• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
مدير عامل شرکت مخابرات ايران:
علت سرعت كم اينترنت مبادله‌ي اطلاعات با سايت‌هاي خارج از مرزهاست

مدير عامل شرکت مخابرات ايران در اين مراسم با اشاره به جايگاه ايران ميان ديگر کشورها در حوزه فن‌آوري اطلاعات گفت: در حال حاضر ايران در پايين‌ترين جايگاه فن‌آوري اطلاعات ميان ديگر کشورها قرار گرفته اما خصوصي‌سازي مخابرات در سال 89 نقطه عطفي براي توسعه فن‌آوري اطلاعات ايران خواهد بود.
وي يکي از دلايل اصلي پايين بودن جايگاه ايران ميان ديگر کشورهاي جهان را نبود محتواي مناسب در داخل کشور دانست و تصريح کرد: تمامي زيرساخت‌هاي مخابراتي کشور فراهم شده اما رشد و توسعه فن‌آوري به‌صورت همزمان انجام نشده است.
مدير عامل شرکت مخابرات ايران ادامه داد: بر اساس تکاليف دولتي تمامي زيرساخت‌هاي کشور تکميل شده اما هنوز روندي براي ارتقاء محتوا و روش استفاده از اين زيرساخت‌ها وجود ندارد.
وي يکي از دلايل اصلي کاهش سرعت اينترنت در کشور را مبادله اطلاعات با سايت‌هاي خارج از مرزها دانست و افزود: با توجه به اينکه بستر زيرساخت‌ها فراهم شده است مي‌توان با فراهم‌سازي مناسب محتوا در داخل کشور ترافيک استفاده از شبکه اينترنت را نيز کاهش داد.
فيضي با تاکيد بر اينکه بايد شعار امسال ITU را کاملا در کشور اجرايي کنيم گفت: با توجه به اجراي طرح هدفمند کردن يارانه‌ها اگر از بستر مخابراتي بوجود آمده براي اين طرح استفاده شود، بسياري از هزينه‌ها کاهش خواهد يافت.
وي با اشاره به خصوصي‌سازي مخابرات در سال گذشته اظهار كرد: امروز همه بايد خصوصي‌سازي مخابرات را بپذيرند و براي ارتقاي آن تلاش کنند.
مدير عامل شرکت مخابرات ايران همچنين خطاب به همکاران مخابراتي خود در استان اصفهان نيز تصريح کرد: همه جاي دنيا اينگونه است که اگر فردي بخواهد همه فعاليت را در انحصار خود نگه دارد، روزي اين انحصار شکسته خواهد شد.

منبع ایسنا

من که دارم روانی میشم با این وضعیت ممکلت
تو سرشون بخوره مملکت خرم و آباد اسلامی

s134.gif
129fs4468377.gif

1041.gif

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رییس کمیته مخابرات:
شانزدهم خرداد وضعیت شرکت های PAP مشخص می شود
موبنا- رییس کمیته مخابرات مجلس گفت:وضعیت فعالیت شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنت پرسرعت (pap ) در روز شانزدهم خرداد ماه مشخص خواهد شد.

علی مطهری درگفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه مذاکرات برای ساماندهی وضعیت فعالیت شرکت هایpap همچنان با شرکت مخابرات وسازمان تنظیم مقررات ادامه دارد،اظهارداشت:هم اکنون به نتایج خوبی دراین زمینه رسیده ایم و قرار است به صورت تعاملی مشکلات را دراین زمینه حل کنیم.
وی ادامه داد: بر این اساس تا چندی دیگرمشکلی درزمینه ADSL درتمامی شهرهای کشور نخواهیم داشت که این امر مستلزم هماهنگی بین مخابرات و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت است.
به گزارش موبنا بخش خصوصی ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (pap ) باید طبق برنامه چهارم توسعه اقتصادی کشور تا پایان سال 88 بالغ بر یک میلیون و 250هزار پورت پرسرعت در کشور نصب کنند که این آمار در زمان حاضر تقریبا یک سوم این تعهد است.
شرکت های pap عدم همکاری شرکت های مخابرات استانی برای تخصیص فضا و نیز گرانی پهنای باند اینترنت را از جمله دلایل ناموفقیت این پروژه عنوان می کنند
400_120.jpg

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سرعت من که این روزا کم شده! شما رو نمیدونم

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
آمار سایت ما هم کم شده در حد 10% فکر کنم اینترنت کشور مشکل داشته باشه

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
امروز درست شد. :rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امروز برای من سرعت اینترنت خیلی خیلی پایینه در حدی که برای باز شدن یه پیج 4-5 دقیقه علاف میشم.
سراسریه؟
شورشو درآوردن دیگه اینا ....

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
اره ظاهرا پیش بینی بچه ها درست بوده و لنگر کشتیه کار خودشو کرد :دی

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
امروز برای من سرعت اینترنت خیلی خیلی پایینه در حدی که برای باز شدن یه پیج 4-5 دقیقه علاف میشم.
سراسریه؟
شورشو درآوردن دیگه اینا ....

پیجای منم 20 ثانیه دیرتر نسبت به قبل باز میشه
احتمالا مرض دارن اینا

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
فرقی نکرده
ندا گستر اصفهان

sadeghiun

کاربر تازه وارد