• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم شرکت بهترین اینترنت دایلاپ رو میده ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Jacky :
مهدي جان ،‌سرعت داتك خدايي بد نيست ، ولي پوركسي و فيلترش در حد گريه آوري است . اصولا خريدار رو پشيمون مي كنه . بدتر ار اين ،‌من تا حالا اكانتي نديدم .
در همين فروم هم خيلي ذكر شر ش شده ، يه جستجو بكني مي بيني .
در هر صورت بنظر من براي اينكه اينها ادب شن ، نبايد ازشون اكانت خريد . ( فيلتر هاي سپنتا و پارس آنلاين خيلي هوشمند تر و دقيق تر ار داتك است . اين ابله ها هر چي سايت بوده بستن و خلاص )

خب فيلتر داتك كه با يه پروكسي حله! قيمتش رو چي ميگين؟ جايي سراغ دارين با اين قيمت؟ نامحدود ماهيانه 13900 تومان. پولش رو هم معمولا يك هفته بعد از شارژ اكانت ميان دم در خونت ازت ميگيرن. بهتر از اين ميشه؟
در ضمن داتك پروكسي نداره! اگه داشت كه ما تو اين يه سال و نيم نديديم :happy:

اگه بحث ادب شدن باشه بايد همه رو تحريم كنيم ، ديگه چه فرقي مي كنه چي رو فيلتر مي كنن؟ وقتي ميان orkut رو مي بندن شما چه فرقي ميخواي بينشون بذاري؟ در ضمن داتك چون ميخواست سرويس بي سيم رو ارائه كنه مسلما تحت فشار بيشتري قرار گرفته چون اين دولتي ها وقتي يه مجوز ميدن صد تا شرط براش ميذارن. بازم صد رحمت به داتكيون كه پروكسي ها رو نبستن تا حالا (البته تا حالا :lol: )

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
مهدي جان من كه با اين شركت هاي پدر كشتگي ندارم ، از هيچكدوم هم پولي گيرمم نمياد ، فقط تجربه شخصي خودم و اطرافيانم بود ، كه يكي از يكي ناراضي تر بودن . من خودم ماهيانه اش رو گرفتم خيلي شاكي شدم ، بهر حال از اينكه بالاخره يه نفر راضي هم پيدا شد خوشحال هستم .
موفق باشي رفيق :)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا من هم 6-7 ماه هست که سپنتا ميگيرم....خوبيش اين بود که هم کرج کار ميکرد هم تهران بعضی وقتا هم باهم هر 2 جا....
يعنی يهو ميديدم که دادشم تو تهران با همون account وصل شده منم تو کرج!بهتر از اين؟
در مورد down شدن هم پيش مياد کمو بيش اما نه اونهامه که آدم رو کلفه کنه....من آخه خيلی زياد online هستم مثلاً در ماه خيلی بشه 7-8 ساعت ميخوابه....
کل سيستم رو هم با يک proxy ميشه حل کرد....در هر صورت ما که شنيديم datak با onspeed هم نميسازه...که اين ديگه خيلی بده!
اما اگه با onspeed کار کنه...من ميرم ديگه از اون ميخرم!
راستی سرعت وصل شدن ها چنده؟isp اي هست که با 5 به بالا وصل شه؟و سرعت dl هم 5 به بالا باشه؟
آخه اين سپنتا هميشه 4.6 وصل ميشه سرعت dl هم در حد 4 تا 4.3 هست

hardman

Registered User
لایک‌ها
0
من از داتک استفاده میکنم خرابه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
1 سال پیش از آشنا استفاده میکردم قیمتش خیلی مناسب بود ولی سرعتش عالی نبود!

nimalogan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من دوساله ازالفا وهیوا استفاده می کنم قیمتش مناسب وسرعت وصلش 52 است وقیمت الفا 20 ساعت نامحدود و200 ساعت شبانه 1800
وهیوا 30 ساعت نامحدود و 300 ساعت شبانه 2500

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من نزدیک 400-500 تومان کارت اینترنت امیدان و تلفن بین الملل دارم دوستانی که مصرف دارن با تخفیف ویژه تقدیم میکنم یا یکجا یا تکی
خبرشو بدید
ممنون

بالا