• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش رتبه الکسا و گوگل

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
این کار چه تاثیری داره غیر از این که توی مقطع بازدید بره بالا ؟ البته ممکنه تاثیری منفی و بسیار بدی هم توی گوگل داشته باشه .

خیر دوست عزیز وقتی رتبه الکسا کاهش پیدا کنه یعنی به عدد یک نزدیکتر بشه رنکینگ گوگل افزایش پیدا میکنه، و سایت شما معتبر تر شناخته میشه و برای گوگل معتبرتر میشه،
دوستان میتونند سایتشون رو پخ کنند که برای تست یک روز باذیذشون رو 50 تا افزایش بدیم

mr_samyar

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
35
خیر دوست عزیز وقتی رتبه الکسا کاهش پیدا کنه یعنی به عدد یک نزدیکتر بشه رنکینگ گوگل افزایش پیدا میکنه، و سایت شما معتبر تر شناخته میشه و برای گوگل معتبرتر میشه،
دوستان میتونند سایتشون رو پخ کنند که برای تست یک روز باذیذشون رو 50 تا افزایش بدیم

دوست عزیز اگر کاهش الکسا رو تضمین می کنید

من مشتری دائم شما خواهم بود اما فقط در صورت پایین آمدن الکسا ، آدرس رو پ.خ میکنم

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزیز اگر کاهش الکسا رو تضمین می کنید

من مشتری دائم شما خواهم بود اما فقط در صورت پایین آمدن الکسا ، آدرس رو پ.خ میکنم

بازدید ها از ساعت 9:30 شروع شد_ تعداد 100 بازدید- رایگان

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
سلام لینک ورودی بازدید های شما به چه شکلی است؟
مثل سایت پی سی رنک و سایت های افزایش بازدید که در ازای بازدید از سایت های دیگر برای سایت بازدید می فرستند کار می کنید؟

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
سلام لینک ورودی بازدید های شما به چه شکلی است؟
مثل سایت پی سی رنک و سایت های افزایش بازدید که در ازای بازدید از سایت های دیگر برای سایت بازدید می فرستند کار می کنید؟

خیر دوست عزیز
ما با استفاده از نرم افزار ای پی به سایت شما میفرستیم و صفحه شما رفرش میشه، همین باعث کاهش رتبه الکسای شما میشه

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
وقتی رتبه الکسا کاهش پیدا کنه یعنی به عدد یک نزدیکتر بشه رنکینگ گوگل افزایش پیدا میکنه، و سایت شما معتبر تر شناخته میشه و برای گوگل معتبرتر میشه

رنکینگ گوگل هیچ وابستگی به الکسا نداره و گوگل معیار های خودش را برای رنک دادن نگاه می کنه .
ممکنه از یک سایت , روزی 100000 آی پی به سایت دیگری تزریق بشه و به همین دلیل , رتبه الکسا سایت دوم , به عدد یک نزدیک تر خواهد شد . اما معنیش این نیست که رنک گوگل هم بهتر میشه !

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی..
فرض کنیم که تاثیر داشته باشه روی گوگل که نداره، یا یه نفر فقط بخواد رتبه الکسای بهتری داشته باشه. چطور باید به کار شما اطمینان کنه؟ چرا یه وبلاگ راه نمیندازی بیاریش زیر 1000 ایران؟ خرجی هم که برای شما نداره

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
خدمت دوستان بگم رنک گوگل اگر به بازدید ... چه بگویم که ناگفتنش بهتر است !!! آخه استاد ارجمند کجای دنیا گفتن رنک گوگل به این چیزا وابسته است ؟ گوگل معیار ها و الگوریتم های خودشو داره !!! طرف بیکار نیست که بشینه چند سال بعد هم یه الگوریتم بده بیرون به نام پنگوءن ... پیش پاتون 1 ماه قبل هم آپدیت شده و کلی سایت اسپم شناخته شدن و به صفحات آخر گوگل بده شدن .

و در مورد آلکسا , این روش شما روی آلکسا ایران تاثیر داره ؟

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
خدمت دوستان بگم رنک گوگل اگر به بازدید ... چه بگویم که ناگفتنش بهتر است !!! آخه استاد ارجمند کجای دنیا گفتن رنک گوگل به این چیزا وابسته است ؟ گوگل معیار ها و الگوریتم های خودشو داره !!! طرف بیکار نیست که بشینه چند سال بعد هم یه الگوریتم بده بیرون به نام پنگوءن ... پیش پاتون 1 ماه قبل هم آپدیت شده و کلی سایت اسپم شناخته شدن و به صفحات آخر گوگل بده شدن .

و در مورد آلکسا , این روش شما روی آلکسا ایران تاثیر داره ؟
من تست کردم سایتم قبل از تست الکسا جهانی 360527 بود الان شده 355,355
الکسا ایرانم 8390 بود الان شده 8,345
رو گوگل نمیدونم ولی رو الکسا تاثییر داره

من دیروز یادم رفته بود که گفتم تست کن بعد دیدم سایتم خیلی سنگین شده و سی پیو سروم داشت میترکید الان فهمیدم مال این بوده داشته داشته بازدید زیاد برام میفرسته
البته من چون سرورم مشکل داره اینجوری شده حتی وبگذرم نصب کردم به سرور فشار میاد وگرنه حتما سفارش میدادم.

استارتر دستت درد نکنه بابت تست ولی چون که گفتم سرور من فعلا مشکل داره نمیتونم سفارش بدم تا ببینم چیکارش میکنم .

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
من تست کردم سایتم قبل از تست الکسا جهانی 360527 بود الان شده 355,355
الکسا ایرانم 8390 بود الان شده 8,345
رو گوگل نمیدونم ولی رو الکسا تاثییر داره

من دیروز یادم رفته بود که گفتم تست کن بعد دیدم سایتم خیلی سنگین شده و سی پیو سروم داشت میترکید الان فهمیدم مال این بوده داشته داشته بازدید زیاد برام میفرسته
البته من چون سرورم مشکل داره اینجوری شده حتی وبگذرم نصب کردم به سرور فشار میاد وگرنه حتما سفارش میدادم.

استارتر دستت درد نکنه بابت تست ولی چون که گفتم سرور من فعلا مشکل داره نمیتونم سفارش بدم تا ببینم چیکارش میکنم .

خواهش میکنم
در خدمتیم

بالا