- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
از کجا گرفتی ؟
صرافی ؟ یا دلال ؟
اگر از صرافی گرفتی ادرس و شماره تلفنش رو میدی ؟ با اسمش !
اگه نمیشه اینجا بگی پخ کن پلیز
صرافی چندتا سر زدم میگفتن نداریم. مجبور شدم از دلال سه راه منوچهری گرفتم .
البته گفته میشه که این دلالا آدمای همون صرافیا هستن.
اینا امردم رو به مرگ میترسونن تا به تب راضی بشی
این حکایت دلاره
بردنش تا 4 تومن بعد اوردنش به 2600
مردم هم به به به و چه چه
این حکایت دلاره
مردم هم به به به و چه چه
این حکایت دلاره
مردم هم به به به و چه چه
الان شما بگو ملت چی کار کنن....بگیم همون کارو بکنن
ای بابا
من خودم صبحی ساعت 11 ونیم خریدم 2800
چی میگی کسی فروشنده نیست
چقدر مردم ساده لوحی هستیم. حتی 34سال دیگه این موقع نشستیم ببینیم رادیو تلوزیون روزنامه چی میگه. بعد همونو باور میکنیم. و جالب تر اینکه اخبار کذب رو به هم اطلاع میدیم. حتی بخاطر جو گیر شدن بیش از حد ، به دروغ اعلام میکنیم که ما طبق قیمت اعلام شده خرید کردیم یا فروختیم.
اما مشاهدات خودم از ساعت 11صبح تا 3بعد از ظهر:
امروز تا ساعت 3 بعد از ظهر صرافیها هیچ گونه خرید و فروشی انجام نمیدادن.
صرافیهای میدان فردوسی: کسی جلوی در ایستاده و فقط جواب میده ارز نداریم. زمانی که سوال کردم پس چرا باز هستید، گفت دستور هست.
افشار تا این ساعت بسته و از ساعت 2 نیروهای امنیتی لباس شخصی و ضد شورش اطراف منوچری و استانبول دارن اضافه میشن.
هیچ قیمتی نه دلار نه سکه روی تابلو هیچ صرافی وجود نداره.
دلالها قیمت پرت میدن . فروش از 3100 تا 3400 و خرید هم که میدونید...
کلا بازار دستوری باز هست.
توی این گرونی ها و افزایش قیمتا فقط یه چیزی گرون نشد ! اگه گفتید ؟
وی پی ان و ساکس های من هنوز همون قیمتهوی پی ان و ساکس ماهیانه هزار تومن و سالیانه 10 هزار تومن
آدرس اونجایی رو که خریدی لطف کن به من بده . من امروز بین همکارا دربدر دلار بودم 30K هم لازم دارم . والا راست میگم .
قربون آدم چیز فهم . حالا جالبه من خودم منوچهری نشستم وضع جلوی رومه بعضی از پست ها واقعا جالبه . از دلال ها دلار میگیرید باید خبره این کار باشید تقلبی هست زیاده . حتما باید دلار یا سایر ارزها رو از صرافی های معتبر بخرید
سلاچقدر مردم ساده لوحی هستیم. حتی 34سال دیگه این موقع نشستیم ببینیم رادیو تلوزیون روزنامه چی میگه. بعد همونو باور میکنیم. و جالب تر اینکه اخبار کذب رو به هم اطلاع میدیم. حتی بخاطر جو گیر شدن بیش از حد ، به دروغ اعلام میکنیم که ما طبق قیمت اعلام شده خرید کردیم یا فروختیم.
اما مشاهدات خودم از ساعت 11صبح تا 3بعد از ظهر:
امروز تا ساعت 3 بعد از ظهر صرافیها هیچ گونه خرید و فروشی انجام نمیدادن.
صرافیهای میدان فردوسی: کسی جلوی در ایستاده و فقط جواب میده ارز نداریم. زمانی که سوال کردم پس چرا باز هستید، گفت دستور هست.
افشار تا این ساعت بسته و از ساعت 2 نیروهای امنیتی لباس شخصی و ضد شورش اطراف منوچری و استانبول دارن اضافه میشن.
هیچ قیمتی نه دلار نه سکه روی تابلو هیچ صرافی وجود نداره.
دلالها قیمت پرت میدن . فروش از 3100 تا 3400 و خرید هم که میدونید...
کلا بازار دستوری باز هست.
ساکس و https که برای من از فیلتر نمیتونن رد بشن
وصل میشه ولی فیلتر سرجاشِِ!
هزاران +Likeآدرس اونجایی رو که خریدی لطف کن به من بده . من امروز بین همکارا دربدر دلار بودم 30K هم لازم دارم . صرافی رو آدرس رو بده یا اگر نمی تونی پ خ کن . حتما سری 2006 هم باید باشه .
قربون آدم چیز فهم . حالا جالبه من خودم منوچهری نشستم وضع جلوی رومه بعضی از پست ها واقعا جالبه . از دلال ها دلار میگیرید باید خبره این کار باشید تقلبی هست زیاده . حتما باید دلار یا سایر ارزها رو از صرافی های معتبر بخرید
صرافی بودم خرید و فروش نمیکرددوستان اگر کسی حدود قیمت سکه (تمام-نیم-ربع) رو هم داره لطفا بگه.