اسپلیتر برای جداسازی دیتا و صداست و ربطی به اون ندارهمن از مخابرات گرفتم اولش خوب بود حالا هی قطع و وصل میشه میتونه به خاطر عدم استفاده از اسپیلیتر باشه؟ آخه من از اول اسپیلیتر نداشتم و این مشکل قطع و وصل توو کار نبود چطور حالا یهوئی مشکل ساز شده؟
به اونا بیشتر از ایرانی های میتونی اعتماد کنی خخخخخخخخخسلام شرمنده مطلبمو اینجا دارم میگم ب موضوع ربط نداره ولی جواب بدید خیلی وام مهمه:
بنظرتون ارزش داره از سایت ebay ی کنسول بگیرم هزینه هاشو حساب کردم خوب در میاد ولی از لحاظ اطمینان واسم مهمه بنظرتون میشه بهشون اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یک مشکل اساسی دارم با اینترنتم ! 2MB مخابرات مشهد دارم اما سرعتم واقعا افتضاح !! SNR margin بسیار پایینه !
لطفا راهنمایی کنید ! جبران میکنم ...
عزیز لطف میکنی یکم توضیحات بیشتر بدی ؟ واسه پشتیبانی اینجوری بگم نمیفهمن ، اینا فقط بلدن بگن مودم خاموش روشن کن درست میشه ، آخرشم میگن اختلال کشوری هست رفع میشه ...خطتتون روی 24 مگ بسته شده:general607:!! واسه همینه که نویز دارید زنگ بزنید و بگید دان استریم روی 2 مگ بزارن
عزیز لطف میکنی یکم توضیحات بیشتر بدی ؟ واسه پشتیبانی اینجوری بگم نمیفهمن ، اینا فقط بلدن بگن مودم خاموش روشن کن درست میشه ، آخرشم میگن اختلال کشوری هست رفع میشه ...
ممنون
دیــــــــــــــــــــــــــــــــــــوانه شدم از دست اینترنت مخابرات...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا روانی شدم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این پول باشه هزینه دوا و درمون بچه های هرکسی که اینجوری نت میده! سرطان بشه تو وجودشون...!
اینا به مردم خودشون نمیتونن درست اینترنت بدن میرن پل ارتباطی انتقال اینترنت به عراق میشن , لول ! :general509:
اگه مسئولین خیلی زرنگ ان جلو این شرکتای ارائه دهنده نتو بگیرن که هرکسی واسه خودش یه قیمتی میزاره , خون مردمو کردن تو شیشه :general702:
اینترنت الان همه جای دنیا رایگان به همه مردم داده میشه! والله تو گرجستان که اندازه یه روستای ایرانم نیست کل شهرها تحت پوشش اینترنت وای فای رایگانه با سرعت دانلود 10 مگابیت بر ثانیه!!!!!!!