• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش رتبه الکسا و گوگل

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
اصلا تاثیری در الکسا نداره و گوگل نداره
من خودم با همین نرم افزار روی چند تا سایت فرستادم
حتی الکساشون بدتر شد!!

نرم افزار من اختصاصیه و هیچکس نداره، نرم افزار شما مشکل داشته به خودتون مربوطه، تاپیک روخراب نکنید

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز نمیخوام تایپک رو به بحث بکشونم و قصد ندارم روزی شما رو هم ازتون بگیرم ولی اینجور بازدیدها ممکنه برای گوگل اسپم شناخته بشن و سایت تو گوگل خیلی افت کنه ... کسی که گوگل براش مهم نیست میتونه بخره ولی کسی که گوگل براش مهمه نخره بهتره ...

Last edited:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز نمیخوام تایپک رو به بحث بکشونم و قصد ندارم روزی شما رو هم ازتون بگیرم ولی اینجور بازدیدها ممکنه برای گوگل اسپم شناخته بشن و سایت تو گوگل خیلی افت کنه ... کسی که گوگل براش مهم نیست میتونه بخره ولی کسی که گوگل براش مهمه نخره بهتره ...

بنده هم همین گمان رو می کنم.البته مطمئن نیستمن ولی خوب باید کمی احتیاط کرد

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62

دوست عزیز شما که مطمئن نیستید و میگید ممکنه اسپم شناخته بشه چرا توی تاپیک اعلام میکنید؟ من الان بیشتر از 6 ماهه باچند تا سایت دارم کارمیکنم که رتبه هاشونو زیر 1000 ایران آوردم،

دوستان بحث کارشناسی ممنوع = گزارش + امتیاز منفی

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
دوست عزیز شما که مطمئن نیستید و میگید ممکنه اسپم شناخته بشه چرا توی تاپیک اعلام میکنید؟ من الان بیشتر از 6 ماهه باچند تا سایت دارم کارمیکنم که رتبه هاشونو زیر 1000 ایران آوردم،

چیزی که مسلم هست بازدید هیچگونه ارتباطی به سئو و رنک گوگل نداره. البته باعث اسپم شناخته شدن هم نمیشه.

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

توی بخش سئو و بهینه سازی موتور جستجو مطلب رو ارسال کردید، بحث کارشناسی خیلی طبیعیه. اگر واقعا به کارتون ایمان دارید به بقیه هم اثبات کنید...

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22

تهدید نکن برو گزارش بده کار خلافی نکردیم که الان مثلا گزارش بدی چی میخواد بشه؟دیگه هیچی دیگه چون تو گزارش دادی ما باید جمع کنیم از نت بریم؟ برو گزارش بده ببینم چیکار میخوای بکنی مثلا بازدید تقلبی باعث اسپم شدن میشه دوستان که گوگل مهم هست براشون به هیچ وجه نخرند...

بالا