• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
سلام ی سرویس میخام واسه گیم بگیرم البته ب جز شاتل چیو پیشنهاد میدید ؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دیشب اینترنت 3g خط ( ایرانسل ) فعال کردم با usb وصل کردم به pc
که اینترنت بیاره رو pc
دانلود گذاشتم سرعت دانلود 150 کیلوبایت بود بعد به 60 کیلوبایت رسید , فایل 1.85 گیگی رو زده بود 4 ساعتو 50 دقیقه
پشیمون شدم pc خاموش کردم

p.x

Registered User
لایک‌ها
73
دیشب اینترنت 3g خط ( ایرانسل ) فعال کردم با usb وصل کردم به pc
که اینترنت بیاره رو pc
دانلود گذاشتم سرعت دانلود 150 کیلوبایت بود بعد به 60 کیلوبایت رسید , فایل 1.85 گیگی رو زده بود 4 ساعتو 50 دقیقه
پشیمون شدم pc خاموش کردم
حالا نمیدونم چه مشکلی واسه من پیش اومده ولی 1 الی 2 مگ دانلود میکنه
یه فایل یه گیگ رو یه ربه دانلود میکنم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
حالا نمیدونم چه مشکلی واسه من پیش اومده ولی 1 الی 2 مگ دانلود میکنه
یه فایل یه گیگ رو یه ربه دانلود میکنم

ما من که دیگه جواب نمیده معلوم نیست واسه چی

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
دوستان تو تبریز با LTE ایرانسل تا 140 مگ هم گرفتن

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دمشون گرم. ضمن اینکه معلومه که از این سرعت بیش‌تر هم هست. مثلا در دانشگاه‌ها یا مراکز تحقیقاتی علمی ایران. ولی خونگی من ندیدم. خودم اون موقع که ایران بودم با آسیاتک بودم و نهایتش می‌تونستم ۷۰۰ کی‌بی دانلود کنم. ایرانسل هم اون موقع افتضاح بود.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دمشون گرم. ضمن اینکه معلومه که از این سرعت بیش‌تر هم هست. مثلا در دانشگاه‌ها یا مراکز تحقیقاتی علمی ایران. ولی خونگی من ندیدم. خودم اون موقع که ایران بودم با آسیاتک بودم و نهایتش می‌تونستم ۷۰۰ کی‌بی دانلود کنم. ایرانسل هم اون موقع افتضاح بود.
درسته ولی دم ایرانسل گرم که داره بکوب کار میکنه نسل ۴رو به بهترین شکل داره توسعه میده. نت خونگی بعلت نبود سیستم فیبر تا داخل خونه هنوز عقبه.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
درسته ولی دم ایرانسل گرم که داره بکوب کار میکنه نسل ۴رو به بهترین شکل داره توسعه میده. نت خونگی بعلت نبود سیستم فیبر تا داخل خونه هنوز عقبه.

خونه قبلیی که بودم فیبر نوری بود روش adsl نمیدادن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
اونجوری نه. کلا فیبر بیاد تو خونه مودم کابلی وصل شه بهش.

همونطوری بود یادمه یه نوار باریک خیلی طولانی رو کنار خیابون آسفالت بردیه بودن برای کار گذاشتن فیبر نوری
فیبر نوری کشیدن adsl ندادن
البته الان دیگه اونجا نیستم الان پیروزیم شلوغترین مرکز مخابراتی نت که همیشه قطع میشه
زنگ میزنیم 2020 - میگه مودم خود را خاموش و روش کنید
کلا 3 تا جمله رو بیشتر بلد نیستن از روی کاغذ بخونن

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

دوست من اینترنت ایران بحث روش زیاده. اول اینکه جناب احسان درست می‌گه. من پسرعمم تو مخابرات کار می‌کرد. اون موقع‌ها یعنی تقریبا ۱۵ سال پیش فیبر نوری تو بعضی جاهای تهران کشیده بودن، اما نمی‌خوان اینترنت پرسرعت بدن. دومی به اولی برمی‌گرده و اونم اینه که نمی‌خوان اینترنت پرسرعت بدن چون مشکل ایدئولوژیکیه. فکر ملت باز می‌شه. ملت هرچی بیش‌تر با اینترنت کار کنن، حکومت کارش در کنترل افکار سخت‌تر خواهد بود. دقیقا عین ماهواره. والا از نظر تکنولوژی این رو بهت قول می‌دم اگه بخوان می‌تونن انشعاب اینترنتی بدن به هر خونه. سوم اینکه دارن انجام می‌دن یا قراره خوب بشه مهم نیستش. اینکه فعلا به منازل یه همچین سرعتی که من عکسش رو گذاشتم نمی‌دن این مهمه. اونم کی؟ سال ۲۰۱۷! الان بری کابل سرعت دانلودت بیش‌تر از تهرانه. این سرعتی که شما دیدید اولا اینترنت منزله و در ادارات یا دانشگاه‌ها یا کتابخانه‌ها چند برابر این هست. دوم اینکه اینترنت کابلی هستش و نه ای‌دی‌اس‌ال. اینترنت کابلی سریع‌تره. چون ای‌دی‌اس‌ال باید از فناوری قدیمی تلفن بهره ببره. در آخر بازم می‌گم ممکنه فک فامیل‌های خودشون بتونن تا ۱۴۰ مگ هم دانلود کنن ولی مردم عادی نه. ضمن اینکه اسکرین شات اگر می‌بود بهتر می‌شد قضاوت کرد.
همونطوری بود یادمه یه نوار باریک خیلی طولانی رو کنار خیابون آسفالت بردیه بودن برای کار گذاشتن فیبر نوری
فیبر نوری کشیدن adsl ندادن
البته الان دیگه اونجا نیستم الان پیروزیم شلوغترین مرکز مخابراتی نت که همیشه قطع میشه
زنگ میزنیم 2020 - میگه مودم خود را خاموش و روش کنید
کلا 3 تا جمله رو بیشتر بلد نیستن از روی کاغذ بخونن
دوست منم پیروزی بود. دقیقا همین چیزا رو می‌گفت. تلفن معمولی‌شون کار نمی‌کرد، چه رسد به اینترنت.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
ولی انصافا خیلی باحاله. من اون روزای اول که اومده بودم عین عقده‌ای‌ها دانلود می‌کردم! اصن بیخود و بی‌جهت ها! ممکن بود یه فایلی رو لازم هم نداشتم ولی دانلود می‌کردم!:) آخه خدایی الان که یادم میاد تو ایران واسه دانلود یه پی‌دی‌اف ۸ مگی باید تا صبح نذر و نیاز می‌کردم، اینه که جوگیری اولیم به خاطر همین بود. ولی خب این سرعت هم کمه. یعنی کانادا هم فک کنم سی و سومین باشه در زمینه سرعت اینترنت خونگی.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوست من اینترنت ایران بحث روش زیاده. اول اینکه جناب احسان درست می‌گه. من پسرعمم تو مخابرات کار می‌کرد. اون موقع‌ها یعنی تقریبا ۱۵ سال پیش فیبر نوری تو بعضی جاهای تهران کشیده بودن، اما نمی‌خوان اینترنت پرسرعت بدن. دومی به اولی برمی‌گرده و اونم اینه که نمی‌خوان اینترنت پرسرعت بدن چون مشکل ایدئولوژیکیه. فکر ملت باز می‌شه. ملت هرچی بیش‌تر با اینترنت کار کنن، حکومت کارش در کنترل افکار سخت‌تر خواهد بود. دقیقا عین ماهواره. والا از نظر تکنولوژی این رو بهت قول می‌دم اگه بخوان می‌تونن انشعاب اینترنتی بدن به هر خونه. سوم اینکه دارن انجام می‌دن یا قراره خوب بشه مهم نیستش. اینکه فعلا به منازل یه همچین سرعتی که من عکسش رو گذاشتم نمی‌دن این مهمه. اونم کی؟ سال ۲۰۱۷! الان بری کابل سرعت دانلودت بیش‌تر از تهرانه. این سرعتی که شما دیدید اولا اینترنت منزله و در ادارات یا دانشگاه‌ها یا کتابخانه‌ها چند برابر این هست. دوم اینکه اینترنت کابلی هستش و نه ای‌دی‌اس‌ال. اینترنت کابلی سریع‌تره. چون ای‌دی‌اس‌ال باید از فناوری قدیمی تلفن بهره ببره. در آخر بازم می‌گم ممکنه فک فامیل‌های خودشون بتونن تا ۱۴۰ مگ هم دانلود کنن ولی مردم عادی نه. ضمن اینکه اسکرین شات اگر می‌بود بهتر می‌شد قضاوت کرد.

دوست منم پیروزی بود. دقیقا همین چیزا رو می‌گفت. تلفن معمولی‌شون کار نمی‌کرد، چه رسد به اینترنت.

درسته حق با شماست , فیبرنوری کشیدن که اینترنت پرسرعت بدن , وقتی کشیدن سیاست ها عوض شد حتی اینترنت ADSL م سرعتن ندادن - من مجبور بودم با دیال آپ وصل کنم اینترنت یا اینترنت GPRS ایرانسل با گوشی بفرست رو PC کار کنم
اینترنت ADSL اینترنت کم سرعت تو دنیا حساب میشه - من مغازه خدمات کامپیوتری داشتم با سیسم عمل خوب آشنا بودم یه سری کد ها دستوری و تنظیمات مودم میتونستم انجام بدم که بهترین سرع اینترنت بگیرم همون موقع یه نرم افزار بهینه ساز بود که DNS ها مناسب میداد
تو نرم افزار اینترنت ADSL اینترنت کم سرعت دسته بندی شده بود - یادمه یه مجله خریده بودم برای سال 72 بود به اسم علم الکرتونیک کامپیوتر
یه مقاله درباره یه اپراتور آمریکایی داشت که رعت جستسجو 800 کلیوبایت بود سرعت ارسال 125 کیلوبایت - سرعت دانلود 500 کیلوبایت

پیروزی که وضعش داغونه - اینترنت 256 کلبویات دارم حجم نامحدود - اینو فقط گرفتم برای دانلود PDF و سرچ اینترنتی و تحقیقات ( چون رشته تحصیلم آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد بود و اکثر منابع رشته ما خارجی بودن )
برای همینم جواب نمیده گاهی سرعت دانلود میره روی 700 بایت :rolleyes: تا حالا نشده در بالاترین سرعت دانلودش که 32 کیلوبایته برای 10 ثانیه بمونه - اکثرا بین 10 تا 15 کلوبایت هر ثانیه متغییره
تلفنم درست گفتن اینجا هیجی آنتن نمیده همین دیروز کلا ایرانسل آنتن نداشت - رایتل بد آنتن میده - یه SMS میدی بار ها میزنه ارسال نشد تا شانسی یه بار بفرسته

دیگه همینه یه زمانی دوست داشتم مهاجرت کنم برم از ایران هر جا بهتر از اینجا - اما نشد و سنمون رفت بالا شد 28 تا 29 سال و دیدم دیگه دیره به این شرایط خو گرفتیم سنمونم برای مهاجرت زیاد شده
اینجا هیچ پخی نشدیم اونجا هم هیچی نمیشیم
همین رشته تحصیلیم هر جا دنیا باشی دانشمند حسابت میکنن بهترین امکانات و ... میدن اما اینجا من این رشته که برای شهرداری بود - تو دانشگاه شهرداری خوندم - پدرم تو شهرداری بود - نتونستم وارد شهرداری بشم دیگه شدم نگهبان یه ساختمون

یادمه زمانی که خدمت بودم به یه وبلاگ بر خوردم به اسم ستاره قطبی
setareheghotbi.blogspot.com/
این وبلاگ الان قند شیکن میخواد

این وباگ خانومی بود که خبرنگار سیاسی در ایران بودن بعد ازدواج کرده بودن رفته بودن ایالت آلاسکا - از همه مراسم ها و اتفاقات و سفر هاشون به ایلت ها دیگه آمریکا هم عکس گرفته بودن هم تعریف کرده بودن و .................
مثلا نوشته بودن بار اول پاش دم فکر کردم صبحه دیدم نه صبح نیست - بعد فهمیده که ساعت 10 هوا روشن میشه و .........
دوست ها ایرانی اونجا پیدا کردن - حتی با یه اسکیمو صحبت میکرده طرف میدونسته ایران کجاست و بهش گفته زندگی در اینجا با ایران خیلی متفاوته
از اینترنت بیسیم 1 مگی رایگان گفته - از حقوق سالانه نفت به مردم آلاسکا گفته - از درمان سرپایی تا جراحی رایگان و ..............
ایشون تو روستا کوچیک به اسم بتل بودن و این همه امکانات داشته - از فرودگاه - کتاب خانه مجهز دو طبقه و ..
نوشته بودن روز اولی که به آلاسکا رفتم رفتم داخل شهر دیدم هر کی منو میبینه دست تکون میده و میخنده شادی میکنه وقتی برگشتم خونه به شوهرم گفتم این کارو - گفت مردم اینجا آدم غریبه ببینن دست تون میدن اگر تو هم دست تکون میدادی و خشوحال بودی به قهوه دعوتت میکردن کلا مهمان نوازن

برام جذاب بود دوست داشتم برم آلاسکا زندگی کنم - البته ایشون سال هاست تو کالفرنیا زندگی میکنن تحصیلات خودشونو تو رشه معلمی دنبال کردن ( در آلاسکا کمک معلم بودن )

ithossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منطقه ی ما 4g نداره فیبر نوری هستش کلا که فقط می شه از مخابرات نت گرفت نت مخابرات هم که کلا ......

بالا