gone girl
Registered User
سلام ی سرویس میخام واسه گیم بگیرم البته ب جز شاتل چیو پیشنهاد میدید ؟
باید پینگش کم باشهسلام ی سرویس میخام واسه گیم بگیرم البته ب جز شاتل چیو پیشنهاد میدید ؟
از گاد پینگ استفاده کن خوبه پینگو تا حدی پایین میاره :/باید پینگش کم باشه
خودمم دنبالشم
پیدا کردی در جریان بزار
حالا نمیدونم چه مشکلی واسه من پیش اومده ولی 1 الی 2 مگ دانلود میکنهدیشب اینترنت 3g خط ( ایرانسل ) فعال کردم با usb وصل کردم به pc
که اینترنت بیاره رو pc
دانلود گذاشتم سرعت دانلود 150 کیلوبایت بود بعد به 60 کیلوبایت رسید , فایل 1.85 گیگی رو زده بود 4 ساعتو 50 دقیقه
پشیمون شدم pc خاموش کردم
حالا نمیدونم چه مشکلی واسه من پیش اومده ولی 1 الی 2 مگ دانلود میکنه
یه فایل یه گیگ رو یه ربه دانلود میکنم
دوستان تو تبریز با LTE ایرانسل تا 140 مگ هم گرفتنhttps://scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.ne...=1fac24abcb1750c1b83158279ceb38f8&oe=5853A11C
دوستان این تاپیک رو تصادفی دیدم گفتم منم سرعتمو بذارم یه چن تا فحش بخورم!
دمشون گرم. ضمن اینکه معلومه که از این سرعت بیشتر هم هست. مثلا در دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی علمی ایران. ولی خونگی من ندیدم. خودم اون موقع که ایران بودم با آسیاتک بودم و نهایتش میتونستم ۷۰۰ کیبی دانلود کنم. ایرانسل هم اون موقع افتضاح بود.دوستان تو تبریز با LTE ایرانسل تا 140 مگ هم گرفتن
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
درسته ولی دم ایرانسل گرم که داره بکوب کار میکنه نسل ۴رو به بهترین شکل داره توسعه میده. نت خونگی بعلت نبود سیستم فیبر تا داخل خونه هنوز عقبه.دمشون گرم. ضمن اینکه معلومه که از این سرعت بیشتر هم هست. مثلا در دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی علمی ایران. ولی خونگی من ندیدم. خودم اون موقع که ایران بودم با آسیاتک بودم و نهایتش میتونستم ۷۰۰ کیبی دانلود کنم. ایرانسل هم اون موقع افتضاح بود.
درسته ولی دم ایرانسل گرم که داره بکوب کار میکنه نسل ۴رو به بهترین شکل داره توسعه میده. نت خونگی بعلت نبود سیستم فیبر تا داخل خونه هنوز عقبه.
اونجوری نه. کلا فیبر بیاد تو خونه مودم کابلی وصل شه بهش.خونه قبلیی که بودم فیبر نوری بود روش adsl نمیدادن
اونجوری نه. کلا فیبر بیاد تو خونه مودم کابلی وصل شه بهش.
درسته ولی دم ایرانسل گرم که داره بکوب کار میکنه نسل ۴رو به بهترین شکل داره توسعه میده. نت خونگی بعلت نبود سیستم فیبر تا داخل خونه هنوز عقبه.
دوست منم پیروزی بود. دقیقا همین چیزا رو میگفت. تلفن معمولیشون کار نمیکرد، چه رسد به اینترنت.همونطوری بود یادمه یه نوار باریک خیلی طولانی رو کنار خیابون آسفالت بردیه بودن برای کار گذاشتن فیبر نوری
فیبر نوری کشیدن adsl ندادن
البته الان دیگه اونجا نیستم الان پیروزیم شلوغترین مرکز مخابراتی نت که همیشه قطع میشه
زنگ میزنیم 2020 - میگه مودم خود را خاموش و روش کنید
کلا 3 تا جمله رو بیشتر بلد نیستن از روی کاغذ بخونن
دوست من اینترنت ایران بحث روش زیاده. اول اینکه جناب احسان درست میگه. من پسرعمم تو مخابرات کار میکرد. اون موقعها یعنی تقریبا ۱۵ سال پیش فیبر نوری تو بعضی جاهای تهران کشیده بودن، اما نمیخوان اینترنت پرسرعت بدن. دومی به اولی برمیگرده و اونم اینه که نمیخوان اینترنت پرسرعت بدن چون مشکل ایدئولوژیکیه. فکر ملت باز میشه. ملت هرچی بیشتر با اینترنت کار کنن، حکومت کارش در کنترل افکار سختتر خواهد بود. دقیقا عین ماهواره. والا از نظر تکنولوژی این رو بهت قول میدم اگه بخوان میتونن انشعاب اینترنتی بدن به هر خونه. سوم اینکه دارن انجام میدن یا قراره خوب بشه مهم نیستش. اینکه فعلا به منازل یه همچین سرعتی که من عکسش رو گذاشتم نمیدن این مهمه. اونم کی؟ سال ۲۰۱۷! الان بری کابل سرعت دانلودت بیشتر از تهرانه. این سرعتی که شما دیدید اولا اینترنت منزله و در ادارات یا دانشگاهها یا کتابخانهها چند برابر این هست. دوم اینکه اینترنت کابلی هستش و نه ایدیاسال. اینترنت کابلی سریعتره. چون ایدیاسال باید از فناوری قدیمی تلفن بهره ببره. در آخر بازم میگم ممکنه فک فامیلهای خودشون بتونن تا ۱۴۰ مگ هم دانلود کنن ولی مردم عادی نه. ضمن اینکه اسکرین شات اگر میبود بهتر میشد قضاوت کرد.
دوست منم پیروزی بود. دقیقا همین چیزا رو میگفت. تلفن معمولیشون کار نمیکرد، چه رسد به اینترنت.