• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

alirezahoseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
روزی که سرعت دانلود ثابت نت ایران بشه حداقل 1مگ در ثانیه من اون روز جشن میگیرم... :)
خیلی ضعف بزرگیه کشوری که 30 میلیون مخاطب مجازی داره سرعت عمومی دسترسی به نتش هست زیر 200 کیلوبایت!
دوسته عزیز یه داستانی میگم شاید باورت نشه
بنده نت مخابرات دارم . توی منطقه ای که فیبر نوریه و به هیچ وجه نیمشه ازش اینترنت گرفت. بعد از 1 سال شکایت و از این در به اون در زدن ، بالاخره نته مخابرات رو گرفتم . سرعت دانلودم حدوده 1.1 مگابایت در ثانیه هست ولی شبانه نداشتم. چند روزه پیش فهمیدم بعده 2 سال مخابرات طرحی داده که شبانش 80 % رایگانه . حالا چند روزه که کلا نمیتونم از پای نت پا شم . 20 گیگ خریدم و 100 گیگ دانلود کردم :general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406: امیدوارم بذارن خوب کرمامو بریزم و بعد سرعته شبانمو کم کنن :D

MaDMaN92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
پهنای باند ٢٠٤٨ حجم ترافیک 7GB
داداش دلت خوشه ها! حتما پیگیری کن یهو میشی مثل من :|

پ.ن عکس رو ببین.

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    199.5 KB · نمایش ها: 23

arman.405

Registered User
لایک‌ها
26
صبا نت هم افت کرده...چند روزه

arman.405

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان الان کدوم سرویس دهنده شبانه رایگان داره؟

ممنون

GAME

Registered User
لایک‌ها
55
پس از 3 هفته قطعی و شکایت کاربران، سرانجام مدیران زیرساخت همان روزی که اطلاع دادند باب المندب و ... قطع‌شده، خبر وصل شدنش را نیز دادند.اما مشکل کاربران نه‌تنها حل نشد، بلکه مشکل جدیدتری به آن افزوده شد و آن باز شدن برخی سایت‌ها برای برخی کاربران و باز نشدن برخی سایت‌ها برای اغلب کاربران بین اپراتورهای مختلف و مدعی است که دلیل آن را بعضاً به گردن فیلترینگ هوشمند می‌اندازند!جالب اینجاست برخی مدیران اپراتورها از بیکار ماندن ظرفیت پهنای باند حرف می‌زنند درحالی‌که با قطع کردن خط کاربران پرمصرف خود و کم‌فروشی اینترنت تحت قانون «مصرف منصفانه و عادلانه» دانلود کننده ها را عصبانی کرده‌اند.در بخش مخابرات نیز ضمن افزایش تعرفه اینترنت روی قبض‌های مهرماه به بعد، سرعت کاربران نامحدود را به حدی پایین آورده‌اند تا کاربر را به‌سوی اینترنت حجمی سوق دهند، داستان مشکوک پرچم رومانی و آی پی گرفتن‌های کاربران به‌طور مستقیم از کشورهای خارجی (کاربرانی که فیلترشکن هم ندارند) که جای خود دارد و آدم را یاد دریافت اینترنت از طریق ماهواره و توزیع آن میان کاربران در دهه قبل می‌اندازد!به‌هرحال مشکلات کاربران دوچندان شده است و علی‌رغم بالا رفتن ظرفیت اسمی، کاربران اینترنت پرسرعت را مبدل به کاربران دایال آپ کرده است و بیم آن می‌رود که هم مدیران و هم اپراتورها هر دو در این مشکل سهیم باشند.

#God Of War#

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان مخابراتی سرعت دانلود شبانه شما حداقل و حداکثر چقدر هست؟

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
10 مگ دارم شبانه رایگان نداره
اینجور که شنیدم مثل اینکه مخابرات به شرکت زیر ساخت بدهی داره یعنی نقد از ما میگیره و پول دولت و نمیده در نتیجه شرکت زیر ساخت هم مجبور شده تعدادی ازی خطوط مخابرات و قطع کنه پس = کندی سرعت و سهمیه بندی نت یک روز سرعت استان ما بالاست فرداش به اسم تداخل سرعت کم میشه استان همسایه سرعتش میره بالا ;)

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
10 مگ دارم شبانه رایگان نداره
اینجور که شنیدم مثل اینکه مخابرات به شرکت زیر ساخت بدهی داره یعنی نقد از ما میگیره و پول دولت و نمیده در نتیجه شرکت زیر ساخت هم مجبور شده تعدادی ازی خطوط مخابرات و قطع کنه پس = کندی سرعت و سهمیه بندی نت یک روز سرعت استان ما بالاست فرداش به اسم تداخل سرعت کم میشه استان همسایه سرعتش میره بالا ;)
منبع خبرتون لطفا

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440

midco

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
43
تا هنگامی که اینترنت از انحصار دولت خارج نشه همین وضع ادامه خواهد داشت
کشورهای همسایه که جنگ زده و هزار مشکل دیگه دارن ده برابر ما سرعت دارن + قیمت کمتر
آخه کجای دنیا اینترنت 128 کیلوبایت رو به ضریب اشتراک 12 میده به 20 هزار تومان ؟!
متاسفانه اگر کشور های دیگه بود شرکت های ارائه دهنده اینترنت بابت قطعی ها و کم بودن سرعت بایستی به مشترکین غرامت پرداخت میکردن ولی اینجا ایرانه !
متاسفیم

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
چند روزه با نت ده مگ مخابرات به زور و کتک کاری دو صفحه باز میکنم دیگه روز به روز پیشرفت میکنن [emoji23]
دوستان که نت مخابرات دارن توی هفته گذشته تا حال مشکلی مثل من داشتن؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا https داغون شده. من حتی github رو هم نمیتونم باز کنم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تا اون تخابات شرش :general403: کم شه همین بساط ssl که کلا برای امنیت مشکل داره امنیت برای بعضی:general205: ناامنی میاره گور پدر چینی جماعت این اسباب بازی برای اینا ساخت هر روز یه بامبولی درمیارن ضعف اعصاب گرفتیم :general107: 4 تا سایت اینا میبندن 4 تام اونوریا باید بشینیم سایت تفریحی ایرانی سق بزنیم.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اره یه دو هفته ای هست با کاهش سرعت شروع شد بعدش ای پی رومانی شد! کلا چراغ مودم شد مثل رقص نور یکی یکی خاموش روشن می شدن انگار طرف گیتار میزد باش تو مخابرات ! زنگ زدم می گم این چه داستانیه می ندازه گردن سیم کشی و نویز این حرفای همیشگی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
مبین نت دارم چند روزه یه صفحه هم به زور باز میکنه. گور پدرشون از کار و زندگی‌افتادیم

فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk

tm.fard

کاربرفعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
440
این مشکل فقط مربوط به خدمات دهنده مخابرات است یعنی اگر سرویس دهنده و عوض کنم مشکل حل میشه؟

بالا