• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,483
آقا این شایعه راسته میگن بعضی از این کارکنان مخابرات برا استفاده شخصی سیستم های مخابراتی رو دستکاری کردن و خودشون اینترنت با سرعت نجومی دارن و پهنای باند بقیه رو می دزدن؟

Last edited:

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,483
اینایی که سفارش دانلود فایلهای فوق حجیم رو قبول می کنن و از این راه پول در میارن اینترنتش رو از کجا تامین میکنن؟

آخه به دلایل امنیتی یه سقف سرعتی فکر کنم وجود داره

مثلا همین‌جا یکی داره ترابایتی 120 هزار تومان میده یعنی گیگی صد و بیست تک تومنی. اینا از کجا میارن؟

Last edited:

23JY23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اتفاقا مخابرات خیلی تعرفه هاش خوب شده و من که از نتش استفاده میکنم هم سرعت خیلی خوبه هم بدون قطعی . قیمت تعرفه هاش هم فوق العاده اس . من که از نت خیلی راحتم

23JY23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینایی که سفارش دانلود فایلهای فوق حجیم رو قبول می کنن و از این راه پول در میارن اینترنتش رو از کجا تامین میکنن؟

آخه به دلایل امنیتی یه سقف سرعتی فکر کنم وجود داره

مثلا همین‌جا یکی داره ترابایتی 120 هزار تومان میده یعنی گیگی صد و بیست تک تومنی. اینا از کجا میارن؟

اگه از لحاظ اینترنت بخوایم بگیم با وی پی اس اما روی هارد ریختن رو نمیدونم با وی پی اس میشه ریخت یا نه ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
فقط بلدن بگن امار ما نسبت به دولت قبل اینقدر افزایش داشته:|
یکی نیس بهشون بگه وقتی کیفیت صفره واسه چی همینطوری مشترکین رو زیاد میکنین:general710:

cpt walker

Registered User
لایک‌ها
41
واقعا این مخابرات خیلی حروم خورن ! 512 نامحدود دارم سرعتش ۳۰kb اه بهشون زنگ زدم میگم این چه و1ع اینترنته میگه زیاد دانلود میکنی!! گفتم اصلا چه ربطی به شما داره زیاد دانلود میکنی مگه نامحدود نیست !!
واقعا باعث تاسفه !

Dr0gba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با این وضعیت اینترنت . دزدی های پهنای باندی که همه مون به عینه داریم میبینیم روز به روزم بدتر میشه اصلا سرعت بالای 256 به صرفه نیست و برای دانلود فایلای حجیم همون ریموت سرور بگیرم اقتصادی تره ...

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
قطعی و کندی اینترنت دیگه غیرقابل تحمل شده !
این دولت هم از وقتی اومده فقط روی کاغذ همه چیز گل و بلبل شده و در واقعیت به معنای واقعی افتضاح !
ما چند نت مختلف رو تست کردیم هم در محل کار هم در خونه هم در جای دیگه همه متاسفانه مشکل داره !
اینترنت مخابرات که غیرقابل تحمله ایرانسل هم یه روز در میونه قطعه
خدا به همه صبر بده

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
قطعی و کندی اینترنت دیگه غیرقابل تحمل شده !
این دولت هم از وقتی اومده فقط روی کاغذ همه چیز گل و بلبل شده و در واقعیت به معنای واقعی افتضاح !
ما چند نت مختلف رو تست کردیم هم در محل کار هم در خونه هم در جای دیگه همه متاسفانه مشکل داره !
اینترنت مخابرات که غیرقابل تحمله ایرانسل هم یه روز در میونه قطعه
خدا به همه صبر بده
من ک دیوونه شدم هی مشت میزنم تو دیوار
باور کن انقدر تاثیرش بده ک تو زندگی معمولی هم خیلی عصبی شدم

mcc.king

Registered User
لایک‌ها
27
اینترنت داغون شده
سرعت 10 مگ آسیا تک شده 300 کیلو بایت

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
روزی که سرعت دانلود ثابت نت ایران بشه حداقل 1مگ در ثانیه من اون روز جشن میگیرم... :)
خیلی ضعف بزرگیه کشوری که 30 میلیون مخاطب مجازی داره سرعت عمومی دسترسی به نتش هست زیر 200 کیلوبایت!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
من ک دیوونه شدم هی مشت میزنم تو دیوار
باور کن انقدر تاثیرش بده ک تو زندگی معمولی هم خیلی عصبی شدم
کاش فقط کاهش سرعت بود !
اومدن پروتکل https رو دستکاری کردند و سرعتش رو پایین آوردند و خیلی جاها به شدت سرعت پایینه یا اینکه اصلا سایت رو باز نمیکنه
اومدن سرعت دانلود از یه سری از سرورهای خارجی رو کم کردند!
این مشکلات رو آدم کجای دلش بگذاره؟
فیلتر هم که جای خود داره !
حالا هی تو تلویزیون نماهنگ ایران کُنام شیران ایران خاک دلیران رو پخش کنید !
جوونیمون تو این مملکت به ف*ک عظما رفت !

mcc.king

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان کسی 12 مگ صبا نتداره؟
من میخوام از آسیا تک کوچ کنم واقعا خدماتش ضعیف هست

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اینترنت 4G ایرانسل اگر محدوده خوبی باشید با یه مودم همراه که حدودا 400 500 تومان هم هزینه داره میتونه سرعت دانلود تا 3 مگ بهتون بده من چندین نفر رو دیدم که به این شکل دارن استفاده خیلی عالی میکنن.

+ نکته اصلی رو فراموش نکنید: منطقه ایی که هستید باید 4G رو تحت پوشش خودش داشته باشه (که اصولا مناطق درون شهری تحت پشتیبانی 4G هستن)
+ نکته دوم: مکانی که شما قراره وصل بشید حداقل تعداد افرادی که از 4G استفاده میکنن زیر 20 نفر باشن که در این صورت سرعت دانلود شما بین 700 کیلوبایت تا 5 مگ در تراکنش هست

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اینترنت 4G ایرانسل اگر محدوده خوبی باشید با یه مودم همراه که حدودا 400 500 تومان هم هزینه داره میتونه سرعت دانلود تا 3 مگ بهتون بده من چندین نفر رو دیدم که به این شکل دارن استفاده خیلی عالی میکنن.

+ نکته اصلی رو فراموش نکنید: منطقه ایی که هستید باید 4G رو تحت پوشش خودش داشته باشه (که اصولا مناطق درون شهری تحت پشتیبانی 4G هستن)
+ نکته دوم: مکانی که شما قراره وصل بشید حداقل تعداد افرادی که از 4G استفاده میکنن زیر 20 نفر باشن که در این صورت سرعت دانلود شما بین 700 کیلوبایت تا 5 مگ در تراکنش هست
شما از کدوم منطقه هستید؟

بالا