نه داداش برای همه هست واقعا از برکات ج.ااز اول هفته است ، هیچ سرویس رد محدودیت رو نمی تونم وصل شم ، همشون از کار افتاده
سرعت اینترنت هم افتضاح شده .
کسی میدونه اینا دارن چه گهی میخورن ؟ کسی دیگری هم به این بلا مبتلا شده ، یا فقط شانس من نگون بخت ، مورد تجاوز قرار گرفته ؟
هر زمان کمی شلوغی پیش میاد انگشت تو سوراخ اینترنت میکنن امروز روز سوم که اینطور شده تا عصری بهتره بعد از 7-8 شب که کلا فاجعه میشه در حالت عادی سایت باز نمیشه قلیون چاق میکنی می بینی همون سایت عین هلو باز شد جل الخالق :general705:از اول هفته است ، هیچ سرویس رد محدودیت رو نمی تونم وصل شم ، همشون از کار افتاده
سرعت اینترنت هم افتضاح شده .
کسی میدونه اینا دارن چه گهی میخورن ؟ کسی دیگری هم به این بلا مبتلا شده ، یا فقط شانس من نگون بخت ، مورد تجاوز قرار گرفته ؟
من 2 مگ محدود از مخابرات دارم. تا چند ماهه قبل غیر از ساعات رایگان که سرعت اسمی میشد تا 500 تا میداد اما الان کردنش 380 تاسرعت اینترنت واسه من هم پایین اومده
اصلا نباید زنگ بزنید به پشتیبانی چون هیچ دانشی ندارن. کسی که اینترنت مخابرات میگیره باید قید پشتیبانیش رو بزنه و هر وقت اینترنتش مشکل پیدا کرد فقط منتظر بمونه تا خودش درست بشه. اینترنت مخابرات اینطوری بوده و خواهد بود. البته اگر تا چند وقته دیگه کلا جمعش نکننامروز زنگ زدم مخابرات میگم داداش چرا پینگ من انقدر بالاست میگه پینگ چیه ؟! یعنی یه مشت هویجن بخدا :general208::general208: