سلام دوستان ارور Service unavailable جدیدا برای من زیاد شده
کسی این مشکلو داشته؟
یادمه اون زمان که پارس داشتم "سرعت باز شدن" پیج هام (نه دانلود) خیلی پایین بود. رفتم DNS ی که تو این سایت معرفی کرده بود رو وارد کردم و پیج هام با سرعت استثنایی باز میشدن. البته برای اینکه مطمئن شم اینا توهمات ذهنی و خود گول زنی نیست چند بار با و بدون این DNS تست گرفتم و تفاوت فاحش بود. این رو هم بگم که اونایی که سرعت باز شدن صفحاتشون طبیعیه این DNS هیچ تاثیری رو افزایش باز شدن صفحات نداره. یادمه یه بار واسه مخابرات تست کردم و دیدم که هیچ تاثیری نداشت. بد نیست که یه امتحانی بکنی.سلام دوستان ارور Service unavailable جدیدا برای من زیاد شده
کسی این مشکلو داشته؟
آره من زیاد داشتم - یه مقاله نوشته بود اینترنت هم خیلی ضعیف شده ( اینترنت خابرات ) هم دان فعلا آزمایشی اینترنت ملی امتحان میکنن
ممنون برای من هم الان جواب نمیده.چند روز پیش تغییر دی ان اس دادم موقتا درست شد ولی الان دوباره اینکارو کردم هیچ فرقی نمیکنه...یادمه اون زمان که پارس داشتم "سرعت باز شدن" پیج هام (نه دانلود) خیلی پایین بود. رفتم DNS ی که تو این سایت معرفی کرده بود رو وارد کردم و پیج هام با سرعت استثنایی باز میشدن. البته برای اینکه مطمئن شم اینا توهمات ذهنی و خود گول زنی نیست چند بار با و بدون این DNS تست گرفتم و تفاوت فاحش بود. این رو هم بگم که اونایی که سرعت باز شدن صفحاتشون طبیعیه این DNS هیچ تاثیری رو افزایش باز شدن صفحات نداره. یادمه یه بار واسه مخابرات تست کردم و دیدم که هیچ تاثیری نداشت. بد نیست که یه امتحانی بکنی.
ممنون برای من هم الان جواب نمیده.چند روز پیش تغییر دی ان اس دادم موقتا درست شد ولی الان دوباره اینکارو کردم هیچ فرقی نمیکنه...
نرم افزاری هستش به نام DNS.Jumper که سریع ترین DNS رو پیدا می کنه. برنامه رو اجرا کن بعدش Fastest DNS رو انتخاب کن. بعدش رو Start DNS Test کلیک کن و منتظر بمون تا سریع ترین DNS رو پیدا کنه. بعد اینکه تموم شد ، رو گزینه Apply DNS Server کلیک کن. البته از لیستش می تونی DNS های دیگه رو هم انتخاب و Apply کنی. ببین مشکلت رفع میشه یا نه. اگه نشد پس کلا سرعت اینترنت رو به ف دادن.ممنون برای من هم الان جواب نمیده.چند روز پیش تغییر دی ان اس دادم موقتا درست شد ولی الان دوباره اینکارو کردم هیچ فرقی نمیکنه...
نرم افزاری هستش به نام DNS.Jumper که سریع ترین DNS رو پیدا می کنه. برنامه رو اجرا کن بعدش Fastest DNS رو انتخاب کن. بعدش رو Start DNS Test کلیک کن و منتظر بمون تا سریع ترین DNS رو پیدا کنه. بعد اینکه تموم شد ، رو گزینه Apply DNS Server کلیک کن. البته از لیستش می تونی DNS های دیگه رو هم انتخاب و Apply کنی. ببین مشکلت رفع میشه یا نه. اگه نشد پس کلا سرعت اینترنت رو به ف دادن.
سرور مجازی ایران بخر قیمتش ماهی 19 تا 25 هزار تومان هست . سرعتش پایینه اما بهتر از هیچیه. اگر در پرداخت ارزی مشکلی داشتی تیکت بزن به مسئول فروش هاست تا در صورت امکان حساب ارزی دلاری را برایتان آماده کند . از این درگاه های پرداخت اینترنتی زیاد هست .سلام خدمت همه اساتید اهل فن
من خارج از کشور هستم و میخوام وارد یه سایت بشم که چون ایپیم مال ایران نیست اجازه ورود نمیده
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهکاری ارایه بده که آیپیم به ایپی ایران تغییر کنه
پیشاپیش از توجه و کمک شما تشکر میکنم
خیلی ممنون از پاسختونسرور مجازی ایران بخر قیمتش ماهی 19 تا 25 هزار تومان هست . سرعتش پایینه اما بهتر از هیچیه. اگر در پرداخت ارزی مشکلی داشتی تیکت بزن به مسئول فروش هاست تا در صورت امکان حساب ارزی دلاری را برایتان آماده کند . از این درگاه های پرداخت اینترنتی زیاد هست .
ممنونسرور مجازی ایران بخر قیمتش ماهی 19 تا 25 هزار تومان هست . سرعتش پایینه اما بهتر از هیچیه. اگر در پرداخت ارزی مشکلی داشتی تیکت بزن به مسئول فروش هاست تا در صورت امکان حساب ارزی دلاری را برایتان آماده کند . از این درگاه های پرداخت اینترنتی زیاد هست .
پروکسی باید نصب کنیممنون
میشه مختصر بفرمایید با این سرور مجازی چطور میتونم ای پیمو به ایران تغییر بدم
تو نت جستجو کردم اطلاعات خوبی نتونستم پیدا کنم