• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
بابا تورو خدا یه کاری کنیم که اینا درست کنن این اینترنته زغالی رو . فک کردید تو خونمون بشینیم تو اینترنت گله کنیم ازشون این وضع درست میشه ؟؟؟ بیاید یه حرکتی انجام بدیم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
بابا تورو خدا یه کاری کنیم که اینا درست کنن این اینترنته زغالی رو . فک کردید تو خونمون بشینیم تو اینترنت گله کنیم ازشون این وضع درست میشه ؟؟؟ بیاید یه حرکتی انجام بدیم

اره مثلا بریم شورش کنیم شیشه هارو بشکنیمو اینا..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
اره مثلا بریم شورش کنیم شیشه هارو بشکنیمو اینا..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
متاسفانه مردم ما جریت همچینن کارهایی رو هم ندارن . به نظرم یه تظاهرات خیلی کوچیک روبروی مخابرات یا .... خیلی میتونه موثر باشه .

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
ان تر نت افتصاح شده https که هیچ به ریموت دسکتاپ سرورمون هم نمیتونیم وصل شیم از کارو زندگی افتادیم. خوب کامل قطع کنید دیگه خیالمون راحت تره که بریم گوسفند بچرونیم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یکی دو ساعتی ملی شد

به زودی محمود افغان میشه جز خاطرات خوبمون

مچکریم (تو روحت)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
متاسفانه مردم ما جریت همچینن کارهایی رو هم ندارن . به نظرم یه تظاهرات خیلی کوچیک روبروی مخابرات یا .... خیلی میتونه موثر باشه .

خیلی رویایی فکر میکنی رفیق , فکر کردی اینجا اروپاست !!

مشکل از اونا نیست , مشکل از خودمونه , هرچی میدن به خوردمون میگیریم , تازه کلی هم ذوق زده میشیم.

یه مطلبی شندیم که یه روز تو آلمان شیر پاستوریزه یه رقم خیلی خیلی کم گرون شد. مثلا 10.1 شد 10.2. همون روز ملت شیر نخریدن , کل شیرها موند رو دست شرکت پخش فاسد شد , مجبور شد بریزه تو سطل آشغال.

فرداش شرکته اومد عذرخواهی کرد قیمت شیر رو دوباره برگردوند. حالا نمیونم واقعا راسته یا داستانه .

ولی کل مطلب اینه که وقتی هیچ کسی این اینترنت مزخرف رو نگیره گوشی میاد دستشون. ولی خوب چه فایده , این ملت هرچیزی که بدتر میشه رو بیشتر میگرین. شرکت هم میگه تو نباشی یکی دیگه میگیره که واقعا هم همینطوره.

کلا من که الان سه چهار سال هست وقتی قطع میشه , کند میشه , داغون میشه , میترکه نه زنگ میزنم پشتیبانی نه تعجب میکنم. بی خیال میرم دنبال یه کار دیگه.

نکته جالب هم اینه که هیچ وقت این شرکتها مشکل ندارند , همیشه مشکل از مخابراته !!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مخابرات مملکت رو 3پاه مصادره کرد رفت دیگه چه انتظاری دارید؟
واقعا اعتصاب بهترین راهه حداقل سرعت افتضاحه ارزونترین سرویس رو بگیرید دیگه کار اصلی رو راه میندازه
حالا یکی کار دانلود داره از اون راه پول درمیاره اون فرق داره یکی هم که مایه داره اونم به کنار
همه شدن دزد و دلال از بالا تا پایین منتظرند ارز گرون بشه سود کنند ولی کسی به فکر تولید نیست
با این وضعیت همون خارجیه هم بیاد اینجا کاری نمیتونه بکنه وقتی فساد کل جامعه رو دربر گرفته
زیرساخت تا وقتیکه دست خودشونه هیچ کاری نمیشه کرد عملا جا برای رقابت دیگه نیست
تمام گروهها حذف شدند تک حذبی شده کی جامعه بین الملل دست از سر ما برداره خدا میدونه

فعلا با همین نت پفکی سر میکنیم تا ببینیم دنیا دست کیه

mortezabili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیگه چقد نت میخوای همینم قطع میکنم واسه من خط ونشون نکش

DarkPriest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من سرویسمو از خلیج فارس آنلاین میگیرم (بهترین سرویس دهدنده توی استان بوشهر یا حد اقل تا چند وقت پیش) الان حدود یک ماه میشه که اوضاش داغونه همش لگ و تام اوت (مجبور شدم بازی league of legends رو ترک کنم world of warcraft هم نمیشه بازی کرد) میخوام ببینم دوستانی که توی استان بوشهرن مثه من اینجوری هستن؟ سرعت دانلودم هم دقیقا موقعی که دانلود رایگانه میاد پایین من سرعت 1 مگابایتو میگیرم ازشون دیگه حتی گوگلم درست باز نمیکنه باید انتقال بدم مخابرات انگار دوستم از مخابرات میگیره با سرعت 512 سرعت دانلودش تقریبا اندازه من 1 مگه نه لگ داره نه تایم اوت اصن اعصااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابم ..................................... شده از دسته این سرویس دهنده ............................ اصن بیاد ................................. کنه. دیگه ادامه نمیدم

mohamad-tehran

Registered User
لایک‌ها
22,762
معلوم نی این مرتضی بیبیلی :D کدوم تیمارستانی بستری شده که به تیمارهاشون اینترنت پر سرعت دادن :D

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
تو روح اسیاتک با این سرویس دهی اش!

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
دیگه چقد نت میخوای همینم قطع میکنم واسه من خط ونشون نکش

سرعت عالی و متعالیست×

بعضیا یا باباشون تو اداره مخابراته یا خارج کشور زندگی میکنن
مدت هاست مردم گوشه گوشه کشور با سرویس های مختلف دارن مینالن

Iphone1387

Registered User
لایک‌ها
162
من سرویسمو از خلیج فارس آنلاین میگیرم (بهترین سرویس دهدنده توی استان بوشهر یا حد اقل تا چند وقت پیش) الان حدود یک ماه میشه که اوضاش داغونه همش لگ و تام اوت (مجبور شدم بازی league of legends رو ترک کنم world of warcraft هم نمیشه بازی کرد) میخوام ببینم دوستانی که توی استان بوشهرن مثه من اینجوری هستن؟ سرعت دانلودم هم دقیقا موقعی که دانلود رایگانه میاد پایین من سرعت 1 مگابایتو میگیرم ازشون دیگه حتی گوگلم درست باز نمیکنه باید انتقال بدم مخابرات انگار دوستم از مخابرات میگیره با سرعت 512 سرعت دانلودش تقریبا اندازه من 1 مگه نه لگ داره نه تایم اوت اصن اعصااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابم ..................................... شده از دسته این سرویس دهنده ............................ اصن بیاد ................................. کنه. دیگه ادامه نمیدم

مخابرات دنبالش نرو

كلا همشون يه كرباسن

iPhone 5

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سایت من آمارش خیلی پائین اومده و فکر نکنم به خاطر خود سایت باشه. به نظر شما شبکه نت کشور مشکل داره ؟ ار تباطی به این شبکه اینترنت ملی نداره ؟

بالا