• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابخانه دیجیتال : معرفی و درخواست کتاب - ebook - سایت و ...

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
فکر نکنم مقاله خوبی اونم در حد چند صفحه وجود داشته باشه و گیر بیاد ولی من سعی خودم رو میکنم:)

خب یافتم:)

A forecast of globalization, international business-delphi

International Business Environment

Market Leader International Business And Management

chapter one in international business

هر کدوم رو که خواستی دانلود کن:)
امیدوارم مفید بوده باشه:)

دستت درد نکنه . میتونی چند تا سه چهار صفحه ای هم در مورد International_Business و International e-commerceپیدا کنی . :santa:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دستت درد نکنه . میتونی چند تا سه چهار صفحه ای هم در مورد International_Business و International e-commerceپیدا کنی . :santa:

خواهش میکنم دوست عزیز...من میگردم چشم..اگه بود میذارم:)
موفق باشید:)

Mazhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آقا کسی این لینکهای مربوط به Kaplan TOEFL-iBT رو که سه قسمت بود و حجمش 170 مگ دانلود کرده یا نه ؟
من دانلود کردم. یک فایل iso هست که با nero و powerISo هم رایتشون کردم ولی بعد از نصب از من CD خواست و میگه CD موجود نیست.
با اینکه CD رو قرار میدم. نمی دونم چی کار کنم.
کسی از دوستان از این برنامه استفاده کرده که طریقه نصب و استفادشو بدونه.:wacko:

nemati2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب گویا یکی از دوستان کتاب های کمریج از سری کتاب های In use رو معرفی کرده بودند....
من هم در از سری کتاب های دیگه کمریج خدمت دوستان معرفی میکنم....:)

51nB6GCq8lL._AA240_.jpg

http://rapidshare.com/files/1806179/Cambridge English Vocabulary in Use Elementary.rar

6866.jpg

http://rapidshare.com/files/1812554/Cambridge English Vocabulary in Use Intermediate.rar

41HCR6RVVQL._AA240_.jpg

http://rapidshare.com/files/1805767/Cambridge English Vocabulary in Use Advanced.rar

من فایل کتاب --English Vovabulary in use-- advanced
رو دانلود کردم اما فایل زیپ شدش password داره کسی می دونه. ممنون

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
من فایل کتاب --English Vovabulary in use-- advanced
رو دانلود کردم اما فایل زیپ شدش password داره کسی می دونه. ممنون

ای کاش کسی بخودش یه زحمتی میداد یه سعی میکرد پسوردش رو پیدا کنه...:(

فکر کنم پسوردش این باشه:

password: books

پسورد اینه:)
لطفا اگه درست بود یه خبر بدین...چون از راپید شر چندین مورد از این کتاب هست که هر کدوم پسورد مختلفی دارن:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98

Mazhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سام دوستان من دنبال CD فایلهای صوتی کتاب زیر می گردم. کتابش رو دارم ولی متاسفانه فایلهای صوتیش رو ندارم. اگر هم جایی سراغ دارید که میشه CD فایل های صوتیش رو خرید لطفا معرفی کنید. واقعا کتاب عالی هست. من به همه دوستانی که قصد شرکت در امتحان TOEFL رو دارند پیشنهاد می کنم.

Delta's Key to the Next Generation TOEFL® Test: Advanced Skill Practice for the iBT is a new series of high-quality practice materials for students preparing to take the Test of English as a Foreign LanguageЁ after September 2005.

Advanced Skill Practice for the iBT Coursebook

* A complete TOEFL preparation course for high intermediate and advanced students
* 36 skill units in reading, listening, speaking, and writing
* Four full-length practice tests
* Over 1,200 questions in the format of the Internet-based test (iBT)
*

* Complete answer key and audio scripts
* Charts to record progress on quizzes and tests
* Enough material for 15 weeks of study
Advanced Skill Practice for the iBT Audio CDs
* Companion audio texts for all listening activities in the coursebook
* Over 9 hours of material on 10 compact disks

میشه تو انقلاب فقط cd رو خرید یا باید پول کتاب رو هم بدم؟؟؟؟؟؟:blink:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سام دوستان من دنبال CD فایلهای صوتی کتاب زیر می گردم. کتابش رو دارم ولی متاسفانه فایلهای صوتیش رو ندارم. اگر هم جایی سراغ دارید که میشه CD فایل های صوتیش رو خرید لطفا معرفی کنید. واقعا کتاب عالی هست. من به همه دوستانی که قصد شرکت در امتحان TOEFL رو دارند پیشنهاد می کنم.

Delta's Key to the Next Generation TOEFL® Test: Advanced Skill Practice for the iBT is a new series of high-quality practice materials for students preparing to take the Test of English as a Foreign LanguageЁ after September 2005.

Advanced Skill Practice for the iBT Coursebook

* A complete TOEFL preparation course for high intermediate and advanced students
* 36 skill units in reading, listening, speaking, and writing
* Four full-length practice tests
* Over 1,200 questions in the format of the Internet-based test (iBT)
*

* Complete answer key and audio scripts
* Charts to record progress on quizzes and tests
* Enough material for 15 weeks of study
Advanced Skill Practice for the iBT Audio CDs
* Companion audio texts for all listening activities in the coursebook
* Over 9 hours of material on 10 compact disks

میشه تو انقلاب فقط cd رو خرید یا باید پول کتاب رو هم بدم؟؟؟؟؟؟:blink:

چنین کتاب هایی من تابحال ندیدم که بدون ی بفروشن:)
اما چنین کتاب هایی رو هم هرگز سی دی شون رو بصورت تک نمیفروشن و به همراه کتاب هست....مگراینکه اگه اشتباه نکنم در جاهایی مثل بازار بزرگ رضا چنین مجموعه سی دی های اموزشی رو گیر بیارین:)

bahmansalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود رایگان سخنرانی و کتب بزرگان موفقیت
صدها کتاب زبان اصلی موفقیت از استادانی همچون(آنتونی رابینز ـ برایان تریسی ـ استفان کاوی ـ وین دایر - دکتر راجرویتوز - ناپلئون هیل و...) مجموعه کامل کتابهای صوتی ( Audio Book ) از جیم ران ،رابرت کیوساکی ودیوید بچ ، جینی مارشال – باب پروکتربرای اولین بار و همچنین کتابهای صوتی ( audio Book ) از سخنرانی های استادان موفقیت (آنتونی رابینز ـ برایان تریسی ـ استفان کاوی ـ وین دایر وبراین تریسی – رابرت کیوساکی-باب پروکتر...) به صورت فایل های mp3 و همراه با کلیه کتابچه های راهنما ( اسکن شده به فرمت pdf ) در اختیار علاقه مندان مباحث موفقیت قرار می گیرد. لیست سخنرانی های موجود در آلبوم "کتابهای صوتی موفقیت" به شرح زیر است:
David Bach- Start Smart, Finish Rich Bob proctor-You were born Rich Bob proctor-DECISION Jeannie Marshal-The prosperity Robert Kiyosaki -The Perfect Business-Jim Rohn- Building Your Business Wayne Dayer-Transform Your Life Wayne Dyer - How to be a NLP Dr . Phil McGraw-Self Matters Tony Robbins - Speed Reading Tony Robbins - Learn To Learn Faster(Hypnosis ) Tony Robbins-giant steps Tony Robbins-Personal Power II Tony Robbins - Subliminal Sleep Learning And Wake Up Tony Robbins - Unlimited Power Tony Robbins - awaken giant within Tony Robbins - Learn To Learn Faster Tony Robbins-lessons in mastery Larry Nims-Be Set Fast Free Napoleon Hill - Think and Grow Rich Paul Scheele - Memory Supercharger Robert Kiyosaki - Rich Dad Secrets Robert Kiyosaki - Rich Dad, Poor Dad
Stephen R. Covey-Reflections for Highly Effective People Tony Robbins-Time of Your Life Tony Robbins-VictoryLessons Anthony Robbins-Speed Reading Brian Tracy-21 Absolutely Unbreakable Laws of Money
Brian Tracy- Accelerated Learning Techniques - You Are A Genius Robert Kiyosaki - Secrets to Aquiring Real Estate
Brian Tracy- Doubling Your Brainpower Brian Tracy-21 Secrets Of Millionaires Brian Tracy-The Science Of Self Confidence Charles Faulkner-Neuro Linguistic Programming(NLP)
کلیه این مطالب به مرور جهت استفاده علاقه مندان در سایت قرار میگیرد.مطالب جدید هر هفته به سایت اضافه می شود.
با معرفی این مطالب به دیگران فرصت استفاده از این مطالب را در اختیارشان قرار دهیم.
سخنرانی انتونی رابینز با نام توان بی پایان. موضوع : مفهوم شکست در زندگی سرگذشت خود انتونی با کیفیت 128 کیلو بایت بر ثانیه به همراه کتابچه راهنمای کتاب توان بی پایان
25 ساعت سخنرانی آنتونی رابینز با عنوان توان بی پایان دو unlimited power II
لینک دانلود در www.kianwood.com

bahmansalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود رایگان متن کامل کتاب قورباغه حکایت دولت درس های آنتونی رابینز مدیریت زمان هدیه
جهت دانلود به سایت www.kianwood.com مراجعه فرمائید.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دانلود رایگان سخنرانی و کتب بزرگان موفقیت
صدها کتاب زبان اصلی موفقیت از استادانی همچون(آنتونی رابینز ـ برایان تریسی ـ استفان کاوی ـ وین دایر - دکتر راجرویتوز - ناپلئون هیل و...) مجموعه کامل کتابهای صوتی ( Audio Book ) از جیم ران ،رابرت کیوساکی ودیوید بچ ، جینی مارشال – باب پروکتربرای اولین بار و همچنین کتابهای صوتی ( audio Book ) از سخنرانی های استادان موفقیت (آنتونی رابینز ـ برایان تریسی ـ استفان کاوی ـ وین دایر وبراین تریسی – رابرت کیوساکی-باب پروکتر...) به صورت فایل های mp3 و همراه با کلیه کتابچه های راهنما ( اسکن شده به فرمت pdf ) در اختیار علاقه مندان مباحث موفقیت قرار می گیرد. لیست سخنرانی های موجود در آلبوم "کتابهای صوتی موفقیت" به شرح زیر است:
David Bach- Start Smart, Finish Rich Bob proctor-You were born Rich Bob proctor-DECISION Jeannie Marshal-The prosperity Robert Kiyosaki -The Perfect Business-Jim Rohn- Building Your Business Wayne Dayer-Transform Your Life Wayne Dyer - How to be a NLP Dr . Phil McGraw-Self Matters Tony Robbins - Speed Reading Tony Robbins - Learn To Learn Faster(Hypnosis ) Tony Robbins-giant steps Tony Robbins-Personal Power II Tony Robbins - Subliminal Sleep Learning And Wake Up Tony Robbins - Unlimited Power Tony Robbins - awaken giant within Tony Robbins - Learn To Learn Faster Tony Robbins-lessons in mastery Larry Nims-Be Set Fast Free Napoleon Hill - Think and Grow Rich Paul Scheele - Memory Supercharger Robert Kiyosaki - Rich Dad Secrets Robert Kiyosaki - Rich Dad, Poor Dad
Stephen R. Covey-Reflections for Highly Effective People Tony Robbins-Time of Your Life Tony Robbins-VictoryLessons Anthony Robbins-Speed Reading Brian Tracy-21 Absolutely Unbreakable Laws of Money
Brian Tracy- Accelerated Learning Techniques - You Are A Genius Robert Kiyosaki - Secrets to Aquiring Real Estate
Brian Tracy- Doubling Your Brainpower Brian Tracy-21 Secrets Of Millionaires Brian Tracy-The Science Of Self Confidence Charles Faulkner-Neuro Linguistic Programming(NLP)
کلیه این مطالب به مرور جهت استفاده علاقه مندان در سایت قرار میگیرد.مطالب جدید هر هفته به سایت اضافه می شود.
با معرفی این مطالب به دیگران فرصت استفاده از این مطالب را در اختیارشان قرار دهیم.
سخنرانی انتونی رابینز با نام توان بی پایان. موضوع : مفهوم شکست در زندگی سرگذشت خود انتونی با کیفیت 128 کیلو بایت بر ثانیه به همراه کتابچه راهنمای کتاب توان بی پایان
25 ساعت سخنرانی آنتونی رابینز با عنوان توان بی پایان دو unlimited power II
لینک دانلود در www.kianwood.com

خیلی خوبه دو عزیز ولیشما میدونید که این چقدر حجمش هست؟ارزش دانلود ذو داره؟با اینکه بخریم بهتره؟:D

دانلود رایگان متن کامل کتاب قورباغه حکایت دولت درس های آنتونی رابینز مدیریت زمان هدیه
جهت دانلود به سایت www.kianwood.com مراجعه فرمائید.

بازم تشکر.....خودتون دارینکه برای فروش و اشتراک بذارین...چون خود من فعلا امکانات دانلود ندارم:(

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان كسي كتابي چيزي كه به صورت لغت نامه اي لغاتي رو كه تو فيلم ها و سريال هاي چيني استفاده ميشه رو داره كه لغات تخصصي رو هم داشته باشه؟:blush:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان كسي كتابي چيزي كه به صورت لغت نامه اي لغاتي رو كه تو فيلم ها و سريال هاي چيني استفاده ميشه رو داره كه لغات تخصصي رو هم داشته باشه؟:blush:

لام بر تو ای مرد مومن...از این ورا......خیلی وقته نبودی...
خب مردم از کجا بدونن که چه اصطلاحاتی در فیلم هاشون استفاده میشه؟فکر نکنم منبعی چیزی باشه..:)
شما اگه توی ترجمه مشکلی چیزی داشتی بیا عنوان کن برو پچ کارتو راه میندازن..اینجا کسی لنگ ننمیمونه:):rolleyes:

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
میتونی دراکولا اثر bram stoker رو پیدا کنی

پن :استیج 3 کتاب رو دارم.کتاب اصلیشو میخام یا استیج advance اش رو.به صورت pdf هست ؟

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
میتونی دراکولا اثر bram stoker رو پیدا کنی

پن :استیج 3 کتاب رو دارم.کتاب اصلیشو میخام یا استیج advance اش رو.به صورت pdf هست ؟

اگه اشتباه نکنم من این کتابی رو که میگی یه جایی دیدم...ولی هرچقدر فکر کردم کجا یادم نیومد...:wacko::(;):wacko:
بله هست 100%هست...من قول نمیدم که بتونم براتون پیداش کنم اما سعی خودم رو میکنم....ولی از بودنش مطمئنم که هست...از این لحاظ میگم چون من کتاب داستان ها رو در سایت های زیادی گیر میارم....نمدونم توی کدوم ها بود....خیلی از سایت ها هم دیگه یادم نیست..:)

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
اگه اشتباه نکنم من این کتابی رو که میگی یه جایی دیدم...ولی هرچقدر فکر کردم کجا یادم نیومد...:wacko::(;):wacko:
بله هست 100%هست...من قول نمیدم که بتونم براتون پیداش کنم اما سعی خودم رو میکنم....ولی از بودنش مطمئنم که هست...از این لحاظ میگم چون من کتاب داستان ها رو در سایت های زیادی گیر میارم....نمدونم توی کدوم ها بود....خیلی از سایت ها هم دیگه یادم نیست..:)

ممنون میشم اگه پیداش کنی....
126fs3186991.gif

بالا