e4lyas
Registered User
کدوم شهرید ؟>
بیرجند،سرویس 512 شرکت پیام آوران،تاحالا سابقه نداشته قطع بشه و چه صبح چه شب سرعتش همینه. (پارس آفلاین سیخی چند!؟ )کدوم شهرید ؟>
تایم اوتای مرتب به کنار، اینترنت مخابرات من 2 مگ شر به 10 هست یعنی در بهترین شرایط 256 تا باید یده که نمیده، کلا میانگین بگیرید 150 تا سرعتشه اونم فقط سرور داخلی...بیرجند،سرویس 512 شرکت پیام آوران،تاحالا سابقه نداشته قطع بشه و چه صبح چه شب سرعتش همینه. (پارس آفلاین سیخی چند!؟ )
ضریبش 1 به 2ه. :happy:تایم اوتای مرتب به کنار، اینترنت مخابرات من 2 مگ شر به 10 هست یعنی در بهترین شرایط 256 تا باید یده که نمیده، کلا میانگین بگیرید 150 تا سرعتشه اونم فقط سرور داخلی...
سرویس شما شر به 1 هست؟ :blink: همیشه برای همه شهروندا همجوریه؟ اینه که میگن عدالت اسلامی همینه
ت
سرویس شما شر به 1 هست؟ :blink:
من 512 دارم ولی 256 کار میکنه همینم که داریم راضی هستیم بیشتر نخوایین که همینم ازتون میگیرنا :thumbsup:
مبین نت داغون شده ...
بله شما در مناسب ترین سرعت خودتون هستید چون مخابرات شر به 10 هست. مثلا 512 شاتل چون شر به 3 هست 200 تا میده!من 512 نامحدود از مخابرات دارم سرعتم هم میانگین 70 هست.
شما چطور؟
سرعت تو گلستان هم اومده پائین ، 512 مخابرات : دانلود بین 33 تا 64 در نوسان است!
متاسفانه تا وقتیکه این مذخرفات خریدار داره وضع بهتر نمیشه که بدترم میشهمملکت رو کرت بندی کردند و هر بار شیلنگ اینترنت رو توی یه کرت می ذارن. واسه همین چند روز اینترنت یه جا خوبه ولی موقته! الان اینترنت اینجا افتضاحه چند روز پیش عالی بود اینم شیوه عزیزان برای کم فروشیه وقتی یکی از کم بودن سرعت می ناله میگن ببین کاربران فلان جا چقدر راضی اند پس مشکل از خودتونه! ما هم که اعتراضامون اینطوری ناهماهنگ میشه