قوامین روز شمار 7 درصد میده
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی 7%
http://www.ghavamin.com/menu16.aspx
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی 7%
http://www.ghavamin.com/menu16.aspx
متاسفانه ایرادش اینه که گند زده به تمام سرفصل های بانکی و داره عملا سوء استفاده میکنه
موسسه مهر بیشترین رو میده . ولی از نظر بانک سینا 20درصد سود میده . به سودت هم 7 درصد میده که سرجمع میشه 27 درصد ولی اونوقت باید سودتو برنداری . برداری همون 20درصده . ولی گذاشتن تو بانک بدترین کار ممکنه . نشون دهنده اینه که طرف مغز اقتصادی نداره . یه کتابی بود اسمش یاد رفته اونجا نوشته بود .
سینا روز شمار 20 درصد میده ؟
مشکل اینه که کار اقتصادی تو این مملکت جواب نمیده !با سرمایه های کم ! یه سری کارها میشه کرد اماهمش باید استرس داشته باشی که ارزش پولت کم و زیاد بشه شما بگو کدوم کار جواب میده من بیام سرمایه گذاری کنم
مشکل دیگه اینه که ریسک خرید و فروش بالاست من الان نمی تونم پولم رو دلار کنم قبلا چرا اما الان ریسک کار بالاست
روز شمار بالاترین سود بانکی کدوم بانک میده اگر 5 ساله حساب باز کنیم ؟
شما بالاخره میخواهید چی کار کنید ؟دوستان چه بانکی بالاترین نرخ سود روز شمار رو میده ؟ اگر به مدت 5 سال حساب باز کنیم ؟ و از اصل پول برداشت نکنیم ؟
به نظر من نه پولتو توی صندوق بزار و نه توی موسسه های مالی... اینا حساب کتاب ندارن یه بار پولتو می خورن و میرن.
بانک مهر همیشه سود بالایی می داده ،برای سپردههای بلند مدت طرح سما شون را مد نظر داشته باش.
قوامین علی الحسابش 18 درصده ، 5 ساله ش اخرین بار بانک بودم بالای 20 درصد بودداداش یه پولی هست نیاز بهش ندارم میخام بزارم بانک .. میخام 5 سال تو بانک باشه اصل پول برداشت نمیشه فقط سودش رو میخام بردارم ...
صندوق کوثر شنیدم با این شرایط 20 درصد روز شمار میده ؟ غیر از این بانک دیگه ای نیست بیشتر سود بده ؟
مهر خیلی وقته بانک شده(یه سر به سایتشون بزنید) ...مهر هم هنوز بانک نشده !
موسسه مالی و اعتباری کوثر نمی دونم وابسته به کجاست اما خوب داره پیشرفت میکنه
راستی رفیق ببخشید من روز شمار را با علی الحساب اشتباه گرفتم قوامین علی الحسابش 18 درصده ، 5 ساله ش اخرین بار بانک بودم بالای 20 درصد بود
مهر خیلی وقته بانک شده(یه سر به سایتشون بزنید) ...
اما نمی دونم مهر و قوامین جریانشون چیه که بعضی جاها به جای بانک از موسسه مالی و اعتباری استفاده می کنند ولی خب حتما می دونید که پشتشون به کجا گرمه
قوامین روز شمار که 7 درصد میده ! اما مهر 17 تا 18 درصد روز شمار میده
کلا تو بانک ها من اینجور که دیدم مهر روز شمارش از همه بیشتر هست
بقیه روز شمارشون در قالب سپرده مدت دار حداقل 2 ساله هست با 20 درصد
نه آقا جوسازی نکن من خودم قوامین حساب دارم بیچاره ۱۸ درصد میده روز شمار.
ولی موسسه مالی اعتباری کوثر رو دیدم که نوشته بود بیست درصد سود روزشمار میده.البته سوال نکردم رو شسیشه چسبونده بودن
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
تو سایتشون که زده 7 درصد ! ملاک من سایتشون بود که کلا خیلی دره پیت هست !
18 درصد حداقل چقدر باید سپرده کنی ؟