• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم وبسایت (وبلاگ) ممنوعیت بیان و عقیده و سیاست نداره؟(میخوام وبلاگ بزنم(اسم سایتش ر

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان این blogspot نسبت به نقض کپی رایت و نشر وارز حساسیت داره یا نه؟
میشه توش وارز گذاشت؟ وبلاگو تعطیل نمیکنه؟

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا Blogger.com من تعریفش رو زیاد شنیدم ... و به نظر من تابع بلاگ ها نباشی خیلی بهتره چون همیشه امکان BANN شدن از هر 2 طرف هست....یه دامین .info میخری 1300-2000 تومان با یه هاست معمولی 3000 تومان (اینایی که گفتم همه قیمت سرورهای خارجی نه ایرانییییییییییییییییییی) در کل 5000 تومان خرج میکنی یه دکمه YAHOO GROUPS ام میزاری که مخاطبات بیان عضو بشند که هر وقت فیلتر شد آدرس جدید رو داشته باشند ... با این حرکت حداقل آرامش بیشتری داری

از همه اینا گذشته من میتونم مجانی بهت یه دامین با هاست مجانی بدم..

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
آقا Blogger.com من تعریفش رو زیاد شنیدم ... و به نظر من تابع بلاگ ها نباشی خیلی بهتره چون همیشه امکان BANN شدن از هر 2 طرف هست....یه دامین .info میخری 1300-2000 تومان با یه هاست معمولی 3000 تومان (اینایی که گفتم همه قیمت سرورهای خارجی نه ایرانییییییییییییییییییی) در کل 5000 تومان خرج میکنی یه دکمه YAHOO GROUPS ام میزاری که مخاطبات بیان عضو بشند که هر وقت فیلتر شد آدرس جدید رو داشته باشند ... با این حرکت حداقل آرامش بیشتری داری

از همه اینا گذشته من میتونم مجانی بهت یه دامین با هاست مجانی بدم..

شما خودت سرویس میدی؟

معروفیت دارید؟ سابقه؟

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من اگه بخوای بخری بهت سایتهای خارجی رو معرفی میتونم بکنم...در مورد مجانی ام که بهت گفتم من خودم 30 گیگ با 300 گیگ پهنای باند دارم Addon Domains ام میتونم تا 10 تا اضافه کنم خواستم بهت یه حالی بدم... و در مورد اعتبار اگه دنباله اعتباری ول معطلی...

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
شما خودت سرویس میدی؟

معروفیت دارید؟ سابقه؟
این حرفها رو ولش کن شما یه ایمیل تو جیمیل بساز که یه جورایی میشه آی دی گوگلت بعد از اون برو تو Blogger.com از امکاناتش استفاده کن و فعلا بفکر Cms هایی مثل WordPress ,  MovableType نباش تا راه بیوفتی 

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
من اگه بخوای بخری بهت سایتهای خارجی رو معرفی میتونم بکنم...در مورد مجانی ام که بهت گفتم من خودم 30 گیگ با 300 گیگ پهنای باند دارم Addon Domains ام میتونم تا 10 تا اضافه کنم خواستم بهت یه حالی بدم... و در مورد اعتبار اگه دنباله اعتباری ول معطلی...

از محبت شما کمال تشکر رو دارم. اما من قیافم به این حرفها نمیخوره...فقط میخوام یه وبلاگ ساده داشته باشم.

اینطوریباید یه نفر رو هم استخدام کنم تا به مسایل فنی سایت برسه. چون من اصلا تجربه در این مورد ندارم.

این حرفها رو ولش کن شما یه ایمیل تو جیمیل بساز که یه جورایی میشه آی دی گوگلت بعد از اون برو تو Blogger.com از امکاناتش استفاده کن و فعلا بفکر Cms هایی مثل WordPress , MovableType نباش تا راه بیوفتی

حرف شما منطقیه ممنونم.

بهترین انتخاب بلاگ اسپات دیگه!به تازگی فارسی رو هم اضافه کرده
www.blogger.com
واسه عضویتشم که دوستان توضیح دادن

تشکر از شما.

پس بهترین گزینه ها شد: Blogspot & Blogger

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
پیشنهاد می کنم فقط به وردپرس فارسی فکر کن که پشتیبانی رسمی فارسی هم داره !
wordpress.com
fa.wordpress.com
=
=
wp-persian.com

بالا