starone after banned
Registered User
بابا تورو خدا یه کاری کنیم که اینا درست کنن این اینترنته زغالی رو . فک کردید تو خونمون بشینیم تو اینترنت گله کنیم ازشون این وضع درست میشه ؟؟؟ بیاید یه حرکتی انجام بدیم
بابا تورو خدا یه کاری کنیم که اینا درست کنن این اینترنته زغالی رو . فک کردید تو خونمون بشینیم تو اینترنت گله کنیم ازشون این وضع درست میشه ؟؟؟ بیاید یه حرکتی انجام بدیم
متاسفانه مردم ما جریت همچینن کارهایی رو هم ندارن . به نظرم یه تظاهرات خیلی کوچیک روبروی مخابرات یا .... خیلی میتونه موثر باشه .اره مثلا بریم شورش کنیم شیشه هارو بشکنیمو اینا..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
متاسفانه مردم ما جریت همچینن کارهایی رو هم ندارن . به نظرم یه تظاهرات خیلی کوچیک روبروی مخابرات یا .... خیلی میتونه موثر باشه .
تو روح اسیاتک با این سرویس دهی اش!
دیگه چقد نت میخوای همینم قطع میکنم واسه من خط ونشون نکش
سرعت عالی و متعالیست×
سرعت خوبس..
من سرویسمو از خلیج فارس آنلاین میگیرم (بهترین سرویس دهدنده توی استان بوشهر یا حد اقل تا چند وقت پیش) الان حدود یک ماه میشه که اوضاش داغونه همش لگ و تام اوت (مجبور شدم بازی league of legends رو ترک کنم world of warcraft هم نمیشه بازی کرد) میخوام ببینم دوستانی که توی استان بوشهرن مثه من اینجوری هستن؟ سرعت دانلودم هم دقیقا موقعی که دانلود رایگانه میاد پایین من سرعت 1 مگابایتو میگیرم ازشون دیگه حتی گوگلم درست باز نمیکنه باید انتقال بدم مخابرات انگار دوستم از مخابرات میگیره با سرعت 512 سرعت دانلودش تقریبا اندازه من 1 مگه نه لگ داره نه تایم اوت اصن اعصااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابم ..................................... شده از دسته این سرویس دهنده ............................ اصن بیاد ................................. کنه. دیگه ادامه نمیدم