست میدن و امضاشون نمایش داده میشه.
یک مثال براتون بزنم ، در مواردی بود که عکس احشام رو به عنوان هواداران یک تیم قرار داده بودند ولی زیرش اسم کسانی که شرط بندی کرده بودند نوشته شده بود ، اونجا بازنده ها خودشون رو خطاب قرار داده بودند و حرف شما در اون مورد درسته که به بقیه شرط بندی این تاپیک ربطی نداره ، ولی بعضی جملات از جمله جمله اخیر کل هوادارانی رو خطاب قرار میده که اصلا هیچ ارتباطی به شرط بندی دوستان در این تاپیک ندارن و معلومه که ناراحت میشن.

به هر حال ما نمی تونیم قوانین رو برای یک تاپیک خاص کاملا استثنا کنیم. البته همیشه تلاش کردیم دست بچه ها برای دادن امضاها باز باشه که البته همین نرمش هم ظاهرا برای بعضی نفرات سوال ایجاد کرده و برای همین از این به بعد با رویه ای یکسان در خصوص تمام امضاها برخورد می کنیم.

شاد و پیروز باشید

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
محسن جان ممنون از نظراتتون.:)
این بار اول نیست که جو تاپیک یه مقدار عوض شده. متاسفانه هر بار ما به دلیل مسائل نقض قوانین به ماجرای امضاها و این تاپیک وارد شدیم جو ناخوشایندی اینجا شکل گرفته.
اما ما با نگاه کلی به اوضاع بخش ، به این تاپیک نگاه کردیم و می کنیم و دیدگاهمون دقیقا مطابق با بچه هایی که اینجا فعالیت می کنند نیست. مثلا ما هیچوقت نمی تونیم این جمله شما رو قبول کنیم که توهین به هوادارها در این تاپیک به بقیه ربطی نداره .چون دوستانی که اینجا بازنده میشن با همین امضا در سایر تاپیکها هم پست میدن و امضاشون نمایش داده میشه.
یک مثال براتون بزنم ، در مواردی بود که عکس احشام رو به عنوان هواداران یک تیم قرار داده بودند ولی زیرش اسم کسانی که شرط بندی کرده بودند نوشته شده بود ، اونجا بازنده ها خودشون رو خطاب قرار داده بودند و حرف شما در اون مورد درسته که به بقیه شرط بندی این تاپیک ربطی نداره ، ولی بعضی جملات از جمله جمله اخیر کل هوادارانی رو خطاب قرار میده که اصلا هیچ ارتباطی به شرط بندی دوستان در این تاپیک ندارن و معلومه که ناراحت میشن.

به هر حال ما نمی تونیم قوانین رو برای یک تاپیک خاص کاملا استثنا کنیم. البته همیشه تلاش کردیم دست بچه ها برای دادن امضاها باز باشه که البته همین نرمش هم ظاهرا برای بعضی نفرات سوال ایجاد کرده و برای همین از این به بعد با رویه ای یکسان در خصوص تمام امضاها برخورد می کنیم.

شاد و پیروز باشید
ممنون ساسان خان بابت جواب

ولی انگار من بد رسوندم منظورم رو
منظور من از اون جمله که "ربطی به اونا نداره این تاپیک" این بود که اون ها گناهی نکردن که برای شرطبندی ای که اینجا انجام میشه بهشون توهین بشه ، مثل همین مورد آخر ...

اتفاقا خیلی هم ممنونم بابت رسیدگی به این شرایط ، من خیلی کلی داشتم در مورد شرایط پیش اومده حرف میزدم ، منظورم صرفا شما یا فرزاد عزیز نبودید اصلا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ممنون ساسان خان بابت جواب

ولی انگار من بد رسوندم منظورم رو
منظور من از اون جمله که "ربطی به اونا نداره این تاپیک" این بود که اون ها گناهی نکردن که برای شرطبندی ای که اینجا انجام میشه بهشون توهین بشه ، مثل همین مورد آخر ...

اتفاقا خیلی هم ممنونم بابت رسیدگی به این شرایط ، من خیلی کلی داشتم در مورد شرایط پیش اومده حرف میزدم ، منظورم صرفا شما یا فرزاد عزیز نبودید اصلا

محسن جان بابت برداشت اشتباهم از جمله شما معذرت میخوام . این رو بزارید پای پیری ما و استفاده نکردن شما از علائم کمکی :دی

ولی حالا این اشتباهم یه خاصیتی داشت که یک توضیح دیگه هم دادم راجع به موضوع.

به هر حال لطف شما و اکثر دوستان همیشه شامل حال ما بوده و حتی اگر انتقادی هم بشه ممنون میشیم از همه.

شاد و پیروز باشید

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
خب من الان یک بیست صفحه هست دارم این تاپیک رو میخونم میبینم همه گفتن این بحث رو دیگه ادامه ندیم ولی همه ادامه دادن :D
اما خب بدون اینکه من حرف بزنم نمیشه که.
من پست های تندم رو ادیت کردم اما اما
منم یکم حرف بزنم

اول اینکه من کلا آدم خودخواه و احمق و بی فکری هستم رو خودم قبول دارم
خیلی هم زود عصبانی میشم بازم قبول دارم
خیلی هم تند و تیز جواب میدم رو هم قبول دارم

اما خب اخلاق بد هست و شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه من تو تاپیک تند رفتم

اما اینها دلیل نمیشه گله ای نداشته باشم از دوستان
حتی از اونهایی که از مرحله دوستی هم گذشته بودن و به مرحله رفاقت رسیده بودن

این که تیم بازنده هی بیاد بگه امضا چی شد پس؟ مگه دارید کوه میکنید؟ زود باشید؟ یک مین دیگه امضا ندید من نمیزارم دیگه و ...
اسمش کل کل نیست!
تا بوده توی این تاپیک حداقل تا زمانی که من توش بودم این بوده که توش از این پست ها دادیم تا جو تاپیک رقابتی و طنز پیش بره
والا اگه امضا هم خوب بود ( که واقعا این دوره امضا خوب نبود و از نظر من یک امضای معتدل هست و هیچ ناراحتی ای ندارم از گذاشتنش ) من باز هم میومدم به امضا گیر میدادم
چرا؟ چون هدف این تاپیک همین هست که تیم بازنده جلوی تیم برنده کم نیاره
اگه قرار باشه چون باختیم دستامون رو ببریم بالا و دستمال بگیریم دستمون گریه کنیم و امضا رو که گذاشتیم بگیم امضا گذاشته شد و سه روز بعد بیایم بگیم امضا برداشته شد که اصلا دیگه این تاپیک یک قرون هم ارزش نداره
الان دقیقا دارم این حرف رو به تیم برنده میزنم
این که من به پر و پای امضاتون پیچیدم به کلماتی که توش به کار برده شده بود گیر دادم فقط و فقط به خاطر همین بود که جو تاپیک خشک و بی روح نشه
امیدوار بودم شما این رو درک کنید که پست های من جدی نیست همونطور که قبلا هم اینطوری بوده
من حتی به همین شوخیش هم به عکس گیر ندادم
به کلمه لنگی هم گیر ندادم
من دیدم امضا یک جای گیر داره اونم بهترین و بزرگترین تیم آسیا هست و روی همون کلید کردم و گیر دادم
شما هم باید مثل خود من با من رفتار میکردید
پشت کار من رو میگرفتید تا این سه روز بهتر تموم شه و بیشتر خوش بگذره
اما تاسف بابت عدم درک متقابل
من هدفم چیز دیگه بود بعد شما بر میدارید میایید پست میدید از نظر من هم امضا رو بردارن؟
آخه این شد حرف؟
حداقل تو فرامرز جان که این همه ما با هم تو این تاپیک بودیم نباید میومدی این حرف رو میزدی
خیلی ناراحت شدم
مگه بچه بازی و جرزن بازی هست که ما بگیم نمیزاریم و شما بگید خب بردارید و یک جوری به ما لطف هم کنید
تازه شما باید امار دقیقه دقیقه کار هم داشته باشید تا سه روز کم نشه
شما روش تفریح کردن در این تاپیک رو فراموش کردید و رفتید به دنبال چیز دیگه
اگه من نیام هی بگم امضا چی شد و امضا چی شد که شما کلی فکر میکنید تبادل نظر میکردید یک امضا لوگین نکن و آبرو ببر میکردید تو پاچه ما
اشتباه رو من نکردم دوستان استقلالی
اشتباه رو شما کردید که توی جو روانی من اسیر شدید و کاملا توپ و میدون رو دادید دست ما :D
در صورتی که اگه یکم پیش خودتون فکر میکردید متوجه جدی نبودن پست های من میشدید و میفهمیدید که من دارم جو میدم که شما نتونید امضای خوب بدید
بعد از دادن امضا هم باز هم به همین صورت
هنوز هم میگم
اگه تیم بازنده امضا رو بزاره و بعد از سه روز بیاد بگه امضا رو برداشتم در این تاپیک رو باید گل گرفت

اما در مورد کدورتی که بین من و رفیق قدیمیم پیش اومد
همینجا باز هم میگم
من از ادمها اندازه رفاقتشون انتظار دارم
یکی توی خیابون بزنه توی گوش من بهش میخندم میگم برو خدا روزیت رو جای دیگه بده
یا یکی دیگه جای دیگه به من گیر بده اصلا برام مهم نیست
همونطور که فکر کنم تو یکی از تاپیک های گفتگوی آزاد بود که یکی به من گفت خ مال احسان هستم و به خاطر همین مدیر شدم :D
ناراحت نشدن که سر جاش من حتی جوابش هم ندادم و یا حتی از امکانات مدیریتی سواستفاده هم نکردم و حتی یک کارت زرد هم بهش ندادم

پس وقتی از یک چیزی ناراحت میشم بخاطر شخصی هست که باعث این ناراحتی شده
هر چی اون آدم برام با ارزش تر باشه و ازش انتظار اون کار رو نداشته باشم به همون مقدار بیشتر هم ناراحت میشم
خب من اصلا انتظار نداشم به من گفته بشه فرزاد بی خودی نیومده تو تاپیک و وقتی گفتم منظورت چیه؟ کی رو میگی رفته گفته تا من هم بفهمم بگه تو نمیخوای بفهمی
من واقعا ناراحت شدم
نمیشه اندازه ناراحتی رو گفت
حتی اگه اون رفیق قدیمی بیاد و به من صدبار بگه منظورم تو نبودی باز هم دلم صاف نمیشه

اما همونطور که ناراحتی من از بین نمیره باید اعتراف کنم یک اشتباه کردم
اونم اینکه هر کسی حق داره بر مبنای شواهد و مدارکی که داره برای خودش یک نتیجه گیری کنه مثلا به این نتیجه برسه یکی رفته امضا رو به فرزاد ریپورت داده و اون اومده پست رو داده
من این حق رو باید برای هر کدوم از شما دوستان برنده قائل میشدم و اجازه میدادم خود فرزاد اگه لازم میدونست جواب بده و از خودش دفاع کنه
من ناراحتیم برای خودم بود و نیازی نبود اینجا اون رو بگم

با این حال با جو موجود در این تاپیک، نه به خاطر این بازی بلکه به خاطر رفتن آدمهایی که مثل من فکر میکردن و دوست داشتن این تاپیک جو خشک و مصنوعی نداشته باشه، من دوست داشتم یک بار دیگه اینجا باشم و دوستهای جدید پیدا کنم و یک لیگ دیگه رو دوباره با هم شروع کنیم
اما همینجا میگم اگه قرار هست درک متقابل وجود نداشته باشه و ما مثل آدم آهنی بیاییم اینجا شرط ببندیم و بعد بازی فوقش بیایم یک تف بگیم و بریم سه روز بعد امضا رو برداریم، من همینجا از ادامه همراهی با شما انصراف میدم
اما اگه دوست دارید آدم آهنی نباشید و شرط بندی شیرینی رو دور هم تجربه کنیم از الان به قبل رو فراموش کنید و بند کفشهاتون رو محکم ببندید که باید حالا حالا ها تلاش کنید تا بتونید جلوی زبون من رو بگیرید و به من برسید و کم نیارید پیش من :D

من حرفهام رو زدم دیگه انتخاب با خودتون هست. گرچه بودن یا نبودن من توی این تاپیک انقدر ارزش نداره که بخواهید انتخاب کنید
چاکریم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بعله بعله برادر یوسف دیدی خدا جای حق نشسته 2 روز پیش به من خندیدی الان این جوری شدی.دی..
پ.ن: الان کلی خوشحالم شهر خودم کاردانی به کارشناسی بالاخره قبول شدم بدون زحمت هووورااااااااا

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بعله بعله برادر یوسف دیدی خدا جای حق نشسته 2 روز پیش به من خندیدی الان این جوری شدی.دی..
پ.ن: الان کلی خوشحالم شهر خودم کاردانی به کارشناسی بالاخره قبول شدم بدون زحمت هووورااااااااا
آخه پیرزن :D
تو الان برای چی میخوای بری دانشگاه؟ :D

ضمن اینکه شما هر چی به من گفتید امضا خیلی مسخرست بازم نتونستید من رو به شک بندازید. دیدی که حتی پنج تا تاپیک رو هم دادم بری پست بدی :دی

پ.ن: تبریک میگم :دی

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
باید عرض کنم خدمت یوسف خان عزیزکه من پست قبلیتونو کاملا خوندم.
بنده نه دنبال مدیریت و نه ریاست و از این جور چیزام.چون ظاهرا بر طبق گفته های شما اگه از یه مدیر تعریف بشه به ادم انگ خ مالی میزنند.
ما هرازگاهی میایم و یه پستی میدیم و دور هم جمع میشیم و میریم.
اما واقعا دمت گرم.هرچند به شخصه ارزشی برای لیگ تصنعی و از پیش تعیین شده و مسخره ایران قائل نیستم اما این حرف زدن نشون دهنده شعور بالای نویسندشه.
موفق باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام
خب من الان یک بیست صفحه هست دارم این تاپیک رو میخونم میبینم همه گفتن این بحث رو دیگه ادامه ندیم ولی همه ادامه دادن :D
اما خب بدون اینکه من حرف بزنم نمیشه که.
من پست های تندم رو ادیت کردم اما اما
منم یکم حرف بزنم

اول اینکه من کلا آدم خودخواه و احمق و بی فکری هستم رو خودم قبول دارم
خیلی هم زود عصبانی میشم بازم قبول دارم
خیلی هم تند و تیز جواب میدم رو هم قبول دارم

اما خب اخلاق بد هست و شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه من تو تاپیک تند رفتم

اما اینها دلیل نمیشه گله ای نداشته باشم از دوستان
حتی از اونهایی که از مرحله دوستی هم گذشته بودن و به مرحله رفاقت رسیده بودن

این که تیم بازنده هی بیاد بگه امضا چی شد پس؟ مگه دارید کوه میکنید؟ زود باشید؟ یک مین دیگه امضا ندید من نمیزارم دیگه و ...
اسمش کل کل نیست!
تا بوده توی این تاپیک حداقل تا زمانی که من توش بودم این بوده که توش از این پست ها دادیم تا جو تاپیک رقابتی و طنز پیش بره
والا اگه امضا هم خوب بود ( که واقعا این دوره امضا خوب نبود و از نظر من یک امضای معتدل هست و هیچ ناراحتی ای ندارم از گذاشتنش ) من باز هم میومدم به امضا گیر میدادم
چرا؟ چون هدف این تاپیک همین هست که تیم بازنده جلوی تیم برنده کم نیاره
اگه قرار باشه چون باختیم دستامون رو ببریم بالا و دستمال بگیریم دستمون گریه کنیم و امضا رو که گذاشتیم بگیم امضا گذاشته شد و سه روز بعد بیایم بگیم امضا برداشته شد که اصلا دیگه این تاپیک یک قرون هم ارزش نداره
الان دقیقا دارم این حرف رو به تیم برنده میزنم
این که من به پر و پای امضاتون پیچیدم به کلماتی که توش به کار برده شده بود گیر دادم فقط و فقط به خاطر همین بود که جو تاپیک خشک و بی روح نشه
امیدوار بودم شما این رو درک کنید که پست های من جدی نیست همونطور که قبلا هم اینطوری بوده
من حتی به همین شوخیش هم به عکس گیر ندادم
به کلمه لنگی هم گیر ندادم
من دیدم امضا یک جای گیر داره اونم بهترین و بزرگترین تیم آسیا هست و روی همون کلید کردم و گیر دادم
شما هم باید مثل خود من با من رفتار میکردید
پشت کار من رو میگرفتید تا این سه روز بهتر تموم شه و بیشتر خوش بگذره
اما تاسف بابت عدم درک متقابل
من هدفم چیز دیگه بود بعد شما بر میدارید میایید پست میدید از نظر من هم امضا رو بردارن؟
آخه این شد حرف؟
حداقل تو فرامرز جان که این همه ما با هم تو این تاپیک بودیم نباید میومدی این حرف رو میزدی
خیلی ناراحت شدم
مگه بچه بازی و جرزن بازی هست که ما بگیم نمیزاریم و شما بگید خب بردارید و یک جوری به ما لطف هم کنید
تازه شما باید امار دقیقه دقیقه کار هم داشته باشید تا سه روز کم نشه
شما روش تفریح کردن در این تاپیک رو فراموش کردید و رفتید به دنبال چیز دیگه
اگه من نیام هی بگم امضا چی شد و امضا چی شد که شما کلی فکر میکنید تبادل نظر میکردید یک امضا لوگین نکن و آبرو ببر میکردید تو پاچه ما
اشتباه رو من نکردم دوستان استقلالی
اشتباه رو شما کردید که توی جو روانی من اسیر شدید و کاملا توپ و میدون رو دادید دست ما :D
در صورتی که اگه یکم پیش خودتون فکر میکردید متوجه جدی نبودن پست های من میشدید و میفهمیدید که من دارم جو میدم که شما نتونید امضای خوب بدید
بعد از دادن امضا هم باز هم به همین صورت
هنوز هم میگم
اگه تیم بازنده امضا رو بزاره و بعد از سه روز بیاد بگه امضا رو برداشتم در این تاپیک رو باید گل گرفت

یوسف جان من کلا از بحث شما ناراحت نشدم که بیام بگم خوب امضا رو نزارید اینکه چون شما گفتید این چه امضا هست و .... من اصلا ناراحت نشدم و بخاطر این حرف ها نگفتم که که امضا رو نزارید
فرزاد جان گفتن این امضا از نظر قوانین بخش مشکل داره و همینطور آقا ساسان نیز همین رو گفتن که مشکل داره خوب بچه ها و من هم گفتیم اگه مشکل داره خوب بچه ها می تونند امضا را نگذارند و همینجا میگم که من اصلا نارحت نشدم و نیستم که نزارند چون برای من بیشتر جنبه فانش مهم هست و این تنها به این دلیل بود که فرزاد و ساسان جان گفتند جمله توهین آمیز هست و خلاف قوانین فروم هست !!

به نظر من هم جمله امضا فارق از این که اینجا جو دوستانه هست باید طوری باشه که قسمت هیجان و فان شرط بندی از بین نره باید طوری باشه که مثلا من وقتی باختم نگران این باشم که چی میره تو امضام و این بشه که مثلا یک امضا به هر جهت میره تو امضام و نگران نباشم چون امضا باید پاستوریزه باشه خوب اون شرط بندی زیاد جالب نمیشه :)

من نمی خوام بگم بیام بهم توهین کنیم و ..... ولی به نظر من تو جمله به غیر از حرف لنگی هیچ توهین به خصوصی توش نبود
اینکه عکس گوسفند با رنگ قرمز توی یک امضا باشه دلیلی بر این نیست که بقیه هم همینطور هست اون کسی که امضا رو می بینه فقط طرف مقابلش رو می بینه که این رو گذاشته ولی ربطی به کاربر های دیگه نداره تازه عکس هم به صورت کمیک بود !!

من نمی خوام بگم که چرا اینطور شد ولی می خوام بگم که کسی اینجا توی این تاپیک فعالیت می کنه حتما اونقدر جنبه رو داشته که اومده اینجا فعالیت می کنه و حتما هم می دونسته قراره چه اتفاقی بیفته پس وقتی که شرط می بنده و امضا میره تو امضا اش این رو پذیرفته و اگر فکر می کنه این امضا توهین امیز هست پس به احترام تیمش 3 روز پست نمیده و این هم خودش جز از جذابیت های همین تاپیک میشه که اگه بازی رو ببازم شاید مجبور بشم 3 روز پست ندم پس برای وقت های که برام مهمه خوب شرط نمی بندم !!

به نظر من کل اینها بیشترش سوتفاهم های هست که اتفاق افتاده چون اینجا کسانی که روی پرسپولیس شرط بسته بودند نگفتن که این جمله توهین آمیز هست (بلکه این موضوع در تاپیک پرسپولیس عنوان شد که در این تاپیک فکر نکنم که شرکت داشته بودند ) و همه گذاشتن و یوسف جان و هستی جان هم که چیزی می گفتند در کل مثل روال همیشگی بود و اگه کل تاپیک رو هم بگردی می بینید که این رویه همیشه برقرار بوده و مسئله مهمی نبوده ولی فرزاد جان به خاطر اینکه این امضا باعث کدورت دیگر کاربران نشه گفند اگه میشه این رو ادیت کنید که البته حق با فرزاد جان هم بود چون ما اینجا با خودمون سر کار داریم و فرزاد و ساسان جان با همه کاربران قسمت فوتبال پس این وظیفه اونها هست که اینجا رو اداره کنند

:)

م بهترین و بزرگترین تیم آسیا

مگه شک داری :lol:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
آخه پیرزن :D
تو الان برای چی میخوای بری دانشگاه؟ :D

ضمن اینکه شما هر چی به من گفتید امضا خیلی مسخرست بازم نتونستید من رو به شک بندازید. دیدی که حتی پنج تا تاپیک رو هم دادم بری پست بدی :دی

پ.ن: تبریک میگم :دی

من اگه پیرم تو مومیایی هستی!
شک چیه مسخره بود دیگه من خودم اون 5 تا رو گفتم میرم پست میزنم ببینی اصلا مهم نیست!:lol:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من اقا نفهمیدم این امشا چی هست یکی بده بزاریم تو امضا

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من که حوصله ی خوندن چیزای یوسف و مطالب دیگر دوستان رو ندارم :دی
فقط همینو بگم حتما اینقدر امضا سر و صدا کرده که این همه جنجال به پا شده
نههههههههههههه ؟:دی
کلا نمیخواد ادامه بدید همین که حکم سروری استقلال رو امضا کنید کافیه دیگه دعوا نداریم که
راستی یه امضای چلسی من طلبکارم فکر کنم
امضا رو گذاشتید بزارم یا نه ؟
پس چی شد این امضااااااااااا ؟
کوووووووووووووووووووو
؟؟؟؟؟؟؟؟
کیهههههههههههه ؟
:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
م
کوووووووووووووووووووو
؟؟؟؟؟؟؟؟
کیهههههههههههه ؟

:دی طلبکاری یا بده کار؟

امضاهه منچستر دم نکشیده هنوز . :lol:

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
امضای بازی منچستر - چلسی :

////

فقط یک آدم کور میتونه این توپ رو گل نکنه
Smiley_blind.gif

75laugh.gif
75laugh.gif
75laugh.gif
75laugh.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
فقط تشکر می کنم از یوسف عزیز و همینطور از عمو فرامرز گل ( هر چند فکر می کنم کامل پستهای من رو نخوندن :دی)

شاد و پیروز باشید

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من که حوصله ی خوندن چیزای یوسف و مطالب دیگر دوستان رو ندارم :دی
فقط همینو بگم حتما اینقدر امضا سر و صدا کرده که این همه جنجال به پا شده
نههههههههههههه ؟:دی
کلا نمیخواد ادامه بدید همین که حکم سروری استقلال رو امضا کنید کافیه دیگه دعوا نداریم که
کوووووووووووووووووووو
؟؟؟؟؟؟؟؟
کیهههههههههههه ؟

چیزای یوسف و کار ندارم میری پست های منو مو به مو میخونی.دی...
باز تو قرصاتو نشسته خوردی شهرام؟
بدو الان امضا رو بذار افرین
پ.ن: دیدی نابرده رنج گنج میسر شد همینجا قبول شدم؟میریم برای ادامه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
:دی طلبکاری یا بده کار؟

امضاهه منچستر دم نکشیده هنوز . :lol:
طلبکار دیگه :دی
شما باید امضا بدید من بزارم میشه طلبکار :D
بچگیها همیشه بدهکار و طلبکار رو قاطی می کردم :shades:
چیزای یوسف و کار ندارم میری پست های منو مو به مو میخونی.دی...
باز تو قرصاتو نشسته خوردی شهرام؟
بدو الان امضا رو بذار افرین
پ.ن: دیدی نابرده رنج گنج میسر شد همینجا قبول شدم؟میریم برای ادامه
کووو؟؟؟کجاااااا؟من که هرچی نگاه کردم چیزی رو ندیدم :p
امضا که گذاشتم
پ نوشتت هم همینو بدون این روزا مامانبزرگ بیسواد منم بشینه سر جلسه قبول میشه چه برسه به تو که الان 3 سال پشت کنکور داشتی دنده معکوس میرفتی :lol::lol::lol:
همینکه شیراز قبول نشدی نشون میده نمرت پایین بوده :دی

بالا