سلام
باعرض ادب و احترام خدمت شما
یک مشاوره می خواستم.
می خواهیم مستند بسازیم.برای ساخت مستند از بین دوربین های ۷D و ۵D II و ۵D III کدام را انتخاب کنیم.؟
بهترین لنزی که برای فیلمبرداری خوب است و می توان کاری خوبی را ارائه داد چیست؟
مناسب ترین لنز برای عکاسی کدام است؟
اگر بخواهیم فیلمبرداری طولانی داشته باشیم باید چه کار کنیم؟چه رمی باید داخل دوربین بیندازیم؟اسم رم را نیز بگوئید.برای محیط بسته مثل منزل باید چه اقداماتی انجام داد؟
یک پایه دوربین خوب و دارای قابلیت مناسب را هم معرفی کنید.
اگر زحمتی نباشد قیمت هر یک را هم بگوئید. وبگوئید برای داشتن یک ست خوب چقدر باید هزینه کنم؟
باسپاس از پاسخگوئی شما
امیدوارم که در لحظه لحظه های زندگیتان سرشار از خوب وخوشی ومعنویت باشد.
ارداتمند شما سلمان فارسی
سلام
سوالتون خیلی کلی هست.اما به هر حال بدنه ی مارک 3 بهتر از مارک 2 هست.اگر هم خواستید بدنه ی ارزون قیمت تری تهیه کنید 70D گزینه ی خیلی خوبیه
سوال دومتون هم خیلی کلی هست.ممکنه من بگم بهترین ها برای فیلم برداری 1D-C هست با یه سری لنز فیکس.یا بلک مجیک معرفی کنم.شما باید بودجه تون رو مشخص کنید.چه کیفیتی میخواید؟ برای چه کاری میخواید؟ چه فواصل کانونی احتیاج دارید؟ نورپردازی کار چطور هست؟ همه ی این ها باید مشخص بشه تا بشه جواب قطعی داد
سوال سومتون هم خیلی کلی تر از همه ی سوال هاتونه.بهترین لنز برای چه ژانری؟ بر فرض مثال 24-70 لنز خیلی خوبی هست (ورزن f2.8) اما به درد کار پرتره کادر بسته نمیخوره.یا مثلا" 16-35 به درد کار حیاط وحش نمیخوره.یا 300 اف 4 به درد کار منظره نمیخوره.وقتی میگید بهترین ها این مشکلات هم به وجود میاد
برای فیلم برداری با تایم بالا شما باید از هاردهای ssd با رابط به دروبین و یا usb به لپ تاب استفاده کنید.میتونید از مموری کارت های وای فای دار هم استفاده کنید که کمی محدودیت سرعت دارند.برندهای زیادی هم هست.برای محیط بسته شما باید به یه طریقی نور رو تامین کنید.یا از طریق پرژکتورها و یا از طریق لنزهایی با اپرچر باز
به طور کلی اگر بخوام نه خودم گیج بشم و نه شما من ست زیر رو بهتون توصیه میکنم که بهترین نیست اما کار رو به راحتی راه میندازه
دوربین :canon 70D
لنزها: 18-135stm و یک لنز پرایم مثل 35 میلی متر
در صورت نیاز فلاش اکسترنال/کیف خوب و مموری با حجم بالا
سه پایه :مانفروتو 190 به همراه هد و یا بال هد دلخواه.
جمع این ها کلا" زیر 5 تومن میشه
سلام
علت تفاوت قیمت بدنه این دوربین ها برای چیست؟
چرا بدنه 5 D III از بدنه 5 D II گران تر است؟یا بدنه 7D از اینها ارزان تر است؟
موارد زیادی هست دوست عزیز
اول از همه پروسسور هست و بعد از اون جنس بدنه/نوع آب بندی و بعد مقایسه اش با 7 دی سایز بزرگتر سنسور و از این دست