از wirelles استفاده کن چرا wimax یا adslجز این مخابرات مسخره. جایی دیگه نیست رو فیبر نوری اینترنت بده. (تهران)
دو سه ساله وایمکس میزنم خیلی گرون پام در میاد
از wirelles استفاده کن چرا wimax یا adslجز این مخابرات مسخره. جایی دیگه نیست رو فیبر نوری اینترنت بده. (تهران)
دو سه ساله وایمکس میزنم خیلی گرون پام در میاد
بابا تازه امسال خ بهتر شدههمین صفحه دقیقا سه دقیقه طول کشید تا باز شد:general107::general107::general107:
مخابرات
نه بابا سگ آبی بودهیحتمل کوسه ای چیزی دوباره کابل اینترنت جوئیده
عزیز این که خوبه من دیدم ۸۰۰kb داره speed برای dl میده ولی هیچی باز نمیکنه ))))نظرتون درباره اینترنت مزخرف مخابرات چیه ؟
نت وصله , همه چی هم اوکیه , اینترنت سرعت نداره , چندوقت در حد اینکه باهاش توی وایبر پیام بدی سرعت داشت ولی صفحه باز نمی کرد ! زنگ میزنی میگن مشکل سراسریه درست میشه
اشتراک انقدر بیش از حد فروختن سیستمشون جوابگو نیست !
روی نت مخابرات بازی کلش فیلتر شده بود ! اینستا گرام لود نمیشه فیلتره ! قندشکن سریعا ای پیت بلوک میشه نمیتونی استفاده کنی ازش در صورتی که روی شرکت های خصوصی میشه :general509::general208:
وایرلس تجهیزاتش گرونه. هزینش هم بالاس.از wirelles استفاده کن چرا wimax یا adsl
شما رو نمیدونم کجا هستین ولی مال من از عید اوضاش بدتر شده:general602:بابا تازه امسال خ بهتر شده
تاجایی که من میدونم هزینه سرویسش خیلی تفاوت نداره با adsl وتجهیزاتش بالاهستوایرلس تجهیزاتش گرونه. هزینش هم بالاس.
به نظرم دارن فیلترینگ هوشند رو تست میکنندشما رو نمیدونم کجا هستین ولی مال من از عید اوضاش بدتر شده:general602:
مسئولین هم میان میگن اختلال نداشتیم
اینا تعرفه یکی از شرکتها که تو محل ما اینترنت وایرلس میدهتاجایی که من میدونم هزینه سرویسش خیلی تفاوت نداره با adsl وتجهیزاتش بالاهست
منم یه چیزایی شنیدمشاید خیلی حرفم سلیقه ای و غیر علمی باشه ؛ اما شمام متوجه شدید که جدیدا سایت های بیشتری فیلتر شدن ؟ مخصوصا زمانی که درباره مسائلی مثل سوسک ( از نظر علمی می گم ها ؛ وگرنه من سراغ چورن نمی رم ) تقریبا همه سایت ها فیلتره. مثلا قبلا یکی در میون آخر باز می کرد.
یه شایعاتی شنیدم درباره فیلتر هوشمند که از قبل از عید شروع شده ؛ درسته ؟
اوه خ تعرفه بالاست شیراز بودی خودم باتعرفه خوب بهت سرویس میدادماینا تعرفه یکی از شرکتها که تو محل ما اینترنت وایرلس میده
تعرفه سرویس های نامحدود
# هزینه ماهانه (تومان)
سرعت اختصاصی(1/1) تجاری(1/2) خانگی(1/4)
1 64kb/s 50.000 27.000 18.000
2 128kb/s 90.000 52.000 29.000
3 256kb/s 165.000 90.000 54.000
4 512kb/s 275.000 150.000 95.000
5 1024kb/s 550.000 300.000 198.000
بله فیلترینگه هوشمنده داره تست میشهشاید خیلی حرفم سلیقه ای و غیر علمی باشه ؛ اما شمام متوجه شدید که جدیدا سایت های بیشتری فیلتر شدن ؟ مخصوصا زمانی که درباره مسائلی مثل سوسک ( از نظر علمی می گم ها ؛ وگرنه من سراغ چورن نمی رم ) تقریبا همه سایت ها فیلتره. مثلا قبلا یکی در میون آخر باز می کرد.
یه شایعاتی شنیدم درباره فیلتر هوشمند که از قبل از عید شروع شده ؛ درسته ؟
اینادارن تست میکنند که الان یک ماه درگیرند واقعا یک ما نت کیفیت ندارهمنم یه چیزایی شنیدم
طبق شنیده ها: هرچی هس از چین وارد کردن اسمشم فک کنم دیوار اتشین یا همچین چیزی باشه و وقتی فعال میشه کل نت به گاج میره:general208:
هنوز که کامل را نیافتاده تازه من قبل عید دیدم یه ساعت هایی facebook va youtube باز بود بدون فیلتر ش ک نکدام فیلترینگ هوشمند فیسبوک و بلاگر و... که فیلتر هستند
کجای این هوشمنده؟بله فیلترینگه هوشمنده داره تست میشه
خوب چون هوشمند هست زده کل پروتکل هارو ترکونده اما به نظر من دوامی ندارهکجای این هوشمنده؟
زدن کل پروتکل هارو مختل کردن اسمشو گذاشتن هوشمند؟
تو خود چین هم اینقد اختلال وجود نداره!
فعلا فقط http سالمه بقیه پروتکل ها اختلال داره، درسته دووم نمیاره.خوب چون هوشمند هست زده کل پروتکل هارو ترکونده اما به نظر من دوامی نداره
چه حالی میده همین hhtp هم قطع بشهفعلا فقط http سالمه بقیه پروتکل ها اختلال داره، درسته دووم نمیاره.