آی اس پی من آسیاتک ئه یه هفته ای مدام قطع بود پیگیری که کردیم گفت ما و مخابرات این مشکلو داریم مربوط به توسعه و تغییرات شبکست . از اونروز به بعد سرعت دانلود من که 50 بود الان رسیده به 100 و تقریبا ثابته ، هرچند اشتراک 1 مگابایت باید حداقل سرعتش 200 باشه ولی ما به همینشم راضی ایم . 1 به 20 ئه دیگه
دقیقا ... البته کمتر از 100 شده این روزا1mb? سرعت دانلود 100؟
دقیقا ... البته کمتر از 100 شده این روزا
تایید میشه.شما کجایی عزیز? کدوم شهری منم در مشهد اینجوریم..من 128 میگیرم سرعت دانلود بالای 128 ِ .. معمولا.. 1 ماه 512 گرفتم سرعت اومد روی 100-110 : ))))) شرکت هم ص* نت
تایید میشه.شما کجایی عزیز? کدوم شهری منم در مشهد اینجوریم..
والا آسیاتک شاید اینجوریه من یک مگابایت گرفتم دوماه افتضاح بود کابل نوری هم هست محلمون میریم پیگیر میشیم میگن بستر این سرویس ها شلوغه .. الانم که مدام علامت ای دی اس الش چشمک میزنه وصل نمیشه البتع الان وصله ولی یه هفته ای میشه این مشکل رو داریممن 128 میگیرم سرعت دانلود بالای 128 ِ .. معمولا.. 1 ماه 512 گرفتم سرعت اومد روی 100-110 : ))))) شرکت هم ص* نت
والا آسیاتک شاید اینجوریه من یک مگابایت گرفتم دوماه افتضاح بود کابل نوری هم هست محلمون میریم پیگیر میشیم میگن بستر این سرویس ها شلوغه .. الانم که مدام علامت ای دی اس الش چشمک میزنه وصل نمیشه البتع الان وصله ولی یه هفته ای میشه این مشکل رو داریم
حالا یه زنگ میزنم شنبه به 117 بیان یه بررسی کنن کابلارو ببینیم مشکل از کجاست .. حقیقتا من راضی نیستم . چه معنی داره 1 مگابایت و 256 و 128 و 512 اش همه یه سرعت داشته باشن .قطع و وصلی که منم چند روزه دچارش شدم.. اما اینکه مثلا 1mb بگیری و سرعت دانلودتت انقدر کم باشه.. بهتره همون 128 رو بگیری..
اوضاع اینترنت به کل وضع نرمالی نیست . تعویض isp چیزی رو حل نمیکنه . باید اشتراک ها روی یک آی پی رو کم کنیم. 1 به 20 یا گاهی اوقات 1 به 35 فاجعست . مردم میگه با اینترنت میخوان چکار کنن ؟ به حمدالله مردم با شعور و فرهنگ و ارزش مداری داریمتوصيه ميكنم از هاي وب استفاده كنيد .