• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
4z55hqa801kok3ln6ppa.jpg

Superstitious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اصلا واسه ما "این ترنت" نیست "اون ترنت" ه... حالا خوبه این تکنولوژی مال ایرانیا نیست که این همه ادعا دارن. یعنی تو ارائه اینترنت هم جهان سومی ن. واویلا

System8

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان ارور Service unavailable جدیدا برای من زیاد شده
کسی این مشکلو داشته؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
کسی این مشکلو داشته؟

آره من زیاد داشتم - یه مقاله نوشته بود اینترنت هم خیلی ضعیف شده ( اینترنت خابرات ) هم دان فعلا آزمایشی اینترنت ملی امتحان میکنن

Superstitious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
کسی این مشکلو داشته؟
یادمه اون زمان که پارس داشتم "سرعت باز شدن" پیج هام (نه دانلود) خیلی پایین بود. رفتم DNS ی که تو این سایت معرفی کرده بود رو وارد کردم و پیج هام با سرعت استثنایی باز میشدن. البته برای اینکه مطمئن شم اینا توهمات ذهنی و خود گول زنی نیست چند بار با و بدون این DNS تست گرفتم و تفاوت فاحش بود. این رو هم بگم که اونایی که سرعت باز شدن صفحاتشون طبیعیه این DNS هیچ تاثیری رو افزایش باز شدن صفحات نداره. یادمه یه بار واسه مخابرات تست کردم و دیدم که هیچ تاثیری نداشت. بد نیست که یه امتحانی بکنی.

System8

Registered User
لایک‌ها
17
آره من زیاد داشتم - یه مقاله نوشته بود اینترنت هم خیلی ضعیف شده ( اینترنت خابرات ) هم دان فعلا آزمایشی اینترنت ملی امتحان میکنن

اینطور که معلومه ارتباط مستقیم با ای اس پی داره.

System8

Registered User
لایک‌ها
17
یادمه اون زمان که پارس داشتم "سرعت باز شدن" پیج هام (نه دانلود) خیلی پایین بود. رفتم DNS ی که تو این سایت معرفی کرده بود رو وارد کردم و پیج هام با سرعت استثنایی باز میشدن. البته برای اینکه مطمئن شم اینا توهمات ذهنی و خود گول زنی نیست چند بار با و بدون این DNS تست گرفتم و تفاوت فاحش بود. این رو هم بگم که اونایی که سرعت باز شدن صفحاتشون طبیعیه این DNS هیچ تاثیری رو افزایش باز شدن صفحات نداره. یادمه یه بار واسه مخابرات تست کردم و دیدم که هیچ تاثیری نداشت. بد نیست که یه امتحانی بکنی.
ممنون برای من هم الان جواب نمیده.چند روز پیش تغییر دی ان اس دادم موقتا درست شد ولی الان دوباره اینکارو کردم هیچ فرقی نمیکنه...:(

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ممنون برای من هم الان جواب نمیده.چند روز پیش تغییر دی ان اس دادم موقتا درست شد ولی الان دوباره اینکارو کردم هیچ فرقی نمیکنه...:(

یه برنامه برای dns دارم وقتی نت گوشی با pc اشتراک گذاشتم جواب میداد بهتر میشد اما معجزه نمیکرد
ولی روی نت مخابرات تست کردم اصلا جواب نمیده - هر چی مرکز مخابراتی شلوغتر باشه نت سرعتش پاییتره - خود من 6 ماه منتظر بودم تا نت مخابرات برام وصل شه
پس بهمین سادگیا نت نامحدود مخابرات ول نمیکنم :D درسته سرعتش آشغاله اما عصبح تا شب میزارم خودش دانلود میکنه راحت - نگرانی از تموم حجم ندارم
قدیما یادمه برنامه بد وقتی با دیال آپ میرفتم اینترنت اون برنامه باز میکردم روی استارتمیزدم سرعت نت اصلا فظایی میشد - یادمه اون برنامه غیر از دیال آپ , دیگه isdn - adsl و ......... داشت
الان هر چی فکر میکنم اسم برنامه رو یادم نمیاد

Last edited:

Superstitious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
نرم افزاری هستش به نام DNS.Jumper که سریع ترین DNS رو پیدا می کنه. برنامه رو اجرا کن بعدش Fastest DNS رو انتخاب کن. بعدش رو Start DNS Test کلیک کن و منتظر بمون تا سریع ترین DNS رو پیدا کنه. بعد اینکه تموم شد ، رو گزینه Apply DNS Server کلیک کن. البته از لیستش می تونی DNS های دیگه رو هم انتخاب و Apply کنی. ببین مشکلت رفع میشه یا نه. اگه نشد پس کلا سرعت اینترنت رو به ف دادن.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
نرم افزاری هستش به نام DNS.Jumper که سریع ترین DNS رو پیدا می کنه. برنامه رو اجرا کن بعدش Fastest DNS رو انتخاب کن. بعدش رو Start DNS Test کلیک کن و منتظر بمون تا سریع ترین DNS رو پیدا کنه. بعد اینکه تموم شد ، رو گزینه Apply DNS Server کلیک کن. البته از لیستش می تونی DNS های دیگه رو هم انتخاب و Apply کنی. ببین مشکلت رفع میشه یا نه. اگه نشد پس کلا سرعت اینترنت رو به ف دادن.

من دقیقا از همین برنامه استفاده میکنم جواب نداد روی نت مخابرات

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت همه اساتید اهل فن
من خارج از کشور هستم و میخوام وارد یه سایت بشم که چون ایپیم مال ایران نیست اجازه ورود نمیده
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهکاری ارایه بده که آیپیم به ایپی ایران تغییر کنه
پیشاپیش از توجه و کمک شما تشکر میکنم

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
سلام خدمت همه اساتید اهل فن
من خارج از کشور هستم و میخوام وارد یه سایت بشم که چون ایپیم مال ایران نیست اجازه ورود نمیده
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهکاری ارایه بده که آیپیم به ایپی ایران تغییر کنه
پیشاپیش از توجه و کمک شما تشکر میکنم
سرور مجازی ایران بخر قیمتش ماهی 19 تا 25 هزار تومان هست . سرعتش پایینه اما بهتر از هیچیه. اگر در پرداخت ارزی مشکلی داشتی تیکت بزن به مسئول فروش هاست تا در صورت امکان حساب ارزی دلاری را برایتان آماده کند . از این درگاه های پرداخت اینترنتی زیاد هست .

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
سرور مجازی ایران بخر قیمتش ماهی 19 تا 25 هزار تومان هست . سرعتش پایینه اما بهتر از هیچیه. اگر در پرداخت ارزی مشکلی داشتی تیکت بزن به مسئول فروش هاست تا در صورت امکان حساب ارزی دلاری را برایتان آماده کند . از این درگاه های پرداخت اینترنتی زیاد هست .
خیلی ممنون از پاسختون
میشه یکی دو تا از سرورای خوب رو معرفی کنید؟
برای پرداخت ارزی نمیخوام

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون
میشه مختصر بفرمایید با این سرور مجازی چطور میتونم ای پیمو به ایران تغییر بدم
تو نت جستجو کردم اطلاعات خوبی نتونستم پیدا کنم

p.x

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون
میشه مختصر بفرمایید با این سرور مجازی چطور میتونم ای پیمو به ایران تغییر بدم
تو نت جستجو کردم اطلاعات خوبی نتونستم پیدا کنم
پروکسی باید نصب کنی
به نظرم اگه کارت محدوده بده به یکی برات انجام بده که وی پی اس داره