• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان تایپیک هیت که بچه ها 1تست از سرعت نتشون بزارن؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اي بابا اينا ديگه شورشو درآوردن الان بيشتر از 11 روز مي گذره هر روز مي گم فردا درست مي شه ولي هيچ خبري نيست
به ISP ميگي مي گن دست ما نيست
الان من از كجا بايد بدونم اين عينترنت كي درست مي شه از كجا بايد پيگيري كرد؟ اخبار كشور هم قربونش برم اين مسائل رو پشم هم حساب نمي كنه

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
این فیبر نوری نمیدونم کجاست که هی یکی از روش رد میشه نت کشور قطع میشه!!!!! 2 بار باISP مربوطه تماس گرفتم فرمودند به ما ربطی نداره همینه که هست.:wacko:

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
اوه اوه
خوب شد نیومدم مخابرات
میخواستم برم مخابرات منصرف شدم
ا

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
من مشکلی ندارم
دووشواری هم اصلا نداره :D
پیشگامان کویر یزد

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
اصلا فیبر نوری و اینا نیست.

یکی از لینک های اینترنت رو به دلیل بدهی قطع کردن !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جناب pool گرامی ... که کاربر 2006 هستی و من مجبور شدم 2 تا پستت رو پاک کنم... لطفا این پست رو مجدد بخون...

متشکر...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سرعت همچنان داغونه :(
وایمکس ایرانسل 2مگ

اگه کابل قطع شده پس چرا سرعت تا 10 صبح خوبه بعد میره تو باقالیا؟

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
سرعت همچنان داغونه :(
وایمکس ایرانسل 2مگ

اگه کابل قطع شده پس چرا سرعت تا 10 صبح خوبه بعد میره تو باقالیا؟

اره درست بعضی اوقات خوب میشه((ینی بد میشه از بدتر))
شب ها هم از 3 به بعد بد میشه از بدتر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1357298869659.jpg
    uploadfromtaptalk1357298869659.jpg
    55.4 KB · نمایش ها: 85

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
نکنه این کاهش شدید سرعت اینترنت برای آلودگی هوا باشد؟
شنبه هم تعطیل شد

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان شما دستتون میرسه به جای ما یه اعتراضی بکنید از این مخابرات کلاهبردار پاش رفته رو سیم اینترنت تا میتونه فشار میده و معلوم نیست سهامش هم دست کدوم خراب شده ای افتاده، نمایندگی لرستان هم که نیازی به تعریف نداره به لطف مسئولین غیور و دلسوزش برای جوش آوردن خون مشترکینی مثل ما از هیچ تلاشی فروگذار نیست. کلا از ده روز اخیر به این ور افت سرعت 99 درصدی تایید میشه معمولا شب ها مابین ساعات یازده و دوازده بنده امتحان کردم سرعت بقدری پایین میاد که هیچ فرقی با قطعی کامل نداره اگه نیاز داریم یک صفحه ای رو باز کنیم باید درخواست داد به دوستان حاظر در ایالت های خارجی بیان اون ها رو به شماره ما فکس کنند. پشتیبانی هم تعطیل هست من نمیدونم چه گزینشی برای استخدام این افراد صورت میگیره یعنی خنگ ترین و بلانسبت گوسفندترین افراد تو اونجا جمع شدند که معمولا با گرفتن شماره 2020 میتونید صدای گرمشون رو بشنوید خیلی از اون ها بلافاصله بعد از سلام و احوال پرسی برای شما جک تعریف میکنند، من خودم زنگ زدم میگم مشکل کجاست کی برطرف میشه طرف میگه سرعت پایینه شاید هم از مودم شاید هم از ویندوز باشه تا میتونی همه اینا رو خاموش روشن کن بلکه فرجی شد وگه نه برای شنیدن لطیفه های بعدی منتظر باش !!

ما و خیلی از دوستان شهرستانی عاشق مخابرات و تمام دم و تشکیلاتش بودیم تا همین چندوقت پیش بخاطر سرعت مافوق بشری که احتمالا در اثر اشتباه یک مشت ابله روی 250 تو دانلود بسته شده بود اما حالا که وضعیت اصلا قابل مقایسه با قبل نیست باید دو هزار بار با قابلیت Work Offline سایتهای داخلی رو تا 50 درصد باز کنیم. خیلی جالبه تو این مملکت به فاصله یک شب خوابیدن همه چیز تا نهایت رنجش بالا پایین میشه فوقش اینترنت هم قطع کنند یه چندروز ملت میزنن تو سر همدیگه خسته میشن به همین راحتی کلا خود ماها این شرکت های اینترنت رو تا این حد پر رو کردیم هنوز قیمت نت لاکپشتی دو برابر نشده میخوان با سرعت صفر از جیبمون درش بیارن، بیاید برید جلو دلتون رو به ظهور خوش کنید بلکه بیان اینترنت هزار گیگابیتی بدن دست راستمون نمیخوام زیاد وارد مسائل بشم چون هم شما میدونید، تکرار مکررات هم هست و بحث سی...یا...سی میشه هرچند الان وضعیت طوری شده بجز آب خوردن هرچیزی بخوای بگی آخرش میری تو این خط.

بالا