mostafa_1366
Registered User
باورم نمیشه.256 نامحدود مخابرات از 250 هم بالاتر رفت.:wacko:
باورم نمیشه.256 نامحدود مخابرات از 250 هم بالاتر رفت.:wacko:
روحانی مچکریم :دی
Sent from my GT-I9100
مشکل کسی نداره؟ من از مخابرات تهران یزدان پناه سرویس میگیرم
نصف سایتها رو باز نمیکنه! ولی سایتهایی که باز میکنه سرعت دانلود طبیعیه فقط قاط میزنه سایتها رو ده بار باید ریفرش کنی باز کنه!
کلا مخابرات سراسر کشور مشکل داره،الآن مدت هاست که چند هفته خیلی شدید شده،دیروز رفتم پیش مسئولش سر وصدا که شما ملت رو گوسفند فرض کردین این چه وضعه سرویس دادن هست! که طرف دهنش وا شد حقیقت رو گفت!
منبع اصلی مخابرات زیر ساخت است،الآن زیر ساخت یکسال هست که بدون افزایش پهنای باند و لینک بین المللی داره میفروشه و هر روز هم مشتری زیاد میکنه و پهنای باند رو هم افزایش نمیده!!!
و بد تر از همه این که با همین پهنای باند محدود هم در اکثر ساعات روز packet loss هم خیلی بالاست و این مشکلاتی که دوستان میگن به همین خاطر است.
من پیشنهاد میدم تمام دوستان در شهر ها که از مخابرات سرویس میگیرن جمع بشیم و شکایتی رو با سند تهیه کنیم بر علیه مخابرات.
از خودشون به خودشون میخوای شکایت کنی .
چه دل خوشی داری ...
ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2
کلا مخابرات سراسر کشور مشکل داره،الآن مدت هاست که چند هفته خیلی شدید شده،دیروز رفتم پیش مسئولش سر وصدا که شما ملت رو گوسفند فرض کردین این چه وضعه سرویس دادن هست! که طرف دهنش وا شد حقیقت رو گفت!
منبع اصلی مخابرات زیر ساخت است،الآن زیر ساخت یکسال هست که بدون افزایش پهنای باند و لینک بین المللی داره میفروشه و هر روز هم مشتری زیاد میکنه و پهنای باند رو هم افزایش نمیده!!!
و بد تر از همه این که با همین پهنای باند محدود هم در اکثر ساعات روز packet loss هم خیلی بالاست و این مشکلاتی که دوستان میگن به همین خاطر است.
من پیشنهاد میدم تمام دوستان در شهر ها که از مخابرات سرویس میگیرن جمع بشیم و شکایتی رو با سند تهیه کنیم بر علیه مخابرات.
مشکل دولت هست که ملت رو گوسفند فرض کرده تازه هم قرار هست بدتر هم بشه ف*لتر های هوشمند، تایین هویت هر کاربر و ...
ولی چرا الان مبین نت مشکلات مخابرات رو نداره؟چه فرقی میکنه؟ کس دیگه اجازه فروش پهنای باند نداره تو این مملکت؛ همه از زیرساخت میگیرن.
دقیقا،منابع تعمین و سورس ها متفاوت هست،الآن فقط وضعیت مخابرات خرابه...ولی چرا الان مبین نت مشکلات مخابرات رو نداره؟
چون مبین نت خیلی تعرفه هاش گرونه بایدم مشکل نداشته باشه.ولی چرا الان مبین نت مشکلات مخابرات رو نداره؟
مشکل دولت هست که ملت رو گوسفند فرض کرده
مرسی پینگ بده بیاد
1مگ تو منطقه 15 دلاره آیا؟ کدوم کشورها دقیقا؟
منظورش یک مگ ددیکیت هست وگرنه تو همین ترکیه ۸مگ نامحدود میدن خیلیم ارزون.1مگ تو منطقه 15 دلاره آیا؟ کدوم کشورها دقیقا؟
آها بگو! xDمنظورش یک مگ ددیکیت هست وگرنه تو همین ترکیه ۸مگ نامحدود میدن خیلیم ارزون.
پ. ن: ظاهرا عارف میخواد بشه وزیر ارتباطات اگه بشه وضع نت بهتر میشه