alfons
Registered User
- نوشتهها
- 204
- لایکها
- 7
دو روزه که خوزستان سرعتش خوب شده
دو مگ نامحدود دارم
پینگ 120 - 130
بجای IDM سرعت دانلود مستقیم رو نشان بدین ببینیم چقدر هست ؟!
دو روزه که خوزستان سرعتش خوب شده
دو مگ نامحدود دارم
پینگ 120 - 130
روحانی کلیدش به قفل نخورده!!!!
بجای IDM سرعت دانلود مستقیم رو نشان بدین ببینیم چقدر هست ؟!
بنده خدا نیومده چقدر فحش خورد Ooر..د با این کلید ساختنش
قیمت پهنای باند یک مگابیت برثانیه به صورت اختصاصی در منطقه در گرانترین حالت حدود 15 یا 16 دلار است، با این یک مگابیت حدود 320 گیگابایت دانلود میشود و این در منطقه قیمتش 15 یا 16 دلار است. ما کاری به قیمت خرید شرکت ارتباطات زیرساخت نداریم اما در نهایت این پهنای باند در داخل کشور حدود 250 هزار تومان فروخته میشود. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را...
زمانی که خرید پهنای باند در ایران هفت یا هشت برابر نُرم دنیا برای شرکت توزیع کننده اینترنت و شرکت خصوصی ما تمام میشود، به دلیل انحصاری است که بخش دولتی ایجاد کرده و بخش خصوصی هم ناچار است از همان محل خرید کند. طبیعی است در چنین شرایطی شرکت خصوصی ناچار است پهنای باند را بین کاربران بیشتری به اشتراک بگذارد که به این شیوه هم برای کاربران محدودیت ایجاد شده و سرعت پایین میآید و مردم حس میکنند احتمالا اکنون به دلیل مسائل دیگری سرعت پایین آمده اما واقعا اکنون موضوع دیگری در زمینه کاهش سرعت وجود ندارد.
سامولیکم..
من 2ماهه ک دارم با نت دایل آپ مییام...در مقایسه با 128 نامحدودی ک داشتم خیلی راضی ترم..سرعت دان م الان بین 9 و 11هست شبا میره رو 13-14..در حالی که با 128 ب زوور میرفت تا 8!.....
اینکه چرا نت م دایل آپ ـه اینکه مخابرات بهم میگه پورت نمیدیم! اون ورم شرکتی ها 128 نامحدود ندارن!
من موندم و نت دایل آپ و ماهی 50-60 تومن کنتور! نامردا ب اسم دقیقه ای 5تومن دقیقه ای 15میکنن تو پاچه مثل این ک دوره ب دوره بیشتر هم میشه!
در ضمن سرچ گوگل اعم از عکس و...برام فیلتر نی .. سایت های سوسکی هم یکی در میون فیلشورن ..
زندگی میکنیم یا زنده مانی!
انشاالله این دایا آپتم خراب بشه از دست تو شاد مغز با این تاپیکات راحت بشیم :دی:lol:
به نظر شما توی بخش نظر ها چی باید نوشت!؟
http://forum.persiantools.com/t425949.html
پارس https رو محدود و بعضی از اکانتهای ***** رو بسته هرروز یه جوره با یه مشکل ثبات ندارهفندق شکن هم خرابه : |
از ماهم که دیگه الان یه بیست روزی هست منفجر شده
عملا قطعه حداکثر سرعت 5 کیلو واسه خط 512
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2