• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

لیورپول
منچستر
لاتزیو
یووه
آرسنال

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
لیورپول
منچستر
رم
یوونتوس
میلان

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لیورپول
تاتنهام
رم
---
میلان

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آرسنال
منچستر
لاتزیو
یووه
آرسنال

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
بعد نکته دیگه اینکه برای اسم تاپیک ، تا فردا - پس فردا اقدامات همین جا مشروح توضیح داده میشه و خودتون تصمیم گیری میکنید. این هم از این.
مرسی جواد خان منتظریم :دی
لیورپول
تاتنهام
رم
اینتر
ارسنال

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ما باختیم

21728682774031626432.jpg

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

غیبت داشتم! :( :دی

خب دیروز ارسنال لیورپول رو برد. جالبه من اینو تو شرط بندی گذاشته بودم. موقع بازی دسترسی به پی تی نداشتم و هی میگفتم چطور این بازی از دستم در رفته :دی / جالب تر اینکه ارسنال رو برداشته بودم و تو بازی هی دوست داشتم سوارز گل بزنه : )))

ساعت پنج و نیم هم روم لازیوهه
ساعت هفت و چهل دقیقه هم بازی تاتنهام و منچستره

///////
لیست بازی دیروز:

لیورپول:
S.M.H-Amenocy-navid69-j_2006_n-Hamed731-H-C-ShahramB-
آرسنال:
JVD-هستی-mahdyonline-sadeghbb-redboys-Mohsen_mzh-anita2377-Yousef-Flint Lockwood

//////
بازیهای امروز:

رم:
S.M.H-هستی-Amenocy-mahdyonline-redboys-Mohsen_mzh-anita2377-Hamed731-H-C-ShahramB-Flint Lockwood-

لازیو:
JVD-navid69-sadeghbb-j_2006_n-Yousef

///
تاتنهام :
Amenocy-navid69-redboys-H-C-ShahramB-JVD

منچستر:
S.M.H-هستی-mahdyonline-sadeghbb-Mohsen_mzh-j_2006_n-anita2377-Hamed731-Yousef-Flint Lockwood

//////
تیم خودم رو برای دربی رم تغییر دادم!
میخواستم تاتنهام رو هم بخاطر مصدومیت بیل و فن در فارت بیخیال بشم ولی دیگه این یکی رو عوض نکردم :دی /

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
3 تا باخت ! :eh: من کلا" از لیگ انصراف میدم !

حسام تو هم با این تیمت !

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
3تا برد دلچسب :goatee:
اینم آمار جالبیه! جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم :دی

23515847302138170501.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امشب

ارسنال
sadeghbb-redboys -j_2006_n-Yousef-ShahramB-JVD

میلان
S.M.H-هستی-Amenocy-mahdyonline-navid69-Mohsen_mzh-Hamed731-anita2377-H-C-

حرفی برای گفتن نیست!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ما باختیم
0isi6efuagxwp6ogo4nf.jpg

• Like
Reactions: JVD

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
حتما تمام دوستانی که در این تاپیک فعالیت دارند در جریان تغییر نام تاپیک هستند. ما برای اینکه تاپیک رو بتونیم برگردونیم یک اسمی خیلی سریع دادیم به تاپیک تا تاپیک داشته باشیم.
بعضی دوستان از اسم تاپیک خوششون نیومد برای همین من و فرزاد و جواد و حسام و یکی دو تا از بچه های فعال در تاپیک ( بگید ماشاا...:دی) با همدیگه صحبتهایی داشتیم و نهایتا اسم کافه فوتبال به فکرمون رسید. الان این گزینه ای هست که مد نظر ماست . لطفا همه بچه هایی که نظر موافق دارند همینجا اعلام کنند هر کسی هم که اسم دیگه ای مد نظرشه تا شنبه ظهر به من پی ام کنه تا اگر اسمی زیباتر از این اسم بود به بقیه بچه ها بگیم تا اونها هم نظرشون رو بگن.
دلیل اینکه میگم پی ام کنید برای اینه که ما منظم اعلام کنیم و پستها اینور اونور نیفته و سریعتر جمع بندی کنیم. :)

ویرایش : اگر حال نداشتید نظرتون رو بگید اگر این پست رو لایک هم بکنید به منزله موافقت شما با اسم پیشنهادی هست . ( ستاد افزایش لایک مدیران :دی)

مخلص همه رفقا شاد و پیروز باشید

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم موافقم :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام خدمت دوستان
حتما تمام دوستانی که در این تاپیک فعالیت دارند در جریان تغییر نام تاپیک هستند. ما برای اینکه تاپیک رو بتونیم برگردونیم یک اسمی خیلی سریع دادیم به تاپیک تا تاپیک داشته باشیم.
بعضی دوستان از اسم تاپیک خوششون نیومد برای همین من و فرزاد و جواد و حسام و یکی دو تا از بچه های فعال در تاپیک ( بگید ماشاا...:دی) با همدیگه صحبتهایی داشتیم و نهایتا اسم کافه فوتبال به فکرمون رسید. الان این گزینه ای هست که مد نظر ماست . لطفا همه بچه هایی که نظر موافق دارند همینجا اعلام کنند هر کسی هم که اسم دیگه ای مد نظرشه تا شنبه ظهر به من پی ام کنه تا اگر اسمی زیباتر از این اسم بود به بقیه بچه ها بگیم تا اونها هم نظرشون رو بگن.
دلیل اینکه میگم پی ام کنید برای اینه که ما منظم اعلام کنیم و پستها اینور اونور نیفته و سریعتر جمع بندی کنیم. :)

ویرایش : اگر حال نداشتید نظرتون رو بگید اگر این پست رو لایک هم بکنید به منزله موافقت شما با اسم پیشنهادی هست . ( ستاد افزایش لایک مدیران :دی)

با توجه به پست بالا و با توجه به اینکه هیچکدوم از بچه های فعال در تاپیک در پی ام هیچ اسم دیگه ای پیشنهاد ندادند و با توجه به لایکهای داده شده اسم تاپیک رو به کافه فوتبال تغییر میدم. :)

شاد و پیروز باشید

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام خدمت دوستان

آقا اکی هست
اسم جالبیه حله داداش

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب یه مدتی اکتیوی تاپیک کم بود

الان یه بازی داریم که یوونتوس و اینتر هست در چاچوب سری آ و تاریخ بیست و پنج مارس یعنی 9 روز دیگه. تقریبا خیلی ها تیم برداشتند.

یک فروند بازی دیگه هم در چارچوب لیگ قهرمانان اضافه میشه بین میلان و بارسا / سر مجموع رفت و برگشت. بازی رفت احتمالا 28 مارس هست و برگشت هفته بعدش. ولی لیست قبل از بازی رفت بسته میشه. جدید

میخواستم یه بازی داشته باشیم برای دو سه روز دیگه که گفتم ممکنه اخر سالی دوستان کمتر سر بزنند به بخش و یهو جا بمونند بیخیال شدم.

جدول لیگ:
جدول لیگ کافه فو&#.jpg

بازم به قول یوسف! :
و من ا.. توفیق :دی

Last edited:
بالا