• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید قیمت دلار ::: 2800

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اینا تحریم ها رو دور می زدن ، خوشحال بودن اروپا و آمریکا خر هستند !
نمی دونستن که شل گرفتن !
الان یه خورده سفت گرفتن این شده وضعیت !
بخوان سفت بگیرن بدتز از کره شمالی می شیم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان کدام e currency که به یورو باشه تو ایران سریعتر و با rate بالاتری فروش میره؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
امکان خرید ارز از مشتریان به نرخ مبادله‌ای
بازار مالی - ایسنا نوشت:

بانک مرکزی شرایط لازم برای خرید ارز،‌ اعم از اسکناس و حواله‌های وارده با منشاء خارجی در دست مردم را فراهم کرده است.

دارندگان ارز (اشخاص حقیقی و حقوقی) می‌توانند ارز خود را به نرخ ارز غیرمرجع‌(‌مبادله‌ای)‌ براساس دستورالعمل ابلاغی به بانک‌ها و از طریق بانک‌های‌ عامل ‌و دیگر بانک‌های مستقر در مرکز مبادلات ارزی و صرافی‌های مجاز به فروش برسانند.

این تصمیم به موجب ماده 42 قانون پولی و بانکی کشور و ماده 28 آیین‌نامه اجرایی مبارزه با پولشویی اتخاذ شده است.

به موجب ماده 28‌ آیین‌نامه اجرایی مبارزه با پولشویی، خرید و فروش ارز به هر صورت از جمله پرداخت‌ ریال در داخل و دریافت ارز در خارج از کشور و بالعکس تنها د‌ر سیستم بانکی و صرافی‌های مجاز با رعایت قوانین و مقررات مجاز است در غیر این صورت، خرید و فروش ارز غیرمجاز محسوب و مشمول قانون نحوه اعمال تعزیرات حکومتی راجع به قاچاق کالا و ارز - مصوب سال 1374- مجمع تشخیص مصلحت **** است.

_Mostafa_

Registered User
لایک‌ها
21
امروز از هرکی پرسیدم میگفت دلار ارزون شده! یکی میگفت 2500 شده یکی میگفت هزاروهفتصدهشتصد !!!!

تلویزیون چیزی گفته؟

هر چه زودتر گازو هم تحریم کنن ملت بفهمن اوضاع از چه قراره بهتره

من که سردرد شدم از بس قیمت ها بالا پایینی داره

یه قیمت درست نمیتونم به مشتری بدم

دم اونایی گرم که بازار و تعطیل کردند

خدایی ادم نمیتونه با این وضع

فقط مشتاقم ببینم اخرش چی میشه@!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دم غروب دوستان رفته بودن از استانبول بخرن بهشون قیمت های بالای 4000 تومن رو داده بودن.

عزیز مگر تو ایران چیزی که گران شده تا حالا سابقه داشته ارزون بشه ؟ فقط یک نمونه رو شما بیاد من قبول کنم
نرخ ثابت ارز 4000 تومان شده حالا این یکم بالا پایین ممکنه بشه اما نرخ ثابت همینه ... باید عادت کنیم ... 3 هفته پیش هارد خریدم 250 تومن الان زنگ زدم میگه 400 تومن ... بنظرم به این نرخ عادت کنیم بهتره تا هر روز درگیر شایعه ارزونی دروغین بشیم

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
شاید بازار تا 2 هفته دیگه هم زیر بار نرخ دستوری نره و ممکن هست بازم این بسته بودن و به اصطلاح گم بودن نرخ پیدا کنه .

2 هفته نمیکشه دکتر، کمتر از 10 روز دیگه بازی دلار تموم میشه.

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
16 آبان انتخابات آمریکاست . من فکر میکنم تا اون موقع روابط بین ما و اونا بهتر بشه که خودش باعث کاهش نرخ ارز میشه.

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان با نزدیک شدن فصل سرما و افزایش مصرف حاملهای انرژی شک نکنید تحریم ها شکسته میشه. اگه یادتون باشه اونا شروع تحریم ها رو گذاشتن اول عید چون زمستون نمیتونستن این کار رو بکنن. اگه به ماهواره ها یه نگاه بندازید متوجه میشید که هم از طرف ایران هم آمریکا و هم بان کی مون صحبت از مذاکره برای لغو تحریم ها شنیده میشه و شک نکنید این اتفاق میوفته و دلار به همون 1200 تومن قبلیش بر میگیرده به زودی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من فقط فهمیدم با این اوضاع بازار رو بیشتر بهم ریختن قبلا اگر حداقل نرخ مشخصی مطرح بود الان نرخ مشخصی نداره ... هر کی در هر زمانی یک قیمت میگه ... متاسفانه اعتماد به قیمت در بازار رو از بین بردن که جبران نشدنی هست

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
بله پایین بیاد دو ماهی طول میکشه تا مغازه دار قیمتش یه کوچولو پایین بیاد... ولی بالا بره برای فروش جنسی که دو سال تو انبار داره، ماشین حسابش رو تو دستش میگیره و با خوشحالی درصد بازی میکنه و با قیمت 1 دقیقه پیش دلار جنسش رو مفروشه;) اینجا ایران است:)

عین این صحنه رو دیدم بازار کامپیوتر که یارو از خونه تا محل کارش با موبایل دلار رو چک میکنه تو مغازه هم همش قیمت دلار جلوشه یه قیمت که میگیری اول به قیمت دلار نگاه میکنه بعد درصدا رو حساب میکنه و بعد قیمت میده

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
اینا همشش موقتیه

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
عین این صحنه رو دیدم بازار کامپیوتر که یارو از خونه تا محل کارش با موبایل دلار رو چک میکنه تو مغازه هم همش قیمت دلار جلوشه یه قیمت که میگیری اول به قیمت دلار نگاه میکنه بعد درصدا رو حساب میکنه و بعد قیمت میده

سالهاست که مردم ایران رو فرصت طلب بار آوردن!
شما یه نگاه به گذشته بکن،نصف عمرمون توی صف و اینور و اونور دوئیدن بوده!
وقتی میبینی مردم فلان کشور اروپایی دلش به حال یه پرنده تو 3000 مایلی خونش میسوزه!! دلیلش قلب رئوفش نیست فقط،این جامعه ای که توش بزرگ شدیم ما رو تبدیل به زامبی کرده که تا چند وقت دیگه معلوم نیست چه بلاهایی سر هم نیاریم! روی صحبتم با خودمه در وحله اول...

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
الان با صرافی تماس گرفتم
دلار:
فروش3150
خرید2850
سکه:1150

ارسال شده از GT-P7300 با استفاده از تپاتالک 2

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

مجبوره آقا. اون فروشنده از خدا میخواد که یه جنسی رو وارد کنه ، با 10 سود به من و شما بفروشه و روی قیمت دلار ریسک نکنه. اما با این وضع نمیتونه. وقتی قیمت دلار بالا میره ، فروشنده حساب میکنه که جنسی که به شما میفروشه ، باید با چه قیمتی جایگزین کنه .زیر اون قیمت که نمیتونه بفروشه . وقتی هم دلار پایین میاد ، باید حساب کنه خودش چند خریده قبلا ، زیر اون قیمت هم نمیتونه بفروشه. مگر انکه طرف تمام زندگی و محاسباتش رو بذاره بر اساس دلار ، به دلار بخره به دلار هم بفروشه. هیچوقت هم پولشو تبدیل نکنه

بازراهای دیگه رو نمیدونم - مخصوصا موبایل- ، اما تو بازار کامپیوتر ، من هر دفعه که حساب کردم ، با اینکه خودم تمام امکانات واردات رو دارم، دیدم که به نفعمه از داخل ایران بخرم. شما هم اگه فکر میکنی اینا بی انصافن ، از اینترنت مستقیم بخر ببین با چه قیمتی دستت میرسه :D

بالا