• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
جالبه واقعا! فایل ها و سایت هایی که سرورهاشون تو ایرانه سرعتشون خوبه،حتی بیشتر هم شده،اما اونایی که سرورشون تو ممالک اجنبی هست سرعت دان زیر 5 کیلوبایت

پشتیبانی هم که قربونشون برم اصن جواب نمیدن،معلوم نی کی قراره درست بشه حالا؟

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
جالبه واقعا! فایل ها و سایت هایی که سرورهاشون تو ایرانه سرعتشون خوبه،حتی بیشتر هم شده،اما اونایی که سرورشون تو ممالک اجنبی هست سرعت دان زیر 5 کیلوبایت

پشتیبانی هم که قربونشون برم اصن جواب نمیدن،معلوم نی کی قراره درست بشه حالا؟

ببینم دوست من1سوالی داشتم اگه اینترنت ملی راه بیفته هم سرور های تو ایران سرعتش چند برابر میشه دیگه درست؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ببینم دوست من1سوالی داشتم اگه اینترنت ملی راه بیفته هم سرور های تو ایران سرعتش چند برابر میشه دیگه درست؟

من در این مورد اطلاع و تخصصی ندارم دوست عزیز،اونایی که بلدن حتما جواب این سوال شما رو میدن :)

jafar_ilam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از مخابرات لرستان 256 گرفتم تا همین 2-3 روز پیش همه چیز خوب بود و سرعت دانلودم از 220 پایین تر نمیومد اما نمیدونم این دو روزه چه مرگش شده سرعت شده در حد دیال اپ زنگ هم زدم بشون میگن افت سرعت داره درست میشه! خداکنه درست بشه وگرنه این اینترنت رو باید بوسید گذاشت کنار!

سلام. ببخشید دوست خوبم ، من از مخابرات ایلام ، 512 گرفتم. نا محدود. ولی اصلا سرعت دانلودم از 70 بالاتر نمیره. این چند روز هم که سرعت افتضاحه و سایت ها هم به زور باز میشن. شما چرا اینقدر سرعت دانلودتون بالاس؟! :blink:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام. ببخشید دوست خوبم ، من از مخابرات ایلام ، 512 گرفتم. نا محدود. ولی اصلا سرعت دانلودم از 70 بالاتر نمیره. این چند روز هم که سرعت افتضاحه و سایت ها هم به زور باز میشن. شما چرا اینقدر سرعت دانلودتون بالاس؟! :blink:

70 كيلوبايت؟ مشكل چيه؟ شما 560kb/s هست و اون آقا هم 220kb/s

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بی ناموسا رو نیگا کن،سرعت دانلود از سایت های ارزشی که سرورشون داخل کشوره خیلی خوبه،من با سرعت بالای 75 کیلوبایت بر ثانیه ازشون دانلود میکنم،که قبلا نصف این سرعت بود،اما به سایتهای دیگه که میرسه سرعت می خوابه.یه نفر هم تو این کشور خراب شده نیست یه توضیحی بده که علت چیه و کی درست میشه،مملکت خئلی وقته بی صاحاب شده

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
بی ناموسا رو نیگا کن،سرعت دانلود از سایت های ارزشی که سرورشون داخل کشوره خیلی خوبه،من با سرعت بالای 75 کیلوبایت بر ثانیه ازشون دانلود میکنم،که قبلا نصف این سرعت بود،اما به سایتهای دیگه که میرسه سرعت می خوابه.یه نفر هم تو این کشور خراب شده نیست یه توضیحی بده که علت چیه و کی درست میشه،مملکت خئلی وقته بی صاحاب شده

اینجوری دیگه باز همین خیلی خوب حالا باید صبر کرد دید کی همه رو جم میکونن.....

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اس اس اچو باز بستن فکر کنم
2023.gif

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
منم از مخابرات لرستان 256 گرفتم تا همین 2-3 روز پیش همه چیز خوب بود و سرعت دانلودم از 220 پایین تر نمیومد اما نمیدونم این دو روزه چه مرگش شده سرعت شده در حد دیال اپ زنگ هم زدم بشون میگن افت سرعت داره درست میشه! خداکنه درست بشه وگرنه این اینترنت رو باید بوسید گذاشت کنار!

اخوی سرویست حجمیه؟
292.gif

256 من به زور تا 50 کیلو میره!!!

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
آره نامحدودم کلا توی این دو - سه ماه گذشته با این سرعت نزدیک یه 200-300 گیگی چیز دانلود کردم! ولی الان سرعت خراب شده و یه فایل که میزارم روی دانلود بزور تا 30 میره سرعت! همش هم بخاطر تایم اوت زیادشه که اینجوری میشه، وی پی ان که وصل کنی و فیسبوک بخوای چک کنی باید عزا بگیری انقدر که دیر لود میشه تازه اونم نصف و نیمه!
کس دیگه ای مشکل تایم اوت و افت سرعت جدیدا پیدا نکرده؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
می‌خواهند اینترنت گران کنند برای خرداد ۹۲
تا ماجرای خرداد ۸۸ و آگاهی به وسیله اینترنت دوباره تکرار نشود

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
2 روز پیش ریموت کردم به وی پی اس؛ تازه الان وصل شد
128fs395368.gif