• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم بانک سود بیشتری واسه سبرده میده؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
وقتی بانک شده دیگه حتی وررشکت هم بشه بانک مرکزی با توجه به اون وثیقه ای که داره موظف هست پول مشتریانش رو بده !
الان این موسسه کوثر سرمایه اولیه اش 1500 میلیارد ریال هست موسس هاش چندتا موسسه اعتباری هستند

خیلی جالبه
به نظر میرسه سرمایه اولیه ش از سرمایه اولیه خیلی از بانک های معروف هم بیشتره:wacko:

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
وقتی بانک شده دیگه حتی وررشکت هم بشه بانک مرکزی با توجه به اون وثیقه ای که داره موظف هست پول مشتریانش رو بده !
الان این موسسه کوثر سرمایه اولیه اش 1500 میلیارد ریال هست موسس هاش چندتا موسسه اعتباری هستند

ممکنه بفرمایید:
1.با کارت دی از هر فروشگاهی میشه خرید کرد یا اون فروشگاه باید کارتخوان دی رو داشته باشه؟
2.سپرده روزشمارش مثل موسسه مهر باید بالای مبلغ خاصی باشه (مثلا مهر بالای ده میلیون 17 درصده) تا 19 درصد بدهند یا فرقی نمی کنه چه مبلغی رو سپرده کنی؟
اگر مثلا پنج ملیون هم سپرده کنی روزشمار 19 درصد را می دهند؟
سپاس

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

اره درسته...حتی جزوه بهترین بانک ها از لحاظ قدرت مالی شمرده شده...ولی اگه ورشکست بشه درسته به پولمون از طریق بانک مرکزی میرسیم ولی به این زودیا نه.

بانک قدرتمندی به نظر میرسه..ممکنه بعدا برم سراغش.

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
اره درسته...حتی جزوه بهترین بانک ها از لحاظ قدرت مالی شمرده شده...ولی اگه ورشکست بشه درسته به پولمون از طریق بانک مرکزی میرسیم ولی به این زودیا نه.

بانک قدرتمندی به نظر میرسه..ممکنه بعدا برم سراغش.

در این صورت به هیچکدام از این بانکهای تازه تاسیس و موسسات نمیشه اعتماد کرد!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممکنه بفرمایید:
1.با کارت دی از هر فروشگاهی میشه خرید کرد یا اون فروشگاه باید کارتخوان دی رو داشته باشه؟
2.سپرده روزشمارش مثل موسسه مهر باید بالای مبلغ خاصی باشه (مثلا مهر بالای ده میلیون 17 درصده) تا 19 درصد بدهند یا فرقی نمی کنه چه مبلغی رو سپرده کنی؟
اگر مثلا پنج ملیون هم سپرده کنی روزشمار 19 درصد را می دهند؟
سپاس

1- بله چون بانک دی عضو شتاب هست
2- اطلاع ندارم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان نمی دونم اما فکر نکنم کسی بخواد اینجا بیشتر از 100 م پول بخوابونه که برای بانک مبلغی نیست بعد شما اگر اینجوری بخواید فکر کنید
خیلی بانک ها باید ورشکست میشدن ! کلا این همه وام از بانک ها گرفتن پس ندادن اونم میلیاردی پس تا الان باید ورشکست شده باشن
بعد هم بانک ها میان با این پولها کار میکنن چندین برابرش رو درمیارن ! الان بانک سامان از نظر نقدینگی و اعتبار به نسبت بانکهایی مثل پاسارگاد
خیلی پایین تر هست اما بین مردم اعتبار خوبی کسب کرده جلوی خودم طرف یک میلیارد گذاشت تو حسابش با اینکه قبلا خیلی بهتر تسهیلات میداد
هر کسی هم می خواد روزشمار بزاره یعنی می خواد موقت پولش رو بزاره یعنی اینکه منتظر یه فرصت هست اگر نه پولش رو تو بانک نمیذاشت

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
در حال حاضر بدترین کار ممکن از نظر سرمایه گذاری قرار دادن سرمایه خود حتی کم داخل بانک برای دریافت سود هست.

شما اگر حتی سرمایه 3 4 ملیونی هم داشته باشید بعتره برید وسایل ریز بگیرید ولی به هیچ عنوان سرمایه خود را به صورت نقدینگی قرار ندهید.

موفق باشید.

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
قوامین رو زنگ زدم میگه عضو شتاب هست چجوری دوستان میگن نیست ؟

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
یکی از دوستام رئیس قوامین هست
در مورد بانک شدن که خیلی وقت نیست اینجوری شدن داره مراحل آخرش رو طی میکنه و احتمالا بزودی مثل انصار جزو شتاب میشن

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
امروز مهر حساب باز كردم
تا ده ميليون روزشمار 18 درصد
بالاي ده ميليون 19 درصد روزشمار

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
قوامین شتاب نیست
پول بالا هم باشه چک ملت یا سپه میده تو این بانکها حساب داشته باشی میخوابونی به حسابت وگرنه اونجا یه رمزدار میگیری برای بانک دیگه
هفته پیش من از ملت خواستم پول بریزم یه کارتخوان ملت تو شعبه داشتن کارت کشیدم پول رفت حسابشون

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
کسی از دوستان میدونه کدوم بانک هست که روز شمار 17 تا 18 درصد بده و شعب زیادی داشته باشه و عضو شتاب باشه؟

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
کسی از دوستان میدونه کدوم بانک هست که روز شمار 17 تا 18 درصد بده و شعب زیادی داشته باشه و عضو شتاب باشه؟
من بانک ایران زمین رو دیدم
قوامین هم روز شما 18 درصد میده ولی در حال حاضر عضو شتاب نیست و باید بری توی شعبه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
من بانک ایران زمین رو دیدم
قوامین هم روز شما 18 درصد میده ولی در حال حاضر عضو شتاب نیست و باید بری توی شعبه

ممنون دوست عزیز این بانک تو شهر ما یک شعبه بیشتر نداره به نظر منم زیاد بش نمیشه اعتماد کرد.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
چندتا پست اخر رو بخون

ممنون دوست عزیز همه پستها رو قبلن خونده بودم بانکهای که من دیدم عضو شتاب باشن و سود روز شمار خوبی بدن بانک دی. ایران زمین. شهر. سینا بودن که عیبشون اینکه شعبه خیلی کم دارن. من خودم داخل موسسه مهر حساب دارم. اما عیبش اینکه وقتی بخوام مبلغ بالا جابه جا کنم باید چک بین بانکی بگیرم و کلی توی بانک مقصد معطل بشم.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
قوامین که هنوز کارت هم نداره، موندم چرا هنوز کارت چاپ نمیکنه ، خود مهر جالبه تو شعبش زده کارت همون موقع که درخواست بدی همون موقع تو شعبه درست میکنن بهت میدن!!:blink: ولی قوامین خیلی تنبلی میکنه

بالا