• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سرعت دانلود من که عالیه :p
مشاهده پیوست 457264

بیرجند،سرویس 512 شرکت پیام آوران،تاحالا سابقه نداشته قطع بشه و چه صبح چه شب سرعتش همینه. (پارس آفلاین سیخی چند!؟ :D)
تایم اوتای مرتب به کنار، اینترنت مخابرات من 2 مگ شر به 10 هست یعنی در بهترین شرایط 256 تا باید یده که نمیده، کلا میانگین بگیرید 150 تا سرعتشه اونم فقط سرور داخلی...
سرویس شما شر به 1 هست؟ :blink: همیشه برای همه شهروندا همجوریه؟ اینه که میگن عدالت اسلامی همینه :rolleyes:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تایم اوتای مرتب به کنار، اینترنت مخابرات من 2 مگ شر به 10 هست یعنی در بهترین شرایط 256 تا باید یده که نمیده، کلا میانگین بگیرید 150 تا سرعتشه اونم فقط سرور داخلی...
سرویس شما شر به 1 هست؟ :blink: همیشه برای همه شهروندا همجوریه؟ اینه که میگن عدالت اسلامی همینه :rolleyes:
ضریبش 1 به 2ه. :happy:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ت
سرویس شما شر به 1 هست؟ :blink:

مگه کیلوبایت گرفته که اینو می پرسی ؟

512 هست یعنی حداکثر 64

احتمالا محدود هست که شیرشو باز گذاشتن . شب که رایگانه کمش میکنن

hamid_meta

Registered User
لایک‌ها
8
من 512 دارم ولی 256 کار میکنه همینم که داریم راضی هستیم بیشتر نخوایین که همینم ازتون میگیرنا :thumbsup:

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
من 512 دارم ولی 256 کار میکنه همینم که داریم راضی هستیم بیشتر نخوایین که همینم ازتون میگیرنا :thumbsup:

ازمون بگيرن بهتر هست تا همش عذاب تحويلمون بدن
فوقش يا بي نت ميمونيم يا ميريم از ي جا ديگه ميگيريم
شرايط الان نت مخابرات مذخرفترين حالتشه

tirisfall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من یه مدت adsl 128 نا محدود داشتم سرعت دانلودم بایت بود . دوستان از سرعتاتون راضی باشید . :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
الان دو روزه سرعت دانلودم اومده رو 20 :eek:

128 محدود از صبانت دارم

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
من 512 نامحدود از مخابرات دارم سرعتم هم میانگین 70 هست.
شما چطور؟

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
من 512 نامحدود از مخابرات دارم سرعتم هم میانگین 70 هست.
شما چطور؟
بله شما در مناسب ترین سرعت خودتون هستید چون مخابرات شر به 10 هست. مثلا 512 شاتل چون شر به 3 هست 200 تا میده!
مشکل اینجاست که نباید تایم اوت بده از این سایت http://network-tools.com گاها هم مشکلاتی برای بستر اینترنت کشور پیش میاد! همه شاکی و از مسئولین هم انکار

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,483
مملکت رو کرت بندی کردند و هر بار شیلنگ اینترنت رو توی یه کرت می ذارن. واسه همین چند روز اینترنت یه جا خوبه ولی موقته! الان اینترنت اینجا افتضاحه چند روز پیش عالی بود اینم شیوه عزیزان برای کم فروشیه وقتی یکی از کم بودن سرعت می ناله میگن ببین کاربران فلان جا چقدر راضی اند پس مشکل از خودتونه! ما هم که اعتراضامون اینطوری ناهماهنگ میشه

sam_nevada

Registered User
لایک‌ها
57
سرعت تو گلستان هم اومده پائین ، 512 مخابرات : دانلود بین 33 تا 64 در نوسان است! :(

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سرعت تو گلستان هم اومده پائین ، 512 مخابرات : دانلود بین 33 تا 64 در نوسان است! :(

ولی تو خوزستان اصلا کاهش سرعت نداشتیم
جونم نت خوزستان

ارسال شده توسط اسپمر پی تی

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مملکت رو کرت بندی کردند و هر بار شیلنگ اینترنت رو توی یه کرت می ذارن. واسه همین چند روز اینترنت یه جا خوبه ولی موقته! الان اینترنت اینجا افتضاحه چند روز پیش عالی بود اینم شیوه عزیزان برای کم فروشیه وقتی یکی از کم بودن سرعت می ناله میگن ببین کاربران فلان جا چقدر راضی اند پس مشکل از خودتونه! ما هم که اعتراضامون اینطوری ناهماهنگ میشه
متاسفانه تا وقتیکه این مذخرفات خریدار داره وضع بهتر نمیشه که بدترم میشه
صنعت سقط جنین درخدمت تجارت لوازم آرایشی و محصولات خوراکی + فیلم - مشرق نیوز | mashreghnews.ir

کی میشه از دست این قطعی و افت سرعت و... نجات پیدا بکنیم خدا میدونه

بالا