• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
وایرلس بگیر ! وایمکس و adsl خیلی اذیت میکنه
وایرلس شرکتهای خصوصی کمتری هستن و بهتر سرویس میدن
شما هم از نظر هزینه می تونی و مشکلی نداری
شرکت رو از کجا پیدا کنم؟
من شرق تهرانم
شما شرکت خوبی میشناسید؟

blake

Registered User
لایک‌ها
531
پ.ن:دوستان کسی راجع به اینترنت ماهواره ای اطلاعات داره؟ اگر کسی بود ممنون میشم کمکم کنه

یه دیش ماهواره + یه قطعه که ما بهش میگفتیم رسیور آفلاین که میخوره تو اسلات pci سیستم.
دردسر زیاد داره.بی خیالش شو.

سرعت اینترنت 20 نت که داغونه - شما چطور؟
:p

Nameless

Registered User
لایک‌ها
20
شرکت رو از کجا پیدا کنم؟
من شرق تهرانم
شما شرکت خوبی میشناسید؟

شرکتهای وایرلس اکثرا تو منطقه مرکزی و اداری تهران هستن . اگر پیدا نکردی adsl پارس انلاین و سپنتا رو بررسی کن ببین نامحدودشون چجوریه. من یادمه سپنتا تا 2 مگ داشت . کلاً برای خونه به راحتی نمیشه سرعت بالا گرفت.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان کسی میتونه به من یه شرکت معرفی کنه که به خونه اینترنت پر سرعت نامحدود بده؟
من تا 300 هزار تومن تو ماه هم میتونم بدم ولی خیلی برام مهمه که سرعتش خوب باشه و نامحدود باشه

ممنون
سلام دوست عزیز

بیشترین سرعتی که (حداقل تو ADSL ) دیدیم 4 مگ بوده ... ولی خب اسما به شما اینو نمیدن... اولش قرارداد رو با 128 تا 512 میبندین... بعدش تغییر سرویس میدین و کسی هم چیزی نمیگه و کاری نداره...

برای اطلاع دقیق تر این بخش رو مطالعه بفرمایید و سوالات بعدی رو هم لطفا اونجا مطرح کنید ==>> ADSL , Wireless و ISDN

* مثلا آسیاتک که من دارم استفاده میکنم، برای سرویس های حجمی به همه 2 تا 4 مگ میده... و اکثر ISP ها اینطوری هستن... غیر از ISP خود مخابرات که اینجوری نیست و محدودیت داره...

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
doflamingo دوست من هرچی گشتم پیدا نکردم شما نو کدوم منطقه هستی؟

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز

بیشترین سرعتی که (حداقل تو ADSL ) دیدیم 4 مگ بوده ... ولی خب اسما به شما اینو نمیدن... اولش قرارداد رو با 128 تا 512 میبندین... بعدش تغییر سرویس میدین و کسی هم چیزی نمیگه و کاری نداره...

برای اطلاع دقیق تر این بخش رو مطالعه بفرمایید و سوالات بعدی رو هم لطفا اونجا مطرح کنید ==>> ADSL , Wireless و ISDN

* مثلا آسیاتک که من دارم استفاده میکنم، برای سرویس های حجمی به همه 2 تا 4 مگ میده... و اکثر ISP ها اینطوری هستن... غیر از ISP خود مخابرات که اینجوری نیست و محدودیت داره...

ممنون
doflamingo دوست من هرچی گشتم پیدا نکردم شما نو کدوم منطقه هستی؟

من شرق تهران هستم
میشه منطقه 4
یه کوچه پایین تر از دانشگاه علم و صنعت

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ه گزارش ایتنا از فارس بر اساس اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.

به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.

همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.

مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.

اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.

وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از ۷ تا ۸ درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.

به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
1- ظاهرا 2تا 0 جا افتاده و صحیحش 70 تا 80 درصد اختلاله!
2-تا اونجایی که من اطلاع دارم و همیشه تریس میکردم ارتباط ایرانسل و دیگر شرکتا همیشه از فلگ تلکام و PCCWBTN رد میشده که برا جنوب کشوره و هیچ ربطی به گرجستان نداره!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
1- ظاهرا 2تا 0 جا افتاده و صحیحش 70 تا 80 درصد اختلاله!
2-تا اونجایی که من اطلاع دارم و همیشه تریس میکردم ارتباط ایرانسل و دیگر شرکتا همیشه از فلگ تلکام و PCCWBTN رد میشده که برا جنوب کشوره و هیچ ربطی به گرجستان نداره!

7 تا 8 درصد؟ دروغ مي گن عين بُز!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
خدا رو شکر سرعت اینترنت از امروز برای من به حالت عادی برگشت!
بدون اینترنت زندگی سخت یا حتی غیرممکن شده!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خدا رو شکر سرعت اینترنت از امروز برای من به حالت عادی برگشت!
بدون اینترنت زندگی سخت یا حتی غیرممکن شده!

مال من هم حدود يه ساعت پيش درست شد .. بعد از 16 روز!

love4fcb

Registered User
لایک‌ها
1
برا منم بعد 3 هفته اینا انگار درست شده
خدا کنه دیگه کم نشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بچه ها سرعت دانلود از سایت تبیان خیلی بالاست...!!!!!!!!!!!!
بی شرف ها علنن نشون دادن میتونن سرعت بالا به ملت بدن..ولی نمیدن!!
اگه خواستید میتونید زمانی که وقت دانلود شبانه رسید.. برید آفیس 2013 رو از تبیان با سرعت بالا دانلود کنید..

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
چه خبر از سرعت؟

برای من که دارد همین جوری حجم می‌خورد

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اینترنت کشور هنوز مشکل داره. آمار سایت ما 20% افت کرده. یعنی خیلی وقته اینطوریه.

Nameless

Registered User
لایک‌ها
20
این سرچ گوگل چند روزه شدید کند شده

تابناکم 3 روزه تعطیل شده . چه خبره ؟

بيژن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت اومده پايين و پي تي هم بدون ساكس باز نميشه برام

بالا