hamedM1368
Registered User
الان قیمت ارزان ترین و گرانترین نژاد کبوترها چقدره؟ بعد این کبوترهای ماده مثل مرغ هر روز تخم می کنن؟
هه هه هه هه هه ههه ارزونش 5 تومنه گرونش 30 میلیونم داریم همه جورش هست کفتر هرروز تخم نمیکنه اگه جاش مناسب باشه و جفت خوب پیداکنه تخم میکنهالان قیمت ارزان ترین و گرانترین نژاد کبوترها چقدره؟ بعد این کبوترهای ماده مثل مرغ هر روز تخم می کنن؟
گفتی نژاد داداش چون تو 1جفت میخوای پس یچیزه خوب بگیر حتما کبوترها باید بالغ باشن تا بتونی جوجه بکشی ازشون جوجه بدرد نمیخوره
یجفت سینه دم سیاه یا کله قرمز یا زاغ دم سفید یا تیپلر بگیر که جلد شدن بپرن برات گنجت باید توری باشه که کفترها بیرونو ببینن حداقل 2در1 متر باشه توش بتونن یذره بپرن همیشه نباید گندم جلوشون باشه تا وقتیکه جوجه هاشون در بیاد مثلا میگن دم غروب که هوا داره تاریک یشه نه زیادا یکم دون بده بهشون که تنبل نشن به هیچ عنوان کفترارو دستت نگیر کتاشونو با پسبی نخی سنجاقی چیزی ببند بعد از دوهفته که کاملا جفت شدنو به فضای گنجه و بیرون عادت کردن 1 روز و نیم کامل گشنشون نگهدار همونجورکه بالاشون بستس دره گنجرو باز کنو یه گوشه بی حرکت بشین دونو به نقاط مختلف پشت بوم یا حیاط بریز تا همجارو ببینه و بشناسه بعدشمکه خواستی بندازی سره جاشون گندمو بریز تو گنجه برن تو جاشون در هر صورت خواستی از گنجه بیرونشون بیاری گشنه باشن بعد از 2 هفته هرروز توی ساعت مشخصی این کارو تکرار کن بعدش کتاشونو باز کن اصلا اذیتشون نکن که بپرن آروم کیش کن برن رودیوار بشینن دون بزنی دوباره میان پایینو جلد شدن
دیگه همیچیزوکه نمیگن داداش خب تو جات تاریکه یه لامپ ببند توش روشن باشه
درود بر شما...دوست عزیز من علت سوال نخست شما رو نمیدونم.درباره سوال دومتون هم بگم که این یه چیز عادیه...شما موقعی که کبوتر میگیرن باید بالهاشو ببندین و بعدش با یه کبوتر دیگه جفت کنید بعدش کم کم بالهاشو باز کنید...در ضمن بال دوتاشون رو باز نکنید ...بهتره اول نر رو باز کنید...داشتن جفت و جوجه یکی از عوامل تحریک برای برگشتن هست.البته کبوتران خوش ذاتی هم هستند که حتی ازشون جوجه گرفته شده ولی بازهم با پریدن نخست برمیگردن سر جای اولشونمرسی آقا دیگه ادم آماتوره دیگه.فقط علتش چیه دستم نگیرم؟بعد میگن بعضی کفتر فروشا کفتر جلد یه خونه دیگه رو میفروشن بهت ولشون کنی دوباره بر میگردن جای اولشون اون چاره اش چیه؟
دست گرفتنه کفتر باعث میشه که کفتر دستی بشه و تنبل از اون وحشی بودن در بیاد هر بومی بشینه بلند شدنش باخداستمرسی آقا دیگه ادم آماتوره دیگه.فقط علتش چیه دستم نگیرم؟بعد میگن بعضی کفتر فروشا کفتر جلد یه خونه دیگه رو میفروشن بهت ولشون کنی دوباره بر میگردن جای اولشون اون چاره اش چیه؟
خب چی؟؟؟؟فروشه واسه چی گذاشتی؟؟؟؟
پیشنهاد خوب باشه آره میفروشم، چرا که نه :general707:خب چی؟؟؟؟فروشه واسه چی گذاشتی؟؟؟؟
قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پیشنهاده قیمتیتو بده بیام ببرمشپیشنهاد خوب باشه آره میفروشم، چرا که نه :general707:
یک تومن .قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پیشنهاده قیمتیتو بده بیام ببرمش
سلام من 20 تا30میخرم حییونی جوجست گناه داره توخونه نگهشندار حداقلیک تومن .
شما هم قیمت مورد نظرتون رو بگید
توی خانه نیست توی توره و پدر مادرش بهش غذا میدن.سلام من 20 تا30میخرم حییونی جوجست گناه داره توخونه نگهشندار حداقل
میخوای یه تماس بگیر یااسبده صحبت کنیم
09123961255 حسن
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه شوخی کردی میدونم یاکفتر بازنیستی یا عکسو ازجایی آوردی روت نشده بگی ماله خودمهتوی خانه نیست توی توره و پدر مادرش بهش غذا میدن.
دو هفته اش شده بود پر کاملی نداشت 600 مشتری داشت عزیز دل ، شما چی میگه 20 - 30 .
بعدشم اکثرا دم سفیدای مهر بدون غلط شــــــــــــــــــــــــــــــــهرستانینتوی خانه نیست توی توره و پدر مادرش بهش غذا میدن.
دو هفته اش شده بود پر کاملی نداشت 600 مشتری داشت عزیز دل ، شما چی میگه 20 - 30 .
بهرحال یجفت تقریبا شبیه ماله شما و هم سن ماله شما 3پر به کنار 3هفته دیگه آماده پرواز دارم من 100 تومن میدم اصلا 70 تومن میدم دم سفید اما به شرط پرشتوی خانه نیست توی توره و پدر مادرش بهش غذا میدن.
داداش کجایی؟؟؟؟واقعا کفتر داری برا فروش جوجه باشه بهتر اگه واقعا داری شمارم بالاتر هست بگو بیام بگیرمداداش 1تومان؟ من بابام مثل کبوتر خودت رو زیاد داره ! همینطوری دونه برنجی سرخ هست اول فکر کردم کبوتر پدرمه ! خواستین بیا 20 بگیر ببر
سار رو با این اشتباه گرفتی شما. عکسش رو بذار ببینم چحوریه خودم خریدارم اگر مثل همین باشهداداش 1تومان؟ من بابام مثل کبوتر خودت رو زیاد داره ! همینطوری دونه برنجی سرخ هست اول فکر کردم کبوتر پدرمه ! خواستین بیا 20 بگیر ببر