دوستان شما دستتون میرسه به جای ما یه اعتراضی بکنید از این مخابرات کلاهبردار پاش رفته رو سیم اینترنت تا میتونه فشار میده و معلوم نیست سهامش هم دست کدوم خراب شده ای افتاده، نمایندگی لرستان هم که نیازی به تعریف نداره به لطف مسئولین غیور و دلسوزش برای جوش آوردن خون مشترکینی مثل ما از هیچ تلاشی فروگذار نیست. کلا از ده روز اخیر به این ور افت سرعت 99 درصدی تایید میشه معمولا شب ها مابین ساعات یازده و دوازده بنده امتحان کردم سرعت بقدری پایین میاد که هیچ فرقی با قطعی کامل نداره اگه نیاز داریم یک صفحه ای رو باز کنیم باید درخواست داد به دوستان حاظر در ایالت های خارجی بیان اون ها رو به شماره ما فکس کنند. پشتیبانی هم تعطیل هست من نمیدونم چه گزینشی برای استخدام این افراد صورت میگیره یعنی خنگ ترین و بلانسبت گوسفندترین افراد تو اونجا جمع شدند که معمولا با گرفتن شماره 2020 میتونید صدای گرمشون رو بشنوید خیلی از اون ها بلافاصله بعد از سلام و احوال پرسی برای شما جک تعریف میکنند، من خودم زنگ زدم میگم مشکل کجاست کی برطرف میشه طرف میگه سرعت پایینه شاید هم از مودم شاید هم از ویندوز باشه تا میتونی همه اینا رو خاموش روشن کن بلکه فرجی شد وگه نه برای شنیدن لطیفه های بعدی منتظر باش !!
ما و خیلی از دوستان شهرستانی عاشق مخابرات و تمام دم و تشکیلاتش بودیم تا همین چندوقت پیش بخاطر سرعت مافوق بشری که احتمالا در اثر اشتباه یک مشت ابله روی 250 تو دانلود بسته شده بود اما حالا که وضعیت اصلا قابل مقایسه با قبل نیست باید دو هزار بار با قابلیت Work Offline سایتهای داخلی رو تا 50 درصد باز کنیم. خیلی جالبه تو این مملکت به فاصله یک شب خوابیدن همه چیز تا نهایت رنجش بالا پایین میشه فوقش اینترنت هم قطع کنند یه چندروز ملت میزنن تو سر همدیگه خسته میشن به همین راحتی کلا خود ماها این شرکت های اینترنت رو تا این حد پر رو کردیم هنوز قیمت نت لاکپشتی دو برابر نشده میخوان با سرعت صفر از جیبمون درش بیارن، بیاید برید جلو دلتون رو به ظهور خوش کنید بلکه بیان اینترنت هزار گیگابیتی بدن دست راستمون نمیخوام زیاد وارد مسائل بشم چون هم شما میدونید، تکرار مکررات هم هست و بحث سی...یا...سی میشه هرچند الان وضعیت طوری شده بجز آب خوردن هرچیزی بخوای بگی آخرش میری تو این خط.