تو سایتشون که زده 7 درصد ! ملاک من سایتشون بود که کلا خیلی دره پیت هست !
18 درصد حداقل چقدر باید سپرده کنی ؟
18 درصد برای خود کارمندان نیروی انتظامی هست!افراد عادی همون ۷ درصده!
چه چیز بدی از مهر دیدی؟برای روزشمار 18 درصد حداقلی وجود نداره
مهر که اصلا دور و برش نرین بنده یکبار ضرر دیدم و اگه متوجه ضرر نمیشدم اونها هم روی خودشون نمی آوردن و اساسی سرم کلاه میرفت که کل سرمایه رو از مهر خارج کردم و حساب رو بستم
در مورد سود بایستی عرض کنم که قوامین یه گزینه ای داره که خیلی ها از اون خبر ندارن و اون هم سپرده سالیانه است با این تفاوت که بصورت روزشمار پول میده 22 درصد و فقط یکماه نمیتونین به پولتون دست بزنید بعد از یکماه میتونید از حساب هر چقدر میخواین برداشت کنید ولی نمی تونید دوباره اضافه کنید بحسابتون.
چه چیز بدی از مهر دیدی؟
سودی که بایستی واریزکنن رو واریز نکرده بودن (ماه اول رو واریز کردن ،ماه دوم رو جا انداخته بودن و ماه سوم رو واریزکرده بودن) که بنده متوجه شدم و بهشون گفتم و حساب رو هم بستم، به همین راحتی
اخر سر سود اونی رو که نداده بودن رو دادن ؟
مگه ماه به ماه نمیرفتی پول بگیری؟
سود پول رو به چه حسابی واریز می کردن ؟
برای روزشمار 18 درصد حداقلی وجود نداره
مهر که اصلا دور و برش نرین بنده یکبار ضرر دیدم و اگه متوجه ضرر نمیشدم اونها هم روی خودشون نمی آوردن و اساسی سرم کلاه میرفت که کل سرمایه رو از مهر خارج کردم و حساب رو بستم
در مورد سود بایستی عرض کنم که قوامین یه گزینه ای داره که خیلی ها از اون خبر ندارن و اون هم سپرده سالیانه است با این تفاوت که بصورت روزشمار پول میده 22 درصد و فقط یکماه نمیتونین به پولتون دست بزنید بعد از یکماه میتونید از حساب هر چقدر میخواین برداشت کنید ولی نمی تونید دوباره اضافه کنید بحسابتون.
سلام دوستان
کسی نمیدونه این قوامین کی عضو شتاب میشه؟
نزدیک خونه ما یکیش هست که نه سیستم دفترچه آنلاین داره نه خودپرداز نه عضو شتابه و نه کارت صادر میکنه
نزدیک محل کارمم یکی دیگش هست که اونم به همین صورته
تو شهر فقط یک قوامین هست که خودپرداز داره و کارت صادر میکنه
اونم که عضو شتاب نیس
برا همین منم که برام مهمه که اگرم بانک یا موسسه ای که حساب باز می کنم عضو شتاب نباشه اقلا تعداد شعباتش زیاد باشه و خودپرداز داشته باشه
حسابام در موسسات مهر و کوثر هستن که میشه از بنک ملت و سپه هم پولو گرفت و از پوزشون هم استفاده کرد
خیلی دوس داشتم این قوامینم یا عضو شتاب بود یا حداقل خودپرداز و کارت و اینا داشت
مطمئنا اگه اینجور بود یکی از بهترین گزینه ها برا سپرده گذاری بود
قوامین که بانک شده چطور عضو شتاب نیست ؟
قوامین که بانک شده چطور عضو شتاب نیست ؟
فکر کنم عضو شبکه شتابه .
من یکبار شنیدم قوامین داره برشکست میشه و از این حرفا .